Olosuhteet Syyrian sotaleireillä pahenee, yli 76 000 ihmistä piikkilankojen sisällä

Kuvakaappaus - 2019-04-11 00-38-04.png

Pohjois-Syyriassa kurdijoukkojen hallinnoimalla isis-pakolaisleirillä kerrotaan olevan hirvittävät olosuhteet. Varsinkin nais-lapsileirillä lasten kerrotaan kuolevan nälkään.

Kansainvälinen Punainen Risti kertoo mm. Twitterissä, että tilanne leirillä on apokalyptinen.


Al Hol-niminen sotavankileiri on kasvanut muutamassa kuukaudessa 10 000:sta ihmisesta massiiviseksi 76 000 ihmisen leiriksi. Suurin osa leirin lapsista elää suuressa aliravitsemuksessa ja monet sairaudet leviävät kulovalkeana. Käytännössä kaikki leirin lapset kärsivät jonkinlaisesta oksennusripulista. Punaisen Ristin mukaan viime viikkojen aikana on kuollut satoja lapsia.
Leiri on siinä mielessä ongelmallinen ulkomaailmalle, että suurin osa joukosta olevista naisista on kalifaatista paenneita jihadisteja, mutta joukossa on myös tavallisia syyrialaisia pakolaisia. Kurdijoukoille tilanne on vaikea, sillä he olettavat käytännössä jokaisen leirille saapuvan olevan potentiaalinen terrorista, toisaalta siviilejä ei haluta ikäänkuin heittää pesuveden mukana.
Ruotsin ulkoministeriö on saanut nyt pohdittavaksi tilannetta uudelta kantilta. Ruotsissa asuvat leirillä olevien lasten ja naisten omaiset vetoavat ulkoministeriöön, että Ruotsi ottaisi kaikki ne ihmiset takaisin Ruotsiin, joilla on kansalaisuus tai muu side Ruotsiin. Käytännössä tämä tarkoittaisi Punaisen Ristin arvion mukaan kahdeksaakymmentä ruotsalaista lasta.
Ruotsi ei kuitenkaan ole lämmennyt ajatukselle eikä aio tehdä mitään aloitetta lapsien takaisinhakemiseksi. Sen sijaan ulkoministeriö myönsi 2 miljoonaa kruunua (200 t euroa) korvamerkittyä rahaa lähetettäväski ainakin sairaanhoitoon.
 

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Kalifaatin vankileireillä tilanne ei koskaan päässyt noin pahaksi; siihen tahtiin ne vankejaan teurasti.
Kokekoon nyt itse saman ja nauttikoon hulluudestaan.

Janis Petke

Witun nilkkimme varmaan hakevat ne lisättyinä kiintiöinä Suomeen.

Sensuroimaton Totuus

Punaiselta (terro)ristiltä ei lopu rahat ellei koko järjestelmä romahda täydellisesti. Kyseisen rikollisjärjestön kautta kulkevat rahavirrat ovat niin valtavia ettei 76 000 tai edes 760 000 ihmisen ylläpito tekisi siihin pienintäkään säröä. Mutta koska kyseessä on hyväntekeväisyyden varjolla toimiva, ihmisten/aseiden salakuljetuksiin ja lapsi/huumekauppaan erikoistunut kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus niin sisään tuleva varallisuus jaetaan omalle organisaatiolle ylisuurina, ei mihinkään perustuvina palkkoina ym.palkkioina. Samalla hoituu laittoman rahan pyykkäys “lailliseksi” -samalla tunteisiin vedoten “akuutista humanitaarisesta kriisistä” nillittäen. Matkalla pankkiin itku muuttuukin röhönauruksi niitä hyväuskoisia kohtaan jotka edelleen syytävät rahaa rikollisjärjestön tileille ja luulevat lahjoitusten päätyvän mainoskuvissa esiintyville lapsukaisille jotka on jo kenties myyty jollekkin “lapsista pitävälle” monimiljonääri-setälle Dubaihin.
Ylijäävä heikoin aines voidaankin yhteistyökumppaneiden (eli ihmissalakuljettajien) kanssa kuljettaa eurooppaan -Myös suomen punainen (terro)risti tarvii jo kipeästi uutta karjaa vastaanottokeskuksien tuottavuuden varmistamiseksi. Kassakoneen tauoton kilinä peittää alleen todellista hätää kärsivien tuskanhuudot. Auttaminen ilman taloudellista hyötymistä ei kuulu punaisen (terro)ristin arvoihin.

Nestori Lundahl

Mikseiköhän Allah nyt auta omiaan näiden hädässä, vaan on julmasti kääntänyt selkänsä uskonsotureilleen?
Kun kerran ei Allahista ei ole apua, pitää jälleen ruikuttaa apua vääräuskoisilta, joista tuntuukin olevan enemmän apua kuin omistaan piittaamattomasta Allahista.
Pian sitä ollaankin sitten jossain päin Eurooppaa murhaamassa auttajiaan Allahin nimeen.
Aamen.

Otto

Allah vm-2019 on ilmaista rahaa sylkevä käteisautomaatti Eurooppalaisen rakennuksen seinässä. Kun pääsee Allahin luo niin on taivaassa.

Kolimander

Olisihan tuolla arabimaita, jotka voisivat antaa turvapaikan uskonveljilleen, uskonsisarilleen sekä näiden lapsille.

fatwantarkistaja

Lapset ja naiset on nyt nähty. Onko vielä muuta?

petterinen

On. Livenä voidaan nähdä sotakuntoisia läpsyttelijöitä vieläkin enemmän Suomen katukuvassa koska se paskasakki ei jää notkumaan leireihin, saati taistelemaan oman maansa puolesta.

rocky

Aasin nussiaiset.

Patriootti

Hölmölä halaa!

Van, Mie

“… yli 76 000 ihmistä piikkilankojen sisällä”
Siellä sitä vietetään kivoja ruuanlaitto- ja leikkihetkiä. 😀
Mutta olenko itsekeskeinen ja ahne paskiainen, kun haluan isomman numeron tuohon?

Ruotsi ylimonikansoittuu

Afgaaneista sen sijaan huolehditaan joka tasolla näköjään: Ruotsin Migrin virkamies järjesti väärin perustein viisumit 121 laittomalle afgaanille (Aftonbladet 2 tuntia sitten).

J(f)K

Kuka vielä uskoo käärmeeseen joka kahdella kielellä myrkkyä iskee mun unelmien eteiseen…? Punainen Risti on menettänyt uskottavuutensa jo ajat sitten omien valheellisten totuuksiensa myötä. Järjestö ei ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö vaan ahne taloudellisen edun toimija sekä poliittisesti sitoutunut organisaatio.
Itse ainakin uskon mieluummin jopa Punaisen Lokakuun kaltaisia toimijoita kaikessa propagandassa kuin Punaista Ristiä. Ei jatkoon!

Tässä rupee näkeen jo punaista

Mä en usko kumpaankaan punaiseen.

Kalle K

Alle lujaa Lyrics “Taitais olla parempi vähä ajatella enste” ennen ryhtyy isis hommiin ja terroristitoimintaan.

Taas äimän käkenä

Taasko sitä lämmintä itkua naisista ja lapsista, vain lätäkköön kultahampaiden takia hukutettu isislapsonen puuttui videosta.
Jos alkaa Suomessa ahdistaa niin siitä vaan ensialkuun 32500 irakin syyrialaista menoksi lähimmän lentokentän kautta discorahoilla ja maastapoistumispalkalla avustamaan ja jälleenrakentamaan ja yhdistelmäperheet mukaan.
Matu mistä tulit sinne menet!

Alarik Lundin

Omana työkaluna toimineet porukat, joista on tullut riippakivi, jätetään nääntymään keskitysleireillä vihollisen hallinnoimalla alueella, kun on itse sabotoitu ylläpitoinfra ja sitten voidaan mustamaalata vihollista. Kovin tuttu kuvio vai mitä?

T

Sillä erotuksella että tälle nääntyvälle porukalle ei myönnetä kultamitalia uhriolympialaisissa missään päin maailmaa.

War is Hell

Mitä sitten? Sodassa käy noin. Muslimit kärsii? Ei kiinnosta pätkääkään.

Kyllä allah auttaa

Oma valinta, pulinta ja kitinä pois. Nautikaa nyt islamilaisesta elämäntavasta ja hengenravinnosta täysin siemauksin.

Tapiola

Paremmin taustoja tietämättä USA kuitenkin toimillaan sai tämän aikaan, samoin länsiliittouma. Paavo Lipponen kävi Bushille lupaamassa jälleenrakennusapua kunhan liittouma ensin moukaroi vihan ja kurjuuden äärimmilleen.
Ei noista lapsista hyvää enää tule. He kasvavat muistamaan isiensä kantaman vihan ja nyt käsillä olevan nöyryytyksen. Katsokaa noita pieniä viattomia lapsia. He eivät ole tehneet mitään pahaa.. ehkä. Auttakaamme heitä, niin runsaan 10v kuluttua he alkavat jo hautoa isiensä kostoa ,, no vaikkapa sen allahain nimeen.

Anonymous

Missä on p-prof muhfuckingmed ???? .Nyt voi rukoilla 5 kerta päivässä ,Huutaa Alahu matufuckingbaru .Mutta on ongelma ,ei ole KELA GOLD ,KUFAARIT EI maksaa ,ei OLE TOIMEENTULO TUKI ,EI OLE LAPSILISÄ ,EI ole asumistuki . Saatanan infidel (kuffari) kasvata siat ,ja anta meille rahat ,mutta emme syö sianliha ,mutta rahaa kelpaa .

fatwantarkistaja

Sainpa idean. Vie tanskalaista sianlihaa noille ja kertoo sen olevan sitä. **ttu sitä molotusta kestäisi lauma kurdejakaan. Alkaa kunnon jihadi, edellinen ollut vielä mitään.

On toi kyllä uskomattoman pimee uskonto

Ämmillä mustakaapuhommat päällä joka paikassa vaikka olisivat keskenään ja lasten kanssa.

T

Ja niille ihmisille, jotka vaahtoavat islamofobiasta voisi vastata että miksiköhän islam on ainoa uskonto jota vihaan täysipäiväisesti. Jos joku haluaa olla vaikka hindu tai budhalainen niin miksiköhän minua ei kiinnosta asia vähääkään. Voisiko se johtua siitä että noista uskonnoista ei ole juurikaan harmia.

Matu palkitsi kasvattamalla IS- jäsenen

Nyt on Chilekin onnistunut pääsemään mukaan terroristi Skråmon seitsemän lapsen hakemiskuvioihin eli jos ei Ruotsi hae nin Chile hakee. Lasten äidinisällä on kaksoiskansalaisuus eli Chile-Ruotsi.
Kun Chilestä paennut ja Ruotsista turvapaikan saanut mies ”palkitsee” Ruotsin kasvattamalla tyttären joka lähtee terrorisektiin ja hankkii seitsemän lasta Kalifaatille vuosi per lapsi- tahtia voidaan kysyä kannattiko chileläisen maahanotto näin retrospektiivisesti ajatellen?
Chileläinen asuu yksikseen yksiössä. Minne sijoitetaan seitsemän traumatisoitunutta, sairasta lasta? Eikö auttajat voisi muuttaa Syyriaan?

Taas äimän käkenä

“Eikö auttajat voisi muuttaa Syyriaan?”
Juuri näin, isiksenhalaajat auttajat mars leireille ja paskastanioihin jälleenrakentamaan, johan sen sanoo itsesuojeluvaisto sekä budjettilaskelmat ettei isiskalifaatin tukijoita Eurooppaan pidä tuoda.
Suomestakin löytyy monta 32500 hengen jälleenrakentajaerää, eikun bussi- ja rautatiekuljetukset Ruotsin kautta Syyriaan ja menoks.

Anonymous

Nyyhnyyh.Kylläpä niin liikuttaa ali-ihmisten kohtalo.Kurdit voisivat alkaa teurastamaan ali-ihmisiä ISIS-tyylillä – sehän on vain rasismin vastaista taistelua ja ihmisoikeuksien puolustamista jos muslimiloisia paapovilta mädättäjähuorilta kysytään.Silmä silmästä vaan.Henki pois kaikilta.Ansaitsevat sen.