Nuorukainen seksihommista rysän päältä kiinni Salossa

Lounais-Suomen poliisin mukaan muuan nuorimies jäi rysänpäältä kiinni Salossa oltuaan seksuaalisessa kanssakäymisessä hevosen kanssa.

Poliisi sai ilmoituksen lauantai-iltana noin kello 21.00 aikaan salolaiselle ratsastustallille, jonne oli silminnäkijän mukaan hiippaillut tummiin pukeutunut henkilö. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja alkoi etsiä mahdollisesti talliin mennyttä henkilöä.

Pian toinen poliisimiehistä löysikin tallin ulkopuolella piilossa olleen nuorenmiehen. Nuorenmiehen käytös oli paikalla olleiden poliisien mukaan hyvin erikoista ja salamyhkäistä. Nuorenmiehen kädessä oli kumihanska ja hänen taskuissaan oli useita kumihanskoja lisää. Paikalla olleet poliisit luulivat ensin kyseessä olleen perusmurtokeikan, mutta tilanne muuttui, kun toinen poliisimiehistä huomasi ulostetta nuorenmiehen kädessä olleessa kumihanskassa ja ulostetta oli myös nuorenmiehen takinhihassa aina kyynärpäähän asti.

Tällöin poliiseille valkeni mistä on kyse. Tilanne muodostui kaikkien kannalta erikoiseksi ja poliiseille jopa vastenmieliseksi. Poliisi löysi sisältä hevostallista auki olevan hevoskarsinan, jossa oli nuori tamma.

Nuorimies kuljetettiin poliisilaitokselle, jossa tilannetta selvitettiin pitkähkö aika. Lopulta nuorimies kertoi millä asialla oli hevostallilla käynyt. Nuorta salolaismiestä epäillään eläinsuojelurikkomuksesta sekä luvattomasta käytöstä, koska eläin on autoon rinnastettava irtainomaisuus lain silmissä. Salon rikospoliisi jatkaa asian tutkintaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

32 thoughts on “Nuorukainen seksihommista rysän päältä kiinni Salossa

  1. Kertoiko poliisi mistä nuorukainen oli tikapuut varastanut, tai antoiko edes tikkaiden tuntomerkkejä? Ei heleveta, voiko noin tyhmää ollakaan. Olen YouTubesta nähnhyt neekerin nussivan auton pakoputkea, mutta että oikeasti hevosen kanbssa. Ählyillä ei ole järkeä!

   18
 1. Ruotsissa vastaavat heppamiehet, ”nuorukaiset”, ovat kaikki olleet muslimipakolaisia. Olen hyvin yllättynyt jos tämän ratsumiehen nimeksi paljastuu Pentti.

  65
  1. Ei vihollinen aina hyökkää idästä, voi myös koukata lännestä eli voipi olla Allan tai Markokin. Siis hevosmiehiä.

   1. Tuskin siinä porukassa ollaan tarkkoja hevosista ja tuollaisen tempun tekijä jos mannet saa kiinni voi sitten olla samantien ruunattukin.

  2. Eläpäs nyt, olihan meillä pohjoisessa tämä vuoden maitopoika tai joku mikä hyppäs sian karsinaan ja astutti ittensä karjulla.

   12
   1. Telkusta tuttu mikä ummikot ulkomailla ja Kiuruveden nuortentuottajien vuoden mikä nyt lieneekään. Maatalouslomittajana toive ammatissaan, ilmeisesti se 250 kg:n painoinen karju ei saanut traumoja. Harmi kun karjuilta meillä leikataan torahampaat pois porsaina…

 2. Kyseessä oli tamma, joka katsotaan lieventäväksi seikaksi, mutta..mutta onko käyttänyt väkivaltaa, jolloin teko vaikuttaa raiskaukselta, on siinä käräjäsalissa ilmeet koetuksella, voi..voi, on siinä pollekin ihmetellyt.

  30
 3. Tekijän päässä lienee normaalia pienempi määrä aivosoluja ja niidenkin laadussa on jotain oleellisesti pielessä.

  20
  1. Niinhän noilla yleensä on, tutki asian Tatu Vanhanen. Kenties nuorukainen teki tutkimusta suvakkiämmän ja hevosen välillä. Se on totista peliä, eikä mitään totoa, kun nussii hepoa. sIINÄ TANNER TÖMISEE JA AItAA KAATUU,HEH HEH, TUNTEMATOTTOMAN KOSKELAA MUKAELLEN.

   17
 4. Jep, ei se hyypiö sentään homo ollut, kun tamman valitsi. Ei varmasti ollut syntyperäinen salolainen mies. Iljettävän tempun tehnyt ei ollut varmaan ensimmäistä kertaa asialla. Toteutti varmaan kotiseutunsa perinteistä poikamieskulttuuria. Saa nähdä, syntyykö ”lemmenhetken” tuotteena kentauri.

  34
 5. Nuori lempi roihuaa näin kevään lähestyessä. Ja turvaseksiäkin pariskunta muisti vielä harrastaa…

  12
  1
 6. Kulttuurit ovat erilaisia. Mikä länkkärien mielestä on vastenmielistä tai väärin, ei välttämättä ole sitä jossain muussa kulttuurissa.

  Antiikin Roomassa ja Kreikassa homoseksin vastaanottavaa osapuolta saatettiin paheksua. Ei siis dominoivaa osapulolta. Orjille sai tehdä mitä vain, koska he olivat irtainta omaisuutta. Myös länkkärit ovat nykyäänkin joidenkin mielestä irtaimeen omaisuuteen rinnastettavia. He ovat satuolennon omaisuutta ja siksi satuolennon palvelijat saavat käyttää tämän omaisuutta kuin omaansa. Saa käyttää hyväksi, saa valehdella ja jopa surmata.

  Edellämainittua suhtautumista esiintyy nykyäänkin joidenkin kulttuurien edustajien keskuudessa. Se on sankari, joka työntää siittimensä toiseen ihmiseen halusi tämä toinen sitä tai ei. Jos mies raiskaa miehen, niin se on raiskatun vika. Sama koskee naisiakin. Siksi heidän todistelutaakkansa on raskas ja vaatii neljä tapahtuman nähnyttä miestodistajaa. Tositapaus takavuosilta Malminkartanosta. Jos nuorukainen työntää väkisin siittimensä tytön suuhun, tyttö on nuorukaisen lähipiirin mielestä huora.

  Nuorukainen siis nyt raiskasi tamman. Syy on tamman. Nuorukainen on ainakin omasta mielestään syytön mihinkään.

  Tämä ilmiö selittää myös joukkoraiskauksia. Sitä tehdään joukolla, koska se on tekijöiden piireissä yleisesti hyväksyttävää ja jopa suotavaa, jos uhri on alempiarvoinen eli ei palvo jotain tiettyä satuolentoa. Siksi tapaus mielellään videoidaan. Halutaan kehuskella muille omasta uroteosta, koska silloin arvostus omassa yhteisössä nousee.

  16
  1. Joo ihan suomalaisetkin kirjassa pohtivat, että kun heitä on kolme joutumassa vankilaan, niin voivat jakaa raiskausvuorot niin, että jokainen saa kahdeksan tunnin vuoron. Yksi oli sitä mieltä, ettei häntä ainakaan kukaan raiskaa. Muut olivat ihmeissään: ”Siis eihän sua kukaan raiskaa, vaan sä raiskaat. Vai ootsä joku homo, häh?”

   Varoitus on paikallaan. Vaikka missä julkaistaisiin hepparakastajan nimi, ette kerro sitä muille, ettekä linkitä edes mitään. Tulee **tullisesti maksettavaa muuten.

 7. Ratsastuskoulun omistajan mukaan on olemassa tyyppejä jotka matkustavat satoja kilometrejä voidakseen raiskata nimenomaan tiineen tamman. Tälläisiä tyyppejä pyörii keskuudessamme 24/7. Pitäkää silmällä eläimiänne, ei koiria kaupan eteen jne.

  Minun mielestän eläimiinsekaantujat, pedofiilit ja päänkatkojat ovat parantumattomasti mielisairaita.

  19
 8. Muissa pohjoismaissa eläimiin sekaantuminen on laissa kiellettyä muttei meillä. Tiukimmin asiaa ovat vastustaneet demarit, vasemmistoliitto ja vihreät. Miksi? Muuten vasemmistoliiton oma Ciccolina tuo Tampereen lahja maailmalle Anna Kontula tykkää eläimiin sekaantumisen lisäksi insestistä.

  15
 9. Toivottavasti ei ole sen sikanussijan kavereita, joka juuri eräältä kansallismieliseltä sai nyhdettyä kunnianloukkauskorvauksia.

 10. Islamin mukaan homohommissa ainoastaan vastaanottaja on homo, toisen miehen anaaliin penistään tunkeva on umpihetero. Tätä voidaan myös soveltaa eläimensekaantujiin. Eli tässä tapauksessa ainoastaan hevonen harrasti bestialitya ja hevonsenfistaaja on mielenterveydeltään parasta A-luokkaa. Täysin normaalia toimintaa. Nothing to see here, move along.

  12
 11. Tuostakaan hommasta jäänyt kuin hevonpaskaa handuun vaikkakin oli hevonperseestä koko sairas homma.

 12. Vanhoina hyvinä aikoina kun eläimiinsekaantuminen oli vielä rikos, kertoo tarina Vaasan käräjäoikeudesta seuraavaa. Kun todistajien kuuleminen oli suoritettu ja rikos toteennäytetyksi, kysyi tuomari syylliseltä: ”täsmennetään vielä syytetyltä oliko hevonen ori vai tamma, sitä ei todisteluissa mainittu” ? Tähän syytetty, ”heh heh mitäs se tuomari nyt oikein vitsailee, pittäähän sitä terveelle miehelle olla tietenniin tammaaahevoonen”. Rujomman romantiikan tapaukset ovat lisääntyneet, missä vika on?

  1. Eräässä itäsuomen kaupungissa aikoinaan eräs paikallinen kuuluisuus kävi viiltelemässä ja harrasti rakkauden osoittamista lehmille jäi rysän päältä kiinni. Talon väki taisi vedättää toista kilometriä auton vetokoukussa. Kuulemma hiippailut navetoissa loppuivat siihen ja herrasmieheltä meni perse nahattomaksi.

 13. Ei ollut hevosrakastaja ensimmäistä kertaa asialla, kun oli kumihanskat mukana ja oli kaapinut sonnan pois ennen kuin rupesi nylkyttämään?

 14. Tekijän etnisyydestä riippumatta melko synkkää luettavaa. Amsterdamissa on eräs tietty alue, jossa voi saada monenlaisia palveluita ihan laillisesti, joten näitä uutisia on melko ikävää saada tietoonsa.

  1. (Toivottavasti siellä ei eläimiltä saa palvelua.) Saa Suomessakin palveluita laillisesti, kunhan ei ihmiskaupan uhrilta hanki, saati alaikäiseltä, puhumattakaan vajaavaltaisesta.

   1. Haku ”animal brothel” antoi linkkejä uutisiin eläinbordellien yleistymisestä Saksassa. Mitähän muutoksia väestössä on tapahtunut. Onko mielenterveys kantisten joukossa heikentymässä vai olisiko kyse jostain muustakin.

 15. Tässä musliminuorukainen tykkää hevosesta Ruotsissa. https://naste1.nordfront.se/?p=2602 Ei ole kaukaa haettu ajatus että sama musliminuorukainen on kiinnijäämisensä jälkeen hakenut Suomesta turvapaikkaa ja jatkaa täällä heppaharrastustaan? Tämmöisiä ”pakolaisia” pohjola täynnä. Muistakaa se vaaliuurnilla.

 16. Mitähän suomen oikeuslaitos tuohon että… voi jösses kun polle olis tajunnu kopauttaa kaviolla 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.