Jotkut kunnat ovat päättäneet evätä isis-jihadisteilta sosiaaliavun

Joidenkin mielestä tilanne Ruotsissa on isiksen luhistumisen jälkeen entistä huonompi. Isiksessä arvioitiin olevan noin reilu 200 uusruotsalaista ja käännynnäistä, jotka tulevat palaamaan takaisin Ruotsiin.

Joissakin kunnissa isis-terroristeille on päätetty olla antamatta mitään apua kuten rahallista sosiaaliapua. Staffanstorpin kunta sai vedettyä tällaisen ohjeistuksen läpi kunnanhallituksen enemmistöllä. Myös useat muut kunnat ovat päättäneet, että jihadisteille ei anneta edes lämmintä kättä.
Sosiaalitukien epääminen on herättänyt kuitenkin ihmisoikeusjärjestöissä kritiikkiä. Kuka määritellään terroristiksi? Luokitellaanko terroristiksi yksittäisen virkamiehen päätöksellä vai odotetaanko oikeuden päätöstä.
Lisäksi Staffanstorpin päätös voi rikkoa lakia. Kunta on velvollinen noudattamaan sosiaalilakia ja sosiaalityöntekijä voi rikkoa siinä yhteydessä lakia jos hän epää sosiaaliavun vain terroristmin perusteella, joka taas ei perustu mihinkään lakiin.
Yhtä kaikki, kun pari sataa jihadistia palailee pikkuhiljaa ihmisten ilmoille niin voi olla varma, että erilaiset jännitteet maahanmuuttajavoittoisissa ongelmalähiöissä lisääntyvät.
 
 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
4.4.2019 17:38

Ruma ja ruma, ajatteleppa sitä ilman tota maskia voisit järkyttyä ja jos ulkonäöstä puhutaan niin niillä ukkeleilla pitäisi olla lärvi peitossa ne vasta rumia on genitaalikarvat naamassaan. Suomeen pitäisi saada huivipakko niille miehille jo ympäristölautakunnan toimesta niin ei maisemaa niin pahasti pilaisi.

petterinen
petterinen
4.4.2019 17:56
Vastaa...  Anonymous

Ajattele tuota katsetta maskin takaa ja mieti että se olisi heti valmis tappamaan sinut saatanan vääräuskoinen!

Anonymous
Anonymous
4.4.2019 18:04
Vastaa...  petterinen

Kuten sanoin niin on ihan hyvä, että niillä on naama peitossa… Saisipa tuon pakollisiksi vielä poliitikoilla ja joillekkin julkimoille kun on sellaista peräpäätä, että pahaa tekee.

Luca
Luca
4.4.2019 19:39

Todella pelottavan näköinen jätesäkki.

Teltta niskassa
Teltta niskassa
4.4.2019 19:44
Vastaa...  Luca

Samanlainen mutta violetilla kaavulla käveli Kurvissa tänään vastaan. Heti tuli mieleen Mörkö muumeista.
Mörkö tosin on symppis.

Kummitus pelkoinen
Kummitus pelkoinen
4.4.2019 20:21
Vastaa...  Teltta niskassa

Tampereella tuli pari tuollaista vastaan katselemassa ostoskeskuksessa viimeisintä muotia varmaan…eiku….

seant
seant
4.4.2019 21:18

Asiasta toiseen murkut.com ja mv-media taas estetään pt-media sentään toimii.Onko tämä sitä vaalihäirintää?

Anonymous
Anonymous
4.4.2019 22:08

Rassisssteja ovat.

toni lajos
toni lajos
5.4.2019 09:08

Tasarvovaltuutetun toimistossa työskentelevät n 150 henkilö tulevat barrikaadeille ellei etuuksia makseta, heti ja takautuvasti, korotettua tukea vaaditaan, vaaterahaan korotuksia, samalla kysellään isompaa asuntoa, lapsi tulossa, sekä isovanhempien siellä jossakin tekee mieli tänne pohjoiseen, täällä on aivan ihanaa. Paljon rauhallisempaa kuin siellä kotopuolessa, muutama kranaatti ja konetuliaseen rätinää, mutta kuitenkin, kyllä tähän pian tottuu…

Jari-P
Jari-P
5.4.2019 14:43

Imaami on julkaissut opetusvideon jossa näytetään miten naista kuritetaan
englannikielinen tektitys – suvakkinaisten kannattaa erityisesti katsoa tämä
https://www.youtube.com/watch?v=m-jpwHPsHDQ&feature=youtu.be
Qatari Sociologist Abad Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari Demonstrates Correct Wife-Beating in Islam

NähtyOn
NähtyOn
5.4.2019 17:21

Ruotsi kun ei anna tukia palaaville isis paskoille, on 100 varmaa että kaikki tuo kuona valuu Suomeen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.4.2019 17:59

Tulee mojovat rangaistukset ääriäärinatseille? Ei ihmisoikeuksia voi viedä sillä perusteella että uhri on muslimi. Oikeuslaitos ei pysty todistamaan muslimin harjoittaneen uskoaan, miten sen todistaa sossutäti? Kysyykö se täti, tuliko raiskattua lapsia ja revittyä päitä irti? Muslimihan valehtelee olleensa vessanpesijä ja ambulanssikuski, ei kaikki muslimitkaan ole idiootteja.