Monokulttuuri ja Awakening II live klo 14.00 alkaen

Monokulttuuri ja Awakening-live alkaa klo 14.00. Pitkät lähetykset, joten live tulee kahdessa osassa. Tänne kuitenkin toinenkin heti kun se alkaa.

Kaljat kaappiin ja volyymit kohdilleen, tiedossa takuuvarmaa puhetta, joka saa mm. skrääggäverkoston huutamaan naama punaisena.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Monokulttuuri ja Awakening II live klo 14.00 alkaen

 1. Piti oikein Google kääntäjää käyttää. Eestiksi skrääggä = suomeksi skrääggä.

  1. Toi on vähän vanha vitsi, mutta Kummelissa oli joskus ”Skiigge böy”, se tanskalainen ”pirkkapekka petelius”, joka sanoi varista tanskaksi skräägäksi…

  1. Pakko vielä linkata tämä Iltalehden soijatukkurin pläräys:

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/40cde9dc-d0c7-4f57-9a18-7bcca5bda153

   Iltiksellä on kyllä porukkaa laidasta laitaan… Jätetään tämä tähän ettei tule syytteitä 🙂

   Paavo voisi muuten näiden tapahtumien yhteydessä/jälkeen tehdä linkkikoosteen näihin hysteerisimpiin kirjoituksiin että päästään nauramaan taas oikein sydämen pohjasta!

   ( https://www.google.fi/search?biw=1920&bih=903&ei=yq-oXPXgNeH1qwGO2JOIAg&q=%22awakening+II%22+finland&oq=%22awakening+II%22+finland&gs_l=psy-ab.12…0.0..8806…0.0..0.0.0…….0……gws-wiz.wJryV6vwPnI )

 2. Pakko hätäillä ja kommentoida kesken kaiken:

  Millenial Woesin puhe oli taas aivan täyttä rautaa. Pitää nyt tosissaan raivata tilaa muilta asioilta ja alkaa katsomaan hänen skriimejään säännöllisesti. Ne länsimedian ja -elittin perusvaleet joita toistetaan on erittäin tärkeää saada yleiseen tietoisuuteen ja se valenarratiivi rikottava kerta kaikkiaan! Sen luulisi olevan helppoa koska se on kauttaaltaan niin sietämättömän valheellista skeidaa! MW:lta siis tärkeä pointti!

  Awakening-naiset ovat taas kerran aivan fantastisen hienoja, kaikin tavoin. Tiinakin jälleen mielettömän kaunis ja söpön vaarallinen 🙂 Ei ihme, että juuri nämä upeat naiset rasauttavat suvakkeja erityisen paljon.

  Vaikka on tärkeää tehdä johtopäätöksiä ja antaa suoranaisia toimintaohjeita, kuten Millenial, niin tärkeää on myös perusasioiden jankuttaminen melkein kyllästymiseen asti.

  Lopuksi totean tässä miten huvittavaa on seurata piffiläisten ja puffilaisten täysin epäviriiliä munatonta raivoa tapahtuman chattiosossa kun eivät päässeet paikalle tai mitenkään muutenkaan tilaisuutta häiritsemään.

  Vielä muistaessa suuret kiitokset kaikille tapahtuman mahdollistaneille ja siihen osallistuneille hienoille ihmisille! MEITÄ EI VAIENNETA! (Poliisillakin tuntui olevan Varsinais-Suomessa järkevän rauhallinen suhtautuminen tapahtumaan ainakin lukemani perusteella.)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.