Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
fatwantarkistaja

Äänestin jo, ennakkoon. 50

Valtsu

Älykäs, hunnuton nainen – helppo valinta Minna Canthin ystävälle. Eipä olisi 10 vuotta sitten arvannut, että täytyy ihan oikeasti alkaa puolustamaan naisten oikeuksia. Ja hämmentävän usein naisilta itseltään.

Ankki

Ylen gallup tänään: SDP 19,0 %, persut 16,3 %; kokoomus 15,9 %..sintut 0,8%. Heh,

Juuso

Hyvä suunta, mutta meidän järkevien ja muutosta haluavien ihmisten on nyt vain saatava PS suurimmaksi, ilman pääministeripaikkaa ei taida tulla edes hallituspaikkaa ja mikään ei missään muutu.
PS suurimpana tekee hallitustunnustelut ja eiköhän sieltä löydy sitten halukkaita kumppaneiksi vaikka nyt kitistään. Jos SDP sen tekee, löytyy muita kuin PS kumppaneiksi, se on varma.

Tärkeää tajuta ettei pety

Ei se suurimman puolueenkaan asema takaa PM paikkaa, jos muut puolueet ei suostu hallitusyhteistyöhön.
PM paikka on varma vasta, kun saa ääniä yli 50%, silloin voi muodostaa hallituksen keskenään.

Aikki.

En yhtään ihmettelisi, jos perussuomalaiset nousisivat ykköseksi, sillä tuttava piirissäni olevat demaritkin aikoivat antaa äänensä perussuomalaisille. Silmät alkavat aueta myös vannoutuneilta sosiaalidemokraateilta. Kuka haluaa perintöveronkorotusta, kun se on esim. Ruotsissa otettu pois . Myös elintarvikkeiden verojen korotus, koskee kaikista enemmän pienituloisia

Aikki.

Äänestin ennakkoon 66 . Samat arvot oli ehto ääneni saamiselle. Perussuomalaisilla oli monta hyvää ehdokasta, joten valitan oli vaikeaa. Toivottavasti Henna pääsee eduskuntaan.

Härski

Viherpiipittäjä PS-valeasussa, ei kiitos. Sää on säätä, sitä ei muuta Jeesus, Allah, PS eikä ihmiset. Parempiakin PS ehdokkaita löytyy. Suoraa toimintaa, välitöntä ongelmien tunnistamista ja niihin puuttumista tarvitaan. Jokainen joka puhuu ilmastosta kun suurin ongelma on valehtelevat sossu-muslimit, on järkyttävä Spede. Ainut kerta kun PS-mies/nainen saa puhua luonnonsuojelusta on kun vaatii loisivia sossumuslimeita kotisohviltaan risusavottaan tai siivoamaan luontoamme roskasta. Ei kovaa duunia=ei sossurahaa.

Tapiola

Härskillä on hyviä pointteja kyllä tuolla , mutta kannattaa silti ottaa malka pois silmästä tai korvasta.. ja kuunnella uudestaan.. Henna ei sanallakaan piiperrä ilmastosta kuin vaikka Härski itse?

Suomi Finland

Äänestän numeroa 17. En siis voisi Hennaa äänestääkään.
Jos olisin diktaattori ja ruotsalainen sellainen: tarkkailisin koululuokkia kaksisuuntaisen lasin läpi ja valikoisin palautettavat. Sitten kun olisin todennut älämölisijät, tunnin jälkeen tulisi Sästapo ja veisi mölyapinat suoraan lentoke… satamaan, jossa odottaisi kaleeri. Sitten vain soutumatkalle kohti paskastaniaa.
Jos tilanne on se, että oppi ei maistu, niin ei vetele sellainen peli ollenkaan. Niin kuin se ruotsalainen opettaja totesi, niin sellaisiakkin ulkomalaislapsia löytyy, jotka ottavat koulun tosissaan. Kaikki jotka ottavat koulun tosissaan ansaitsevat koulurauhan.
Kotimaiset mölyapinatkin siirtäisin suoraan tarkkailuluokalle.
Mölyapinat eivät ole ne, jotka ottavat aikuisina kuvia mustista aukoista. Pään irrotuksen jalon taidon he omaksuvat kuitenkin aivan vaivattomasti.