Varbergissä poltettu puolensataa autoa kuluvan vuoden aikana

Suurin autopalorypäs lienee tällä hetkellä pikkukylässä nimeltä Varberg. Kuluvan vuoden aikana siellä on tuhottu polttamalla ainakin 50 autoa.

Varberg on vajaan 30 tuhannen asukkaan kaupunki ja sijaitsee Hallandin läänissä länsirannikolla Göteborgin ja Helsingborgin puolessa välissä. Useimmat palot ovat sijoittuneet Håstenin kaupunginosaan.
Poliisin tilannehuoneesta selviää, että paloja on ollut viime aikoina ainakin seuraavasti:
27.3. poltettiin yksi auto, josta palo levisi kuuteen viereiseen autoon. 26.3. poltettiin kolmessa eri paikassa ainakin kuusi autoa. 24.3. yöllä sytytettiin parkkipaikalla yksi tai useampi auto, joista palo levisi ja kymmenkunta autoa tyhoutui. 22.2. yöllä tuikattiin yksi auto tuleen, josta palo levisi viereisiin autoihin. 2.2. yöllä niin ikään useita erillisiä paloja, joissa tuhoutui kymmenkunta autoa.
Tuossa otanta muutamista paloista, listassa ei ole kaikki palot.
Kaikki palot ovat tapahtuneet Håstenin kaupunginosassa ja usea palo Skånegatanin ympäristössä. Alue ei ole mitenkään erityisen ongelmallista aluetta, päinvastoin sitä kuvataan jopa Ruotsin mittapuussa harvinaisen rauhalliseksi, olletikin, että Håstenissakin asuu jonkin verran kolmansista maista tulleita miehiä. Håsten on kuitenkin rivitalo- ja omakotitaloaluetta, ei sellastia ghettomaista lähiötä.
Alla kuvassa 24.3. palon jälkiä aamutuimaan. Kuten huomaa niin auto voi olla palon jäljiltä pelkkä mustunut peltiläjä, mutta voi näyttää “lievästi palaneelta”. Kuvan Mercedes ja Renault ovat kuitenkin lunastuskunnossa. Savu- ja hajuvahingot vaatisivat yksistään koko sisustan vaihdon palaneiden osien lisäksi. Vaikka Mersun konehuone olisi vain palanut, niin pelkkä moottorin vaihto ei riitä. Näin ollen auto on ajokelvoton jo melko pienestäkin palovahingosta.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ihanan itämaalaista, koska nämä mukavat pelihetket levittäytyvät esim. Kauniaisiin tao Westendiin.

paskavarvas4life

ihanan lähi-itämaalaista jopa, ja islamilla ei ollut taaskaan mitään tekemistä islamin kanssa 🤘🤘🤘

jarkko.kainulainen68@gmail.com

Pitäähän näillä vierailla olla harrastuksia!

Samn Colt

Uusruotsalainen kadehtii kantisten menopelejä.
Lisänä katkeruus siitä, että Bagdadin kirjastokorttia ei hyväksytä linja-auton tai Scanian kortiksi.

Valtsu

Kehitysmaa soi lapsille sata miljoonaa leikkikaveria.

Los6666

kiinanmaa toi lapsilleen, soivia leluja ja sata miljoonaa leikkikaveriaaaaaaa kiina on kehitysmaa 😂

Täytyyhän sitä viihtyä

Meidän piti mennä grillaamaan makkaraa ja olimme unohtaneet varastaa hiiliä ja puutkin olivat märkiä, mutta onneksi meillä oli sytkäri mukana ja siinä oli autoja lähellä ja siitä tuli sitten sellainen mukava tapa koska se lievensi koti-ikävää.

Anonymous

Tästä kyse: https://www.jihadwatch.org/2012/02/dominance-crime-crimes-aimed-at-establishing-or-demonstrating-superiority
Eli tuo on yksi tapa toteuttaa jihadia kuten kaikki mikä luo turvattomuutta ja heikentää vihollista.
Onko Dominance Crimelle keksitty suomenkielistä termiä?