Suomen lapsiseksiringin pääpuuhamies oli touhukas yrittäjä

Suomessa ilmitulleen lapsiseksirikosvyyhden pääepäilty on reilu 50 vuotias suomalainen mies. Hän on häärännyt erilaisten yritysten ja puuhahommien toimissa pohjoisestas etelään.

Yksi Visa Marttilan omistamista yrityksistä on rekisteröity Karigasniemelle, yksi Tuusulaan ja yksi Helsinkiin.
Karigasniemelle rekisteröity firma on pyörittänyt erilaisia luontoon liittyviä tapahtumia. Ainakin jonkinlaisia kuvausreissuja on järjestetty. Mielenkiintoista on, että miehen yrityksellä on Lapissa ollut useita yhteistyökumppaneita, joita hän mainitseen nyttemmin poistetulla nettisivullaan. Mm. Helsingin ylipisto, Luonnonvarakeskus, EU:n maaseudun kehittämisen maatalousrahasto jne.
Myös eräs takavuosien MTV3:n naisuutisankkuri on mainostanut Marttilan firmaa.
Lisäksi mies on puuhastellut Töysän kirkkovaltuuston alaneuvostossa vuosina 2014-14. KRP:n tiedotustilaisuudessa on mainittu, että ainakin osa teoista on tapahtunut Pohjanmaalla, joten on luultavaa, että Töysä saattaa liittyä tapahtumiin.
Marttila on tällä hetkellä vapaana, mutta epäiltynä useista lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista. Oikeus vapautti hänet tutkintavankeudesta, koska tutkinta kesti niin kauan. Normaalisti kun tiedossa on yli 2 vuotta vankeutta niin epäilty pysyy vangittuna. Marttilan tapauksessa vankeutta on tiedossa kuitenkin ainakin 5 vuotta.
Sitä vasten vapaalta vastaaminen on hyvin eriskummallista.

Subscribe
Notify of
guest
70 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rubertti

Ehkä näyttö on heikkoa tai rikokset eivät ole ihan sitä mitä annetaan ymmärtää.

mike lake

Oli miten oli,mutta on ilettävä uutinen.

Piia Aatonen

Päästettiin vapaalle, ettei pääse kertomaan rikostovereistaan -, todennäköisesti likvidoitaan kanssarikollisten toimesta!

Leila Mieskonen

Tämä sivu on kyllä ihan paras, kun haluaa tietää, miten asiat oikeasti ovat. Löytyi nimikin tekijälle. Kiitos.

mike lake

Mikä ihmeen generaattori näitä sairaita ihmisiä oikein pyörittää???.

Zeppo Daalainmaa

Kokoomus.

kyy

Niin. Visa Marttila valittiin siis kirkkovaltuustoon kokoomuksen listoilta. Hyvä kykypuolue! Taitaa olla pedofilia näiden porvaripuolueiden harrastus.
Muutama vuosi sitten eduskunnassa äänestettiin lasten seksuaalisen hyväksikäytön rangaistusten koventamisesta. RKP:n jokainen edustaja äänesti kovennuksia vastaan. Maan kovin pedofiilipuolue on Suomen Ruotsalainen Kansanpuolue. Muistakaa tämä! Kokoomus seuraa hyvänä kakkosena. Kusipäitä riittää molemmissa.

Kock - vasurit samaa roskaa eri väreissä

Kyllä vihervasemmistostakin näitä löytyy vaikka kuinka, mutta kockoomushan onkin Virheiden puisto-osasto.

Mikko Paavola

Laura Huhtasaarenkin hätyyttelijä oli kokoomuslainen…

Kokkarenatsit

Ja tosi fiksukin vielä, soitti itse hälytyskeskukseen että polttaa Huhtasaarten kodin.

Sensuroimaton Totuus

Suomessa “generaattoria” pyörittää hyvät veljet vapaamuurarit.

ZzZ

on kyllä moneen kertaan listattu vaihtoehtomediassa…

voi tietämättömät gojimit

Sionismi ja vapaamuurarit

totuus

Rooman katolinen kirkko ja muut perkeleenpalvonta-järjestöt. Monet kuningashuoneet myös täynnä pedofiliaa ja -fiileja. Ökyrikkaat ihmiset joille mikään ei enää tunnu miltään ja kiksejä saa kaikesta sairaasta ja kielletystä.

paha saa palkkansa kyllä

Rooman katolinen kirkko ja muut saatananpavonta-järjestöt. Ökyrikkaat hullut joille mikään muu kuin kaikki sairas ja perverssi ei enää tunnu miltään. Myös monet kuningashuoneet (ainakin britit ja hollanti) ovat täynnä pedofiliaa.

rapatessa roiskuu sanoi muurari

Muurareihin kuuluu suuri osa vaikutusvaltaisista miehistä. Julkaistuilla listoille heidän nimiään ei tietenkään ole, koska kukaan politiikassa tai rahakkaissa bisneksissä mukana oleva rappari ei nimeään listoille anna.

kokkare haisee

Viitisentoista vuotta sitten eräs työkaveri kertoi tuttunsa aikovan mukaan politiikkaan kokoomuksen ehdokkaana. Vanhat kokoomuslaiset sanoivat tälle uudelle ehdokkaalle, että sinun tulee liittyä vapaamuurareihin jos aiot politiikassa edetä. Muuten ei onnistu.
Että eiköhän tämäkin asia ole loosissa sovittu: käräytetään sinut ja me muut jatketaan samaan malliin.

Anonymous

Toivottavasti luonto hoitelee tämän asian oikeudenmukaisesti ennen kuin mies palaa poliisien hoteisiin

Jalkapanta jokaiselle seksuaalirikolliselle

Kuoropoikien perseet ovat olleet satoja vuosia tiukilla ns. “hyvien ihmisten” elikkä kirkossa työskentelevien hinttipedofiilien takia. Mielestäni jokaisen ns. “hyvän ihmisen” aivot pitäisi tutkia, ennenkuin he saavat liikkua vapaasti yhteiskunnassa. Ehkä heillä on jonkinlainen fyysinen erityispiirre aivoissa, mikä tulisi esille röntgenkuvissa.

kyy

Huomioi että nämä pappien ja piispojen hyväksikäyttötapaukset on tapahtuneet katolisen kirkon piirissä.

Katolisuus ei ole kristinuskoa

Rooman katolinen kirkko on samanlainen saatananpalvontalahko kuin islam. Samaa paskaa eri kuorissa. Katolisella kirkolla ei ole mitään tekemistä raamatullisen kristinuskon kanssa. Päinvastoin, katolinen kirkko on aina vihannut raamatullisia kristittyjä.
Harjoitetaan marian- ja paavinpalvontaa eli epäjumalanpalvontaa. Katolinen kirkko on tehnyt kaikki hirmuteot, joista syytetään kristittyjä: inkvisitio ja ristiretket, jesuiittojen tekemät murhat. Katolinen kirkko tappaa, ryöstää ja raiskaa (poikia yleensä). Hedelmistään puu tunnetaan.
Vatikaani on saatanan pesä pahimmillaan!

Anonymous

Syy että tyyppiä ei pidetä säilössä on se että lapsiamme joukkoraiskaavat muslimiloiset täytyisi myöskin sitten pitää samoilla säännöillä eivätkä he silloin voisi paeta vaikkapa Saksaan turvaan ihmisoikeuksiaan hakemaan.

Sensuroimaton Totuus

Siinä yksi niistä syistä miksi maahan tuotiin (ja tuodaan edelleen) muslimeita. Pedofian rooli globaalissa valtataistelussa on erittäin merkittävä.

Ankki

Karmeata, että noin tavallisen näköinen mies onkin julma pedofiilihomo ja raiskaaja.

hjjnkb

Aika usein (yleensä?) rikolliset ovatkin ihan tavallisen näköisiä. Jos sen näkisi ulkonäöstä miten kunnollinen ihminen on, niin eihän kukaan saisi tilaisuutta tehdä pahojaan.

Sensuroimaton Totuus

Eliitillä johon kuuluu liikemiehiä ja poliitikkoja aina ylimmältä tasolta saakka suojelee omaa kiinnijäämistään -nämä 5 homopedofiiliraiskaajaa (mukana mm. Jari Sillanpään kanssa metarinkiä pyörittänyt saasta) on päätetty uhrata eräänlaiseksi savuverhoksi jonka taakse korkean tason eliittipedofiilit suojautuvat. Tässä on syy myös sille miksi nämä perkeleet kulkevat edelleen vapaana -poliisi ja “oikeus”laitos on käskytetty antamaan erityiskohtelua “hyville veljille” etteivät nämä laula muita mukana olleita psykopaatteja jotka ovat tehtävissä mistä em. kaltaisia laittomia käskytyksiä pystyy antamaan. Korkeimman tason toimijat eivät jää suomessa koskaan kiinni -kiitos umpikorruptoituneen ja poliittisesti ohjatun poliisimme.
Voin vain kuvitella millainen farssi tämän tapauksen “oikeus”käsittely tulee olemaan…

Haisee ylimystöltä

Tuli aivan sama mieleen, että tämä Visa on pienempi kala, joka voidaan uhrata. Isommat “hyvät veljet” saavat näin olla enemmän rauhassa.
Minulle herättää myös aina epäilyksiä, jos jonkun yksityinen firma on yhteydessä noinkin isojen julkisten laitosten kanssa kuten Helsingin yliopisto. Tavallisen ihmisen firma ei pääse tuollaiseen eliittiasemaan, jos hänellä ei ole “suhteita”. Myös firman yksityinen raha menee helposti sekaisin veronmaksajien rahan kanssa, mikä taas aiheuttaa korruptioepäilyjä.

Sensuroimaton Totuus

Juuri näin eliitti toimii ympäri maailmaa -kyse on satoja vuosia jatkuneesta, organisoidusta toiminnasta. Vain laajamittainen tavallisten kansalaisten herääminen voi lopettaa saastan leviämisen -virkavallan varaan ei voi laskea mitään sillä sitä johtaa henkilöt jotka ovat itse mukana toiminnassa. Sama kuvio (ja hyvinpitkälti myös samat tahot) hoitavat myös globaalin huumebisneksen jota ei myöskään tulla koskaan saamaan hallintaan muutoin kuin riittävän kansalaisaktivismin voimalla. Tämä on karu todellisuus mihin ihmiset on saatava vihdoin heräämään -ja se on kaikkea muuta kuin helppo tehtävä täällä suomessa missä valtiolliset toimijat on nostettu jumalan asemaan ja kansantautina on käsittämätön hyväuskoisuus.

Anonymous

Eikö Jari Aarnio kuulu eliittiin?

T

Suomessa on paljon perinteisiä rikollisjärjestöjä, mutta tämä seikka ei poissulje eliitin mahdollisuutta korruptioon.
Anne Berner, eikös hän myynyt Suomen sähköverkon ulkomaille? Hän taisi saada jonkin palkkioviran poliittisen uran päätyttyä.
Ministeriys tai poliittinen ura ei tee ihmisestä puhdasta pulmusta.

Terhomatti Hämeenkorpi

Hyvä, Pate !

Kepu perkele

Vihreiden uusi puheenjohtaja Pekka Haavisto antoi ministerinä luvan Fortumin sähköverkkojen myymiselle
VÄÄRIN: Anne Berner, eikös hän myynyt Suomen sähköverkon ulkomaille?

T

Väitinkö että berner on vapaamuurari?

T

Ei kannata olettaa että poliittinen tai virkamieseliitti olisi korruptoimaton. Muunmuassa tapaus Aarnio. Miten paljon on virkamiehiä, jotka eivät ole jääneet kiinni on hyvä kysymys.
Esim CIA on osallistunut huumekauppaan.
https://www.nytimes.com/1993/12/03/opinion/IHT-the-cia-drug-connectionis-as-old-as-the-agency.html

eki

Berner ei tainnut olla edes politiikassa mukana kun kokoomus, vihreät ja demarit möivät Carunan.
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016020221052125

Pera

Toimitus on totaalisen sinisilmäinen suomalaisen korruption ja eliitin rikollisuuden suhteen. Miksi ns. moottoripyöräjengejä ei laiteta kuriin/lopeteta, vaikka kyseessä on rikollisjärjestöt? Siksi koska ne pyörittävät esim. huumekauppaa ja rahanpesua, joissa mukana mm. poliisijohtoa. Aarnio vain syntipukki. Todelliset syylliset löytyvät muualta.
Äläkä taas ala väittämään, että ei pidä paikkaansa, kun et asiasta mitään tiedä. Tai sitten olet ns. valeoppositiota.
Muistatte varmaan poliisin tekemän itsemurhan Joensuussa poliisien pikkujouluissa 2011. Varmasti oli joo itsemurha? Ko. poliisi tutki poliisin sisäistä korruptiota ja sattui kuolemaan kesken tutkinnan. Samoin muutama vuosi aikaisemmin kuoli neljä poliisijohtajaa itsemurhaan tai sairauskohtaukseen muutaman kuukauden sisällä: Markku Salminen. Torsti Koskinen, Seppo Nevala ja Jouni Välkki. Koskinen oli Helsingin huumepoliisin pomo ja Aarnion ex esimies. Ja mies joka ei muita kumarrellut. Ei rikollisia tai muita viranomaisia. Välkki vastasi Suomen poliisin laillisuuden valvonnasta. Salminen oli Poliisijohtaja ja Nevala SuPon päällikkö.
Välkki teki muka itsarin kesken suuren tutkinnan. Itsaria koitettin peitellä Poliisin toimesta aika pitkään. Ko.tutkintaa ei silloisen poliisijohtajan Mikko Paateron sanojen mukaan voitu julkistaa, koska mukana oli niin “isoja nimiä”. Ja kas, sitten tutkinnan johtaja teki itsemurhan ja koko juttu unohtui… Salmisen uutisoitiin tehneen itsemurhan, mutta nyt esim. Wikipedia kertoo kyseessä olleen sairaskohtaus. Myös Koskisen kerrottiin kuolleen äkilliseen sairaskohtaukseen. Nevalan kuolinsyytä ei enää löydy mistään. Välkki kuoli lokakuussa 2008, Nevala joulukuussa samana vuonna. Salmisen ja Koskisen kuolemat sattuivat Helmikuussa 2009.
Noiden tapausten jälkeen Suomen poliisipiirien määrä tiputettiin 24:stä kymmeneen. Tämä siksi, että kymmentä Poliisipäällikköä on helpompi valvoa kuin tuplasti suurempaa määrää. Ja kymmenen johtajaa on helpompi valita mieleisekseen kuin 24.
Nyt pää pois sieltä pensaasta. Suomi ei ole mikään lintukoto! Viranomaiset on ihan samalla tavalla mukana huumekupassa ja rahanpesussa kuin ns. “suuressa maailmassa”. Ja keinoja mukana olevien hiljaisena pitämiseen on paljon. Viimeisenä nämä ns. itsarit ja sairaskohtaukset.

Pera

Kaikki laittamani tiedot on netissä jokaisen helposti googlaamalla löydettävissä.

T

Itse usein ihmettelen kun juttelen ihmisten(normojen, ei suvaitsevaisten) kanssa miten moni saa kylmiä väreitä kun otan esiin mahdollisuuden siitä että ehkä virkamiehet eivät aina ole rehellisiä.
– Ehkä osa ihmissitä ei vain halua ottaa kuuluisaa punaista pilleriä.
Tottakai poliisissakin on paljon täysin rehellisiä poliiseja, mutta tämä ei poissulje mahdollisuutta siihen että joukosta löytyy räikeätäkin valta-aseman väärinkäyttöä.
Hyvä että otit esiin nämä 4 poliisin kuolemat. Asiaa tulisi tutkia vimmatusti lisää.
Suosittelen sinulle Åle Dammegårdia, mies on tehnyt äärimmäisen kiinnostavia tutkimuksia eliitin korruptiosta

Pera

Eipä kiinnosta todellakaan tutkia tätä(kään) tapausta sen enempää. Ei johda yhtään mihinkään, paitsi korkeintaan vaikeuksiin omalla kohdalla.
Pitää vaan elää ihmisiksi ja pitää huoli että ei mene mukaan tuohon valehteluun ja muuhun rikolliseeen toimintaan. Omatunto puhtaana säilyttäen pitää koittaa elellä.
Paha saa kyllä palkkansa ennemmin tai myöhemmin.

NN

Ja kaikki mikä on netissä on absoluuttista faktaa niin kuin aikoinaan Kataisen puheet.
Voi pyhä yksinkertaisuus!

T

PVL saatiin lakkautettua hyvinkin nopeasti, vaikka kyseessä ei olekaan mikään rikollisjärjestö.

Pera

Niinpä. PVL edustaa väärää mielipidettä.
Moottoripyöräjengit sitävastoin ovat lypsävä lehmä, jota ei voi tappaa. Näön vuoksi aina silloin tällöin tehdään ratsia, jossa löytyy vähän aseita ja rahaa yms. Ja toiminta jatkuu entisellään.

Globalist = Dont care.

Viitteet korkeamman tason kieroudesta globalismissa = suvaitsevaiston keskuudessa ovat aika selvät:
deplorablesrepublic.com/2018/04/17/connecting-the-dots-between-the-bohemian-grove-cult-and-jeffrey-epsteins-pedophile-island/
theghostdiaries.com/was-stanley-kubrick-killed-by-the-illuminati/
Katso tämä, ja mieti että SUVAITSEMINEN on nyky-orwellilaisessa kielenkäytössä välittämisen vastakohta. Jonkun kieron agendan vuoksi lakataan välittämästä heistä joiden asialla väitetään olevan jokaisissa vaaleissa.
CREMATION OF CARE:
youtube.com/watch?v=EtlFmnvRzDs

kyy

Näin kirjoittaa Töysän kirkkovaltuuston jäsen Visa Marttila:
https://www.ilkka.fi/mielipide/yleisolta/seurakuntaelamamme-huutaa-muutosta-1.1140462

Make

Seurakuntaelämämme huutaa muutosta
Seurakunnalla olisi paljon annettavaa nykyihmiselle. Vallassa olevalla tehostamisen ilmapiirillä on rajansa – ja ihminen kaipaa kohtaamista, huomioiduksi tulemista ja oikeutta olla oma itsensä muiden mukana. Kaikki nämä teemat voisivat hyvinkin toteutua nimenomaan kirkon yhteydessä.
Seurakunnan tulisi kuunnella jäsentensä heikkoja signaaleja herkällä korvalla. Hyvä esimerkki tarkan seurannan kohteesta olisi seurakunnan päätapahtuma eli joka sunnuntainen jumalanpalvelus kello kymmenen.
Mielestäni se ei enää kohtaa nykyaikaisen ihmisen toimintamallia. Palveluksen alkamisaikakin on historian juonne. Kun Suomi eli vielä agraariaikaa, lypsykarjatilalliset pääsivät aamutöiltään sopivasti juuri tuolloin kirkkoon. Hyvistä pyrkimyksistä huolimatta kirkonmenojen uudistustyö on edelleen kesken.
Mielestäni muutamien virsien sanojen nykyaikaistaminen, Raamatun jakeitten lukemisen antaminen maallikoille ja muut jo tehdyt uudistukset eivät vielä riitä. Aito, vuorovaikutteinen nykyihmisen kohtaaminen jumalanpalveluksessa puuttuu. Ei ihme, että meidänkin seurakunnassamme Töysässä vain keskimäärin kaksi prosenttia väestä saapuu sunnuntaisin kuulemaan Jumalan sanaa.
Itse viihdyn esimerkiksi Tuomasmessuissa, joita täällä Pohjanmaallakin on aika ajoin pidetty. Siellä on paljon musiikkia – jopa rummuilla soitettua. Papin saarna kiteytyy muutamaan minuuttiin ja jumalanpalveluksen aikana voi kävellä sivualttareille kirjoittamaan rukouspyyntöjä. Ympärillä olevia ihmisiä saa tervehtiä oikein kädestä pitäen. Palveluksen jälkeen kokoonnutaan teen tai kahvin ääreen vaikkapa keskustelemaan koetusta. Messu antaa mahdollisuuden vastavuoroisuuteen ja liikkumiseen, mutta siellä voi myös viipyä Jumalan läsnäolossa paikallaan istuen. Parasta kuitenkin on, että Tuomasmessussa tarvitaan paljon vapaaehtoistyöntekijöitä – ja että se alkaa kello 18.
Ihmiset muuttuvat kirkonkin ympärillä. Seurakuntaelämämme huutaa muutosta. Mutta siihen ei ole vielä tarpeeksi reagoitu kirkolliskokouksessa, jossa suurista linjoista päätetään.
Visa Marttila
Taitaa Marttilan hehkuttamassa Tuomasmessussa olla perkele läsnä, ei Jumala. Tuomasmessu ja messu on omaksuttu katolisesta kirkosta tänne luterilaiseen kirkkoon. Ekumenia vie kirkot saatanan syliin. Vain Jeesus pelastaa.

Pena

Nyt varmaan rasmuksessa ollaan niin onnessaan tästä yksittäistapauksesta.

Huijattu

Sattuipas sopivasti tämän tapauksen esilletulo. Juuri vaalien alla, kun päivittäin lehdissä uutisoitiin tyttölasten raiskauksista.
Hieman kyllä ihmettelen tätä ajoitusta!

Pena

Nythän oli iltalehdessäkin nyyhkyartikkeli mielipidekirjoituksessa, kun ei muka puututa näihin tarpeeksi tomerasti kun kyseessä oli suomalaiset tällä kertaa. Tehtiinkö Oulunkaan tapauksessa juuri mitään, ei muuten tehty.Tai laitettiinhan siellä 2-miljoonaa kankkulan kaivoon.

kansallinen sekoomus

Tässä kokoomuksen Tero Niskanen, joka soitti häkeen ja uhkasi polttaa Laura Huhtasaaren talon:
https://twitter.com/teroniskanenfi
Tänään tullut julki homopedofiili ja pyromaani. Mitä huomenna? Miten meni noin niinkuin omasta mielestä Urpo ja kumpp.???

rocky

Kunhan putkauttaa Sillanpään nimen esille niin sitten naurattaa.Vaikka vahingossahan Sillanpäältä rajoilla olevaa materiaalia löytyi…

rasistinen, kelvoton nazi

– Kuuntele, keskity, kunnioita
– Rakentavan keskustelun pelisäännöt
Tämmöisiä sloganeita hra Niskanen jakelee twitterissä. Onko vähän tekopyhää : ). Herra onkin nyt entinen kokoomuslainen: tuossa on ovi ja nimi jäi kaikille mieleen kerrasta.
Ehkä vihreisiin otetaan?

Valtsu

Iltalehden joku sairas akka riensi kertomaan, että ketään ei kiinnosta, koska tekijät ovat kantiksia. Yksi sairaimmista teksteistä, mitä olen lukenut näin sairaiden tekojen kohdalla.

valhetta valheen perään

Valtamedian (lue: valemedian) toimittajat ovat vastenmielisimpiä ihmisiä(?) mitä maa päällään kantaa.

Suomi Finland

Näin sairas lapsiin sekaantuminen on sellaisen luokan teko, että giljotiini olisi mittasuhteissa aika lailla sopiva väline, jos kuolemantuomio olisi käytössä. Ja tuomitun päätä voisi sitten vilauttaa seuraavalle teloitettavalle.
Sääli, ettei Suomessa voida jakaa oikeutta tekojen hirveyden mukaan.
Oksettavan porukan oksettava teko. Hyi helvetti, mitä paskiaisia.

perkele666

eikö? jos olis oman lapsen kohdalle satttunu ni etkö kävis tekemässä mitään? saisit kakkua suomen 5 tähden linnassa vajaat 10v

Suomi Finland

Siis valtion puolesta ei jaeta kuolemantuomioita hirveistäkään teoista. Oman käden oikeus on sitten eri asia, mutta harva kyhää kotonaan giljotiinia niitatakseen jonkun, joka sen kyllä hyvin ansaitsisikin.
Kyllä ne Eerikankin tappaneet hirviöt joskus vapautuvat. Ja voila!: velka on maksettu!

Sensuroimaton Totuus

Ilman kuolemanrangaistuksien käyttöönottamista pedofiliaa ei pystytä edes rajoittamaan saatika poistamaan. Kyse on maailmanlaajuisesta epidemiasta joka on saatava hallintaan keinolla millä hyvänsä.

fatwantarkistaja

Voisi nuo vankilan jälkeen määrätä johonkin omaan yhteisöönsä. Rangaistus kärsitty, mutta siellähän olette loppuikänne. Lääkäriltä diagnoosi ja kutsuu hermoparantolaksi, tai mihin laki salliikaan ihmisiä suljettavan. Tuskinpa noista monikaan parantuu ja tekoja tehneillä taitaa olla hinku uusia rikoksensa.

Kestätkö

Viitteet korkeamman tason kieroudesta globalismissa = suvaitsevaiston keskuudessa ovat aika selvät:
deplorablesrepublic.com/2018/04/17/connecting-the-dots-between-the-bohemian-grove-cult-and-jeffrey-epsteins-pedophile-island/
theghostdiaries.com/was-stanley-kubrick-killed-by-the-illuminati/
Katso tämä, ja mieti että SUVAITSEMINEN on nyky-orwellilaisessa kielenkäytössä välittämisen vastakohta. Jonkun kieron agendan vuoksi lakataan välittämästä heistä joiden asialla väitetään olevan jokaisissa vaaleissa.
CREMATION OF CARE:
youtube.com/watch?v=EtlFmnvRzDs

Totuus tulee kyllä julki

Googleta Isännän pöydässä ja Juhani Julin.
Hyvä haastattelu, jossa Julin kertoo mitä muurarius oikeasti on.
Julin löytyi kuolleena kesämökiltään Posiolta muutama kuukausi haastattelun julkaisun jälkeen…

Pinlaareni

Toivottavasti saa vankilassa myllytystä, eikä turvaa lisko-osastolta…

mykistävä erinlaisuus tiedotamisessa

tämä uutisoinin focuksen erinlaisuus
**ei ole tervellä pohjalla näillä journalisteilla **
kaikki pedofiilit häpeä paaluun linnaan piste
Ps oletko kuullut jo tuomitujen oulun mamu pedojen tapausten tuomiot
ylen pää tv uutisissa
jos vastaat että en ole
kuten et olekaan
koska niistä ei ole uutisoitu ylen tv uutisissa
ymmärät mitä tarkoitan
Ylen oikeustoimittaja Päivi Happonen väitti äsken blogissaan, että Oulun poliisissa mietitään,
mentiinkö seksuaalirikoksista tiedottaminen liian pitkälle.
Kirjoitus antaa väärän kuvan siitä, että Oulun poliisi jo itsekin epäröisi omaa tiedotuslinjaansa.
Ei epäröi. Oulun poliisi twiittasi Happoselle sapekkaan vastauksen tänään.
mietikää itkeekö happonen nyt samoista asioista kantasuomalaiste petojen tapauksessa
ja kuka nyt lietsoo pelkoja
Yleltä täysin posketon väite: Oulun poliisi lietsoo tiedottamisellaan vihaa
”Poliisin tiedottaminen on lietsonut pelkoa, kauhua ja vihaa myös muualla kuin Oulussa.” Näin väittää
oikeustoimittaja Päivi Happonen Ylen blogissaan.
Oulussa paljastui vastikään laaja, alaikäisiin kohdistunut seksuaalirikossarja.
juuri asken yle
Toimittajalta: Missä viipyvät poliitikkojen reaktiot poikien hyväksikäyttövyyhtiin ja lupaus rahasta tekojen ehkäisyyn?
Pedofiilijutun pääepäilty teki “peruna- ja puikulakauppaa” huumekuriirin kanssa
– tällainen mies on luontoyrittäjä ja kirkkovaltuutettu *nyt ei hyssytellä*
tai vinkuta poliisi lietsoo tiedottamisellaan vihaa
Psykiatri Hannu Lauerma maata järkyttäneestä seksuaalirikosvyyhdistä:
“Ei ole yllätys, että tällaista toimintaa on myös Suomessa”
antakaa nyt näitä ylen puupäiltä armoa
lakkautamalla se pakko vero heidän rahoitamiseensa
mykistävä erinlaisuus tiedotamisessa
en tajua miten nämä pystyy tähän
kun mietitään mamujen pedofiliaa ja sitä tiedotamista heidän taustoistaan
pelkää ööööööööööö
mutta kun kyseessä suomalainen jahti alkakoot
ihan eri sykeellä
miksi samaa ei sitten tehdä mamujen suhteen
yksi karkaa saksaan toinen murhan yritänyt sota sankari häipyy myös suit sait jonnekin
muistakaa nyt
en todelakaan puolustele tuiota kuvassa olevaa mulk….

Moka

Kumpikohan todellisuudessa on vaarallisempi rikollinen, lastenraiskaaja vai väitettyä valemediaa pyörittänyt totuudentorvi? Mietin vaan, kauanko Iljaa pidettiin lukkojen takana…

Tuomiokellojen soidessa

Kun katsoo kuvaa, on kuvassa malliesimerkki siitä, että raiskaajaa / seksuaalirikollista ei yleensä voi ulkonäön perusteella tunnistaa. Tilanne tuiee uhrille täytenä yllätyksenä. Kuuluu ehkä vain oven lukon napsahdus ja siinähän olet. Lapsi ei ehkä heti käsitä tilanteen vaarallisuutta, ennenkuin raiskaaja käy kiinni. Tämä hetki on uhrille valtaisa järkytys ja usein lamauttaa tämän täysin. Siksi hän ei kauhultaan osaa ja uskalla puolustautuakaan. Toisaalta: puolustautuminen, vahvaa miestä vastaan, usein on turhaakin, ei johda muuhun kuin mahd. lisään väkivaltaan. Ellei heti kättelyssä saa rohkeutta iskeä häntä täysillä päähän, esim. jollain raskaalla esineellä. Harvempi uhri tähän kuitenkin ryhtyy, sillä se voi johtaa omaan vankilatuomioon.
Pitää muistaa,ja ymmärtää, ettei seksuaalirikollisen vintillä ole kaikki madot suorana rivissä. Hänen ajatusmaailmansa on niin mielisairas, ettei siihen voi normaalikeinoin vaikuttaa. Tähän nämä ansioituneet rikolliset sitten oikeudessa vetoavatkin: “En voinut ymmärtää, ettei hän halunnut, koska hän ei yhtään vastustellut!” Myös aikuinen uhri saattaa lamaantua ja olettaa, että pysymällä rauhallisena, vaikka raiskataankin, ehkä sentään henki säästyy. Tässä tilanteessa ei uhrin kannatakaan mainita sanaa “poliisi”, vahingossakaan. Ei yhtään uhkailla tekijää. Se voi muutoin jäädä hänen viimeiseksi sanakseen. Älyllä voi päästä tilanteesta, ainakin vähemmällä. Fyysisillä voimilla, ei yleensä.
Katsokaa tuota lempeän näköistä “kirkonmiestä” ja kuvitelkaa hänet, kieli lipoen, hullun katse silmissään, yhtäkkiä käyvän pikkulapsen kimppuun, kutsuvan samanlajin kaverinsakin ehkä viereisestä huoneesta. Lapsiparat, mitkä traumat heille jäävät! Jumalan seurakunnan edustajana tuo… – epäsikiö kirkonmies! – ei kerran tule saamaan, Jeesuksen omien sanojen mukaan, kuin myllynkiven kaulaansa ja tylyn heiton tulijärveen. Ei Jumalan armoa, se ei enää kuulu hänelle.
Tämä tieto voi ehkä hiukan lohduttaa kaikkia seksuaalirikosten uhreja. Kiitos Jumalalle, näiden loppu on kerran vielä moninverroin kauheampi, kuin se ehkä elämänikäinen helvetti, jonka heidän rikosuhrinsa heiltä kerran saivat.