Ilmastoahdistujille lisää ahdistuttavaa

 
Nyt kun Pohjolaan ollaan saatu muovipillikielto niin seuraavaksi voidaan ajatella jotain tupakka-askin päällysmuovikieltoa. Mumbaissa Intiassa muovipillikielto on saanut varauksettoman kannatuksen ja tuloksiakin ollaan saatu.

 
Muutama kuva Mumbaista. Alla aurinkoinen ja pilvetön päivä. Savusumu haittaa näkyvyyttä. Alimmassa normaalia lähiötä ennen muovipillikieltoa.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
toni lajos
toni lajos
31.3.2019 11:39

Alakuvassa vihreiden puoluekokouksen jälkimainingeissa, sihteeri etsii ” darfurin ” tohtoria jolle näkymä rannalla oli liikaa, sinisiä muovipusseja ei missään tapauksessa olisi saanut tuoda mukana juhliin. Siniset nuo petolliset puoluepetturit.

K.L.
K.L.
31.3.2019 12:04
Vastaa...  toni lajos

Toni Lajos,kiitos aamun nauruista!Vaikka ei tuo näky nauratakaan!Ja mitäs meille saarnataan ja syyllistetään täällä?Helevata!

Älkäämme sekoittako käsitteitä
Älkäämme sekoittako käsitteitä
31.3.2019 11:49

Järkyttävä näky.
Mustaa huumoria.
Muovi ja pillit eivät kuitenkaan mitenkään liity ilmastoon ja sen muutoksiin. Ei edes sen hiilidioksidin verran mitä niiden tuottamiseen meni.
Smog on paikallinen ilmanlaadun ilmiö joka liittyy oikeaan saastuttamiseen.
Sanonpa vain, koska yksinkertaisetkin asiat ovat vaikeita joillekin.

Esa
Esa
31.3.2019 12:00

Meinaatko oikeasti ettei tuo paskakasan valuminen mereen ole todellista saastuttamista?? Ilman puolesta kyllä järjestetään vaikka minkä näköistä marssia mutta Euroopan kokoinen jätelautta meressä ei saa ketään stondaamaan

V
V
31.3.2019 13:44
Vastaa...  Esa

Tollo siinä turhia .(”Esa”)
Eihän siinä kommentissa mitään sellaista väitetty, vaan päinvastoin nimenomaan todettiin että on olemassa todellista saastuttamista ja että asioita ei pidä sekoittaa koska yksinkertaiset tollot eivät kykene erottamaan yksinkertaisinta asiaa toisesta.

JuhoL
JuhoL
31.3.2019 12:06

Tulee muistaa, että tuo muovipaska päätyy maailman valtameriin, mikä on huomattavasti suurempi ympäristöongelma kuin teollisuuden hiilidioksidipäästöt ikinä. Ympäristön saastuminen on aidosti vakava ilmiö, josta meidän kaikkien tulee olla huolissaan, ja sen tajuaa sekä neuroottinen ilmastoahdistuja että tavallinen lihaasyövä heteromies.
Ympäristönsuojelu: GOOD
Ilmastovouhotus: BAD

Anonymous
Anonymous
31.3.2019 13:02
Vastaa...  JuhoL

Niin valuu, INTIASTA. Mutta siitä muovilautasta siellä valtameressä syyllistetään lähinnä meitä EUROOPPALAISIA!

John McMunne
John McMunne
31.3.2019 22:50
Vastaa...  Anonymous

KILL THE WHITE MEN, KILL KILL!!!

NähtyOn
NähtyOn
31.3.2019 13:27
Vastaa...  JuhoL

Voikin kysyä, kerroppas onko se suomen vika että maapallon persereikä, intia mättää miljarditonnia muivijätettä maapallon meriin vuodessa, hä?
Tuon takia pitää suomen luopua muovinkäytöstä lähivuosina lähes kokonaan, jopa kaupan muovikassit häipyy, näinhän se muovijäte maapallolla häviää kun hyttysen jätöksen kokoinen maa suomi lopettaa sen käytön?
Maapallolta pitää hävittää intia, kiina samoin venäjä niin luonto alkasia maapallolla paranemaan.

JuhoL
JuhoL
31.3.2019 14:54
Vastaa...  NähtyOn

Ei ole Suomen vika ei, ja siksi totesinkin, että ”TUO muovipaska päätyy maailman valtameriin”. Suomessa jätteenpoltto on hyvällä tolalla, mutta täälläkin muovi ja muut aromaattiset kemikaalit kylvää tuhoa esim. ihmisten hormonitoiminnan kannalta. Yleisesti totean, että muovin käyttöä pitää vähentää ja kehitysmaissa se pitäisi varmaan kieltää kokonaan.

JuhoL
JuhoL
31.3.2019 11:56

Alin kuva on kuin jostakin Mad Max -elokuvasta. Kyllä nyyt kannattaa Suomessa säästää lämmityksessä ja vähän värjötellä maailman puolesta.
Lisäksi vihervasemmistolaisten mielestä on vain hyvä asia, että näistä kehitysmaiden dystopiakylistä ja savimajoista tuodaan ylijäämäväestöä Suomeen ja asetetaan samalle viivalle kantaväestön kanssa mitä tulee sosiaalietuuksiin ja terveyspalveluihin yms. Suomessa tarvitaan omat keltaliivit kaduille vastustamaan eliitin petoksellisia toimia!

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
31.3.2019 12:33

Vetten päällä kävely ei ole mikään ihme tämän päivän Intiassa, eikä monessa muussakaan Aasian maassa.
Naurattaa tämä suomalaisten pölhöjen intoilu.

Retiisi
Retiisi
31.3.2019 12:44

Työhommissa reissasin Intiassa.. voin kertoa, että samanlaista on joka paikassa, hukkuvat pskaan.
En ymmärrä kuka vapaaehtoisesti lomalla matkustaa tuonne.. ja raahaa lapsensakin mukanaan

JuhoL
JuhoL
31.3.2019 13:01
Vastaa...  Retiisi

Kaveri kerto, että siellä ihan suurkaupungeissakin porukka menee raakasti kyykkypaskalle katuojaan, eikä ketään kiinnosta. Todellisuus ”mausteisten mielikuvien” takana on hyvin paskainen. Ihme kyllä myös Kiina on täysin hälläväliä linjalle ympäristön suhteen: noin puolet maan pohjavesistä on pilalla.

Automies
Automies
1.4.2019 17:31
Vastaa...  JuhoL

– Kiina on herännyt ongelmaan ja tarttunut siihen uudessa 5-vuotissuunnitelmassaan.
Ongelma vain on päässyt aika pahaksi koska Kiinan oman arvion mukaan ainoastaan 4% kaikista Kiinan vesivarannoista on juomakelposista enää.

Anonymous
Anonymous
31.3.2019 13:19

Kun kehitysmaan ihmeinen siirretään tänne ei hänestä mitään ympäristönsuojelijaa täälläkään tule käyttäytyminen on sama kierrätyksen ja muun suhteen roskapussi ovasta pihalle .

Suomi Finland
Suomi Finland
31.3.2019 14:04

Nyt ahdistaa ja pahasti. Pääni ympärillä oleva vanne kiristyi pari pykälää taas.
Kyllähän minä kehitysmaapaskan tiedän, mutta kun meitä verotetaan aina vaan rankemmin ja rankemmin vedoten ympäristönsuojeluun ja ilmastonmuutokseen.
Kunhan antibiootit menettävät tehonsa, saattaa korjausliike tapahtua siellä, missä hukutaan paskaan. Sääli vaan, että meillekin tulee siitä rajusti ongelmia. Koko antibioottiongelmaa ei olisi, jos nuo kehitysmaalaiset eivät lisääntyisi holtittomasti. Nehän popsivat köyhinä antibiootteja itse itselleen diagnoosin tehneinä, kun lääkärikäynteihin ei ole varaa.
Ja kun nuo reissaavat maailmalla, päätyvät kaikki resistentit bakteerit ihan joka puolelle.

AattelepaITE
AattelepaITE
31.3.2019 15:02

Joku tutkimus minkä viime viikolla luin väitti että reilut 90% meriin päätyvästä muovista tulee afrikasta ja muutamista aasian kehitysmaista. Eli länsimaat eivät muovisaastetta aiheuta. Tai ehkä kehitysapu on yksi mistä länsimaita voisi syyllistää. Ihan sama vaikka suomalaiset ei käyttäisi muovia ollenkaan. Se ei näkyisi maailman tilanteessa mitenkään.

Åttawia Suutelå
Åttawia Suutelå
31.3.2019 15:47

Suomalaisten syytä ja urpo pyytääkin lähettämään siivouslaskut Suomeen.

Särmääjä
Särmääjä
31.3.2019 16:06

Kyllä nyt ilmastofasisti taas ahdistuu niin paljon Muonioon on ehdottomasti saatava muovivero.

Janis Petke
Janis Petke
31.3.2019 16:29

Puhutaanko ihan OIKEASTA ONGELMASTA? 9/10 ihmisestä siellä on täysin turhaa saastetta.

Jari-P
Jari-P
31.3.2019 16:37

Joki Guatemalassa – plastic river – suomalaiset tähänkin tietysti syyllisiä turismin kautta
blob:https://www.youtube.com/207f4e59-e6c8-4522-a3e2-766e1d7ff664

Maailma vielä pelastuis täydeltä tuholta.
Maailma vielä pelastuis täydeltä tuholta.
31.3.2019 16:53

Tuon ”ongelman” hoitaisi muutaman kilotonnin lataus sinne tänne, täsmänä.

Marinoitu
Marinoitu
31.3.2019 17:21

Alan olla Antti Rinteen kannalla: maitopurkki kahteen euroon ja tamperelaisten mustamakkara lailla kiellettävä. Vaikka jälkimmäisessä ei ole edes lihaa. Teen tästä julisteen heti kun pääsen näistä lepositeistä.

Hyvä Ihminen
Hyvä Ihminen
31.3.2019 17:49

En käytä valoja ollenkaan. En lämmitä ruokaa vaan syön sen suoraan tiskialtaasta ja kun näin teen niin tiskaamisessa ei kulu vettä. Nukun lattialla maton päällä ilman täkkiä, koska täkin valmistus saastuttaa ilmastoa ja syö maapallon raaka-aineita. Minulla ei myöskään ole puhelinta koska sen käyttö kuluttaa sähköä. Kämppäni on palanut kaksi kertaa mutta se oli kynttilän vika. Olin sairaalassa pari kuukautta keuhkokuumeen takia ja se johtui siitä kun en pitänyt lämpöä kämpässä, lääkäriä mukaillen. Haluan vihreiden puheenjohtajaksi koska haluan pelastaa maailman.

Juuso
Juuso
31.3.2019 18:19
Vastaa...  Hyvä Ihminen

Sarkasmia ei muuten kaikki tajua, mutta tuo on monen nuoren maailmankuva, ne on peloiteltu puolikuolleiksi jo eläessään. Itsemurhiahan ne tekevät vielä, jotta eivät olisi jokin jalanjälki maapallolle. Voi voi…

Juuso
Juuso
31.3.2019 18:17

Ihmiset, uskokaa nyt jo vähitellen että ihmisen aiheuttama saastuttaminen ei ole yhtäsuuri tai sama asia kuin ihmisen aiheuttama ilmaston muuttaminen. Saasteet voi heikeintää paikkallisesti ilmaston laatua, isommat vaihtelut ovat luojan käsissä, siis auringon. Kaiken maallisen luojan.