Vuoden IT-nainen valittiin monikulttuuriperustein

EbtisamMohammedsalih_ÅretsITTjej_Microsoft_

Ruotsin yksi valtiollisista yliopistoista, Växjössä sijaitseva Linnè-yliopisto julkaisi vuoden 2019 IT-naisen. Palkinnon sai Ebtisam Mohammedsalih. Palkinto jaettiin Tukholmassa Universum Awards-tapahtumassa 17. kertaa nyt peräkkäin.

Monien vaiheiden jälkeen Ebtisam Mohammedsalih katsottiin olevan ylivoimainen voittaja. Palkinnon myötä Mohammedsalihista tulee Microsoftin ambassadeuri. Ebtisam Mohammedsalih kertoo olevansa tittelistä erityisen kiitollinen, sillä hän ei odottanut suoraan voittoa.
– Nyt alkaa todellinen työ. Yhdessä Microsoftin kanssa työskentelemme kovasti saavuttaaksemme nuoret naiset ja inspiroida heidät. Palkinto antaa minulle monia vaihtoehtoja etupäässä olla esikuvana isolle joukolle nuoria tyttöjä, mutta myös saada kontakteja kouluihin ja yrityksiin.
Ebtisam Mohammedsalih sai siis Vuoden 2019 IT-nainen-palkinnon. Valintaa perusteltiin seuraavasti:
– Hänen intohimonsa ovat tasa-arvo. monikulttuurisuus ja yhteisöllisyys.
Tällaiset olivat siis perustelut vuoden 2019 IT-naisen valinnalle.
https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/aktuellt/nyheter/2019/ebtisam-mohammedsalih-ar-arets-it-tjej-2019/