Lyödäänkö pillit pussiin vai jatketaanko?

On se aika kun joutuu miettimään jatkaako tätä touhua vai naulataanko rukkaset naulaan ja lopetetaan Pt-media.

WordPress muutti mainostulojen ehtoja, joten käytännössä automaattimainoksilla ei enää tienaa. Tähän asti sillä rahalla on saanut maksettua vuokrat, ostettua vähän bensaa ja pikku kaljat päälle. Mainosrahan loppuminen vei hieman motivaatiota tähän hommaan. Mainosrahan loppuminen ei johdu mistään ”suvakeista” tms, vaan pelkästään siitä, että sivun ylläpitomaassa Yhdysvalloissa tapahtui jotain muutoksia Euroopan mainoksille.

Tähän mennessä olen kirjoittanut artikkeleita kokopäivätyönä, josta sai puolipäiväpalkkaa. Toisinaan koneen ääressä on istuttu aamusta iltaan, jotta saadaan seurattua jotain asiaa. Mutta nyt mainostulojen loppumisen myötä on pakko alkaa tekemään taas kokopäiväisesti ”oikeaa työtä”. Lisäksi toukokuun alkuun mennessä pitäisi uusia WordPressin vuosipaketti, joka on reilu 300 euroa. Pikkuraha sinänsä, mutta kun nuo tulot siis tippuivat niin nyt joutuu vähän rahat käyttämään elämiseen kuten vuokraan (ja kaljaan).

Kysynkin, että jatketaanko vai lopetetaanko?

Lukupaketeista tulee muutama satanen kuukaudessa. Suurkiitos niille kaikille, jotka ovat tilanneet paketin. Se pitää pientä motivaation kipinää vielä yllä. Mutta nyt pitäisi tosiaan maksaa tuo seuraavan vuoden palvelumaksut ja muut sivun ylläpitoon liittyvät kulut. Jos saan sen rahan kasaan ja vähän hampparin väärää, niin jatketaan taas vuosi.

Jatketaanko vaiko pillit pussiin?

View Results

Loading ... Loading ...

Luo Jos tuntuu, että hommaa kannattaa jatkaa niin näppäile  PAY PAL: ia tai pankkisiirtoa.

Pankkisiirtoa voi käyttää seuraavin tiedoin:

Iban: GB31 REVO 0099 7090 2394 91.
BIC/ Swift: REVOGB21
Saaja: PT

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

71 thoughts on “Lyödäänkö pillit pussiin vai jatketaanko?

  1. Tiedän, että hinta on kalliinpuoleinen, mutta siinä on se, että sivut ovat helposti hallittavat, ongelmattomat ja toimivat aina. Eikä tarvitse hankkia erikseen serveripalveluja yms. Sitten joutuis koodaushommiin ym ym.

   Enkä ihan usko suoraan, että Pt-mediassa voi mainostaa siten, että sillä tienais kunnolla. Normiyrittäjä riskeeraa aika paljon jos lätkäisee tänne mainoksen…

   25
   2
   1. Ilmapiiri tulee muuttumaan tervehenkisemmäksi, kun persut ovat hallituksessa.

    Sitä odotellessa…

    29
    2
   2. Kaveri saattaisi mainostaa, kun on kunnon natsi. Koneet vaan potkittaisiin ja poltettaisiin maantasalle. Ei kannata millään mittapuulla, kommarit ovat voitolla.

  2. Kaiketi tiedät velkarahan luonteen eli sen että se on tuolileikki. Yhä suurempi osa porukasta köyhtyy samalla kun yhä pienempi osuus saa haltuunsa käytännössä kaiken. Juuri siitä syystä rahoitukseen nojaava vastarinta ei auta. Vastapuolella on aina tehokkaammat tykit, paremmat ämyrit ja isommat aviisit – kun rahalla saa. Altavastaajan asemaan se joutuu vain lukumääräisesti. Evankeliumit kertovat erään porukan rikkoneen ikiaikaisen liiton ja alkaneen sen jälkeen kusettaa koko maailmaa.

   1. Satu: Kun he huusivat; ”meillä ei ole muuta kuningasta kuin keisari”, niin sen päivän jälkeen he halusivat keisariksi keisarin paikalle. Nyt heikäläinen on jo joka maan ”keisarina”. Pian valtikka siirtyy koko maailman yhteiskeisarille ja koko läntinen maailma laitetaan verolle pantavaksi raskaan taakan alle tiiliä polttamaan. Kapinoinnista ja napinasta ”faarao” tuplaa työtaakan. Sortovuodet alkavat ja kansa huokailee. Mutta vitsausten aika on vasta edessä.

 1. Nyt olis jonkun isokenkäsen patriootin aika tukea parilla tonnilla Paavoa. Näitäkin todistettavasti on olemassa. Itse laitan lukupaketin maksuun asap.

  38
   1. Juu terve paavo ja kiitos tekemästäsi työstä. Avustus tulee 2 viikon sisään lukupaketin muodossa.

    17
    1. Jees tänks. Kaikki otetaan vastaan kumarruksella ja niihin vastataan vihakirjoituksilla.

     15
 2. No voi paska. Ei saa loppua.
  Koita löytää joku (eurooppalainen, aasialainen?) tuon tilalle. Ja muitakin ideoita rahnan saamiseksi. Minä ainakin jatkan pakettien ostamista, voin maksaa puolet tuosta paketista.

  28
  1. Kaikki otetaan vastaan ja ideoita rahan tekemiseksi sivun avulla mietitään koko ajan. Mainosmyyntiäkin on mietitty, mutta se taas vaatiin paljon tavalliselta yrittäjältä mainostaa pt:ssä…

   14
  1. Mitä se sanoi, että ei toiminut? Numero on kyllä oikea ja muuten tili on toiminut normaalisti…

 3. Onpa kumma juttu. Just testasin niin pitäisi toimia. REVO on siis kirjaimia, muut on numeroita. Kokeile Paypalia, siinä voi maksaa kortillakin..

  1. Tämän se lyö teki mitä vaan: ”IBAN-tilinumero on virheellinen. Ole hyvä ja tarkista IBAN-tilinumero”.
   Pitää kokeilla tuota suvakkifasistien PayPalia.

   1. On kyllä todella outoa ettei sinulla toimi. Kokeile mobiilipankista ja sitten koneelta, jos jompikumpi. Ja jos ei niin suvakki-paypalia..

   1. Mä etsin oikeasti halvempaa hammaslääkäriä (implantti) jos Tallinnassa ois. Eli jos ois ollu mainoksessa ja et löytää suuntaa antavia ja houkuttavia hinnastoja niin heti reissaisin Tallinnaan.

 4. mulla toimi tuo tili numero ihan niiku piti ei mitää ongelmaa.äläkä lopeta hyvää hommaa.

  12
 5. Sinun pitää ruveta myymään Merchandisea eli Paavomukeja, Paavopullonavaajia, Paavolippiksiä, Paavokalsareita jne jne. Olet kokonaan missannut tämän puolen! Keltaliivien sijasta voisimme pukeutua Paavoliiveihin.

  13
   1. Älä nyt, lisää mukivalikoimaan vielä tuo jossain aiemmissa kommentteissa ”Juha Sipilän” suunnittelema ”olen shokissa”-muki, sillä olis varmasti vientiä 🙂 .

  1. Ja kannattaa varastaa tuo ”Juha Sipilän” idea parin päivän takaa (kommenteissa), ”Olen shokissa”- muki myis myös kuin häkä.

   17
   1. Ei aivan paha idea… Joku vois väsätä hyviä meemejä ja alkaa pyörittään Paavo fan clubia. Vaikkapa esim. painaa kankaalle paitoja jossa teksti; ”taju kankaalla pt-media.org”, tms. Postittaminen ym. on pois kirjoitteluajasta, siksi ehkä joku muu?

    Laitan täältä minäkin jonku kympin perinteisellä pankkisiirrolla. Hyvin Paavo vetää. Monet yllättävätkin ihmiset näitä salaa lukee.

 6. lehdistötukea..vai mitä se nykyään on..niin vaan anomaan..joh..tai vieakkausvaroista…itte avittaisin kyllä, mut kun tässä työttämänä..

  8
  1
 7. Laitoi 5 kybää tulemaan ja OP verkkopankki toimi. Osoitteen jouduin keksimään kun ilman sitä ei pelittänyt. Mee kaljalle, morjens.

  11
   1. Onko niin että osoitteella ei ole merkitystä vaikka joku pitää olla jotta siirto toimii.
    Pistin Vintergatan (Linnunrata) niin onpahan ainakin jossain määrin oikein.
    Toivottavasti fyrkat tulevat.

    1. Osoitteella ei pitäisi olla pankkisiirrossa merkitystä. Kyllä rahat tulevat aina perille jos ne lähtee laittajan pankkitililtä. Jos tilinumero tms tiedot ovat väärin niin ne palautuvat lähettäjälle.

     Joten, kaikki tulee perille. Ja viestit huomioidaan. On paljon hyviä kehoituksia jatkaa ja muutenkin kiitoksia saatu, että eipä tässä voi kuin kiittää kaikkia lukijoita.

 8. …Juu ei kai sitä talkoovoimin jaksa isäinmaata ja tulevaisuutta puolustaa. Ei muuta kuin lappu luukulle ja suomi matuille, sossusta kaljarahat sitten niin kauan kun allah suopi.

  4
  10
 9. Alkakaa pitämään SMS gallupeita. Porukka saisi vastinetta rahalle=oman arvokkaan äänensä kuuluviin gallupeillla

   1. Selvyyden vuoksi totean, että tuo toinen viestini oli harhalaukaus. Ensimmäinen on kuitenkin ihan täyttä asiaa!

 10. Näitä vaihtoehtomedioita on monta, jotka ”kilpailevat” keskenään. Jokainen maksaa hostingit ja käyttää tuhottamasti aikaa PÄÄLLEKKÄISIIN toimintoihin vaikka kaikki ovat yhtä ”persaukisia”. Tässä ei ole järkeä.

  Samoin mainostulot ja lukijat jakautuu turhaan moneen eri sivustoon.

  Paavo loistava kirjoittaja ja toimittaja. Jo muinainen sikolätti oli kova sana…

  Mutta ainoa järkevä veto tässä kohdin olisi yhdistyä. Se takaisi mm.
  – kulujen jakautumisen
  – todellisen mahdollisuuden kasvuun
  – mahdollisuuden taloudelliseen kannattavuuteen
  – sisällön monipuolistumisen
  – kohtuullisemman työtaakan per kirjoittaja
  – synergiaa
  – uskottavan mainosalustan mainostajille
  – kovempaa vastinetta rahalle lukupakettien osalta
  – mahdollisuuden muodostaa todellinen ja merkittävä vastavoima perinteiselle valhemedialle.

  Toimikaa.

  1. Kunpa oliskin niin, että yhteiset rivit. Vastustaja on yhtenä rintamana kokoomuksesta vasemmistoon + femakot, sateenkaariväki, kirkot, muslimit…

   Itse harmittelen kuinka niin monen ylpeys ei anna myöten. Vain pieni erimielisyys vaikkapa vain lempiväristä aiheuttaa jo pirstoutumisen. Haetaan täydellistä puoluetta taikka ihmistä ja petytään kun ei sellaista löydy. SKE, KP, IPU, Tähtiliike… Jokaisesta paljastuu virheitä ja joistain paljastuu narsisteja. Tämä ”seuraa johtajaa” leikki ei johda mihinkään, paitsi tappioon. Pirstaleisuus on itse aiheutettua tyhmyyttä. Vastassa on pirun riivaamat. Tarvitaan yhteishenki, mielipidevivahteista viis. Se pelastaisi sen mitä vielä pelastettavissa on.

   1. No tästä kun alkaisi käydä läpi niin eiköhän joku/jotkut yhteystyökykyiset ja haluiset löytyisi:

    – Oikeamedia
    – Extrauuriset
    – Kansalainen
    – Nykysuomi
    – Magneettimedia
    – Rikosuutiset
    – MV

    jne…

    Toki siellä on eri nyansseja. Mutta esim. joku rikosuutiset on täysin turha itsekseen ja moni muukin mutta
    osana jotain kokonaisvaltaista julkaisua olisivat tärkeä tekijä.

    Tosin ymmärrän senkin että motiivit, lähtökohdat ja persoonat voivat olla hyvinkin erilaisia ja jos ei joustoa
    löydy niin vaikeaa se varmaan on.

    Ja voi olla että jos se olis ollut tapahtuakseen olisi se jo tapahtunut orgaanisesti.

 11. Seuraavaan artikkeliin viitaten: rupea Paavo äidiksi ja synnytä lapsi niin saat äitiyspaketin ja lapsilisää. Ja pääset lehtiin!

  1. Joo vois harkita. Ensin synnyttäis lapsen, sitten nostais sille äitiysrahaa, sitten lapsilisää ja lopuksi isärahaa…

 12. Jos kaikki aktiiviset lukijat maksais vaikka sen 3€ joka kuukausi automaattiveloituksella, niin Paavolla tuskin olis rahat kaikki eikä varmaan tunnu kenenkään lukijan konkurssissa.

  1. Joo näinhän se on.

   Monet ovat kritisoineet tätä ”kerjäystä” mutta toisaalta monet eivät ymmärrä, että tätä hommaa kun tekee niin siinä on kiinni 24/7. Mulla on käytännössä netti ja puhelin auki ympäri vuorokauden kun metsästän lukijoille hyviä juttuja.

   Jos juttuja tekisi vähän kuin ”blogimaisesti” tyyliin juttu per viikko, silloin tähän hommaan ei ehkä menisi niin paljon aikaa kuin nyt.

   Mutta kun joudun oikeasti laittamaan peliin kunnon työtä ja rahaa, niin silloin tämän homman paras palkinto on se, kun lukijat arvostavat hommaa pienellä rahapanoksella.

   Jokainen pienikin summa aiheuttaa sen reaktion, että maksajalle pitää saada katetta. Tiedän paljon asioista, ja haluan jakaa sitä tietoa. Ja jos siitä saa pikku summan silloin tällöin niin siinäpä se elämän suola.

 13. Sain lopulta paypallini elvytettyä haudan rauhasta ja sillä 66,6 (heheh, nazille sopiva summa?) eu-rahulia lukupakettiin.

  Sitä ennen taistelu oli pitkä, tilinumero ei pelittänyt ainakaan mobiilivehkeellä, OP vaatii lisäksi tosiaan ^ tarkkaa osoitetta… En hennonut lähteä valehtelulinjalle, ehkä ens kerralla kokeilisi tuota sitten?

  Voi vähän jarruttaa näitä maksamisaktiviteetteja monella, ihan tekniset ongelmat / oma tumpeluus.

  Erinomainen juttu, että ruudulle pöllähtää tuo kiitos lukupaketin ostosta, (paypal-maksulla ainakin) niin näkee, että onnistui perille asti!

  Miten olisi, samanlainen laskuri kuin Samnytt.se käyttää. Siinä näkyy miten paljon kuukauden ”budjetista” vielä puuttuu mania. Motivoi lukijaa hyvin!
  (Nämä lukuaika-muistutukset toki hyviä myös)

  * Paavon jutut ovat tähtiainesta, ihan omalla tasollaan. Ei toivottavasti lopu hommat ainakaan kokonaan.

  Tässä eräs blogi, jossa paypal ohjeita suomeksi. Asiallista settiä.
  https://rahantakoja.fi/paypal-suomi/

 14. Jep, Paavolle laitetaan porukalla tukea, jos homma kehittyy julkisen mainoksen osalta niin sitten vain sitten ovat lisänä Paavolle. Muistetaan asia että ilman tätä ja muutamaa muuta lehteä emme tietäisi asioista lähestään niin paljon kuin nyt tiedämme, ja kuinka paljon Paavo on työtä tehnytja luopunut omasta- ja normaalityöjasta. Jos meillä ei varaa ole muutamaa kymppiä tähän pistää niin onpa silloin aika köyhä toverii. Yhdessä tää nostetaan, tehdään avuksi Paavolle juttuja, siis kiitos Suommen pojat ja tytöt – näin tehdään.

 15. Osuuspankin tilisiirto: ”Kotimaan rajojen ulkopuolelle menevälle SEPA-maksulle vaaditaan saajan nimen lisäksi saajan tarkat osoitetiedot.”

 16. Vihalukupaketti ostettu vihaisena ja halavalla.
  Vihan täyttämät kiitokset Paavolle täältä hämeestä.

 17. Muuten kyllä Paavo, mutta hei, Brittiläinen pankki. Ikävä kyllä vaikka sydäntä viiltää, en voi brittejä tukea millään muotoa. Mielihyvä on kuitenkin siitä että olen aikaisemmin jo tukenut. Olisi edes Virolainen pankki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.