Isis-terroristi: Islamissa voi olla orjia, mutta orjilla on oikeuksia

Ruotsalainen Korrespondenterna-ajankohtaisohjelma haastatteli Kurdien sotavankileirille joutunutta ruotsalaista ”Emmaa”. Emma kertoo, että islamissa orjilla on paljon oikeuksia.

Emma siis haluaa takaisin Ruotsiin. Hänen miehensä istuu sotavankilassa eikä Emma ole nähnyt äijää aikoihin. Emmalla on kaksi elossa olevaa lasta, jotka ovat syntyneet isiksessä. Yksi lapsi kuoli leirillä. Nainen on luultavasti ruotsalainen, sillä silmät ovat pohjoismaisen haaleta ja hänellä on vaalea iho ja pisamia kasvoilla. Tosin hän puhuu hieman ”blattesvenskaa”, mutta se voi johtua ”wanna-be”-asenteesta. Blattesvenska voi johtua myös siitä, että hän lähti isikseen jo 2013, eli on puhunut muuta kuin ruotsia puoli vuosikymmentä. Hänen miehensä on arabiaano.
Yhtäkaikki, nainen on ihka aito muslimi. Hän kertoo, että ei ole nähnyt isiksessä mitään kauheuksia, ei hirttäjäisiä, ei päänkatkojaisia eikä yhtään mitään, vaikka on ollut siellä yli viisi vuotta.
Tein kuvakaappauksista tekstin mitä hän kertoo toimittajille orjista. Toimitta kysyy ensin Emmalta, että mitä hän ajattelee Facebook-kirjoituksista muutaman vuoden takaa, jossa Emma ylisti kalifaattia. Emma kertoo, että ei muista. Juttu jatkuu ja toimittaja kysyy:
– Mitä ajattelet kun nuoria tyttöjä on myyty seksiorjiksi?
– En ole itse nähnyt sellaista, mutta olen kuullut, että he eivät kohdelleet orjiaan heidän oikeuksiensa mukaan. Mitä tulee islamiin niin orjilla on paljon oikeuksia ”omistajiaan” kohtaan. En halua sanoa sitä sanaa, sillä se on alentava (Emma tarkoittaa tässä kohtaa ”Omistajia”, joka on hänen mielestään alentavaa).
– Mutta orjat ovat hyväksyttäviä…?
– En tiedä mitä vastata. 
Nainen ei siis voinut peittää todellista luontoaan ja islamiaan vaan kertoi avoimesti, että islamissa on oikeus ottaa orjia. Orjilla on kuitenkin joitakin oikeuksia.
Ohjelman voi katsoa täältä:
https://www.svtplay.se/video/21580870/korrespondenterna/korrespondenterna-sasong-22-is-fangarna-fran-sverige
Tällaisia isis-palaajia siis odotettavissa. Orjan osa on sinun.