Vaaliehdokas, Pt-mediasta tuhansia potentiaalisia äänestäjiä pienellä mainosrahalla!

Suurin osa valtamediaan sijoitetuista vaalimainoksista hukkuu tulvaan. Kuka oikeasti jaksaa edes katsoa niitä?

Sen sijaan pienmedioissa mainostavat saavat ihan meidän omien tilastojemme mukaan suurta huomiota. Yksi tekstiartikkeli tai banneri, jossa linkataan ehdokkaan omalle kotisivulle, voi parhaimmillaan saada useita satoja katsomiskertoja. Kaikenlisäksi kohderyhmä on hyvä. Valtamediassa mainosrahat jakautuvat lukijoiden kesken oikealta vasemmalle kun Pt-mediassa on valmiiksi hyvä kohderyhmä.
Jos sijoitat tuhansia euroja valtamedian mainoksiin niin mitä saat? Saat rahalle vastineeksi mössöä, jossa on satojen ehdokkaiden mainokset hukkuvat toistensa joukkoon ja joita kukaan ei oikeasti edes jaksa lukea.
Pt-mediassa saat hyvin kohdennettua mainosta ja myös äänesi kuuluviin, pikkurahalla.
Ota yhteyttä: pt-media@mail.com.