Yksi Oulun raiskareista pikku vankeuteen

Oulussa jaettiin tänään pieniä tuomioita lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista. Vuonna 1996 syntynyt Abdullhadi Barhum tuomittiin 2 vuoden 6 kuukaiden vankeuteen 17.11.2018 tapahtuneista rikoksista.

Syyksi luetut rikokset olivat lapsen törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaus. Uhrille korvauksia tuli maksettavaksi kivusta ja särystä 3 500 euroa.

Hyväksikäytössä Barhum oli tavannut 14-vuotiaan tytön muutaman kerran. Ensimmäisillä kerroilla tekoaikaan 22-vuotias Barhum oli kosketellut ja hipelöinyt tyttöä metsikössä. Lopulta mies oli raiskannut tytön käyttäen väkivaltaa.

Toisella kertaa Barhum oli taluttanut tytön väkisin metsikköön ja työntänyt kikkeliään tytön suuhun. Tyttö ei suostunut, mutta Barhum oli avannut käsillään tytön suun väkisin ja tunkenut elimensä tytön suuhun. Tyttö oli saanut lieviä fyysisiä vammoja teosta.

Barhum myönsi teot, joitakin sivuvivahteita lukuunottamatta. Teot katsottiin toteennäytetyksi ja näine hyvinen oikeus tuomitskikin Abdullhadi Barhumin 2 vuoden 6 kk vankeuteen.

Huomioitavaa tapauksessa on se, että ensikertalaisena Barhum istuu tuomiostaan 1 vuoden ja 3 kuukautta eli on vapaana kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Mielenkiintoista on se, että Barhum haaveili Nummelan sanomissa muutama vuosi sitten poliisin ammatista Suomessa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Yksi Oulun raiskareista pikku vankeuteen

 1. Vai että 22-vuotias… https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006048787.html 30 vähintään. Näille länsimaissa loisiville ikävalehtelijoille koittaa tulevaisuudessa ankeat ajat. Kun muslimi on 65 vuotias ja haluaisi eläkkeelle ei jaksaisi enää käydä kielikursseja, ja viralliset paperit sanovat että sinä Mohammed parka olet vasta 45 vuotias, eli yritäpä 20 vuoden päästä uudestaan.

  62
  1
  1. Eläkepommi on tulossa, mutta ei suomalaisten ikääntymisen, vaan rikastajiemme takia.
   Ne jotka ovat töissä ja saavuttavat eläkeiän, ei eläke ole juurikaan karttunut lyhyen työuran ja pienen palkan takia.
   Muut rikastajat jatkavat tavallista KELAn köyhdyttämistä vanhana.

   35
  1. Eipä tarvitse tuon partalapsen tehdä enää mitään työtä. Uusi vuokra-sunto ja ilmainen elatus odottaa linnasta palaajaa Oulussa veronmaksajien kustantamana.

   52
   1. Lottovoitto läpsytellä suomaliaan ja hankkia kansalaisuus kiven sisällä hotellitasolla loisien. Tietty siihins kunnes kaikki suvakit on hävitetty planeetalta ja muslimien metsästysaika alkaa.

    18
    1
 2. Yksi Suomen tarkimmin varjelluista salaisuuksista on se, että joillakin poliisiasemilla pantiin putkaan otettuja naisia, jotka olivat sammuneita. Olen kuullut tämän kahdelta eri taholta, kahdesta eri kaupungista.

  23
 3. Pelkääkkönnää polliisia tyttönen?

  No poliisiopiston pääsyvaatimusta voidaan aina madaltaa, niin kyllä tämäkin sinne vielä livahtaa.

  Laitetaan suoraan sisään sellaiset kemut, joilla on maksimissaan vain yksi raiskaustuomio. He tuovat rikastuksen poliisivoimiin, koska heillä on kokemusta ja tietotaitoa näistä asioista, niin he osaavat kytätä raiskaajia oikeissa paikoissa. Elleivät sorru sitten mukaan rikokseen virkapuku päällä.

  20
 4. Kun tuomio on lusittu niin moniosaaja voi valita, haluaako hän poliisiksi tai vaikkapa Suomen presidentiksi. Presidentiksi siksi, koska hovit ja linnat ovat hänelle jokapäiväisiä asioita ja hän osaa kokemuksen kautta käyttäytyä luontevasti Presidentinlinnassa.

  20
  1. Muutama rasisti kun hieman kertoo syrjiviä mielipiteitään, niin tuo on vielä itsenäisyyspäivän juhlissa mukana presidentin käteltävänä ja daamina joku 14- vuotias tyttö. Sitten iltapaskat haastattelevat, että kuinka hän on kestänyt tätä hirvittävää rasismia, kun hän on kuitenkin itse uhri, joka vain ajatteli toimivansa samoin kuin olisi tehty huivittomalle tytölle hänen kotimaassaan.

   Johtavat poliitikot pahoittelisivat tapahtunutta ja lupaisivat edistää asioita siten, että kaikki olisi lähempänä hänen kotimaataan.

   18
 5. raiskaa ne suomalaisetkin ja sipilä on shokissa,eikös siinä oo tuomio silloin jo kärsitty.

  15
 6. Sopisi hyvin SDP varavaltuutetuksi. Heillähän on listoillaan melko kirjavaa porukkaa ollut.

  19
 7. Lapsen raiskauksesta yli kaksi vuotta vankeutta

  Turun sanomat eivät halua että ihmiset tietäisivät mitä mieltä tälläsita

  naurettavista tuomiosta ollaan eli

  Keskustelu on suljettu
  Keskustelu tähän uutiseen on suljettu.
  ”Toimitus” kirjoitti 19:50

  en tajua mihin perustuu tai siis tajuan liiankin hyvin

  ettei tekijä tai seonnut tuomioistuin loukkannu kanta suomalaisten vihapuheesta

  heitä kohtaan

  koska onhän se rasistista suuttua tälläisistä asioista

  ja vähemän oikeutta antavista tuomioista

  tai kuulla totuus niistä

  pahimman rikoksen muodossa

  eli Toimitajien tuomareiden itse tekijän riekaileksi repivän

  tavalaan uhrien vihapuheen takia

  **koska ne vihapuhujat samaistuvat uhrin kokemuksiin***

  törkeän rikosen uhrina

  henkisesti ja fyysisesti

  ja ilmeisesti ilman syytä

  Huom

  *EI rikoklisen mamu pedon **Rikoksen tekijän tunteisiin**

  kuten nämä valtamedian toimittaja sekopäät

  Keskustelu on suljettu
  Keskustelu tähän uutiseen on suljettu.
  ”Toimitus” kirjoitti 19:50

 8. Tuollaisen tuomion tulisi olla peruste maasta karkotukselle. Jos karkotus ei onnistu, niin sitten sijoitettaisiin vankeuteen odottamaan karkotuksen mahdollistumista. Siis käytännössä voisi olla sellissään koko elämänsä ilman kosketusta muihin ihmisiin kuin vartijoihin.

  Kirjoitin edellisen noin kylmästi siksi, että tulevaisuudessa muukalaistulva voimistuu. Pelkästään Afrikan väestön ennustetaan nousevan nykyisestä miljardista neljään miljardiin vuosisadan loppuun mennessä. Myös muslimien määrä kasvaa ja kun niin käy, heidän otteensa kovenevat. Siksi lainsäädäntö tulee saattaa ennakoimaan tulevaa tilannetta ja estämään Suomen häviämisen. Kantaväestön asenteet ja tiedot tulee saattaa vastaamaan uusia uhkia.

  18
  1. se uhka on vihapuhe ja hirveät suomalaiset rasistit ja natsit,joittenka pitäisi olla iloisia ja tyytyväisiä saadessaan elättää yhä lisääntyvää matulaumaa jotka median mukaan maksaa meidän eläkkeet,raiskaukset ym. rikokset on pientä kun tietää että vanhana meidät hoitaa ja elättää esim kuvassa olevan syyrialaisen kaltaiset kultamunat.( munat niillä kyllä on mutta kultaa ne ei kyllä ole)

   11
 9. Sanoitteko Oulussa? Että oikein poliisiksi? Haluaa opetella kieliä? No mutta!

  Siellähän olisi shariapoliisin paikka vapaana siellä yhdessä lapsenraiskausmoskeijassa. Monen kielisiä lapsia houkuteltava uskonnon opetukseen, kiinnipitämistä, ei mitään näkemistä, kertomisen kieltämistä, kaiken kiistämistä, puhelimeen vastaamattomuutta, Ruotsiin pakolaiseksi lähtemistä, nimen unohtamista, kaiken uudelleen aloittamista ja pystyyn paskantamista. Todelliselle moniosaajalle aina hommaa riittää.

  Ellei tule poliisin pestiä, niin oletan lastennussimisen jatkuvan entiseen malliin. Olkaahan varovaisia siellä, tuo ei ole ainoa raiskaaja kaupungilla.

  P.S. Joku suurmies ehdotti kaupunkilaisten hoitavan asian itse, koska poliisista ei ole hyötyä. Eipä ole ”oikeuslaitoksestakaan”.

  17
  1. eikös oulun poliisi pidättänyt vanhemmat jotka ottivat tyttärensä raiskanneen ählämin kiinni,eli kyllä suomen poliisi hyvin suojelee kansalaisiaan,tuli virhe,matujaan.

 10. Näistä parista julkaistusta tuomiosta saadaan jo asteikko: Kymmenvuotiaan tytön raiskauksesta vajaa neljä vuotta, neljätoistavuotiaasta vajaa kolme vuotta. Ja käytännössä istumista puolet.

  Tuomiot viittaavat siihen, että 21 – vuotiaasta vanhemmat saa raiskata ilmaiseksi. Kun raiskaa yli viisikymppisen, saa valtiokonttorilta jopa korvausta.

  Suomen oikeuslaitos elää ihan omaa elämäänsä piittaamatta työnsä vaikutuksista. Huolestuttavaa on se, että tuomarit eivät vaihdu eduskuntavaaleissa, vaan he jakavat anteeksiantojaan eläkkeelle saakka.

  11
  1. kyllä, näille vitun eläimille ei saa oikeutta ku pistämällä kylmäks johnki suohon.. ja miten kukaan paperitonta paskavarvasta ymmärtäis kaivata

 11. unv.is/https://yle.fi/uutiset/3-10709360

  ”Ringissä on Springaren mukaan pysynyt mukana eli jäsen on saanut haltuunsa videoita, jos on myös itse tuottanut ringille niitä. Ulkomailta Suomeen kantautunut kuvamateriaali on osaksi äärimmäisen väkivaltaista, jossa on myös lapsen tappamista. Kuviin tai videoihin liittyy osaksi piirteitä saatananpalvonnasta, natsismista ja eri fetisseistä.”

  No niin. Tässä ei todennäköisesti ole mukana matuystäviämme. Käsittääkseni natsismiin, tai pikemminkin kansallissosialismiin, ei kuitenkaan kuulu saatananpalvonta (vaikka esim Pekka Siitoin sanoikin olevansa sellainen tai jotain vastaavaa), eikä varsinkaan lapsiseksi. Kaikkeahan voi sekoittaa sopaksi ja ottaa vaikutteita sieltä sun täältä.

  Mielenkiintoista nähdä, mitä PVL sanoo asiasta. Taitaa olla parasta, jos rikoksiin syyllistyneet pysyvät poliisin suojissa. Ja erityisen mielenkiintoista on, yritetäänkö agendalehdistön taholta sälyttää syytä sellaisille niskoille, joille syy ei kuulu, mutta joille paskalehdet sen mieluusti sälyttävät.

 12. Abdulllpaskahadi matubarakudahum sano: ha ha ha ha ha 1,3 vuota hotellissa sitten SUOMEN PREZIDENTIKSI .Mutta tyttö elämän lopu asti muista ja kerro poikaystävän miltä tuntuu olla raiskatuksi .

  4
  2
 13. Tuskinpa pikku raiskaustuomio estää poliisina toimimista. Sitä paitsi poliisissahan on pulaa kulttuurin tuntemusta omistavista ja syyrialaisella sitä epäilemättä on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.