Matkustajat estivät Britanniassa somalialaisen raiskaajan karkoituksen

Kun matkustajat saapuivat koneeseen niin somali Yaqub Ahmed kirkui koneen peräosassa suoraa kurkkua. Tällöin matkustajat reagoivat ja alkoivat vaatimaan miehen poistamista koneesta.

Joku sanoo, että somalia lennätetään kuolemaan, toinen vaati humaanisuutta. Somali kirkuu, että hänet erotetaan perheestään ym. Poliisit sanoivat matkustajille, että ette tiedä mistä on kysymys. Tapahtuma sattui Heathrowin lentokentällä Lontoossa.


Karkoitettava 29-vuotias Yaqub Ahmed oli yksi neljästä, jotka suorittivat vuonna 2007 joukkoraiskauksen. Tuolloin 16-vuotias tyttö raiskattiin brutaalisti neljän islamilaisesta maailmasta tulleen miehen kanssa. Raiskauksen lisäksi Ahmed tuomittiin ainakin kolmesta muusta pahoinpitelystä.
Nykyään 27-vuotias nainen kertoo Dailymailille vihasta vapisten, nähtyään koneessa kuvatun filmin, että miten helvetissä te voitte estää raiskaajani karkoituksen?
– Olisittepa kuulleet miten minä kirkuin silloin. Nämä huudot eivät olleet mitään verrattuna siihen miten minä huusin ja taistelin kauhusta elämästäni kun Ahmed ja hänen kaverinsa kävivät päälleni, uhri ”Hannah” kertoo Dailymailille.
Poliisit päättivät keskeyttää karkoituksen matkustajien vaatimuksista. Hannah sanoo, että poliisin olisi pitänyt hiljentää matkustajat ja jatkaa somalin karkoitusta.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
8.4.2019 21:36

hetken jo luulin että anu pennanen on lähtenyt paikalle estämään lennon hänellä kun on taipumus tehdä niin.

Sam Colt
Sam Colt
8.4.2019 21:39

Tällaiset kuljetukset pitäisi hoitaa Aeroflotin koneilla. Minä en usko, että somaliraiskaaja kehtaisi paljon inistä, kun joku Alexander Karelinin näköinen mies tulisi pyytämään hiljaisuutta.
Tuon koneen matkustajat olivat muutenkin sen näköisiä, että en heille ovea avaisi. Enkä tietysti osta heiltä kebabia.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
8.4.2019 21:49
Vastaa...  Sam Colt

ja kun vielä jokatoinen aeroflotin kone tipahtaa alas ennenaikojaan, niin kaikki palautukset af koneilla, samalla päästäisiin aina eroon parista polpon saattajista……

Luca
Luca
8.4.2019 21:42

Miksi näitä karkoitetaan tavallisilla matkustajakoneilla? Olisi parempi käyttää joko sotilaskoneita tai tarkoitusta varten vuokratuilla yksityskoneilla. Saisivat rauhassa kirkua kurkkunsa käheäksi. samalla ne voitaisiin laittaa rautoihin, jotta järjestys säilyisi.

Anonymous
Anonymous
9.4.2019 09:01
Vastaa...  Luca

miksei niitä pumpata täyteen rauhoittavaa lääkitystä( syanidi) niin olisivat hiljaa

Pessimisti
Pessimisti
8.4.2019 22:03

Raiskaajat ruumaan ja koirat pois ruumasta (ainakin pienet koirat), etteivät joudu raiskatuksi.

Aappa
Aappa
8.4.2019 22:22

Mistä lähtien matkustajat ovat saaneet päättää karkotuksen kulusta? Seuraavalla yrityksellä kannattaa ainakin varmistaa, että karkotettava pysyy hiljaa.

Anonymous
Anonymous
9.4.2019 09:06
Vastaa...  Aappa

matut pitää samaa älämölöä joka paikassa,eivät ole hiljaa missään, taitaa hauta olla ainoa paikka missä ei älämölöä kuule .

Anonymous
Anonymous
9.4.2019 23:12
Vastaa...  Aappa

olet oineassa,parempi viedä pois koirat että ovat turvassa

Kim Laitinen
Kim Laitinen
9.4.2019 01:35

Karkotettava kohde koneen ruumaan. Pikku yksiöön. Laiva ois paras. Ei noita yksitellen kande kulettaa…

Minä
Minä
9.4.2019 04:03

Koneesta tulisi poistaa häiriköt, siis nämä, jotka vastustivat somalin karkotusta. Jos häiriköijät saavat tahtonsa läpi, tulee niitä lisää. Jos häiriköt heitetään ulos koneesta ja katkotus hoidetaan suunnitellusti, vähenee monien mieli alkaa häiriköidä noissa tilanteissa. Kun häiriköinnille annetaan se mitä se ajaa takaa, lisääntyy häiriköinti.

Kolimander
Kolimander
9.4.2019 14:26
Vastaa...  Minä

Periksiantaminen häiriköille lisää häiriköintiä. Tämähän oli kouluesimerkki ihmisten laumakäytöksestä.
https://www.youtube.com/watch?v=xyZDUq5oMXI
Pitkällä tähtäimellä parempi ratkaisu olisi ollut tilanteen ottaminen hallintaan ja rangaista ankarasti häiriköitä. Syytteenä lentokonekaappauksen yritys ja ihmishenkien vaarantaminen. Tarvitaan varoittavia esimerkkejä. Nyt mentiin sieltä, missä aita oli matalin.

Matu Konttinen
Matu Konttinen
9.4.2019 09:48

Matut konttiin ja ovi säppiin! Laitettiinhan Gustavsbergissä 90+ vanhuksiakin konttiin niin miksei sitten mapoja (=maastapoistettavia). Iso kyltti kontin katolle: AFRIKKA tai LÄHIS.

Ex-King
Ex-King
9.4.2019 11:41

Ennen kun Britannia oli kuningaskunta, niin se oli maailman suurin imperiumi. Nyt kun demokraatit ovat kaapanneet vallan Britanniassa ja lukinneet kuninkaalliset kultaiseen häkkiin, niin Britit ovat täysin kädettömiä yhden raiskaajankin kanssa. Ruotsissakin kuninkaalliset elää kultaisessa häkissä ja eivät kelpaa enään kuin Prisman mainoksiin. Kyllä Kuninkaallisten pitäisi saada valta takaisin, ennen kuin nämä uus-bolshevikit tuhoaa Euroopan lopullisesti.

NAURUVAURIO
NAURUVAURIO
9.4.2019 19:09

Suvakismi alkaa haittaamaan jo normaalia elämää, eikä ne itse edes huomaa sitä. Ei ainakaan välitä paskan vertaa. Todella paha juttu. Itse pidän suvakismia lievänä aivosairautena. Moni sekoittaa autismiin heidän diagnoosinsa. Heidän mantelitumakkeensa toimii päinvastaisella tavalla, mikä on hankala todistaa. Toivoisinkin suvakin luovuttavan aivonsa tieteelle. Siitä saisi varmasi paljon tietoa.
Kysypä suvakilta kahden kesken kysymys, että ottaisiko hän kotineekerin, niin vastaus on ei. Jos kysyt jossain viestiketjussa samaa, pitävät he turpansa kiinni ja luottavat siihen, että piffiläiset auttavat heitä argumentoimaan. Enpä ole nähnyt vielä sellaista.
Näitä on nyt tapahtunut Suomessa, Ruotsissa ja nyt siis Britanniassa. Vau. Tämä käytäntö tulee leviämään. Suukapula näille, kun alkavat kirkumaan. Ehkä se on joku perusvietti, että saisivat laumasta apua. Tiedä häntä. Antropologia on nykyään etnisesti kiellettyä.
Suvakit ovat tulevaisuudessa pelkkiä ihmiskilpiä, kun kaupunkisodat leimahtavat kunnolla. Anarkistiryhmät pitävät niitä vaikka väkisin ruodussa, ellei median aivopesu ole mennyt perille. Tänään Iltalehdessä kerrottiin saksalaisesta ISIS-naisesta, joka tappoi 5-vuotiaan jesidi-tytön brutaalilla tavalla. Hän joutuu sotaoikeuteen, mutta luulen sen olevan vain hämäystä meikäläisille.
ISIS-taistelijoillahan on korkea moraali ja ovat selkeästi ylpeitä. Siksi monet valtiot miettivät, notta pitäisikö heille maksaa veteraanipalkkiota. Sairasta, että sitä pitää vielä miettiä.

Anonymous
Anonymous
10.4.2019 07:47

Nämä tuontirikolliset ovat täysin häpeämättömiä. Miten ne KEHTAAVAT kirkua kuin avuttomat neidit?
Länsimaisella rikollisella on yleensä sentään jokin suhteellisuudentaju ja omanarvontunto. Nämä saavat itkupotkukohtauksia ja hysterisoituvat: tehdään ihan mitä vain etujen vuoksi. Muututaan vaikka pelleiksi. Noloa.

Noniin
Noniin
13.4.2019 20:59

Lentoyhtiö ei häviäisi mitään, jos lentokoneesta poistetaan niskoittelevat matkustajat ja lento tehtäisiin pelkästään poliisien ja karkotettavan kanssa.

MaraPertsa
MaraPertsa
25.4.2019 20:11

Ihan vain väärinkäsitysten välttämiseksi, tämä varmalta kuolemalta pelastuminen tapahtui siis viime lokakuussa:
https://www.nykysuomi.com/2018/10/15/lentomatkustajat-estivat-joukkoraiskaajan-karkotuksen/