Jotkut kunnat ovat päättäneet evätä isis-jihadisteilta sosiaaliavun

Joidenkin mielestä tilanne Ruotsissa on isiksen luhistumisen jälkeen entistä huonompi. Isiksessä arvioitiin olevan noin reilu 200 uusruotsalaista ja käännynnäistä, jotka tulevat palaamaan takaisin Ruotsiin.

Joissakin kunnissa isis-terroristeille on päätetty olla antamatta mitään apua kuten rahallista sosiaaliapua. Staffanstorpin kunta sai vedettyä tällaisen ohjeistuksen läpi kunnanhallituksen enemmistöllä. Myös useat muut kunnat ovat päättäneet, että jihadisteille ei anneta edes lämmintä kättä.

Sosiaalitukien epääminen on herättänyt kuitenkin ihmisoikeusjärjestöissä kritiikkiä. Kuka määritellään terroristiksi? Luokitellaanko terroristiksi yksittäisen virkamiehen päätöksellä vai odotetaanko oikeuden päätöstä.

Lisäksi Staffanstorpin päätös voi rikkoa lakia. Kunta on velvollinen noudattamaan sosiaalilakia ja sosiaalityöntekijä voi rikkoa siinä yhteydessä lakia jos hän epää sosiaaliavun vain terroristmin perusteella, joka taas ei perustu mihinkään lakiin.

Yhtä kaikki, kun pari sataa jihadistia palailee pikkuhiljaa ihmisten ilmoille niin voi olla varma, että erilaiset jännitteet maahanmuuttajavoittoisissa ongelmalähiöissä lisääntyvät.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Jotkut kunnat ovat päättäneet evätä isis-jihadisteilta sosiaaliavun

 1. Ruma ja ruma, ajatteleppa sitä ilman tota maskia voisit järkyttyä ja jos ulkonäöstä puhutaan niin niillä ukkeleilla pitäisi olla lärvi peitossa ne vasta rumia on genitaalikarvat naamassaan. Suomeen pitäisi saada huivipakko niille miehille jo ympäristölautakunnan toimesta niin ei maisemaa niin pahasti pilaisi.

  11
  1
  1. Ajattele tuota katsetta maskin takaa ja mieti että se olisi heti valmis tappamaan sinut saatanan vääräuskoinen!

   22
   1. Kuten sanoin niin on ihan hyvä, että niillä on naama peitossa… Saisipa tuon pakollisiksi vielä poliitikoilla ja joillekkin julkimoille kun on sellaista peräpäätä, että pahaa tekee.

  1. Samanlainen mutta violetilla kaavulla käveli Kurvissa tänään vastaan. Heti tuli mieleen Mörkö muumeista.
   Mörkö tosin on symppis.

   44
   1. Tampereella tuli pari tuollaista vastaan katselemassa ostoskeskuksessa viimeisintä muotia varmaan…eiku….

    29
 2. Asiasta toiseen murkut.com ja mv-media taas estetään pt-media sentään toimii.Onko tämä sitä vaalihäirintää?

  16
  1. Pt-mediaan ei toistaiseksi ole kohdistunut mitään häirintää. Tai ainakaan en ole huomannut mitään systemaattista sellaista…

   16
 3. Tasarvovaltuutetun toimistossa työskentelevät n 150 henkilö tulevat barrikaadeille ellei etuuksia makseta, heti ja takautuvasti, korotettua tukea vaaditaan, vaaterahaan korotuksia, samalla kysellään isompaa asuntoa, lapsi tulossa, sekä isovanhempien siellä jossakin tekee mieli tänne pohjoiseen, täällä on aivan ihanaa. Paljon rauhallisempaa kuin siellä kotopuolessa, muutama kranaatti ja konetuliaseen rätinää, mutta kuitenkin, kyllä tähän pian tottuu…

 4. Ruotsi kun ei anna tukia palaaville isis paskoille, on 100 varmaa että kaikki tuo kuona valuu Suomeen.

 5. Tulee mojovat rangaistukset ääriäärinatseille? Ei ihmisoikeuksia voi viedä sillä perusteella että uhri on muslimi. Oikeuslaitos ei pysty todistamaan muslimin harjoittaneen uskoaan, miten sen todistaa sossutäti? Kysyykö se täti, tuliko raiskattua lapsia ja revittyä päitä irti? Muslimihan valehtelee olleensa vessanpesijä ja ambulanssikuski, ei kaikki muslimitkaan ole idiootteja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.