Ville Tavio: Oulun moskeijan sulkemista harkittava

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) nostaa esiin, että Oulun moskeijan sulkemista on harkittava. Hän katsoo, että moskeijan toiminta liittyen pikkulapsen törkeään raiskaukseen voisi täyttää juridiset perusteet moskeijan sulkemiselle.

– Rikolliselle toiminnalle ei anneta Suomessa erikoissuojaa vain siksi, että se tapahtuu uskonnollisen yhteisön puitteissa, Tavio sanoo.

Oulun moskeijan imaami on julkisuudessa kiistänyt moskeijassa tapahtuneen lapsen törkeän raiskauksen ja uskontokunnan hallitus on päättänyt olla lausumatta asiasta enempää (lähde: Kaleva https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulussa-hyvaksikayttotuomioon-johtanut-rikos-tapahtui-moskeijassa-imaami-me-emme-ole-nahneet-mitaan-todisteita/817205/ ).

Seurakunnan imaami näyttää lisäksi pyrkineen estämään jäsentensä yhteydenottoja poliisille. Sanomalehti Kalevan mukaan imaami on varoitellut seurakunnan jäseniä, että yhteydenotto poliisiin aiheuttaa ongelmia moskeijalle.

Tavio pitää erityisen ongelmallisena, että yhdistysten annettaisiin nyt uskonnonvapauden varjolla suhtautua sallivasti jäsentensä väkivaltaan sekä toimia hyvien tapojen vastaisesti.

– Oulun moskeijan johto kiistää yhä sen tiloissa tapahtuneen lapsen törkeän raiskauksen, vaikka asia on käsitelty käräjäoikeudessa. Uskontokunnan johtaja ei ole edes pahoitellut tapahtunutta tai pyytänyt anteeksi uhrilta. Sen sijaan imaami vaikuttaa pyrkineen estämään asiaa koskevia yhteydenottoja poliisille. Tämän voidaan katsoa tukevan rikollista toimintaa, Tavio pohtii.

Ville Tavio

Kansanedustaja, Ps

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Ville Tavio: Oulun moskeijan sulkemista harkittava

 1. Ennen helvetti jäätyy, ennen kuin Hölmölässä sekaannutaan islaminuskon sisäisiin asioihin.

  Tietenkin asia täytyy ottaa esille, kuten Tavio tekeekin, koska muuten asia vain hyväksyttäisiin hiljaisesti lammaslauman määkiessä taustalla.

  78
  1. Joutaa sulkea kaikki muut moskeijat paitsi suomen tataarien, he ovat olleet koko ikänsä ihmisiksi. Ja ovat edelleen.

   17
 2. Ville on täysin oikeassa. Lisäksi moskeijoissa on runsaasti vihapuhetta.

  64
 3. Eihän sitä nyt Oulun seudulla ainakaan ruveta oikeauskoisia kiusaamaan. Rauhan uskonto tai Rauhan Sana/lestat yleensä, ne on samasta puusta veistetyt, molemmissa uskonsa hylkääjä on arvoton paaria, jonka toinen lahko järkiään tappaa, ja toinen vainoaa ja kiusaa usein lähes hengiltä (ja mieluusti kivittäisi, jos ei olis pelko että osuu se ainoa ei-lesta paikallismiliisi tutkimaan asiaa). Kanta avioitumistapoihin ja -ikäänkin taitaa olla aika samansuuntaiset molemmilla, ja yleismaailmallinen tavoite kummassakin ”uskossa” vaikuttaisi olevan maailmanvalloitus sikiämällä maapallo täyteen oikeauskoisia. Ja myös taqqiya yhdistää, oman lahkon hyväksi saa valehdella ja kusettaa kuffareita sen kun kerkiää.

  20
  1
  1. Masentava, mutta (tyhmään pottunokkaiseen kuten minä) järkeenkäyvä komentti. Saa nähdä, millainen hallitus so. maanpäällinen helvetti odottaa vaalien jälkeen. Toki toivon parasta, mutta pelkään pahinta – ja toki äänestän paremman tulevaisuuden puolesta.

   14
 4. unv.is/https://www.is.fi/viihde/art-2000006048560.html

  ”Ämyrock on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi, johon ovat tervetulleita kaikki. Tähän julistautumiseen kuuluu myös vastuu syrjinnän vastustamisesta ja siihen puuttumisesta. Siksipä koemme, että yksittäisen artistin rajaaminen pois tapahtumasta on parempi vaihtoehto, kuin hiljaa hyväksyä miljoonien ihmisten syrjiminen.”

  Nyt kaikki käymään Kari Peitsamon keikoilla!

  Ämyrock haluaa toivottaa tervetulleeksi kaikki maailman kehitysmaalaiset, joten sitä tulee puolestaan boikotoida.

  Kari on toki kertonut olevansa kommunisti, mutta mieluummin kannatan rehellistä kommunistia kuin noita saatanan ’syrjinnästä’ vapauttajia. Pitäkööt festarinsa minun puolestani vaikka Paskastaniassa.

  28
  1. Peitsamon kommunismista on aina saanu vähän sellasen Tuntemattoman Lahtisen kommunismin vaikutelman. Änkyrä poliittisesti, mutta ihan täyspäinen suomalainen kuitenkin, jonka politiikkakin on enemmän sitä turpaanvedetystä ja silmäänkustusta huolissaanoloa, kuin globaalia internatsionaalia.

   16
  2. Taitaapi ämyrokissa olla ensi kesänä rutkasti taharrusta. Ja valtamediat vaikenee.. .

   12
 5. Fanaattinen vihapuhuminen ja fanaattinen pimpansaalistaminen eivät kuulu meidän kulttuurimme.

  18
 6. Moskeijat matalaksi, menkööt kotimaahansa mölisemään, imaamit sekä muut verhoihin ja päiväpeittoihin pukeutuvat samaan kyytiin, ja heippa.

  28
 7. Kannattaisi ehdottomasti tuo varavaltuutettujen moskeija sulkea. Muuta olekaan kuin pelkkää harmia.

  10
 8. Tavio on oikeilla jäljillä. Mutta… mitäs jos tehtäisiin muslimeille saksat. Saksassahan ei sallita aatun käsitervehdyksiä ja hänen puoluettaan symboleineen. Varmasti ehdoton nein-nein tulisi, jos yrittäisi rakentaa puolueen kokoontumistiloja ja paraatikenttiä.
  Jos saksalaisille onnistuu tuollainen, niin samaa voisi soveltaa islamiin. Siis moskeijat kiinni. Vankilaan heti, jos pyllistelee ja lausuu islamin mukaisia rukouksia.

  11
 9. Varsinkin kun tuo isis imaani on sotkeutunut oikein urakalla jihad rahoitukseen ynnä muuhun isis joukkojen värväämisiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.