Tanska aikoo estää isiksessä syntyneiden lasten Tanskan kansalaisuuden

Tanskassa on esitetty lakia, että isikseen jihadiin lähteneet terroristit, jotka ovat Tanskan kansalaisia, ja jotka ovat tehneet isiksessä lisää lapsia, niin lapsille ei automaattisesti enää myönnetä Tanskan kansalaisuutta.

Laki tulee näillä näkyvin voimaan jo kesään mennessä. Se vaatii vain eduskunnan äänestyksen. Näillä näkymin laki tullee menemään selvällä enemistöllä läpi.
Tanskan maahanmuuttoministeri Inger Støjberg kertoi eilen tanskalaisille medioille, että isikseen lähteneiden vanhempien lapsi ei saa enää automaattisesti Tanskan kansalaisuutta, vaikka lapsen molemmat vanhemmat olisivat kansalaisia. Lakiehdotus perustuu siihen, että Tanska kieltää lailla maansa kansalaisia osallistumasta isiksen kaltaisiin terrorijärjestöihin. Jos vanhemmat lähtevät siitä huolimatta niin siellä syntyneellä lapsella ei katsota olevan siteitä Tanskaan eikä siten myöskään myöntää turvapaikkaa.
Ruotsissa asia on otettu vastaan kauhulla. Pelastakaa Lapset järjestön edustaja kertoi, että Pohjoismaissa lapsilla on aina ollut vahva asema ja lain suoja, mutta Tanskan lakiesityksellä tätä asemaa murennetaan.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jani

Hienolta näyttää. Taitaa alkaa pohjolan great awakening….👍👍👍

Suomi Finland

”Ruotsissa asia on otettu vastaan kauhulla. Pelastakaa Lapset järjestön edustaja kertoi, että Pohjoismaissa lapsilla on aina ollut vahva asema ja lain suoja, mutta Tanskan lakiesityksellä tätä asemaa murennetaan.”
Paska säkä syntyä isisperheeseen. Mutta yhtä kaikki: jos tämä isispaskiaisten hyysääminen ei lopu, niin syyttömät maksavat lopulta karmean hinnan. Kaikille radikaaleille muslimeille pitäisi laittaa maahantulokielto.
Jos se oman väestön suojelu vaatii lasten kansalaisuuden viemistä tai myöntämättä jättämistä, niin sittenhän vaatii.

fatwantarkistaja

Tiedä sitten mistä lähtien Kalifaatti on ollut pohjoismaa. Ei koulussa vaan mitään puhuttu.
Kurjaa lasten kannalta, mutta vanhempien vika puhtaasti, kun riistävät näiltä turvallisen lapsuuden. Paikallinen viranomainen toivottavasti ratkaisee asian.

Acc

”Lakiehdotus perustuu siihen, että Tanska kieltää lailla maansa kansalaisia osallistumasta isiksen kaltaisiin terrorijärjestöihin. ”
Onkohan Suomessa voimassa laki, joka estää kansalaisiaan osallistumasta isiksen kaltaisiin terrorijärjestöihin? Jos ei, niin tässähän olisi jollekin poliitikolle tilaisuus ehdottaa tällaista lakia. Siis ulkomailla tapahtuva pahanteko olisi lainvastaista ja rangaistavaa Suomessa.