Matkustajat estivät Britanniassa somalialaisen raiskaajan karkoituksen

Kun matkustajat saapuivat koneeseen niin somali Yaqub Ahmed kirkui koneen peräosassa suoraa kurkkua. Tällöin matkustajat reagoivat ja alkoivat vaatimaan miehen poistamista koneesta.

Joku sanoo, että somalia lennätetään kuolemaan, toinen vaati humaanisuutta. Somali kirkuu, että hänet erotetaan perheestään ym. Poliisit sanoivat matkustajille, että ette tiedä mistä on kysymys. Tapahtuma sattui Heathrowin lentokentällä Lontoossa.


Karkoitettava 29-vuotias Yaqub Ahmed oli yksi neljästä, jotka suorittivat vuonna 2007 joukkoraiskauksen. Tuolloin 16-vuotias tyttö raiskattiin brutaalisti neljän islamilaisesta maailmasta tulleen miehen kanssa. Raiskauksen lisäksi Ahmed tuomittiin ainakin kolmesta muusta pahoinpitelystä.
Nykyään 27-vuotias nainen kertoo Dailymailille vihasta vapisten, nähtyään koneessa kuvatun filmin, että miten helvetissä te voitte estää raiskaajani karkoituksen?
– Olisittepa kuulleet miten minä kirkuin silloin. Nämä huudot eivät olleet mitään verrattuna siihen miten minä huusin ja taistelin kauhusta elämästäni kun Ahmed ja hänen kaverinsa kävivät päälleni, uhri “Hannah” kertoo Dailymailille.
Poliisit päättivät keskeyttää karkoituksen matkustajien vaatimuksista. Hannah sanoo, että poliisin olisi pitänyt hiljentää matkustajat ja jatkaa somalin karkoitusta.