Isis-terroristi: Islamissa voi olla orjia, mutta orjilla on oikeuksia

Ruotsalainen Korrespondenterna-ajankohtaisohjelma haastatteli Kurdien sotavankileirille joutunutta ruotsalaista ”Emmaa”. Emma kertoo, että islamissa orjilla on paljon oikeuksia.

Emma siis haluaa takaisin Ruotsiin. Hänen miehensä istuu sotavankilassa eikä Emma ole nähnyt äijää aikoihin. Emmalla on kaksi elossa olevaa lasta, jotka ovat syntyneet isiksessä. Yksi lapsi kuoli leirillä. Nainen on luultavasti ruotsalainen, sillä silmät ovat pohjoismaisen haaleta ja hänellä on vaalea iho ja pisamia kasvoilla. Tosin hän puhuu hieman ”blattesvenskaa”, mutta se voi johtua ”wanna-be”-asenteesta. Blattesvenska voi johtua myös siitä, että hän lähti isikseen jo 2013, eli on puhunut muuta kuin ruotsia puoli vuosikymmentä. Hänen miehensä on arabiaano.

Yhtäkaikki, nainen on ihka aito muslimi. Hän kertoo, että ei ole nähnyt isiksessä mitään kauheuksia, ei hirttäjäisiä, ei päänkatkojaisia eikä yhtään mitään, vaikka on ollut siellä yli viisi vuotta.

Tein kuvakaappauksista tekstin mitä hän kertoo toimittajille orjista. Toimitta kysyy ensin Emmalta, että mitä hän ajattelee Facebook-kirjoituksista muutaman vuoden takaa, jossa Emma ylisti kalifaattia. Emma kertoo, että ei muista. Juttu jatkuu ja toimittaja kysyy:

– Mitä ajattelet kun nuoria tyttöjä on myyty seksiorjiksi?

– En ole itse nähnyt sellaista, mutta olen kuullut, että he eivät kohdelleet orjiaan heidän oikeuksiensa mukaan. Mitä tulee islamiin niin orjilla on paljon oikeuksia ”omistajiaan” kohtaan. En halua sanoa sitä sanaa, sillä se on alentava (Emma tarkoittaa tässä kohtaa ”Omistajia”, joka on hänen mielestään alentavaa).

– Mutta orjat ovat hyväksyttäviä…?

– En tiedä mitä vastata.

 

Nainen ei siis voinut peittää todellista luontoaan ja islamiaan vaan kertoi avoimesti, että islamissa on oikeus ottaa orjia. Orjilla on kuitenkin joitakin oikeuksia.

Ohjelman voi katsoa täältä:

https://www.svtplay.se/video/21580870/korrespondenterna/korrespondenterna-sasong-22-is-fangarna-fran-sverige

Tällaisia isis-palaajia siis odotettavissa. Orjan osa on sinun.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Isis-terroristi: Islamissa voi olla orjia, mutta orjilla on oikeuksia

  1. 60% aivokapasiteetista täytyy olla kuoliossa, jos ei ymmärrä, että kaikki ei ole nyt ok.

   Tosin onhan se hyvä, että kaikkiin juniin riittää matkustajia.

   Muutenhan kukaan ei esimerkiksi äänestäisi vihreitä tai sdp:tä.

   30
 1. Koska on olemassa sitä parempaa väkivaltaa niin varmaan on myös parempaa orjuutta? Kunniaorjuutta?

  33
   1. Huom: Tässä alla lukee vain silkkaaa teoriaa, ei muuta.

    Mitä jos vaan kaikki Suomen miehet ryhtyisivät muslimeiksi? Siitähän tulisi miljardituet Saudi-arabiasta tuhota suvakkinaisten islamo-orgiaksi muuttunut akka-valta tästä maasta. Kivitettäviksi tulisi ainakin jotkut lit ja haloskat, johannat ja astridit, mitä kaikkia?

    6
    1
    1. Tuonkaltaisia juttuja sitä tulee funtsittua. Ellei itsetunto, varallisuus tai ulkonäkö sovellu nuoren, hoikan, kauniin, kaikkeen suostuvan morsiamen hankintaan, mikset kokeilisi monikulttuuria? Ensimmäiset vievät parhaat vaimot (monikossa) ja nössöistä voi tehdä eunukkeja varainhankkijoita. Jokainen tosipervo voi olla oman elämänsä kalifi ja kokea paratiisin jo tässä elämässä. Se on yksi taikalause ja rotu vaihtuu.

     Tahallaan provosoin, mutta suurin osa suvakeista on naisia, joiden mielestä heillä itsellään ei ole mitään arvoa miehin nähden. Monet kutsuvat itseään feministeiksi. He eivät arvosta miehiäkään, koska oikea mies voi olla vain muslimina.

 2. Aivopestyjä kuffarivihaajia jotka vastailevat kierrellen ja kaarrellen koska eivät voi sanoa suoraan mitä ajattelevat jos mieli kotimaahan takaisin. Ei se auta vaikka vilkutetaankin mummolle ja papalle terveisiä ihan kuin ei mitään.

  15
 3. Islamissa naisorjaa saa piestä ja raiskata niin paljon kuin huvittaa, mutta parittaminen on kiellettyä. Naispuolinen orja on siis ensin myytävä, jos jokin toinen muslimimies haluaa häntä raiskata. Orjan voi halutessaan vapauttaa, esim. silloin kun tämä on tullut vanhaksi ja hyödyttömäksi.

  16
 4. Naisten kannattaisi islamilaisessa kulttuurissa pyrkiä orjiksi. Se olisi vähän niin kuin ylennys, koska orjilla on paljon oikeuksia, mutta naisilla ei mitään.

  15
 5. Jos orjuutta ei hyväksytä Pohjoismaissa niin silloin Pohjoismaista täytyy tehdä Kalifaatti.

 6. Emmalla on vielä pitkä matka islamin tiellä: Oman edun nimissä täytyy puhua paskaa ilmeenkään värähtämättä. On aivan turha riskeerata ilmaista rahaa jollain horinalla orjista. Kieltää vain asian, vaatii kotoutukseen lisää rahaa ja pitää orjia vaikka Ruotsissa. Tyhmä ruotsalainen akka riskeeraa turhaan kaiken ja eikä oma mies ole ojentamassa – voi Allahin perse!

 7. Kun oikein tarkasti miettii, niin esimerkiksi mustiaiset aikoinaan Amerikkaan laivattuina…

  Olivat muuten ainoa ihmisryhmä, jolla oli sekä majoitus, elätys että työpaikka valmiina.
  Muitten sitten pitikin raataa ja keksiä valtio.

  Kyllä minäkin peittäisin naamani jos olisin femakko-Emma.
  Kyllähän se vituttais olla synnytyssubjekti eikä seksiobjekti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.