Mikä Yle Areenassa meni vikaan?

Päivän mittaan tapahtui kummallinen tapahtumasarja, jota monet ovat epäilleet tahallaan tehdyksi vaalivaikuttamiseksi. Mutta joka korjattiin kun tajuttiin, että oltiin menty kenties liian pitkälle.

Nimittäin päivällä kun yritti katsoa Yle Areenasta puoluejohtajien vaalitenttihaastattelut niin kaikkien muiden haastattelut olivat nähtävissä, mutta Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tenttiä ei näkynyt. Halla-ahon ohjelman kohdalla oli teksti ”katseluaika on päättynyt”.


 
Tapahtuma sai aikaan suurta huomiota kun ihmiset lähtivät oletuksesta, että Yle tahallaan poisti Halla-ahon tentin. Yleltä Twiitattiin myöhemmin, että Areenan taustajärjestelmässä oli teknisiä ongelmia ja asiaa korjataan. Lopulta kaikki tentit poistuivat näkyvistä. Sittemin illan mittaan myös Halla-ahon tentti tuli uudelleen nähtäväksi.


 
Tapahtuma on herättänyt monenlaisia kysymyksiä. Jotkut epäilevät, että aina muuten toimiva Areena ei ehkä välttämättä ollut jumissa. Halla-aho päätettiin kylmästi ohittaa, mutta ihmisten raivokkaat vastalauseet huomattiin Ylessä ja huomattiin, että vaalivaikuttaminen ei ehkä olekaan niin yksinkertaista.
On tietenkin mahdollista, että kyseessä oli puhdas tekninen häiriö, sillä mitään näyttöä muusta ei toistaiseksi ole.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
31.3.2019 23:39

”Joka kerran keksitään, sitä aina epäilään” – syystäkin! Äitivainaani sanontoja tämäkin.
Mutta ylen politrukit luulivat pääsevänsä noin nin kuin niskan päälle, hahhah. Näkyi liian selvästi!
Saatana perkele, missä maassa me oikei elämme!

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
1.4.2019 10:25

Että mikä Yle Areenassa meni vikaan? Sanoisin, että koko Yle on vika radalla ja se kaipaa vapaaehtoista kortti katsojaa/kuuntelöijaa. Sillä’ tavoin, kun Yle pakkovero on poistettu, Yle saa mitattua kannatuksensa niin toimittelijoittensa kuin muunkin vihervasemmistopropagandansa suosion. Siis Yle pakkovero pois ja tilalle vapaaehtoinen korttimaksu!

Ike
Ike
1.4.2019 15:43

Mitähän ne siellä oikein ajattelee kun vaalien alla ja vielä päiväsaikaan aletaan tekemään tuollaisia ohjelmapäivityksiä. Jos todella noin on ei kyllä ole ajateltu nokkaa pidemmälle. Itse en tiedä oikein yhtään päivitystä missään joka olisi mennyt 100% putkeen.

Anonymous
Anonymous
1.4.2019 02:03

Mikä v*ttu on ”Voimalevittäjä” ?

Van, Mie
Van, Mie
1.4.2019 02:19
Vastaa...  Anonymous

Kenties entinen kuvaava sana oli ”Raiskaaja”?
Sitä NewSpeakkia?
Ne kun tuppaa ”voimalla” ”levittämään” uhrin koivet?

peräpää
peräpää
1.4.2019 04:03
Vastaa...  Anonymous

Voimariini?

Minä
Minä
1.4.2019 03:39

Ihan vaan sattumalta juuri Halla-ahon tentti katosi? Uskottavuus on heikoilla, kun tietää Ylen olevan vihervassujen mielivaltaisesti halitsema propagandatuutti.

huugo
huugo
1.4.2019 05:48
Mersupilami
Mersupilami
1.4.2019 08:23

Normaalia vasemmistotouhua. Pelataan vilpillisesti ja kun jäädään kiinni niin selitellään ja valehdellaan syistä. Ei minkäännäköistä selkärankaa tai kunniaa. Täysin sama mentaliteetti kuin muslimeilla. Ja kauppojen sarjanäpistelijöillä. Mutta tämä näyttää sen kuinka peloissaan ja epätoivoisia vasurit nyt ovat, vaaleissa tulee mojovasti turpaan. Se taas ei johda millään lailla persujen tai uusnatsien toimista, vaan tähän tilanteeseen ollaan tultu muslimi-mukapakolaisten käyttäytymisestä sekä vasemmiston siihen liittyvästä valehtelusta ja valkopesusta. Jos tänne tulleet muslimit olisivat pakolaisia, mitä eivät ole, ja jos he haluaisivat integroitua yhteiskuntaamme, mitä eivät halua, meillä ei olisi ollut yhtään ongelmaa ja vasemmisto olisi saanut hääriä vallassa ja sekoilla niinkuin aina ennenkin. Nyt kävi näin, ja turpaan tulee. Odotan innolla Suomen tulevaisuutta kun saadaan häiriöilmiöt maassamme ruotuun. Otamme maamme takaisin.

Ilmari
Ilmari
1.4.2019 11:40

Ehkä tässä nyt ei kannata panikoida ja etsiä salaliittoja. Saman päivän ohjelmista Areenasta katosi moni muukin ohjelma.

EiNeMuaHämää
EiNeMuaHämää
1.4.2019 15:44
Vastaa...  Ilmari

Seli seli. YLEn vasemmistosäätäjälle tuli kiire klikata pois muutama lisäohjelma sen jälkeen kun jäi kolttosestaan kiinni. Yrittää maskeerata toimiaan.

Taisto V. Taistolainen
Taisto V. Taistolainen
1.4.2019 16:18

YLE:ssä on kaksi Seurin veljestä: Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan sisältöpäällikkö, eduskuntavaalien verkkotuottaja Ville Seuri sekä toimittaja Olli Seuri. Olli oli haastattelemassa puheenjohtajatentissä Jussi Halla-ahoa muutama päivä sitten ja hävisi 6-0 kun Halla-aho jauhotti oppipojan kauniisti.
Nämä veljekset tulevat taistolaisesta kodista. Tiedä tuosta taistolaisuudesta nykyisin mutta sehän on jonkinlaisen isomman häiriön yksi oire. Venkulat eivät ole yhtään tyhmiä mutta ovat ilmeisesti yksisilmäisia ja suht häikäilemättömiä ideologiansa ajajia.
Jos YLE:ssä selvitettäisiin tapahtumia Areenan ”vahingon” suhteen niin nämä venkulat olisi tarkistettava.

Sam Colt
Sam Colt
2.4.2019 11:16

Juuri kun ne pari pahinta räkyttäjäakkaa ovat muuttuneet ystävällisemmiksi, tulee tämä saatanan Seuri ja luulee valloittavansa kentän päällepuhumisineen. Mestari kuitenkin hallitsi tilanteen loistavasti!
Tuo kuvitettu tekstitys tai tekstitetty video oli mainio.

Carl
4.4.2019 05:11

Ylen ääliöt nyt oksensivat omaan pussiin. Pitäköön tunkkinsa. Persut ovat vaalien nro 1…Mieti ketä äänestät.