Tanskasta karkoitettu irakiaanoraiskaaja uusi temppunsa Suomessa

Kuvakaappaus 2019-05-20 09-48-12

Voi vain ihmetellä mitä maiden välillä ollaan virkamiestasolla ihmetelty kun papereissa on pyöriteltu Mohamed Tania Hocinen tapausta.

Irakiaano Hocine karkoitettiin  Tanskasta jo 2015. Syynä karkoitukselle oli hänen suorittama raiskaus. Se tapahtui vuoden 2013 syksyllä. Hocine ei voinut tuolloin hillitä kikkeliään ja pääsikin opiskelija-asuntolan naisten puolelle. Siellä hän sitten yhytti nukkuvan tanskalaisen 17-vuotiaan tytön ja raiskasi tämän nukkuviltaan. Hocine siis raiskasi nukkumassa olleen tytön.
Roskilden käräjäoikeus antoi Hocinelle 1 vuoden ja 3 kuukauden vankeuden, jonka jälkeen irakiaano otettiin säilöön ja nopea karkoitus Irak-nimiseen maahan. Karkoitus Tanskasta tapahtui vuoden 2015 lopulla.
Sitten tapahtui taikatemppu. Homsalalahoo ja simsalabim. Hocine saapui Suomeen esittäen sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta. Hänet otettiin Tornion rajalla vastaan. Kun aiemmin Tanskassa mies katsottiin karkoituksen arvoiseksi raiskauksen takia Suomessa hänen sotapakolaisuus katsottiin tutkimisen arvoiseksi asiaksi. Reppu kannettiin Tampereelle.
Ensimmäisen kerran Hocine vangittiin Suomessa 1.12.2018 epäiltynä raiskauksesta ja toisen kerran 16.3.2019. Hän siis pääsi välillä vapaaksi. Kolmannen kerran Hocine vangittiin nyt epäiltynä useista raiskauksista Tampereella. Tietojen mukaan irakiaano on Tampereen vierailun aikana ehtinyt raiskata ainakin kaksi naista. Molemmissa poliisin tietoon tulleisssa tapauksissa  kaava on sama. Hocein on päivystänyt yöllä ravintoloiden ulkopuolella ja ottanut kyytiinsä umpihumalaisia naisia.
 

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
matt

Ääni persuille.

Ei sosiaaliturvapaikkoja - ainakaan pysyviä

Tässäkin tapauksessa näkee kuinka perseelleen nämä maahanmuuttoon liittyvät asiat ovat Suomessa.
Toivottavasti se kuuluisa maalaisjärki palaa persujen myötä – tosin en pidätä hengitystäni, koska sdp, rkp, keskusta, kokoomus, vihreät ja vasemmisto haluaisivat jatkaa nyt hyväksi havaitulla perseilylinjalla.
Siitä kärsii veronmaksaja ja rikosten uhrit.

Suomi Finland

rkp on suvaitsevainen niin kauan kunnes suomalaiset tarvitsevat apua. Siihen loppu suvaitsevaisuuden raja. On ihan oikein että sitä yhtä tyhjäpäistä poliitikkoa itketettiin eduskunnassa aiheesta.
Ollaan niiiiiin suvaitsevaista ja ihmisoikeuspuolustajaa kunnes pitäisi tehdä jotain joka auttaa suomalaisia.

Jani

Halla-Ahon klaanille yli 50prossaa äänistä, ja asia on yksinkertaisisti fiksattu…😁😁😁

Hulluja poliitikkoja riittää

Tästä kaikesta saa kiittää: Kockoomus Mykkää ja Orpo pirua unohtamata, kepu (ja Pipilä tietenkin), SDP, myrkyn vihreet, sairas Li vasureineen, RKP, takinkääntäjä Soini.
Täytyy olla hullu tai tyhmä äänestäessään edellä mainittuja.

Retiisi

Nyt tarkkana siellä äännestyspömpelissä..

Paavo Pökäle

Ympärileikattu kikkeli. No seuraavaksi taas leikataa, täälä kertaa hieman enemmän, jottei himottaisi enää mennä ketään raiskaamaan. Ja sen jölkeen reippaasti toimitettu maastapoisto, joko uimalla, tai muuten, ihan sama, kunhan poistuu!

Paavo Pökäle

Kävin porukkani kanssa antamassa äänemme Perussuomalaisille! Hyvä oli meiininki. Monet muutin kertoivat äänestävänsä Persuja. Eivätkä yhtään hävenneet, kuten edellisissä vaaleissa! Taitaa tulla rykäysten rysäys!

Anonymous

Vaalit oli jo. Äänestitkö?

matt

Ääneni persuille.

J(f)K

Tässsä kuten niin monessa muussakin vastaavassa tulijassa pitäisi saattaa viranomainen vastuuseen teostaan, selkeä virkavirhe!
Kuinka nämä suvakit puolustavat itselleen näiden raiskarien tekemiset tietäen itse edesauttaneensa asiaa? Ihmisen täytyy olla mieleltään sairas jos ei kykene näkemään omissa toimissaan mitään väärää tai edes kyseenalaistavansa tekojensa merkitystä.

K.L.

Rukoili aamiaisella usein….Firman piikkiin!

K.L.

Siis vastaukseni “1001 yösatua” kysymykselle.Tuota teki Soini!

Pertti Grandell

aivan jos ei osaa hoitaa hommaansa potkut ja vastuuseen suomalaisten hengen ja muuhun vaaraan vedoten, ei viranomaisilla saa olla mitään helvetin immuniteetti suojaa…..

1001 yösatua

Ja Suomi ei pysty karkoittamaan irakilaisia Irakiin. Tanska näköjään pystyy. Mitä Timo Soini (sin.) sai aikaan ollessaan ulkoministeri?

Nestori Lundahl

Hyvät tulot

Tommy the Who

Soini lihoi 10 kg.

Paavo Pökäle

Tuohan pitää karkottaa takaisin Tanskaan, kyllä ne sieltä sen Irakiin toimittaa. Soini on paskahousu nuljake. Inhottaa koko läskisika!

rasistinen, kelvoton nazi

Kyllä ne sormenjälkihommatkin on sieltä PEEreiästä, niitä pitäisi säilyttää raisk.tapauksissa sen rikollisen loppuikä. Kun nehän poistetaan rekistereistä oliko 18 kk jälkeen. Sitten pyöritellään suurta päätä: kun kukaan ei tiedä mitä jengiä nämä ovat.
Huomenna pääsee äänestyskoppiin.💪👍

Sirpa-Tuula

KYLLÄ SUOMALAISETKIN RAISKAA !!!!!!!!!!!!! MIELUMMIN TULEN RAISKATUKSI PAKOLAISEN TOIMESTA KUIN RASISTISUOMALAISEN !!!!!!!!!!!!!! MEILLÄ ON VAKAVAMPIAKIN UHKIA KUTEN ILMASTON LÄMPENEMINEN JA POLTTOMOOTTORIT !!!!!!!!!!!!! NÄMÄ TÄRKEÄT ASIAT KORJAANTUVAT ÄÄNESTÄMÄLLÄ VASEMMISTOA !!!!!!!! ÄLKÄÄ USKOKO RASISTEJA !!!!!!!!!! URHEAT, AHKERAT JA LUOTETTAVAT MUSLIMIT OVAT UHREJA !!!!!!!!!!! RAUHAA RAKASTAVAT, KAIKKI MUITA KUNNIOITTAVAT JA HYVÄKSYVÄT MUSLIMIT OVAT LAPSIA !!!!!!!!!!!!! MUSLIMEISSA ON TULEVAISUUS, ISLAM ON SUOMEN TULEVAISUUS !!!!!!!! ISLAM ON RAKKAUS !!!!!!!!!

Pertti Grandell

toivottavasti tämä oli sarkasmia, muuten kyllä jos tosissasi olet, huh……..

Suomi Finland

Ko nimimerkin aiemmin kirjoittamien kommenttien perusteella jokainen viestin lause tulee muuttaa tarkoitukseltaan juuri päinvastaiseksi, niin sitten kirjoittajan varsinainen mielipide tulee esiin.

Anonymous

Tervetuloa! Meillä on tilaa! Muistakaa ihmisoikeudet!

Rohmar

Tässä jutussa toistuu sama, mikä useissa muissakin rikostapauksissa. Euroopan valtiot ovat kipanneet roistot Suomeen. Suomen korkein asiasta vastaava virkamies kertoi, että jokaisen taustat tunnetaan, Migri ei piittaa edes EU:n sisäisistä muuttosäännöistä, Prosesseja ei haittaa edes se, vaikka myöhemmin saataisiin tietää, että kyseessä on valehteleva roisto. Näin ollen tietämättömyys taustasta on tullut jo toistamiseen pyyhittyä yli.
Suomesta on siis tehty hallituksen tietoisella päätöksellä EU:n ulkovankila, ja kansalaisista tätä toimintaa rahoittavia saaliseläimiä, Juha Sipilän vielä kehtasi ottaa asian tiimoilta moraalisen etunojan Oulun keskustelutilaisuudessa.

John McMunne

Kyllä ja näyttäisi siltä, että tänne on päätynyt se aines, mikä ei ole muualle kelvannut/halunnut.
Eli hyvin todennäköisesti pohjasakan pohjimmaiset ovat Suomeen tunkeutuneet.
Ilmasto, työnäkymät, kieli ym. tekevät härmästä vähiten haluttavan kohteen,
PAITSI KAIKILLE VITUN PUNAPERSEPAVIAANIELLE!!!

Pertti Grandell

nyt pitäisi kysyä negrin päivilta, kuinkas se nyt olikaan,, tiedämme tosi tarkkaan jokaisen tulijan tiedot, eikö tollaista idioottia jo voisi saada syytteeseen kansalaisille suoraan valehtelusta , mene perkele ja valehtelet nimesi poliisille (jos olet aito valkoinen suomalainen) saat komiat tuomiot…….mikä vit## tässä hölmölässä on mennyt vikaan???päästetään maahan raiskaajia murhaajia kaikennäköistä sceidaa ja vielä päättäjien suojeluksen alaisina, valehdellaan ja kierrellään….ziisus…..jonkun eu.n varjolla joka on suurta humbuukia…..

Katri

Sanokaa vaan että on salaliittoteoria mutta olen koko ajan ollut sitä mieltä ettei Nerg ja kumppanit nyt niin tyhmiä ole: Suomen kansa ajetaan aivan vakaalla tarkoituksella alas kaikin mahdollisin tavoin.
En tiedä sitten paljastuuko persut valeoppositioksi tässä vai ei jos ja kun jytky nyt tulee. Toivottavasti ei.

Bönttis

Minkäs menit tekemään! Kutsuit Päivi Nergiä idiootiksi. Sanat/kirjaimet ovat TEKOJA! Tämä oli vihapuhetta ja kunnianloukkaus!!!! Rikosilmoitusta tehdään parhaillaan Nergin toimistossa. Varaudu suuriin korvauksiin, julkiseen nöyryytykseen ja jos sinulla on työpaikka: ei ole enää.
Suomi, vapaa maa vuonna 2019.
Äänestäkää OIKEIN niin tämä vasemmiston-loukkaantuminen-pelleily loppuu heti.

James Kuukeli

Toivottavasti äijä ei ole HIV- positiivinen kuten männävuosien iranilainen joka James Kimball- muka-amerikkalaisena nussi sekä miehiä että naisia Ruotsissa ja varsinkin Tukholman yöelämässä.

Ettei kassit putoa jne

Niin. kannattaa muistaa se, että kun/jos olette sinkkuja tai muuten vain hakemassa panoseuraa, niin käyttäkää kortonkia! Sitä ei nimittäin tiedä kuka/kuinka moni kirurgi/raketti insinööri sitäkin on rikastuttanut.

Laumaeläimet

Noo, mihinkäs se seepra pilkuistaan pääse?
Eläimet käyttäytyvät samalla tavalla joka maassa. Kun eivät muuta osaa. Ei ne opi lukemaan eikä laskemaan eikä puhumaan. Syö, paskoo ja lisääntyy. Siinä se mitä eläimet osaa. Niin, ja välillä nukkuu.

sympatiaa löytyy valtamedialta enemmän isis vaimoille

Mies tuomittiin raiskauksesta ja karkotettiin Tanskasta, haki Suomesta turvapaikkaa ja on taas epäiltynä raiskauksista – Migri kertoo, miten tämä on mahdollista
Tänään klo 16:56
Suomesta turvapaikkaa hakenutta miestä epäillään Suomessa kahdesta raiskauksesta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c0e437f9-8c7c-41b7-a148-65e962093a06
en tajua millaisia rikollisia ihmisiä nämä migrit ovat suomeen päästäneet ja kuinka monta
yle ei uutisoi mitään asiasta
https://yle.fi/uutiset/18-34953
suomenvaltamediaa kun seuraa kuvitelee olevansa diapameisaan
hullujen huoneen pehmustetussa unelmahuonessa
ja ympärillä pyörii katuvaisia ISIS Morsiammia
joita ltalehti ja yle haluavat kotiin
juuri kun oulun moskeijassa on jihadisti verkoston pääjehuja
ISIS sanna tulle kakkosena fatimoineen
ylen rönkkö mykistyi kun koponen on haastamassa hesaria oikeuteen hys siitä
muellerin keissitä ei sanakaan misään suomen valtamediassa
liberaali vasemmiston media mafia on jäänyt kiinni 2 vuoden valeista usassa ja täällä
mulkkut ja nänni pihat paskassa
kuin se hevosen nussia navetassa
PS
Yle kääntää asiat nurin päin ovelasti
Poliitikko tykkää puhua maahanmuutosta –
**Etelä-Euroopassa** monia äänestäjiä huolettaa kuitenkin enemmän maastamuutto
onko näiden ihmisten käytäytyminen se ongelma euroopassa josta puhutan
vai ihan jokun muu uskon lahkon edustajat dyyneiltä
kyselyn mukaan maastamuutto huolestuttaa maahanmuuttoa enemmän
Italissa, Espanjassa, Kreikassa, Puolassa ja Romaniassa.
eli yle tahalaan sotkee nämä ihmiset maat
siihen maahanmuuton ongelmien aiheutajaan lähi idästä törkeästi
suomen valtamedian sekopäät ovat tosiaan tehneet näin
väärien asioiden suhteen josta pitäisi puhua
https://www.youtube.com/watch?v=foGkU6x3eSE

Anonymous

Media suoltaa valepropagandaa tuutin täydeltä Tänäänkin uutisoitiin että miksi saksalaiset tuntee turvattomuutta kun tilastojen mukaan rikollisuus on kokoajan vähentynyt Olisiko niinkuin Suomessakin ei ihmiset ilmoita rikoksista kun niitä ei tutkita priodisoidaan vaan merkittävimmät ja poliisilaitokset on vähennetty murto-osaan entisestä eli turha ilmoittaa ja tilastot sen kun kohenee.

Anonymous

Veikkaanpa että kun eu vaalit lähestyvät niin näitä valheita laitetaan ns eetteriin….

Frankkenstain

Mitä tuohon joku ääni persuille auttaa? Pari kimmakaveria sekoili joskus tsekkoslovakkiassa no mitäs siitä, putkaan ja takaisin Suomeen. Ei noi lait katsokaas ole mihinkään muuttunut. Ihan samalla lailla laikien mukaan voidaan nyttenkin pihalle ulkomaalaiset joilla ei ole puhtaat paperit tai vääriä jauhoja pussissa. Jos joku muuta väittää niin saa etsiä pykälät ja missä vaiheessa niitä lakeja on muka muutettu. Voin kertoa ei ole. Samaa paskaa ne jauho jo 90-luvulla somaleista. Lakiin se on kirjattu jo aikapäiviä sitten.

Anonymous

Kyse ei olekkaan Suomen laista vaan 3 maailman paskaviemärin, irakin laista, ne kun ei ole allekirjoittaneet palautussopimusta munattoman suomen kanssa, johtuen yhdestä siasta, nimeltä soini.
Suomalaisen voi palauttaa vaikka hevon vitusta takaisin, mutta ei lähi-idästä marssinutta kamelianussinutta isis paskaa takaisin omaan maahansa.

Frankkenstain

Ei kysymys ei nimeen omaan ole siitä. Juttu menee ihan pyhässä yksin kertaisuudessaan niin, että lakeja ei noudata viranomaiset/haltiat ja aivan normaali virkavelvollisuuden rikkominen. Joka ikinen somali oli tullut jo aikaipäiviä sitten palauttaa, lain mukaan. Ei ne siellä irakissa tai muussakaan maassa pakottaisi niitä koneeseen ottamaan takaisin. Jokaisen pirun eu sopimuksen mukaan suomeen ei olisi tullut yhtäkään pakolaista kuin lentäen. Ja tulihan niitä joskus mutta kommarit pisti ne siperiaan kuolemaan. Voi sitten pohtia miten helvetissä suomessa on ollut presidentti joka halusi suomen liittää neuvostoliittoon, siinä ei kai venäjän trolleilla ja muilla ollut mitään asiaa?

NähtyOn

Venäjä trolleja asuu vain yhden homentuneen yle lehmän pääkopassa, nimeä en mainitte että tuo nato horatsu ei heitä haasteella.

Pena

Taas kerran monikulttuurista rikkautta lisää tälle keväälle. Olihan tuolla myös uutinen siitä koripallovalmentajastakin ja eilen uutinen, kun oli käynyt kiinteistöesittelijä naisenkin kimppuun ulkomaalainen. Oli suuttunut kun nainen oli töissä.

Kommentoivs

Paavo, ihan uskottavuuden vuoksi, voisit poistaa maininnan 17-vuotiaasta pikkutytöstä, sikäli kun et viittaa tuolla tytön kokoon. En tiedä muista, mutta minulle pikkutytöstä tulee assosiaatio johinkin esiteiniin, ehkä jopa yläasteikäiseen. 17- vuotias on alle vuoden päässä aikuisuudesta. Kirjoita kuten asiat ovat, mutta jätä tällaiset ylilyönnit pois.

Fedo Piili

17-vuotias on lapsi. Myös lain silmissä. Aivan kuten 17-vuotiaat muslimitkin.

Keijo

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e6674be9-932c-42a4-9499-8ad953f6b548 Siihen tyssäsi minun äänestykseni. Olen 47-vuotias, ilmeisesti en näytä ollenkaan enää siltä klopilta joka ajokortissani on. En varmana hanki uutta ajokorttia vain äänestääkseni. Tuossa jutussa arviodaan että noin 300.000 vanhaa pahvikorttia vielä käytössä, itse sanoisin että vieläkin enemmän. Ja suurin osa siitä jengistä on vanhaa kaartia, isänmaallisia, ei todellakaan vasemmistoa. Tässäpä vasemmiston oiva veto kun jää +300.000 ääntä pois joista suurin osa olisi mennyt oikeaan osoitteeseen. Vähän vituttaa, nyt saadaan sitä multikulttuuria kepulikonsteilla.

Carl

Eiköhän toi pahvikortti käy ihan virallisesti äänestykseen. Toki aika on muuttanut ihmisen ulkonäköä, mutta ei ole vaalivirkailijan tehtävä alkaa epäilemään iäkkään äänestäjän henkilöllisyyttä ja tuskin sitä tekevät. Kaikki vain vanhalla kortilla äänestämään perussuomalaisia. 🙂

SETÄ

Iltalehdellä on laadukkaita kirjoittajia: “Vain kuljettaja Rees-Jones selvisi hengissä.” https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/e222f4bc-ff52-4b30-adcf-29223fd57acf
Vähän kuin sanoisi että ensimmäinen mies kuun pinnalla oli Buzz Aldrin, kuumodulia ohjasi Sergei Makarov ja Rolling Stonesien laulaja on Marilyn Monroe.”
Ammattitaito on kovaa luokkaa!