Ville Tavio: Oulun moskeijan sulkemista harkittava

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) nostaa esiin, että Oulun moskeijan sulkemista on harkittava. Hän katsoo, että moskeijan toiminta liittyen pikkulapsen törkeään raiskaukseen voisi täyttää juridiset perusteet moskeijan sulkemiselle.

– Rikolliselle toiminnalle ei anneta Suomessa erikoissuojaa vain siksi, että se tapahtuu uskonnollisen yhteisön puitteissa, Tavio sanoo.

Oulun moskeijan imaami on julkisuudessa kiistänyt moskeijassa tapahtuneen lapsen törkeän raiskauksen ja uskontokunnan hallitus on päättänyt olla lausumatta asiasta enempää (lähde: Kaleva https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulussa-hyvaksikayttotuomioon-johtanut-rikos-tapahtui-moskeijassa-imaami-me-emme-ole-nahneet-mitaan-todisteita/817205/ ).

Seurakunnan imaami näyttää lisäksi pyrkineen estämään jäsentensä yhteydenottoja poliisille. Sanomalehti Kalevan mukaan imaami on varoitellut seurakunnan jäseniä, että yhteydenotto poliisiin aiheuttaa ongelmia moskeijalle.

Tavio pitää erityisen ongelmallisena, että yhdistysten annettaisiin nyt uskonnonvapauden varjolla suhtautua sallivasti jäsentensä väkivaltaan sekä toimia hyvien tapojen vastaisesti.

– Oulun moskeijan johto kiistää yhä sen tiloissa tapahtuneen lapsen törkeän raiskauksen, vaikka asia on käsitelty käräjäoikeudessa. Uskontokunnan johtaja ei ole edes pahoitellut tapahtunutta tai pyytänyt anteeksi uhrilta. Sen sijaan imaami vaikuttaa pyrkineen estämään asiaa koskevia yhteydenottoja poliisille. Tämän voidaan katsoa tukevan rikollista toimintaa, Tavio pohtii.

Ville Tavio

Kansanedustaja, Ps

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ennen helvetti jäätyy, ennen kuin Hölmölässä sekaannutaan islaminuskon sisäisiin asioihin.
Tietenkin asia täytyy ottaa esille, kuten Tavio tekeekin, koska muuten asia vain hyväksyttäisiin hiljaisesti lammaslauman määkiessä taustalla.

Huru-ukko

Joutaa sulkea kaikki muut moskeijat paitsi suomen tataarien, he ovat olleet koko ikänsä ihmisiksi. Ja ovat edelleen.

Pessimisti

Päätin äänestää Villeä täällä Varsinais-Suomessa jo ajat sitten.

Pia Karvinen

Asiaa !!

Kiinni vaan kaikki moskeijat

Ville on täysin oikeassa. Lisäksi moskeijoissa on runsaasti vihapuhetta.

Asko Liukkonen

Ei vaan paskapuhetta!

Mmmmm, monikulttuuria

Eihän sitä nyt Oulun seudulla ainakaan ruveta oikeauskoisia kiusaamaan. Rauhan uskonto tai Rauhan Sana/lestat yleensä, ne on samasta puusta veistetyt, molemmissa uskonsa hylkääjä on arvoton paaria, jonka toinen lahko järkiään tappaa, ja toinen vainoaa ja kiusaa usein lähes hengiltä (ja mieluusti kivittäisi, jos ei olis pelko että osuu se ainoa ei-lesta paikallismiliisi tutkimaan asiaa). Kanta avioitumistapoihin ja -ikäänkin taitaa olla aika samansuuntaiset molemmilla, ja yleismaailmallinen tavoite kummassakin ”uskossa” vaikuttaisi olevan maailmanvalloitus sikiämällä maapallo täyteen oikeauskoisia. Ja myös taqqiya yhdistää, oman lahkon hyväksi saa valehdella ja kusettaa kuffareita sen kun kerkiää.

Pinlaareni

Masentava, mutta (tyhmään pottunokkaiseen kuten minä) järkeenkäyvä komentti. Saa nähdä, millainen hallitus so. maanpäällinen helvetti odottaa vaalien jälkeen. Toki toivon parasta, mutta pelkään pahinta – ja toki äänestän paremman tulevaisuuden puolesta.

Suomi Finland

unv.is/https://www.is.fi/viihde/art-2000006048560.html
”Ämyrock on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi, johon ovat tervetulleita kaikki. Tähän julistautumiseen kuuluu myös vastuu syrjinnän vastustamisesta ja siihen puuttumisesta. Siksipä koemme, että yksittäisen artistin rajaaminen pois tapahtumasta on parempi vaihtoehto, kuin hiljaa hyväksyä miljoonien ihmisten syrjiminen.”
Nyt kaikki käymään Kari Peitsamon keikoilla!
Ämyrock haluaa toivottaa tervetulleeksi kaikki maailman kehitysmaalaiset, joten sitä tulee puolestaan boikotoida.
Kari on toki kertonut olevansa kommunisti, mutta mieluummin kannatan rehellistä kommunistia kuin noita saatanan ’syrjinnästä’ vapauttajia. Pitäkööt festarinsa minun puolestani vaikka Paskastaniassa.

Mmmmm, monikulttuuria

Peitsamon kommunismista on aina saanu vähän sellasen Tuntemattoman Lahtisen kommunismin vaikutelman. Änkyrä poliittisesti, mutta ihan täyspäinen suomalainen kuitenkin, jonka politiikkakin on enemmän sitä turpaanvedetystä ja silmäänkustusta huolissaanoloa, kuin globaalia internatsionaalia.

Tommy the Who

Taitaapi ämyrokissa olla ensi kesänä rutkasti taharrusta. Ja valtamediat vaikenee.. .

Pann Kii Vaa

Fanaattinen vihapuhuminen ja fanaattinen pimpansaalistaminen eivät kuulu meidän kulttuurimme.

toni lajos

Moskeijat matalaksi, menkööt kotimaahansa mölisemään, imaamit sekä muut verhoihin ja päiväpeittoihin pukeutuvat samaan kyytiin, ja heippa.

Pena

Kannattaisi ehdottomasti tuo varavaltuutettujen moskeija sulkea. Muuta olekaan kuin pelkkää harmia.

Acc

Tavio on oikeilla jäljillä. Mutta… mitäs jos tehtäisiin muslimeille saksat. Saksassahan ei sallita aatun käsitervehdyksiä ja hänen puoluettaan symboleineen. Varmasti ehdoton nein-nein tulisi, jos yrittäisi rakentaa puolueen kokoontumistiloja ja paraatikenttiä.
Jos saksalaisille onnistuu tuollainen, niin samaa voisi soveltaa islamiin. Siis moskeijat kiinni. Vankilaan heti, jos pyllistelee ja lausuu islamin mukaisia rukouksia.

NähtyOn

Varsinkin kun tuo isis imaani on sotkeutunut oikein urakalla jihad rahoitukseen ynnä muuhun isis joukkojen värväämisiin.