Tammikuisesta metrojupakasta ei syytteitä kenellekään

0

Tammikuussa Tukholmassa suurta huomiota saanut afrikaanon poistaminen metrosta meni poliisitutkintaan, mutta syyttäjä ei vienyt asiaa eteenpäin. Syyttäjän mukaan vartijat eivät käyttäneet naista kohtaan liian kovia otteita.

Tammikuun tapahtumat alkoivat kun cityalueella pidetään metrojunissa lipuntarkistusta. Tummaihoinen nainen oli liikkeellä liputta ja hänellä oli mukanaan lapsi. Vartijat kirjoittivat naiselle sakon ja kehoittivat poistumaan junasta.

Nainen menetti tässä vaiheessa jostain syystä tsehillintänsä ja aloitti huutamisen. Lopulta hän heittäytyi lattialle. Naisen lapsi pelkäsi tilanteessa ja vartijat yrittivät rauhoitella lasta.

Valtamedia ja vasemmisto aloitti valtavan rummutuksen rasistisista vartijoista. Mediat kertoivat naisen joutuneen rasistisen väkivallan uhriksi ja tuollaisen rasismin kerrottiin olevan arkipäivää Ruotsissa. Sergelin torilla pidettiin mielenosoituksia arkipäivän rasismia vastaan. Turvapaikka-aktivistien lämmin unelma oli toteutunut.

Syyttäjän mukaan filmiltä voi kuitenkin huomata, että naista kohtaan ei käytetty sen enempää voimakeinoja kuin mitä junasta poistamiseen tarvittiin. Syyttäjän mukaan nainen itse tekee vastarintaa järjestysmiehiä kohtaan eikä syytekynnyt näin ollen ylity.

Myöskään naista kohtaan ei nostettu syytteitä.

 

Vartijat poistivat raskaana olevan naisen Tukholman metrosta – someraivo

Advertisements

10 thoughts on “Tammikuisesta metrojupakasta ei syytteitä kenellekään

 1. Minusta tuo lihava kiljuva …mikalie… oli liikkeellä kahden jälkeläisensä kanssa joista pienempi itki ja isompi (ymmärtää miten maassa pitää elää) soitti määränpäähän ja kertoi että nyt myöhästytään. Ja mikä kamalinta, tuohan odottaa jo kolmatta jälkeläistä.

  16
  1. HAH! Eiköhän tässä vaiheessa ole jo ”rakkauden hetelmä” nro 4 kypsymässä!
   Och så vidare…

   16
 2. Bonniers -suku omistaa paljon mediaa Ruotsissa. Juutalais-sionistinen mafiasuku. Se on ollut Ruotsin tuhoamista edistävän propagandan lähde jo vuosikymmeniä.

 3. On se kamalaa kun ahkera veronmaksaja heitetään junasta ulos tuolla lailla! Ja vielä uusi veronmaksaja mahassa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.