Ympäristödilemma: Tulijoiden lisääntyminen ei ole ympäristöongelma, vain valkoisten

Sattuipa tulemaan samaan aikaan sähköpostilla kuvaviesti Tukholman metrosta kun luin Jussi Halla-ahon Facebook-päivitystä. Halla-aho kertoo, että toisaalta vihervasemmisto ihailee ympäristön nimissä suomalaisten lapsettomuutta, toisaalta esimerkiksi somalialaisten ahkeraa lisääntymistä.

 
Suomalaisilla, kuten millään muullakaan kansalla ei ole tarvetta lisääntyä nousujohteisesti. Maailman tila vaatisi – ei ilmastonmuutoksen takia – vaan vain ylisikiävyyden takia laskujohteista sikiämistä. Tosiasiassa joillekin pahimmille alueille pitäisi ruiskuttaa lentokoneista vesakkomyrkkyä, jotta ihmisten hedelmällisyys kuolisi muutamiksi vuosikymmeniksi.
Ruotsissa taas katsotaan rohkeasti tulevaisuuteen. Esim. vakuutusyhtiä Trygg & Hansa on ottanut ohjenuoraksi näyttää millaisia ovat tulevaisuuden lapset. ”Turvallinen alku Ruotsin suosituimmalla lapsivakuutuksella”. Mainos löytyy mm. metroista.
Kuvakaappaus 2019-04-08 13-51-20

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Katri
Katri
8.4.2019 14:24

Mainoksissa näkyykin tosi paljon, myös Suomessa, tää muun kuin valkoisen väestön palvonta. Sen kun palvotte vaan, minusta ette tule silloin saamaan asiakasta.

Miihkali
Miihkali
8.4.2019 14:45
Vastaa...  Katri

”Token Black” (kiintiönëëkëri) on ollut muutaman vuoden Suomenkin mainonnan peruskauraa… ja vielä niin päälleliimattua kuin olla ja voi. South Park toki veti ilmiön jo aikanaan omille linjoilleen. Hienoa on nykymeno, kun asiat on täyttä pahkasikaa tai southparkia… hohhoijaa!

Yök valtamedia!
Yök valtamedia!
8.4.2019 16:19
Vastaa...  Katri

Kun valtamedia esittää jotain negatiivista esimerkkiä, kuten vaikka vakavaa sairautta tai syrjäytynyttä, löytyy kuin ihmeen kaupalla aina valkoihoinen henkilö uutisjuttuun. Tasapuolisuuden nimissä voisi valtamedia edes joskus tehdä jutun etnisesti edistyksellisten henkilöiden tuberkuloosista, ylipainosta tai syövästä. Mutta ei. Valtamedian puolueellisuus oksettaa täysillä: valkoiset ovat aina pahoja ja kaikki muut hyviä. Inho valtamediaa, mainoksia ja systeemiä kohtaan vain lisääntyy.

Katri
Katri
8.4.2019 16:55
Vastaa...  Yök valtamedia!

Tuli mieleen: yläasteen terveystiedon kirjassa on terveennäköisiä mustempia lapsia terveyttä yleisesti käsittelevissä kappaleissa. Kun puhutaan huume tms. riippuvuuksista ja vakavista taudeista niin kappas se on taas pottunokan kuva siinä…

Klarsyn
Klarsyn
8.4.2019 15:19

YLEn äänestämistä mainostavassa tietoiskussa jonossa äänestyskoppiin seisoo ensimmäisenä musta nainen. Kun YLE tekee haastattelun jotain asiaa koskien, vaikka kysymyksessä ei olisikaan maahanmuutto, pyrkii se tarkoitushakuisesti etsimään haastateltavakseen tai ainakin näkyvästi kuviin esille etnisesti vierasperäisen ihmisen. Kaikki yhteiskunnassa olevat ongelmatkin YLEn mielestä koskevat jotenkin maahanmuuttajia, jotka jatkuvasti tarvitsevat jotain, vaativat jotain ja kärsivät jostain.

Lisääntyminen lisääntyy
Lisääntyminen lisääntyy
8.4.2019 15:29

Mihin niitä pistät kun robotisoituminen vie työt, äly ja vastuuntunto eivät riitä vaativampiin hommiin eikä varsinkaan korkatasoiseen tutkimustyöhön ja vankilatkin ovat jo täynnä?

Valtsu
Valtsu
8.4.2019 15:57

Keskustelussa ei koskaan ole, miten suomalaisnuorille saisi olosuhteet, johon voi jälkikasvua tehdä. Aina puhutaan kehitysmaalaisten lisääntymisestä – jonka sitten todella osaavatkin vaikka sodan keskellä. Siinä se osaaminen sitten olikin.

Pekka Perapaa
Pekka Perapaa
8.4.2019 16:48

Torju vaalivilppi. Ota kuva äänestyslipusta, johon olet kirjoittanut ehdokkaasi numeron, Viereen passi tai ajokortti (sotu peitettynä) sekä lappu johon olet kirjoittanut äänestyspaikan ja ajankohdan. Lähetä kuva spostilla ehdokkaallesi tai säilytä itselläsi, mutta älä jaa sitä esim fb:iin.
Jos ehdokas saa vähemmän ääniä kuin äänestäjien lähettämiä kuvia, hän voi tehdä tutkintapyynnön. Todisteet löytyy!
https://www.facebook.com/hashtag/estet%C3%A4%C3%A4nvaalivilppi?source=feed_text&epa=HASHTAG
http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/194096-vaalivilppia-suomessa
Kannattaa lukea tuon jutun kommenttiosio.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.4.2019 16:52

unv.is/https://yle.fi/uutiset/3-10728021
”Zimbabwe tunnettiin aikoinaan ”Afrikan leipäaittana”.
Mugaben maauudistus teki maataloussektorille pahoja tuhoja. Maata jaettiin esimerkiksi Mugaben ystäville, joilla ei ollut kokemusta maanviljelystä.”
Ja katsokaapa myös tätä ylen juttua.
Jos syyt Mugaben uudistuksen epäonnistumiseen olisivat tarkemmin eriteltynä jotain epämiellyttävää, ne jätetään julkaisematta.
Juuri sellaista on agendajournalismi.
Onko maanviljely niin vaikeaa, että pelkästään omistajan pakkovaihdos turmelee viljelmän kuin viljelmän, jos tällä ei ole aiempaa kokemusta? Ja jos se on vaikeaa, niin onko myös erittäin vaikeaa löytää tietoa siitä, kuinka asiat saadaan korjattua?
Minä en tiedä maanviljelystä juurikaan mitään. Jos palstalla vierailee sellaisia isänmaallisia viljelijöitä, jotka tuntevat alaa ja osaavat ottaa tarkemmin kantaa, niin tehkää ihmeessä niin.
En osaa sanoa, onko tuossa aivan ehdottomasti kyseessä ylen tyypillinen agenda, vai ovatko viljelyyn liittyvät asiat todella niin vaikeita.

seant
seant
8.4.2019 22:33
Vastaa...  Suomi Finland

Se oli siinä, että 4500 tilallisen maat jaettiin 300000 viljelijälle eli pieni läntti jokaiselle. Eihän se maanviljelys onnistunut entisessä neukkulassa, vaikka oli erittäin satoisat mustanmullan maat käytössä. Sen verran tiedän maanviljelyksestä, että siellä pitää kaikki tehdä oikeaan aikaan. Oli sitä Suomessakin, varsinkin kunnallispoliitikoita, joiden viljely oli sitä sun tätä, yleensä sato jäi korjaamatta.

Aappa
Aappa
8.4.2019 16:56

Tulee mieleen paikallisen som**ukorttelin roskakatos, jonka perusteella jätteidenkäsittelyvalistus ei ollut mennyt täysin nappiin – kunniavieraat kun eivät edes vaivautuneet jäteastioille saakka, vaan vain paiskasivat roskapussit ym. jätteet katoksen lattialle.