Veronmaksajille motivaatiopalaa loppuviikkoon

Juttu poistettu muutaman tekijänoikeusvaatimuksen takia, jotka tulivat kuvien takia.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Veronmaksajille motivaatiopalaa loppuviikkoon

 1. Tänään täälläkin tuli vastaan tuollainen matupatja jonka molemmin puolin käsikynkässä oli pari murjaania. Hyi helv…

  45
 2. Koko tämä sirkus vaikuttaisi verovaroin ylläpidetyltä bordellilta tai sulhaspalvelulta.

  En näe siinä mitään muuta väärä, kuin verorahat.

  Jos touhutaan omilla rahoilla, niin puhallelkoon porukalla vaikka ilmapalloja omasta puolestani.

  43
  1. Minä näen vääryydeksi kyllä verorahojen väärinkäytön lisäksi vielä lukemattomat raiskaukset, pahoinpitelyt, murhat ja muut perseilyt. Nuo ”varamamit” eivät vain pysty kitkemään näiden kehitysmaamiesten kiinnostusta pikkutyttöihin (ja pikkupoikiin). Ja lisäksi monet noista kuvien kehitysmaamiehistä näyttävät siltä, kuin olisivat olleet täysi-ikäisiä jo viimeiset 20 vuotta. On se kumma, että nelikymppisillä ukoilla on vieläkin äitiä ikävä…

   47
  2. Väärin! Jos haluaa puuhastella persestanialaisten kanssa, täytyy mennä Persestaniaan

 3. Ihani hetkiä ruonalaiton ja kaiken ”muun” kivan merkeissä. Etkö sinä jussi ymmärrä, sanoi eräs YLE:n suvakki.

  27
 4. Ongelmahan näissä on se, että kun nämä mamin pallerot raiskaa sitten heidän lapsensa tai naapurin tytöt, on maineen menetys suvakkipiireissä niin iso painajainen, että lakaistaan maton alle tällaiset tapahtumat. Koska siinä vaiheessa joutuu suvakkikavereiden hylkäämäksi ja muut sanovat, että mitäs minä sanoin.
  Kun karvapallero sitten raiskaa naapurin pikkutytön, batiikkinoitaa harmittaa ainoastaan, että oliko sen pikkunartun nyt pakko kertoa siitä, kun hänellä ja pallerolla menee maine

  42
 5. Suurin virhe näyttää olevan länsimaissa naisten tasa-arvo. No, nähdyn perusteella se ei femakkoja kiinnosta. Tulevaisuudessa löytyy se paikka nyrkin ja hellan välissä säkki päällä.(lievä provo, kiitti Paavo vitutuksesta)

  23
 6. Varamamit ja isit taitaa laskelmoida asian niin että jos ne tunnetusti panee vuohia, kameleita ja aaseja niin kyllä ne varmaan silloin panee heitäkin?

  14
 7. Hei Paavo! Oliko noilla kuvatuilla jokin yhteinen tekijä, julkaisu, paikkakunta, järjestö tms. Mistä ovat nuo kerätyt.
  Jutun alusta en löytänyt mitään viitettä, mikä näissä tavallisesti on.

  1. Yhteinen tekijä oli se että kaikki naiset kuvissa on täydellisiä idiootteja, ja miehet nauraa lapsen partaansa.

   12
  2. Kuvat oli kerätty ihan vain sitä mukaa kun on tullut vastaan tuollaisia älyttömyyksiä, joissa mummot adoptoi itselleen nuoria keharimiehiä.

 8. Yritätkö tappaa kaikki lukijat? Hengenlähtö on lähellä kun saa näin paljon ihanaa suvaitsevaisuuta kerralla.
  Taidan laittaa kellon tuntia aikaisemmin huomenna soimaan…tai sitten en.

  1. …..ja toivottavasti herättää ajatuksia. Mieti ketä äänestät, jotta suomi pysyy suomalaisilla ja tyttäret ja vaimot voi liikkua pelkäämättä kellonaikaan katsomatta. Vanhuksiakaan unohtamatta.

 9. Katso eilinen Opinion Live! Noin 10 min. alusta alkaa keskustelu ”yksintulleista” afgaani”lapsista”:

  https://www.svtplay.se/video/21530970/opinion-live/opinion-live-sasong-6-11-apr-22-00 (näkyy koko maailmassa)

  Varamamit ja afgaanit ovat joukolla mukana. Heille Miljööpuoluelaiset suunnittelevat jo yliopisto-opintoja. Kukaan ei halua vastata miksi afgaaneille järjestettiin etuoikeus asuntoihin ja koulutukseen kaikkien muitten matujen ja kantisten ohi ja miksi sitä pitäisi edelleenkin jatkaa. Ainoa järkevä kommentoija on Jan Emanuel Johansson.

  Afgaanit vetoavat edelleenkin siihen ettei Afganistan ole ”safe” vaikka eivät sieltä edes ole tulleet. Ja mitä se auttaa jos afgaanit ovat hyvin ”opiskelumotivoituneita” kun 20-30- vuotias mies on tullessaan analfabeetti. Ei hänestä koskaan ehdi tulla mitään mitä ilman maa ei olisi voinut olla.

 10. Ruotsin SCB eli statistiikan keskuslaitos ennustaa Ruotsin väkiluvun olevan 12,8 miljoonaa vuonna 2070 (Aftonbladet tänään) eli 2,6 milj. enemmän kuin vuonna 2018 (10,2 milj.). 500.000 lisää/10 vuotta ja tämä kertaa 5.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.