Ruotsissa ilmoitettiin 2018 ennätysmäärä seksuaalirikoksia

Erilaiset seksuaalirikokset ovat nousussa. Viime vuonna 2018 ilmoitettiin 22 476 seksuaalirikosta, joista raiskauksia tai törkeitä raiskauksia oli 7 958.

 

Seksuaalirikoksiksi lasketaan raiskaus, ”holtiton” raiskaus (oaktsam våldtäkt, tätä on hieman vaikea suomentaa, mutta on jotain sen tapaista, että esim. halipusuttelu muuttuu raiskaukseksi eikä ei-sanaa enää voi käsitellä), seksuaalinen päällekarkaus, seksuaalinen pakottaminen ja hyväksikäyttö, yhdyntä jälkeläisensä tai sisaruksensa kanssa, ”holtiton” seksuaalinen päällekarkaus, yhteydenotto lapseen seksuaalisessa mielessä, alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö kuvaamalla, seksin osto alaikäiseltä, seksuaalinen häirintä ja seksin osto.

Ilmoitetut seksuaalirikokset lisääntyivät siis merkittävästi toissa vuodesta.

Ruotsin luvut on haettu Ruotsin rikoksentorjuntaviraston BRÅ:n sivulta bra.se.

Vertailun vuoksi: Suomessa ilmoitettiin vuonna 2017 yhteensä 3 605 seksuaalirikosta, joista raiskauksia 1 245. Vuonna 2018 yhteensä 3 720 seksuaalirikosta, joista raiskauksia 1 338 kappaletta.

Ero Suomen ja Ruotsin välillä on siis merkittävä, varsinkin kun ottaa huomioon, että laki on suurinpiirtein samanlainen. Ruotsin väkimäärä on 10 miljoona, Suomen 5,5 miljoonaa, joka pitää ottaa huomioon tuloksessa. En jaksa laskea mitään suhdelukuja. Tanskassa ja Norjassa lukemat ovat samansuuntaisia kuin Suomessa ja väkimääräkin + – sama.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Ruotsissa ilmoitettiin 2018 ennätysmäärä seksuaalirikoksia

 1. Karua kertomaa. Pistätkö vielä lähteen tähän, kiitos! Onko tämä nyt tarkentunut data siitä tilastosta, josta uutisoitiin alustavasti alkuvuodesta?

  22
  1. Joo unohdin sen lähteen, joka on Ruotsin rikoksentorjuntavirasto BRÅ. Lisään juttuun.

   14
    1. Nainen tosiaan sanoi, että on hyvä kun tutkitaan tausta niin huomataan, että keharit ei tee rikoksia. Ja lopetti, että turvisten pitää kokea olonsa turvalliseksi Ruotsissa.

     1. Vihainen muzu on jakanut Hizb ut-Tahrir- vihalentolehtisiä Skärholmenissa ainakin viimeviikolla. Lehtisessä uumoillaan tulevia iskuja ja toivotaan että kalifaatti tulisi nopeammin.

 2. ja päävikasten punavihervassareiden mielestähän nämä järjettömät luvut johtuu ainoastaan ilmoitusaktiivisuuden noususta…. ei mitään tekemistä diskoläpyttelijöiden invaasion kanssa

  37
 3. Jestakkoon, mikä petojen maa tuo Ruotsi onkaan. Eikö pakolaisia voisi ottaa massiivisin laumoin rauhoittamaan tilannetta? He voisivat hieman observoida ja valistaa barbaarisia ruotsalaisia valkoisia miehiä, kuinka naisten ja lasten kanssa toimitaan. Tulisi nyt edes se etujoukko niistä miljardista kiinalaisesta muslimista, jotka hätäapuna kutsuttiin. Valkoiselle miehelle ei saa antaa tilaa hengittää, sehän käpälöi heti kaikkia.

  Pienen pienellä rahallisella panostuksella asiat saisi kuntoon, nyt on tekojen aika.

  23
  1. Lasketaan vähän. 7958/1338=5,95 Karkeasti kolme kertaa enemmän raiskaavat ruotsalaiset väkilukuun suhteutettuna. Meille ei siis tarvita yhtäkään muslimia, ennen kuin Ruotsi on samalla tasolla kanssamme.

   16
 4. Kansa hyväksyy raiskaukset ja naisiin/lapsiin kohdistuvan brutaalin väkivallan, muutenhan hallitus ja päättävät tahot olisi toisenlainen.Valitsemalla oikeat päättäjät ja ”siivomalla ja harjaamalla” oikeuslaitoksen ja poliisin, tilanne korjaantuisi nopeasti. Eli sitä saa mitä tilaa ja nillitys pois. Ruotsi on läpimätä suvakkitahojen myötävaikutuksena tuleva islamilainen kalifaatti ja on matkalla karmeaan tulevaisuuteen ja todellinen elävä helvetti odottaa jo nurkan takana.

  27
  1. Jos Ruotsissa raiskaa esim 4 kertaa, kirjataan neljä erillistä rikosta. Suomessa kirjattaisiin vain 1. Alapeukku ei tätä faktaa muuta miksikään. Eikä tämä alkuperäinen kirjoitus.

   1
   1
 5. Tätä Ruotsin mallia haluavat Suomeen ne puolueet, jotka syrjäyttävät Halla-ahon ja hänen puolueensa hallituksesta, vaikka kannatus sinänsä riittäisi. Tämä on kynnyskysymys, jolla hallituspaikat jaetaan: edistetäänkö Suomen maahanmuuttopolitiikalla suomalaisten etuja vai elatusta hakevien muukalaisten etuja.

 6. Että ne jaksaakin pusata noita rikosilmoituksia! Pysykööt kotonaan jos eivät kestä pikku ronkkimista.

  2
  1
 7. Onko Ruotsi kriisissä? Eikö siellä tosiaan valtio enää toimi (muutoin kuin jatkuvien verojen ja maksujen nostajana)? Samaisesta BRÅ-tilastoista voi lukea, että 2017 maassa tehtiin kaikkiaan 1.514.902 (reilut 4000 jokaikinen päivä) rikosilmoitusta.
  Entä ne tuomiot?
  97.058 kappaletta – eli vain 6,41% tapauksista johti rangaistukseen.

  Eli on siellä ainakin melkoinen määrä vapaakortteja jaossa – niille rikoksiin syyllistyneille..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.