Monokulttuuri is livestreaming Awakening-II conference at 14.00 

Radio Monokulttuuri and Awakening-live starts at 14.00. It is going to be a long stream so it will be sent in two parts. Second part’s stream link will be linked to our page. Check it out later.

Put your beers to fridge and set the volumes on point. There will be definite outcrys on leftards side. Screams of red anger..
Tune in, strong speeches coming up.
-Juhani Berg
https://www.youtube.com/watch?v=zKa6OuWQl_M

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pelko lamaannuttaa
Pelko lamaannuttaa
6.4.2019 21:53

Se että iltalehti puhui “äärioikeiston” kokouksesta ja iltis kertoi miten kahvilan vuokraaja oli järkyttynyt kuultuaan miten rasistinen ryhmä oli hänen tiloissaan kokoontunut, osoittaa että valtaapitävät pelkäävät aidosti. Niillä on ulosteet housuissa ja ne tekee kaikkensa mustamaalatakseen tavallisia Suomen kansalaisia. Niitä jotka ovat isänmaallisia, Patriootteja.

Löytäjä
Löytäjä
7.4.2019 16:58

Netistä pomittua:
“En muista Sipilän hallituksen tai Sanoma-konsernin taholta mitään vaatimuksia saada 17 kertaa kantaväestöä todennäköisemmin raiskaavat ihmisryhmät pois lastemme ja naistemme elintilasta?
”Apua” annetaan vasta sitten kun lapsen/naisen elämä ja psyyke on jo tärvelty, mahdollisesti loppuiäkseen, jos silloinkaan. Usein lapsi myydään sipilöille ja muille sionisteille seksileluiksi kovaan hintaan, ja osa heistä päätyvät kaatopaikalle biojätteeseen rituaalimurhien jälkeen.
Maahantulijat on nyt tehokkaasti valjastettu etsimään jatkuvasti sopivan labiileja lapsia ja nuoria näihin eliitin pimeimpiin leikkeihin ihmisten kohtaloilla. Englannissa puhutaan sadoista tuhansista lapsista, entä meillä? Tapahtuuko 90% lapsiin kohdistetuista hirveyksistä media- ja virkavaltapimennössä? Näinhän oli esimerkiksi Rotherdamin skandaalissa, jossa poliisi jopa pidätti vanhempia jotka ilmoittivat tyttölapsensa joutuneen pahiin ulkomaalaisiin käsiin.”