Batiikkinoita lähetteli lentopusuja oikeudessa raiskaaja-afgaanille

 

Sayedamin Stanikzai, raiskaaja, joka karkoitetaan 10:ksi vuodeksi.

Ruotsalainen Anki Leifsdotter lienee juuri sellainen batiikkinoita, jota batiikkinoidalla kirjaimellisesti tarkoitetaan. Yksi naisen kotona asuneista afgaaneista oli käräjillä kahdesta seksuaalirikoksesta. Batiikkinoita lähetteli salissa lentosuukkoja afgaanille.

Vuonna 2001 syntynyt Sayedamin Stanikzai ei voinut hillitä kikkeliään viime vuoden huhtikuun 19. ja marraskuun 30. päivä. Jälkimäinen luettiin raiskaukseksi, ensimmäinen seksuaaliseksi ahdisteluksi.

Raiskaustapauksessa Stanikzai pääsi uhrin huoneeseen jollain tekosyyllä ja raiskasi tytön. Tyttö oli tekohetkellä 14. Seksuaalisessa ahdistelussa Stanikzai oli mennyt tytön huoneeseen ja yrittänyt pussailla tätä ja työntää käsiään tekohetkellä 13-vuotiaan tytön housuihin.

Tuomiota näistä tuli 5 kuukautta suljettua nuorisohoitoa ja karkoitus Ruotsista. Lisäksi uhreille pikku korvaukset.

Stanikzain tarkkaa ikää ei tiedetä. Maahanmuuttovirasto veivasi ikää 18-vuotiaaksi ikätestien perusteella, itse mies väittää äitinsä kertoman mukaan olevan 16.

Häitä juhlittiin muutama vuosi sitten. Eroa sen jälkeen kun oleskelulupa oli tullut.

 

Oikeastaan tämän surkean tarinan päähenkilö on Anki Leifsdotter. Batiikkinoita, jonka kotona asuu tällä hetkellä ainakin kolme afgaanipalleroa, parhaimmillaan viisi. Leifsdotter pyörittää perhekotia/ yksintulleiden orpokotia ja on siis erikoistunut afgaanilapsiin. Hän on esiintynyt valtamedian sääliartikkeleissa vuosikausia. Jutuissa itketään järkiään lämmintä itkua palautettavista afgaaneista, joiden ikä ei ollutkaan lapsi vaan paha Maahanmuuttovirasto keksi heille aikuiset iät. Vuosikymmenen alussa hän meni naimisiin afrikaanon kanssa, joten kokemusta on siltäkin mantereelta. Pariskunta erosi kun mies sai pysyvän oleskeluluvan Ruotsista.

Tässä tapauksessa myös tytöt asuivat perhekodissa. He olivat ruotsalaisia. Leifsdotter yritti molemmissa tapauksissa vähätellä asioita ja kertoi mm. kuulusteluissa, että afgaani oli tyttöjen kanssa hyvä kaveri ja että he vierailivat toistensa huoneissa säännöllisesti. Oikeus hylkäsi tällaisen väitteen, koska molemma osapuolet kiistivät sellaisen.

Ensimmäisen tapauksen tultua perhekodin johtajan tietoon Leifsdotter ei reagoinut siihen mitenkään. Afgaani sai jatkaa asumista talossa. Nyt kävi ilmi, että tiedossa oli jo yksi aiempikin seksuaalitapaus, mutta se ei ole edennyt koskaa mihinkään. Vasta kun tapahtui raiskaus alkoi jotain tapahtumaan.

Oikeuden pöytäkirjoista tulee esille, miten Leifsdotterilla oli raiskattuun tyttöön ja tämän omaisiin hyvin vihamielinen asenne, mutta afgaaniin hyvin positiivinen. Nainen ei olisi halunnut todistaa salissa uhrien ollessa paikalla. Oikeus ei siihen suostunut. Lisäksi nainen antoi oikeudessa sekavia ja ristiriitaisia tietoja. Nainen yritti siis puhua afgaanin puolesta. Oikeus mainitsee tämän, ja sanoo, että naisen lausunnot eivät tue kenenkään osapuolen kertomusta.

Oikeuden tauon aikana yritti Leifsdotter mennä Stanikzain luokse, mutta vartijat estivät kohtaamisen. Tässä yhteydessä nainen lähetteli afgaanille lentosuukkoja.

Leifsdotterin afgaanipalleroita uimasilla.

 

Batiikkinoidan käyttäytymistä on vaikea ymmärtää, mutta kyseessä on aika normaali turvapaikka-aktivistien keskuudessa esiintyvä sympatia. Tulija nähdään jonakin uhrina ja sitä on monenlaista pikkuhutsua, jotka houkuttelevat viattomia palleroita.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Batiikkinoita lähetteli lentopusuja oikeudessa raiskaaja-afgaanille

 1. Kaikki kunnia emakolle kun lievästä mustasukkaisuudesta huolimatta jaksoi vielä pusutella.

  44
  4
 2. Naisparka, ei usko ettei aito rakkaus tule Välimereltä tai Ekvaattorilta. Jöötikin häippäsi heti paperit saatuaan ihan niin kuin Putkosen Mairen exätkin. Mitäköhän Mairelle kuuluu nykyään?

  48
 3. Eikö nuo noidat ymmärrä kuinka tyhminä heitä myös matut pitää?
  Olisi syytä lähettää sinne paskanistaniin palleroidensa kanssa.

  89
 4. Kaikenlaista tyhmää läskiä vanhaa lutkaa sitä löytyy. Lehmien kiima on selittämättömän karmaisevaa, mutta käy tasan yksiin muslimimiesten kiiman kanssa.

  48
  1. Moni ovela vanha läski tienaa matuilla rutkasti rahaa yhteiskunnan kustannuksella.

   31
   1. Onkohan ne Kockoomusemakoita, kun veronksajien rahalla busines.

    Äänestä Kockoomus saat mokkakikkeliä ja siitä vielä bisneksenkin vetonmaksajien piikkiin!

    15
 5. Naisilta pitäisi kieltää äänioikeus ja kaikki empatiaa n liittyvät työpaikat.

  36
  5
   1. Täällä ei olisi ollenkaan karvakämmeniä, jos naisia ei olisi esim. Migrissä, kelassa, sossussa, sisäministeriössä, jne… Sairaanhoitajat eivät ole mielestäni päättämässä turvapaikoista ja tuhlaamassa veronmaksajien rahoja turvapaikkabisnekseen.

 6. Idiootti tuo batiikkinoita on. Hönttiä on varmaan uunotettu siitä lähtien kun tissit kasvoivat.

  32
  2
  1. Eipä pidä nyt kuitenkaan unohtaa myös niitä lukemattomia ruotsalaisia ja suomalaisia miehiä jotka seisovat lentokentällä kukkapuska kädessä odottamasssa netistälöydettyä tai sähköpostinkauttaputkahtanutta ”Olgaa” tai ”Ludmilaa” joka ei koskaan tule ja joka todellisuudessa on rikollinen jätkä.

   Eli kyllä miehetkin osaavat olla todella tyhmiä, hyväuskoisia ja helposti kusetettavia.

   17
   1
  2. Eihän se ole idiootti mikäli se hyötyy näistä pojista ja miehistä. Saa hyvää rytkytystä ja kukaties sievoiset summat rahaakin. Perhekodeille esim. maksetaan hyvin.

   19
 7. Jokohan batiikinoidat ovat organisoimassa sitä Abdiqadir Husseinia takaisin? Tuntuu siltä, että mikään rikos ei ole tarpeeksi kamala, jotta pallerot pitäisi batiikkien mielestä hylätä iäksi vaan ihan päin vastoin.

  Kyllä se Husseinkin käppäilee steissillä vastaan jonkun sekopään kanssa ja suvakit huutavat ihmisoikeuksia, jos äijää meinataan karkottaa.

  22
  1. Hän tulee takaisin, jos häntä sattuu huvittamaan. Kansainvälinen laki ja taikasana.

 8. Normaalissa massa tollaset ämmät olis suljetulla osastolla, mutta Ruotsissa ne on varmaankin ihmisoikeustaistelijoita valtiolle.

  37
 9. Jåå-å, oivallinen esimerkki ruåtsalaisilla esiintyvästä vaikeasta psykoosista. Tuota on luultavasti mahdotonta hoitaa.

  29
  1. Kyllä noita psykoottisia on Suomessakin ja joka puolella.Mikä on mennyt vikaan noiden aivoissa?Omanarvontunne ja itsesuojeluvaisto tuhoutuneet.Oksettavaa.Näin naisena koen myötähäpeää.

   1. Olen toisaalla sanonut, että kyseessä lienee tarttuva joukkopsykoosi, joten tottakai se on levinnyt myös Suomeen. Arvostan kaikkia, jotka pystyvät vastustamaan tartuntaa.

 10. Suurin osa noista valehtelijoista käyttävät lippiksiä ja verkkareita näyttääkseen nuorilta, ja muhkea naamakarvoitus pitää ajaa pois pari kertaa päivässä. https://nyheteridag.se/afghan-valdtog-och-slipper-fangelse-fick-stod-av-familjehemsmamma-som-gav-slangkyssar-under-rattegang/ Ja tässä totuudenmukaisempaa faktaa: https://i.imgur.com/v474Ng5.png Eli aikuinen mies veivasi ikänsä puolella alaspäin ja raiskasi pari lasta, tuloksena 5kk nuorisohoitoa, pleikkaria ja lisää raiskauksia siis. Näitä tapauksia on Euroopassa nyt jo TUHANSIA, Suomessakin kymmeniä jo ja lisää tulee roppakaupalla. Äänestäkää vasemmistoa niin tämä jatkuu. Äänestäkää OIKEIN niin lastenne raiskaamiset loppuvat. Muistakaa että jokaista karkoitettua muslimivalehtelijaa kohti Suomi säästää miljoonia euroja.

  19
 11. Jatka Paavo tätä vaikka näitten lukeminen ja kuvien näkeminen vituttaa aivan 100/0. Jonkun on kerrottava miten sairas tämä maailma on.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.