Vihapuhujat järjestävät mielenosoituksen vihapuhetta vastaan

Helsingin muslimit järjestävät sunnuntaina Roihuvuoren moskeijalla Kaveria ei jätetä-nimisen tapahtuman. Sen tarkoituksena on osoittaa tukea toistuvien hyökkäyksien kohteena olevaa moskeijaa ja sen vierailijoita kohtaan.

Mielenosoituksessa pidetään puheita vihapuhetta vastaan ja mm. Suldaan Said Ahmed pitää puheen. Muita osallistujia ovat vihreiden Oula Silvennoinen ja esimerkiksi imaami Abbas Bahmanpour.
Abbas Bahmanpour muistetaan muutaman vuoden takaisesta keskusteluohjelmasta, jossa hän suorassa lähetyksessä täräytti maailmalle, että koraanin mukaan homoseksuaalit on tapettava. Nyt Bahmanpour puhuu siis vihapuheen vastaisessa mielenosoituksessa.
Entäpä Helsingin muslimit. Heillä oli vieraana 2015 joulukuussa muuan Kamal el-Mekki.

 
Kamal el- Mekki tunnetaan siitä, että hän edustaa Saudi- Arabian tapaista shariaa, jossa jäsenten amputoinnit ja kaulankatkaisut pitäisi saattaa voimaan rangaistuksena myös lännessä. Lisäksi hän puhuu kivityksestä hyväksyttynä tapana. esimerkiksi homojen kohdalla.
El- Mekki on rankattu kautta maailman ääri- islamistiksi ja on huomioitavaa, että muslimien saarnailtamat on esimerkiksi Ruotsissa peruttu useaan otteeseen julkisissa tiloissa, kun on selvinnyt, että Kamal el-Mekki on tulossa saarnaamaan.
Esimerkiksi Tukholman muslimit puuhasivat 2015 kesäkuussa tilaisuuden Rinkebyn Kansantalolle, joka on Sosiaalidemokraattien vuokraama juhlatila. Tilaisuus olisi ollut eräänlainen Ramadan-aloittajaisjuhla, jonne tämä islamisti oli kutsuttu juhlapuhujaksi. Viime hetkellä Kansantalon omistajat päättivät kieltää tilaisuuden tiloissaan, sillä he eivät halunneet luovuttaa tilojaan vihasaarnaajan käyttöön.
Folkets Husetin toimitusjohtaja Calle Nathanson perusteli Dagens Nyheterille miksi he peruivat tilavuokran muslimeilta:
– Me emme halua, että he levittävät meidän tiloissamme sellaisia arvoja kuin levittävät
Sen jälkeen muslimineuvosto yritti järjestää  tilaisuuden Tukholman kaupungin omistamassa Träff-nimisessä kokoustilassa. Mutta sieltäkin heidän tilaisuus evättiin. Kaupungin edustaja kertoi tuolloin, että heidän tiloissaan ei kokoonnuta suunnittelemaan seksuaalivähemmistöjen kivittämistä.
Helsingin muslimit ovat siis kestittäneet tämän tason vihasaarnaajia. Jos Kamal el-Mekki saarnaa maailmalla homojen ja vääräuskoisten tappamisesta niin tuskinpa hän vierailessaan Helsingissä puhui Pride-kulkueesta ja kehoitti rakastamaan vääräuskoisia. Ja jos hän maailmalla saarnaa juutalaisista koirina ja sikoina niin tuskinpa hän Helsingin muslimeille ylisti juutalaisten ihanuutta.
Helsingin muslimit eivät myöskään kutsunueet el-Mekkiä ikäänkuin vahingossa kylään, tietämättä kuka hän on. Hän on yhtä tunnettu islamilaisessa maailmassa kuin joku Elvis Presley länsimaisessa.
Joten, kun siellä Roihuvuoren moskeijassa on ensin saarnattu vääräuskoisten tappamisesta niin nythän siinä moskeijan pihalla voidaan pitää tilaisuus ”vihapuhetta vastaan”. Kaikki hyödylliset idiootit Oula Silvennoisesta alkaen pelaavat vain näiden länsimaalaisia sydämensä pohjasta vihaavien miesten pussiin.
Niin ikään Helsingin muslimit käyttävät Uuden Seelannin kauhistuttavaa iskua keppihevosena saadakseen sääli- ja sympatiapisteitä. Seurakunta pitäisi laittaa tutkintaan vihapuheesta, mutta nyt se kääntää itse tapahtuman ihan kuin joku mystinen taho harjoittaisi vihapuhetta heitä kohtaan ja heidän moskeijaansa sotkisi joku helsinkiläinen rasisti.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tira
tira
30.3.2019 19:25

Mitä ovat nämä ”toistuvat hyökkäykset” Roihuvuoren moskeijaa kohtaan? Ketkä ovat niitä tehneet, millaisia ne ovat olleet ja milloin? Miksi valtamedia ei ole nostanut niitä näyttävästi esille?
Suldaan kutsuu itseään somessa Mustaksi Leijonaksi. Samaisessa somessa hän sitten parkuu että joku on sanonut rumasti ja tökännyt vieläpä rintaan. Minkä tahansa muun värinen leijona olisi repinyt pään irti , Suldaan uhrimarssi tekemään rikosilmoituksen tästä järkyttävästä tapahtumasta. Joka ehkä tapahtui, ehkä ei. Jopa hesari käytti varauksellista ilmaisua ”Suldaanin kertoman mukaan”. Soinin ja Huhtasaaren osalta todettiin häirinnän faktisesti tapahtuneen.
Aika erikoinen nimi tuo ”kaveria ei jätetä” ottaen huomioon, että taakse on jätetty kymmeniä miljoonia kavereita.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
30.3.2019 20:14
Vastaa...  tira

”Aika erikoinen nimi tuo ”kaveria ei jätetä” ottaen huomioon, että taakse on jätetty kymmeniä miljoonia kavereita.”
Jihadisti-kaveria ei jätetä, naisista, lapsista ja vanhuksista ei niin väliä…

El Comandante Cero
El Comandante Cero
31.3.2019 15:58
Vastaa...  tira

Musta leijona? Vähän vaikeaa mieltää karjuvaksi jalopeuraksi ehkä parempi olisi vikisevä Mogadishun mopsi.

Painukaa takas sinne mistä tulittekin
Painukaa takas sinne mistä tulittekin
30.3.2019 19:25

Kaveria ei jätetä on suomalaisten 2 MS:ssä ollut toimintatapa. Musujen turha suvakkien avustamana apinoida ja omia asiaa.

Åttawia Suutelå
Åttawia Suutelå
30.3.2019 19:41

Jared Taylor ei pääse Eurooppaan, mutta kiihkosilpojamuslimisaarnaajat kylläkin. Kas kun ei ole persidentti kättelemässä ja jopoa antamassa.

Kaisla Joki
Kaisla Joki
31.3.2019 20:00

Mistäs tietää, josko entinen presidentti-tavva siellä kättelemässä ja taputtelemassa olikin.

kanander
kanander
30.3.2019 20:00

Oula Silvennoisen isä oli aikoinaan taistolaisaktiivi Jyväskylän yliopistolla. Ei ole omena pudonnut kauas puusta. Oula on fiksautunut äärioikeistohavaintoihinsa, vaikka suurin osa niistä on harhaa.

Aikki.
Aikki.
30.3.2019 20:40

Kas kummaa, kun noista moskeijaan kohdistuneita hyökkäyksiä ei ole valtamediassa mainittu. En ainakaan minä ole niistä kuullut.

Los6666
Los6666
30.3.2019 21:04
Vastaa...  Aikki.

kannattaa muistaa se tosiasia, että nää rauhan ”uskonnon” edustajat ei muuta puhukkaan ku paskaa… ainiin ja sitä parempaa vihapuhetta

hallitus247
hallitus247
30.3.2019 21:19
Vastaa...  Aikki.

Voi olla, että sielläkin ollaan kyllästytty moskeijasormettamisiin ja musutyttöjen kiukkuiset musuveljet ovat hieman antaneet palautetta.

Pena
Pena
30.3.2019 20:48

Niin ihan muuten vaan lähdettiin kotimaasta pakoon, kun sipiläkin meni lupaamaan talon ja kaikkea. Kaveria ei jätetä.

kaisla joki
kaisla joki
31.3.2019 20:04
Vastaa...  Pena

Minua vihastuttaa nyt aika paljon tuo niitten iskulause: Kaveria ei jätetä.
Ovat varastaneet lauseen Suomen käymien sotien ajalta, jolloin sotakaverit vannoivat toisilleen, ettei kaveria jätetä, vaan aina pyritään auttamaan viimeiseen asti, ja kaatuneetkin tuomaan kotimaan multiin.

Pena
Pena
31.3.2019 20:36
Vastaa...  kaisla joki

Varsinkin kun nämä paskahousut jättävät sen kaverin, vaimonsa ja lapsensa, kun lähtevät ”pakoon”.

Särmääjä
Särmääjä
30.3.2019 21:15

Oulakin sielä larppaamassa islamistien kanssa ja vasemmistoliitto suunnitellu miekkarin grafiikat. Oulun moskeijassakin voisi islamistit pitää tukimiekkarin kun heidänkin viaton rauhanpyhättö on kokenu vihaa.

T
T
30.3.2019 21:16

Muslimit takaisin kotimaihinsa ja ongelma on ratkaistu.

S.Hämäläinen
30.3.2019 21:44

Heiluu pipo heiluu heppi, täältä saapuu Kamal el-mekki, ei sentään El Gringo.

Akat jääkööt kotiin puolustamaan perheitään
Akat jääkööt kotiin puolustamaan perheitään
30.3.2019 22:43

Taas onnistuttiiin värväämään parhaat miehet puhumaan aiheesta, missä mestareita.

Anonymous
Anonymous
30.3.2019 23:05

saas nähdä minkä keksityn atakin sulttaani kehittää, hyvin on muistissa se keksitty tarra fani sulttaanin kimpussa

missä jumala
missä jumala
30.3.2019 23:16

Suomessa valehtelusta menettää kansalaisuuden.

kaisla joki
kaisla joki
31.3.2019 20:07
Vastaa...  missä jumala

No, enpä ole huomannut, päinvastoin. Mitä suuremmat valheet ja mitä sujuvammin ne esittää, sen varmemmin pääsee kantasuomalaisten veronmaksajien ylläpitämään täyshoitoon.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
30.3.2019 23:53

Onkohan siellä homojenkivitysnäytöstä? Tuleekohan pedofiilimoskeijan yliarvostettu imaami opettamaan sormetustekniikoita? Pomminpurkua?
Googlettava löytää: Roihuvuoren moskeija julisti (2015) Jeesuksen olleen äärimmäisen pedofiliamyönteinen. Joku natsirasisti kävi sitten ottamassa julistuksen pois seinältä. Ovat tietysti kauhusta suunniltaan edelleen. Moista vihaa ei ole länsimaissa koettu edes maailmansotien aikoihin.

Anonymous
Anonymous
31.3.2019 00:33

Selvin merkki islamisaatiosta on se että puhumme ja ajattelemme sitä lähes päivittäin ja se että jokaisen länsimaalaisen ihmisen pitäisi oppia tunnistamaan islamilainen doktriina ja islamilaisen valloituksen malli.
https://ibnmatti.blogspot.com/p/jihadin-saannot.html

rasistinen, kelvoton nazi
rasistinen, kelvoton nazi
31.3.2019 02:15

Kiitos. Erittäin hyvää tietoa paljon taas tässä jutussa.
Suldaanin muistin itsekin, siinä meillä vakuuttava herrasmies. Jokohan S:n pahoinpitelijä(t) on saatu selville…?

kaisla joki
kaisla joki
31.3.2019 20:10

Jokohan Laura Huhtasaarta tappamisella uhannut tyyppi on vangittu?

Valtsu
Valtsu
31.3.2019 09:52

Turun terrori-iskun, yhä jatkuvan raiskausaallon, patavanhoillisen toiminnan, ISIS-terroristien, koko iän jatkuvan elätyksen, Vuosaaren vihapuhe-Fatiman ja paljon muun jälkeen uhreja ovat muhammetit. Se päivä ei tule koskaan, kun he toteavat, että emme ole itse hoitaneet asioita kovin hyvin, eivätkä ongelmamme johdu pääsääntöisesti ulkopuolisesta tahosta.

Anonymous
Anonymous
31.3.2019 21:40

Vai kaveria ei jätetä, taisivat tarkoittaa: allahua ei jätetä, ja tuhotaan kaikki tuon bedofiiliin nimiin.