Olli Heikkilä eduskuntaan

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Olli Heikkilä eduskuntaan

 1. No näin on….. Ihmettelen miten olli lähti ske kelkkaan, pidin miestä ihan ok ukkona, en enään. Onnea valitsemallasi tiellä.

  8
  7
  1. Itse äänestän perussuomalaista ehdokasta. Olli on fiksu tyyppi, ja mielelläni näkisin hänet edustamassa kansaa. Se minua skessä ärsyttää, kun halutaan liian nopeasti, ja liikaa nopeasti. Sitten vielä on ollut näitä Halla-Ahon mustamaalaamisia. Yksi väkäleuka on soittamassa harppua. Toki ei ollut ske tyyppi, mutta samanlaista kansallismielisen rintaman sekoittamista. Joskus tulee miettineeksi, että ketä nämä hiljattain julkisuuteen pulpahtaneet kansallismieliset oikeasti ovat. Liiallisella äärimmäisyydellä, ja ehdottomuudella ei saada juuri mitään aikaan.

   13
   5
   1. Ja kosher-kansallismielisyydelläkö saadaan?

    -Tulokset ovat kaikkien nähtävillä. Viimeisen neljän vuoden ajalta nostaisin esille kaksi (2) merkittävää saavutusta mitä em. kaikkien miellyttämiseen (eli oman aseman turvaamiseen) perustuvalla politikoinnilla on saatu aikaiseksi:

    -2015 alkanut maahantunkeutujien invaasio joka jatkuu edelleen (PS hallituksessa)

    -Kansalaisoikeuksia ja vapauksia oleellisesti heikentävä, yksityisyydensuojan romuttava ”tiedustelu”laki (=poliisivaltiolaki) taputeltiin PS:n ollessa oppositiosta käsin yksi innokkaimmista perustuslain nopeutetun muuttamisen puolestapuhuja.

    Kansanvastaista kansallismielisyyttä -selkeääkin selkeämpi näyttö ulkopuoliseen ohjailuun nöyrtymisestä eli kosher-kansallimielisyydestä jonka ainut tavoite on estää todellisen globalisti-eliitin vastaisen toiminnan nousu. Seuraava vuosi tulee olemaan persuihin luottaneille pettymysten ja selittelyiden aikaa. Jälleen kerran.

    8
    8
     1. Paavo se on tuota Trumpin ja republikaanien meininkiä. Ollaan olevinaan America First, mutta oikeasti ollaan Israel First. Ei valvota omia rajoja, mutta tuetaan Israelin muureja. Tuetaan Israelia joka tilanteessa, mutta jos joku valkoinen sanoo sanankin juutalaisista niin tuomitaan hänet mitä koviten. Annetaan Israelille miljardeja dollareita ja samalla kustaan omien köyhien päälle. Israel on juutalaisten valtion, mutta ehei, länsimaat eivät olekkaan koshernationalistille valkoisten valtioita.

      7
      4
    1. Ainoat argumentit anti-koshereilla ovat persut sitä, persut tätä, tiedustelulaki ja pikkupoikapoliisit. Jos noilla teeseillä mennään eduskuntaan, niin aika heikoilla jäillä ollaan. Vallankumouksen jälkeen paratiisin porteilla Omakylässä pikkupoikapoliiseja vastassa David Koresh A.K.A Kosher.

     3
     3
 2. Pt-media voisi hieman aktiivisemmin linkittää tälläisiä, ja muitakin tärkeitä videoita !

  Jos oikein ymmärrän, niin linkitykset on suhteellisen nopeita tehdä?

  Kiitos paljon Pt medialle!

  13
  1. Kyllä kai näitä linkittelee. Mutta monet, kuten tämäkin tuli vihjeenä. Itse niitä ei jaksa hakemalla hakea netistä.

   Mutta jos lukijalle tulee vastaan hyvä video niin vinkkiä vaan meilillä.

Comments are closed.