Poliisi epäilee: SKE:n kampanjointi täyttää rikoksen tunnusmerkistön

Helsingin poliisi tiedottaa, että se epäilee rikosta kevään vaaleissa eduskuntaan pyrkivän puolueen toiminnassa viikonloppuna Narinkkatorilla Kampissa.

Vaalitilaisuudessa on muun muassa ollut esillä vaalimainoksia, joiden tekstien epäillään täyttävän rikoksen tunnusmerkistön. Poliisin näkemyksen mukaan kampanjointi on ollut vihamielistä ja maahanmuuttajien ja seksuaalivähemmistöjen syrjintään tähtäävää.

Poliisi on käynnistänyt asiassa esitutkinnan. Rikosnimike on tässä vaiheessa tutkintaa kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Rikoksesta epäillään kahta eduskuntavaaliehdokasta. Toinen heistä on myös puolueen puheenjohtaja.

Poliisilla ei ole asiasta tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa.

Poliisi

Kyseessä on ainakin tästä tai näistä vaalimainoksista. Se mikä asiassa ihmetyttää eniten on se, että Marco de Wit ja Kristiina Brandt ovat Uudenmaan vaalipiirin listoilla, mutta mainostavat itseään Helsingin vaalipiirissä. Helsingin vaalipiirissä numerolla 37 on vihreiden Maria Ohisalo ja numerolla 38 niin ikään vihreiden Bicca Olin.

Yrittääkö SKE kalastella vihreiden ääniä vai mistä tässä tietoisessa sekaannuttamisessa on kyse?

D3eN3zGXsAA7TfP

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Poliisi epäilee: SKE:n kampanjointi täyttää rikoksen tunnusmerkistön

 1. Näin toimii poliittinen poliisi (POLPO) poliisivaltiossa. Tilanne tulee pahenemaan entisestään kun ”tiedustelu”laki antaa aivan uuden mahdollisuuden kansalaismielisten tahojen vainoamiselle.

  Erittäin huono kehityssuunta.

  79
  1. Noin se toimii.

   Mitään tiedusteluvaltiolakipakettihomosaatiota tuossa ei kylläkään käytetty. (Tartte kattoa Paavon mediasta, kun ne on siellä torilla ähöttämässä.)

   10
  2. Unohtamatta, että rikosilmoituksen kirjaaja & tutkinnanjohtaja Pekka Hätönen on Vihreän puolueen kunnallisvaikuttaja Espoossa.

   20
 2. Jos poliisi ei noita oma-aloitteisesti olisi ottanut tutkintaan, niin heidän olisi itse pitänyt poliisille ilmoittautua. Suvakkien kauhistelu ja monet lausunnot kuvineen kaikissa valtakunnan lehdissä ovat parasta mainosta. Syyttäjä tosin lienee ainoa, joka kiihottuu – tätä kansanryhmää vastaan tietysti.

  Harmillista on se, että nuo hörhöt saattavat viedä ääniä, jotka tulisivat tehokkaammin käyttöön perussuomalaisille annettuina.

  33
  4
 3. mikähän tossa nyt kiihottaa? matut eli laittomastimaahantunkeutujat ja niiden henkilöiden jotka ovat kriminaalisesti päästäneet nämä maahamme, he ovat rikollisia. jos noi nyt kiihottaa, on orgasmin paikka varmaan . on maailmankirjat sekasin….

  38
 4. Jos poliisi ihan tosissaan tällaisia juttuja harkitsee, niin hohhoijaa… luulisi olevan parempaakin tekemistä – etenkin Helsingissä!

  Toisaalta tekisi mieli pitää näitä enemmän silmänlumejulkisuutena eli ilmoitetetaan, että ”tutkitaan” sillä varjolla, että saadaan tilastoja kaunisteltua kys. nimikkeen osalta. (Ei Hakkaraisenkaan Maaseudun Tulevaisuus -teippaukset aiheuttaneet lopulta pientä poleemiikkia kummempaa, kunhan nyt saatiin kylkeen ”poliisi mainittu”.)

  Sitten taas sen verran pahkasikaa meininki&toimet valtio”vallalla” olleet, ettei hämmästyttäisi vaikka olisivat tosissaan näiden ”täyttää rikoksen merkistön”-diibadaabailujen kanssa.

  20
 5. Mikähän noissa on rikollista? Väärä mielipide varmaan. Se kun on nyky-Suomessa syy tutkintaan ja mahdolliseen syytteeseen, kunhan keksivät sopivan syyn ajatushautomossaan.

  37
 6. Uutisen perusteella vaikuttaa siltä, että tuossa yritetään harhauttaa helsinkiläisiä äänestämään vihreitä. Onko kyseessä ajattelemattomuus? Harvallepa tulee mieleen, että noilla numeroilla Helsingissä annetut äänet menevät vihreille.

  15
  1
 7. Kannatus kasvaa, ilmaisesta mainoskampanjasta kiitos kuuluu poliisille. Matot ulos, siisvouspäivän kehoituksesta käräjille..

  13
 8. ”…mainostavat itseään Helsingin vaalipiirissä” Mitä svedua Taju sekoilee? Mainoksissa lukee Uusimaa numeroiden alla! Taju read my lips – U U S I M A A –
  S*tana…. näitä

  7
  4
 9. Kyllähän uusmaalaisia tuolla liikkuu, että sikäli kannattaa Marcon ja Kristiinankin kampanjoida. Vaalipiiri vaan saisi olla numeroa isommalla, että tajuaa nekin, jotka eivät halua kameraa suuhunsa.

  Väykkä muuten kampanjoi joka kylässä. Menee vissiin vaaliliittolaistenkin äänet sille.

  10
  1. Ei voi saa kuin vittu mitä paskaa..siis viranomaisten taholta.

 10. Poliisiin ei voi luottaa. Poliisi keksii omia sääntöjään. Poliisia ei kiinnosta ulkomaalaisten rikollisuus. On aika ottaa oikeus omiin käsiin.

  14
  1
 11. Oli miten oli niin tuo teksti homoseksuaaleista on täysin typerää.
  Marco de Witillä ei ole kyllä kaikki kotona. Hänen pitäisi mennä itse kaappiin ja pysyä siellä kunnes oppii edes jotain.

  6
  16
  1. Siinä tekstissä ei ollut mitään homojen vastaista. Siinä kritisoitiin median jatkuvaa homo-rummutusta.

   23
 12. Homo ja homosaatio täysin eri asia. Homosaation lopputulos on lapsi,
  joka kysyy äidiltään:

  ”Äiti, rakastatko minua, vaikka en ole homo?”

  12
 13. Olen tullut siihen päätelmään, että SKE on yks mätivä persesyöpä. Siitä olisi voinut tulla reipas kansanliike ja kasvualusta, mutta ei. Tuohon sakkiin jäivät kaikki dorkat ja vähänkään järjelliset hätistettiin hitoille tai lähtivät itse. Jo rautatientorin hörhöilyt riittivät monille vaikka miekkareissa porukka teki mielestäni ansiokasta työtä. Harmittaa tuo menetetty mahdollisuus kuten Rajat Kiinni kansanliikekin.

  4
  2
  1. Kaikki kansallismieliset liikkeet on tuhottu niiden sisältäpäin -eliitti-globalistien organisoiman myyrätoiminnan avulla. Pelko aitokansallismielisten (jotka eivät myy mielipidettään) noususta on järjestelmäpuolueiden keskuudessa kova. Kosher-kansallismieliset jätetään vaarattomina rauhaan.

 14. Poliisi tekee itse rikosilmoituksen jostain vihaamastaan vaalimainoksesta ja tutkinnanjohtajana siinä on vihreiden kuntavaaliehdokas. Voiko enää poliittisempi ja typerämpi poliisi taas olla Helsingissä nyt vähintäänkin? Polpo on vieläpä niin tyhmä että se tekee vaalikampanjaa tälle poliittiselle viholliselleen tekemällä ulostulonsa kesken vaalikampanjan.

 15. Kaikki kansankiihotustuomiot ovat oikeusmurhia

  Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan on säädetty otsikon alla ( rikoslain 11 luvun otsikko):
  ”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaa”..

  Rikoslaki 11 luku
  Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan

  Tuota on siten tulkittavat, että vain sellainen kiihotus kansanryhmää vastaan kiihottaminen on
  rikoslain mukaista kiihottamista, joka täyttää myös ”sotarikoksen taikka
  rikoksen ihmisyyttä vastaan” määritelmän.
  Tulkinnassa on otettava ERITYISESTI huomioon myös perustuslakimyönteinen tulkinta

  Rikoksella
  ihmisyyttä vastaan tarkoitetaan vain erittäin vakavia rikoksia.
  Wikipedian mukaan vain rikoksia jotka eivät vanhene koskana.

  Kotimaisten kielten keskus on kertonut otsikoista näin:

  Otsikot ojennukseen
  Otsikoilla on monenlaisia tehtäviä. Otsikon täytyy kertoa lyhyesti, mistä
  tekstissä on kyse ja mikä on tekstin tarkoitus ja näkökulma. Sen täytyy
  myös houkuttaa lukemaan. Otsikoiden avulla lukija saa nopeasti
  yleiskuvan jutusta.
  http://www.kielikello.fi/index.php?mid=2&pid=11&aid=2483

  KKO:2014:7

  17. Rikoslain 3 luvun 1 §:n esitöiden mukaan
  rikosoikeudellinen «laillisuusperiaate» tarkoittaa muun muassa sitä,
  ettei tuomioistuin rangaistussäännöstä soveltaessaan saa mennä lain
  kirjaimen ulkopuolelle eikä täydentää tai korjata lakia
  analogiapäätelmään turvautumalla. Tuomioistuin ei saa poiketa
  lakitekstin yleiskielen mukaisesta tai juridis-teknisestä merkityksestä.
  Lainsäätäjän käyttämät käsitteet, niin kuin myös konkreettisen
  tapauksen ja abstraktin oikeusnormin vastaavuuden toteaminen,
  edellyttävät soveltamistilanteessa lainkäyttäjän tulkintaa.
  Laillisuusperiaatteen tavoitteena on taata oikeusturvan ja ennakoitavan
  laintulkinnan toteutuminen (HE 44/2002 vp s. 29 ja 34).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.