Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tääll istun mä tunkiolla ja synkkänä katselen

Ruotsissa on 41 kunnasta lähtenyt porukkaa IS- hommin ja nyt odottelevat ne 41 kuntaa kauhulla mitä tapahtuu seuraavaksi kun iisistelijoita osa on jo palannut ja osa tulossa. Myös useasta Tukholman läänin kunnasta lähti porukkaa, mm Nackasta, luultavasti juuri Fisksätran emmeoleosatätäyhteiskuntaa- ghetosta:
https://etidning.nvp.se/91/NVP-Nacka/206977/2018-12-18/6125875/Friskisfamiljer-fick-prinsbesok

Aikki.

Jos Eurooppalaiset menisivät heidän maihinsa, vastaanotto olisi varmasti erilainen. Tämä video olisi päättäjien katsottava vaikka pakottamalla.

T

2015 oli hyvä esimerkki miten valtioita voidaan valloittaa ilman aseita. Kävellään vain sisään ja lausutaan taikasana. Tämän jälkeen huolehditaan että syntyvyys on suurempi kuin kantaväestöllä ja lopputulos on sinetöity.

Nestori Lundahl

Todellisia kauhukuvia ja kuitenkin vasta alkusoittoa.
Uskomatonta että jotkut haluavat tuollaista ja jopa tuota pahempaa.

Anonymous

Niin. Tuon perään kun katsoo vaikka että miten täällä suomessa vietiin/viedään näitä leikkipuistoon keinumaan ja lepertelemään. Olen täysin vakuuttunut pelkällä maalaisjärjellä, että tässä on kyse kansanvaihdosta/tarkoituksellisesta euroopan kulttuurin jne tuhoamisesta.

Regroup

Kuinka moni muuten huomasi sen uutisen jossa Saksalla on nyt oikeus dumpata pakoloiset alhaisemman elintason maihin? Saksa kävi siitä EU-oikeutta ja voitti. Nyt Saksalla on oikeus dumpata turvapaikanhakijat, joille on myönnetty turvapaikat, alemman elintason maihin. Kuten Suomeen.
Mielenkiinnolla odotan koska Finnair alkaa lennättämään näitä meille.
Kuten tuossa videon alussa sanottiin, Ruotsista tulee kehitysmaa 10 vuodessa. Suomessa on vähiten ulkomaalaisia kantaväestöön verrattuna. Olisikin viisasta että kaikki isänmaalliset ruotsalaiset muuttaisivat Suomeen kymmeneksi vuodeksi ja antaisivat yhteiskuntansa romahtaa. Sen jälkeen oliskin aika jälleenrakennukselle. Ja täältä olisi hyvä ponnistaa sinne töihin. Norja on kurjemmassa asemassa kuin Suomi. Ja sielä ei ole sellaisia elinmahdollisuuksia kuin täälä. Toisaalta, Suomi on kaksikielinen maa, joten tervetuloa ruotsalaiset osaksi yhteiskuntaamme. Pakolaisiahan hekin olisivat.

Pertti Grandell

ton kun yle lähettäisi joka aamu ja ilta telkkarissa niin loppuisi noitten roskapuolueiden äänestäminen….poliitikot saisivat kääntää kelkkaansa. tämähän on totsi tveetä..ei kä mitään suvakki mömmöä…

Tommy the Who

Yle valitettavasti lähettää ihan toisenlaisia ohjelmia. Niissä on niin vahva vihervasemmistolainen lataus, että ihan oksettava. Vituttaa maksaa veroa asiasta, jota ei käytä.

Risto Koponen

Toivottavasti tänä keväänä sekä Suomessa että Euroopassa järki voittaa. Jos ei nyt ala järki voittamaan niin kohta tarvitaan Konservatiivinen vastavallankumous. Ruotsin osalta vaalien ja puheiden aika alkaa olla ohi. Jos on pakko valita kahdesta vaihtoehdosta 1 Islamilainen suomistan kalifaatti tai 2. Arjalais-Saksalainen sotilasdiktatuuri Suomessa ilman mielipiteen vapautta niin valintani on ehdottomasti Vaihtoehto 2. Tietenkin 70-90 luvun SUOMI on mieluisin vaihtoehto, jos se vaan suinkin on mahdollinen

tarkkailija

Suomen uutisissa oli juttua, että Itävallan sisäministeri varoittaa Brysseliä 70 000 pakolaisen tulemisesta Eurooppaan nyt ihan näinä päivin.

tarkkailija

Tota noi. Onhan meidän rajat kiinni? Tai onko ne vieläkin …? Ei kai vaan? Media kun ei kerro tästä mitään, niin pitäiskö tästä, akuutista vaarasta, kertoa meille kaikille suomalaisille jotain, näin ennen vaaleja vielä? Raaka totuus on saatava kansan tietouteen ja heti. Ei se voi olla niin, että vihervasemisto ja muut puolueet (pois lukien PS)valehtelevat kansalle ihan pokkana ja mitä vaan. Sipilän puheitako joku vielä uskoo? Tai Rinteen tai Orpon? Ei jumalauta, nää valehtelevat kuin RKP. Jopa vielä enemmän.

Jarno Lehmussalo

Helkkarin hyvä vaalivideo.
Muistakaa äänestää oikein. Myös EU- vaaleissa, vaikka ei EU-sta tykkäiskään.
EU-hun tuomioistuin. Tai mieluummin kansallistason toimet. Arvaatte ketkä ovat tuomittujen aitiossa. Lisäksi Eurooppa tarvitsee ”siivoojia”.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onko Paavolle vielä epäselvää, ketkä ovat invaasion takana. Taannoin tuntui olevan. Onko mieli muuttunut?

Noh!

Kerro syyt!

Taavi

Koko operaatio on luonnollisesti salaliitto. Mitä muutakaan? Spontaanisti tämmöistä ei tapahdu. Se on aivan selvä. Eri asia, mitä kykenee käsittelemään. Se on paljolti kiinni siitä omasta uskomusjärjestelmästä, mitä kykenee ymmärtämään jos se harhaa pahasti sitä vastaan minkä voi uskoa todeksi.

Taavi

Ehkä niille ketkä eivät ole tarpeeksi valveutuneita maailman tilasta. Miksi siionistihöpinä on väsynyt selitys? Poliittinen siionismi ei ole mikään vitsi.
Salaliitto terminä vain on kokenut inflaation, joka ei tietenkään tee salaliitoista yhtään vähempää totta.
Meinaakko, että “spontaania” miljoonien miesten vaellusta josta on kirjoitettu kirjoja jo sata vuottaan ennen sen realisoitumista, ei ole suunniteltu?
Itsellänikin on hyllyssä kirja, julkaistu -94, jossa kuvaillaan tämä nyt käynnissä oleva väestönsiirto. Oliko kirjoittaja sitten vain hyvä arvaamaan?
Kirja on nimeltään EU – Huomispäivän Superneuvostoliitto.
Oletko sitten koskaan tutkinut siionismia ja sen kytköksiä, mm. AIPACin ja EIPACin ja lukuisten muiden eturyhmien kautta maailman tapahtumiin?
Juutalaisvastainen, eli anti-semiittileima on vain oiva keino hiljentää niitä ketkä näkevät ja sanovat.
Muutenhan se on aika suvakkia leimata jotain hölynpölyksi vaikka ei ole asiaa koskaan katsonut.
Osaako kukaan nimetä yhtään isompaa poliittista tai sotilaallista projektia/operaatiota, jota ei voi sanoa salaliitoksi? Se tarkoittaisi että kaikki kortit on avoimesti pöydällä, eikä kukaan ole sopinut kenenkään kanssa mitään sellaista mistä muut ei tiedä?

Ilmari

Pääosa on miehiä jotka tulevat islamilaisista maista. On järjen köyhyyttä väittää että juutalaiset tukisivat tällaista muuttoa. Israelin valtionkin etu on, että Eurooppa ei islamisoidu.

Taavi

Onko? Miksi näin? The Greater Israel plan ei tue väitettä. On järjen köyhyyttä väittää asioita joita ei ole koskaan tutkinut vain omaa mukavuudenhalua kuunnellen. Tuossa videossakin tunnettu siionistirouva itse kertoo mitä tapahtuu. Katsoitteko edes koko videota?
Israelia ei eurooppa sinänsä liikuta, kun siionisteilla on koirana Amerikka, joka sotii kaikkia niitä vastaan jotka “uhkaavat” Israelin alueellista sotilasmahtia. 2006 nähtiin juutalaisvaltion todellinen rohkeus ja voima kun Hezbollah löylytti “maailman moraalisimman armeijan”. Yleensä Amerikka on hoitanut suuremmat hyökkäyssodat.
Ei ole kivaa sotia jos vihollinen ampuu takaisin.
Älkää nyt, rakkaat maanmiehen, vetäkö tuota virallisen narratiivin tyyliä, missä höpö höpöllä kuitataan asiat mistä ei joko tiedä tai halua tietää tai on liian epämukavaa tiedostaa jonkin asian mahdollisuus olla totta.
Muuten on suuri vaara näytellä hyödyllisen hölmön roolia .

Taavi

Miksi? Greater Israel suunnitelma ei tue väitettä.
Uskotko tosiaan maailman olevan niin mustavalkoinen että koska arabi ei tykkää juudesta niin on juuden etu että arabit ei leviä Eurooppaan?
Arabit on hyviä hölmöjä. Helpohko kontrolloida, helppo provosoida, ja helppo hävittää. Mitä luulet, minkä suurvallan käsialaa mm. Al-qaeda ja isis on? Siitä vaan seuraamaan palapeliä että miksi minkäkinlaisen tapahtuu. Aina on kysyttävä, kuka tästä hyötyy?
Miten se on Israelin etu että eurooppa ei islamisoidu? Amerikka kyllä huolehtii Israelin eduista, hyökäten kuin vesikauhuinen koira sinne minne setä-siionistin sormi osoittaa.
Tuossa videollakin siionistirouva itse kertoo mistä on kyse. Valehteleeko hän, vai ettekö katsoneet videota?
Älkää nyt, rakkaat maanmiehet, vetäkö virallinen narratiivityylillä missä höpö höpöllä kuitataan asiat mistä ei joko tiedä, halua tietää, tai halua uskoa.
Israelin valtiostakin voidaan olla montaa mieltä. 1946 brittimandaatilla perustettu, väkivallalla ja verellä vaurastunut ja levinnyt klikki.

Taavi

Sori. Tuli kahteen kertaan vähän eri versiona kun näytti että ensimmäinen vastaus ei löytänyt perille.

T

Miksi tästä aiheesta ei saisi keskustella? Saahan mustalaisia, venäläisiä, saamelaisia, suomalaisia, suomalais-oletettuja, kaappi-suomalaisia, ym, ym, kritisoida armotta?
“I Disapprove of What You Say, But I Will Defend to the Death Your Right to Say It”

rtellinen

On se salaliitto. Marxilais-kgb:läinen. Siksihän länsimaailman suvaitsevaisto niin innokkaasti ryssän trolleja onkin jahtaavinaan, ohjailijoinaan, tukenaan ja turvanaan kgb kommareiden aikoja sitten soluttamat ja haltuunsa ottamat läntiset poliisi ja vakoiluorganisaatiot . Suvaitsevaisto ja vihervasemmisto tietävät levittämänsä hulluuden olevan lähtöisin neuvostotiedustelun länsimaiden hävitystä suunnitelleista ajatuspajoista ja siksi pyrkivätkin peittelemään moskovaan johtavaa jälkijotostaan “venäjän informaatiovaikuttamista” vastustellen , samalla pyrkien leimaaman länsimaalaiset konservatiivit ja nationalistit ryssän kätyreiksi. Nationalistien joukkojenkin jo ollessa valmiiksi suvakkipolpojen soluttamat . Siinäpä syy nationalistien hajaannukselle . Toisin sanoen ryssän laariin mannaa keräävää disinformaatiota onkin tosiasiassa näiden länsimaalaisten suvakkien harjoittama venäjän trollien jahti muine venäjän vastaisine toimineen . Sehän tosiasiassa hankkii alibin neuvostotiedustelun perijöille ja perinteiden jatkajille, kremlin ruhtinaille, länsimaissa harjoitettavan itsemurhaopin suhteen, samalla houkutellen länsimaalaisia nationalisteja ja konservatiiveja avaamaan sydämensä ryssän puoleen. Siis hakemaan apua länsimaiden tuhon ja turmion arkkitehdiltä. Siionistit ovat vain näitä todellisten ryssän trollien idiooteille tarjoamia sijaissyyllisiä, kuten vapaamuurarit jne. Eikä näitäkään ryssän trolleja tarvitse itänaapurista asti hakea. Trolli voi röhnöttää supossa, säpossa, sisäministeriössä, FBI:ssä, vihreiden tahi kepun puoluetoimistossa, yliopistossa, valtamedian toimituksessa jne. Tai missä vain. Trolli voi olla supon marxilainen etsivä, kyseisen etsivän värväämä, korruptoima, ohjailema tahi kiristämä kokoomuksen kansanedustaja, putkiasentaja, vastamedian toimittelija tai vl.saarnamies. Kokkariksi tekeytynyt kommari, juutalainen kommari, ruotsalainen kommari, marxilaisen organisaation tarjoilemasta rapakaukalosta lossuttava yrittäjä, toimitusjohtaja tai sijoittaja. Disinformaattori, trolli tai ryssän kätyri voi olla punaisen polpon ministeriksi nostama porvari tahi tekoporvari, suvakkiagendaa suojeleva naton infosoturi jne. Punaisen pääoman ruokkima kapitalisti jne. Eli neuvostotiedustelu ja sen länsimaalaiset kätyrit pyörittivät rinteeseen lumipallon joka on kasvanut länsimaat tuhoavaksi lumivyöryksi. Marxilaisten järjestöjen, peitejärjestöjen, haltuun ottamien järjestöjen, yhteisöjen, poliisi ja vakoiluorganisaatioiden, sekä punaisen pääoman jääräpäisesti toteuttaessa kyseistä kansanmurhaohjelmaa hamaan loppuun asti, ilman KGB:n alias FSB:n yhteyksiäkin. Muuta positiivista asiasta ei löydä kuin sen, että neuvostoliitto ehti kaatua ennen kuin kyseinen ohjelma kasvoi kaiken alleen murskaavaksi vyöryksi. Kannattaa kuitenkin muistaa: obaman suvakki hallinto teki yhdysvallat riippuvaiseksi ryssän avaruusaluksista. Pohjoismaalaisten pankien kautta lännen pörsseihin idästä virranneet miljardit. Länsimaiden islamisoiduttua ja kehitysmaalaistuessa entisille varsovanliiton maille ja suomelle ei jää kuin yksi suunta.jne.jne.jne. esim. Ukrainan hallinto piti armeijansa varuskunnissa, ryssän vyöryessä krimille. Teatteria teatterin päälle.

Jarno Lehmussalo

Aloitetaan tällä: Mutta kun…..
Ei salaliittoa, on vain se suuri suunnitelma.
Richard Coudenhove-Kalergi
https://fi.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi
” Hän kiinnitti ensimmäisen maailmansodan jälkeen huomiota totalitarististen aatteiden aiheuttamaan riskiin maailmanrauhalle ja ehdotti Euroopan valtioiden yhdistymistä Pan-Euroopaksi, valtioliitoksi,……..”
Lainaus:
” Kaukaisen tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Nykyiset rodut ja yhteiskuntaluokat häviävät vähitellen, kun tila, aika ja ennakkoluulot eivät enää vaikuta. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, korvaa kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella.”

Anal-fabeetille palkkaa koulunkäynnistä 9000kr/kuu

Ruotsin valtio jakaa analfabeettien jne. peruskoulun ja lukion käymisestä avustusta melkein 9000kr kuussa (SVT 21.2-19). Se on 3000-4000kr enemmän kuin mitä köyhimmät eläkeläiset saavat eläkettä. Rahaa ovat hakeneet pääasiassa matut, tietenkin, etableringsprogrammin eli kotouttaminjakson jatkeeksi.
On se ihailtavaa miten ruotsalaiset opastavat innoissaan matuja kädestäpitäen verorahojen kuluttamisessa. Vanhustenhuollosta aiotaan sen sijaan säästää nyt 331 miljoonaa kr vaikka henkilökuntaa puuttuu ja laatu on muutenkin heikkoa.

Surullisinta on että suurin osa ruotsalaisista äänesti oman tuhoutumisensa puolesta. SD:tä olisi ollut mahdollista äänestää, mutta ei niin ei.

T

Itävallassa ja Italiassa äänestettiin tolkullisia päättäjiä, joten Suomi ei ehkä ole menetetty.

tarkkailija

Suomessa ei ole näitä tolkun päättäjiä. Halla-aho on poikkeuksellisen älykäs, hieno mies ja politiikko. Mutta hän PS:n puheenjohtaja, ei asioiden päättäjä, ainakaan vielä. No, toivottavasti seuraava pääministeri. Siitä se alkaisi. Muuten, jos esim. Rinne, Orpo tai Sipilä valittaisiin pääministeriksi, niin Suomi syöksyisi saatanalliseen matutukseen ja taantumaan. Kansa jakautuisi ainakin kahtia. Suvakismi on paha sairaus ja median aivopesu tukee tätä. Ihmisten järki on jotenkin vääristynyt, esim. ilmastohömpästä, aina presidentin pälätystä myöten. Maahantunkeutumisesta olisi puhuttava tosiaan enemmän, mutta kun kerran pressakin on mukana tässä ilmastohömpässä, niin sorry vaan, vihaksi pistää.

T

Niimpä. Nuivia äänestäjiä pitäisi olla vähintään 50%. Ongelmana on oikeastaan enemmistönä olevat normot, eivät niinkään suvaitsevaiset. Tunnustukselliset Suvaitsevaiset ovat selkeä vähemmistö ja äänestävät joka tapauksessa vihreitä ym, joten tärkeintä olisi saada normoja ottamaan päänsä pensaasta ja lopettamaan kepun/sdp:n/kokoomuksen äänestäminen.

fatwantarkistaja

Näin se menee. Valitettavasti ainoa toivomme on muualla Euroopassa. Jos he päättävät niin, säästymme.

Järki ja strategia puuttuu

Juuri nimenomaan näin, Paavo. Kansallismieliset ovat täysin vaarattomia ja hampaattomia niin kauan kuin tappelevat varsinkin keskenään. Kuka sellaisia öyhöttäjiä haluaa äänestää?

rtellinen

Rajattomin valtuuksin toimiva suvakkipolpo (punainen valpo) viipaloi, soluttaa ja korruptoi nationalistien ja konservatiivien joukkoja. Synnyttää keskenään riiteleviä pienpuolueita kuin sieniä sateella onkimaan samasta kansallismielisestä avannosta. Täyttää niitä värväämillään siionisti- ja vapaamuurari salaliitoista höpisevällä roskasakilla. Hajoittaa ja hallitsee. Repii ja raatelee. Sama maanpetoksellinen teatteri pyörii kaikissa länsimaissa, joissa tiedustelu ja turvallisuuskoneistoista on tullut kgb-kommareiden ja heidän perinnön jatkajiensa työkaluja.

K.L.

Ei vain pysty katsomaan kuin 3 sekuntia…paineet nousee liikaa!Vihreät peput ja punaiset pyllyt ja bisnesmiehet ja naiset,tai oletetut takana.Normaali ihminen tajusi heti mutta vaiennettiin peloittelulla tuomioista.Onneksi ei kaikki tehneet niin mutta joutuuko koskaan edesvastuuseen tuo nilkkiporukka?No toki äsken nauroimme “pää,olkapää,peppu “videolle kun” pikkuiset “ovat hieman hämillään mutta täti vetää kunnolla!Uskomatonta mielettömyyttä.

petterinen

comment image

Pessimisti

NUKKUJA ! ÄLÄ OLE ITSETUHOINEN, VAAN ÄÄNESTÄ MUUTOSTA JA VAIKUTA!

tarhan täti

No niin hyvän suomalaisen peruskoulun kasvatit.. Mitäs seuraavaksi ?

tarkkailija

Miten olisi seuraavaksi Timo Soini? Hän kun kertoi, että ihmisen pitäisi olla luotettava.

Anonymous

Toimiikohan video muilla? Itsellä ei.
Suoraa linkkiä videoon?

Conan B.

Meillä jauhetaan paskaa jostain vihapuheesta kun samaan aikaan ihmisiä tapetaan ja raiskataan kaduilla näiden kehareiden toimesta. Jumalauta että tekee vihaiseksi katsoa tuota videoo. Saatanan mokkakorvat latelee käskyjä sormi pystyssä valkoiselle veronmaksajalle ja nauraa päälle kun tietää että meistä on tehty puolustuskyvyttömiä EU:n ja päättäjiemme toimesta. Onhan rikollisilla ihmisoikeudet ja paljon paremmat kuin esim. kunniallisella veronmaksajalla.

Sarvis

Levotonta porukkaa. Sopeutumisesta: kuvitelkaapa noi kaikki Suomessa jonottamassa ilmaisia ämpäreitä.

Vormisto

Hieman sentään lohduttaa se, etten ole enää katsomassa, kun tuo heinäsirkkalauma on hädissään ravinnon vähyyden takia.
Kyllä sitä nyt ollaan niin panomiestä, mutta mites ne seuraukset?
Kai koraanista löytyy vastaus tuohonkin.

anita

En uskalla katsoa, pelkään näkeväni Antti Rinteen arvomaailman joka ei sovi yhteen Perussuomalaisien kanssa.