Kotkan lihamestarille 10 vuotta 4 kuukautta taposta

1025298_1377986412417203_656743470_o.jpg

Kymenlaakson käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1977 syntyneen Dahfer Al Bousalihin 10 vuoden 4 kuukauden ehdottomaan vankeuteen taposta ja hautarauhan rikkomisesta.

Kyseessä on Kotkan paloittelusurma. Al Bousalih tappoi kaverinsa Kotkassa 26.8.2018 Haltijantiellä sijaitsevassa asunnossaan. Al Bousalih oli lyönyt ja potkinut uhriaan tappamistarkoituksessa, joka onnistuikin.
Teon jälkeen Al Bousalih paloitteli uhrin useaan osaan sahaamalla ja puukoilla. Niin ikään osia uhrista paistettiin kattilassa ja uunissa. Al Bousalih oli irroitellut lihaksia luista keittämällä ja sen jälkeen hän oli paloitellut luutkin pienemmiksi osiksi. Sen jälkeen mies pakkasi luita minigrip-pusseihin, joihin laittoi mausteita sekaan ja piilotti pussi keittiön sokkeliin, uunin alle ja pakastimeen.
Al Bousalih kertoi kuulusteluissa niin ikään, että ei osaa lukea eikä kirjoittaa, suomeksi hän osaa lukea vähän. Hän ei ole käynyt kouluja ja muutti Suomeen 2012.
Oikeus katsoi näytön riittävän syyksiluettuihin rikoksiin.
Kaiken kaikkiaan oikeuden päätös on kammottavaa lukemista. Al Bousalih kertoo mm. ”Lihan punaisuus näkyi kun irroitin jalat ja kädet, mutta verta ei vuotanut lainkaan”, ”Verta ei vuotanut ollenkaan olkavarsista ja nivusista siinä vaiheessa kun irrotin ne muusta ruumiista”.
Al Bousalih katsoo olleensa itse asiassa uhri. Hänen väitteensä mukaan uhrilla oli ollut laiton suhde hänen tyttärensä ja vaimonsa kanssa, joten hänen kunniaansa oli loukattu.
Tuomiostaan Al Bousalih istuu ensikertalaisena 5 vuotta ja 2 kuukautta.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tira

Uhri oli kuulemma tämän irakilaisen niinikään irakilainen ystävä. Vaikea kuvitella, miten karmeammin olisi voinut edes vihollista kohdella. Oksettava elukka.
Kalliiksi käy tämänkin muslimin kunnia. 5 v. ja 2 kk, n. 400.000 pelkät vankilakulut. Oliko jonkun mielestä hyvä idea päästää tuo maahan? Jos on toiminut samalla tavalla lähtömaassaan onkin kyllä ollut turvapaikan tarpeessa.

tarkkailija

Ja vuosituomio. Ei mitään raskauttavaa, joten ei elinlkautista. Eli pulolikkailla pääsee.

John McMunne

Tämän(kin) sotaa vainoa paenneen kotoutus oli mennyt pieleen, ei muuta.
Eli Suomalaisten vika.
Lisää kotoutusta vaan, eli ”ukko Nooaa”, ”silmä-nenä-peppua”, ym. settiä vaan ja rutkasti riihikuivaa rahaa!
Ai niin ja Suomen passi tietenkin.

Mopsi kokoomuksesta

Onkohan kaveri ollut Irakissa duunissa isiksen lihakaupassa??
On – TURVAPAIKKA TAATTU TERVETULOA!!!!!

ro

Kai sitä nyt immeinen moisetata suutahtaa,että hyvä freti ,bylsii akkoo ja tytärtä,ileman luppoo. keitteli ja paisteli kamraattia, ehkäpä vielä maisteli,vai pisteli poskeensa kaikki lihat.

Anonymous

tätäköhän suvakit tarkoittivat kun sanoivat,yhdessäoloa ja mukavia ruuanlaittohetkiä.

Uncle Mohammed's Rice

Keitti varmaan myös sitä kuuluisaa parempaa irakilaista riisiä valmistaessaan irakilaista halal-lihapataa kotikylänsä reseptillä. Niin törkeen hyvää safkaa et kelpais Rantalan Rikullekin!

Moonman

Irakilaista halal-lihapataa! Sian syönti on ehdottoman haram, mutta ”kaverin” voi laittaa lihoiksi ja pataan, tietenkin oikeaoppisesti koraanin mukan. Tällä reseptillä kunnia säilyy, vaikka hintaa tulee tyhmille suomalaisille veronmaksajille vähintään se 400 000 euroa/kokkauskerta

Pinlaareni

400 000 euroa/kokkauskerta?! Noh, ei kai se nyt ole paljon törkeen siististä fine diningista. Koska aina pitää muistaa, että törkeen siisti safka on törkeen siistii.

tarkkailija

Riku Rantala ota haaste vastaan. Kyllä mateiaalia löytyy.

Pata Kekkonen

Siitä MAD CHEF bravuuri. Islamilainen kannibaalikattaus. Pienenä Pohjoismaalaisena lisätwistinä voi vaikka lisätä maukkaana side-dishinä parvekekuivattua Suomalaista hyvin hakattua, muslimi-murennettua, halal-teurastettua naislihaa. Pää valmiiksi irroitettuna irakilaisessa riisipedissä pöydälle, suuhun voi laittaa silleen kivasti vaikkapa aprikoosiin. Maistuu kovan sossuilu ja raiskauspäivän jälkeen kovemmallekin naishakkaajamuslimille, perheen kaikki 89 poikaakin pistävät maukasta Suomihuoralihaa naamoihinsa mielellään niin saavat voimia jatkamaan isiensä ja setiensä viitoittamalla tiellä. Ihanan multikulttuurisia herkutteluhetkiä kaikille! TÖRKEEN SIISTII !

Anonymous

Oikea tuomio olisi ollut elinkautinen murhasta, mutta kulttuurinrikastajat ovat valtion lellikkejä joita eivät lait koske. No, yksi matu vähemmän Hölmölässä.

Anonymous

Kyllä. Jos kuoliaaksi hakkaaminen, ruumiin paloittelu ja palasten hävittäminen, lihojen keittäminen, luiden maalaminen ja jemmaaminen kämppään eivät riitä murhatuomioon niin mikä sitten? Ilmeisesti teko ei ollut Hölmölän ”oikeuslaitoksen” mielestä tarpeeksi raaka ja julma. Tosin valkoisen kantasuomalaisen tekemänä jutusta olisi tullut automaattisesti murhatuomio.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Murha
”Suomen rikoslain 21. luvussa määritellään murha ja sen sanktiot seuraavasti:
Jos tappo tehdään
– vakaasti harkiten,
– erityisen raa’alla tai julmalla tavalla,
– vakavaa yleistä vaaraa aiheuttaen tai
– tappamalla virkamies hänen ollessaan virkansa puolesta ylläpitämässä järjestystä tai turvallisuutta taikka virkatoimen vuoksi
ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava murhasta vankeuteen elinkaudeksi.”

K.L.

Oman kertomansa mukaan toinen kuoli ”luonnollisesti”mutta kesken tappelun.Ei uskaltanut soittaa poliisille,pelotti.Yritti elvyttää,oli kulttuurinsa mukaan shokissa,löi itseään kasvoihin.Uhri maton sisällä pari päivää sitten alkoi leikkely,Uuni meni ”vahingossa”päälle jne…kertoo Iltalehti.Oliko tuo sitä taqqiyaa?

Nazze-Setä

Niin, murhaushommissahan kuolema on luonnollinen tapahtuma. Tässä mentiin taas kunnolla metsään Suomalaisen oikeuslaitoksen puolelta. Muslimi suunnitteli ja toteutti mustasukkaisuusmurhan. Kunniansa puolesta. Hauskaa miten muslimit joilla ei kunniaa ole, eikä moraalia, puhuvat kunniasta kun kyse on sairaalloisesta mustasukkaisuudesta joka riivaa 101% muslimimiehistä. Mut HEI! Tämä oli Suomelle taas voitto, kaksi hullua loiseläjää vähemmän. Tästä on hyvä jatkaa.

Anonymous

kun suvaitsevaiset mielellään tuovat julkisuuteen näitä kultamuniaan ja heidän ”osaamistaan” niin eikö tälle ali bousalille voisi antaa oman kokkausohjelman,esim.alin keittiö,tänään ali valmistaa herkullista shiia muslimia.

Aappa

”..ei osaa lukea eikä kirjoittaa, suomeksi hän osaa lukea vähän. Hän ei ole käynyt kouluja ja muutti Suomeen 2012.”
Ahkera ja luova kaveri kuitenkin, joten töitä varmasti löytyy tuomion jälkeen, esim. just elintarvikealalta. 🙂

Hulluja mokomat

Ja suomisuvakeista riittää vaimoehdokkaita.

Usko Horjuu

”Oletko tyhmä”, juuri tämän karvaranteen kanssa naimisiin kuuden vuoden kuluttua mennyt suvakki toteaa.
”Hän tappaa vain miehiä, ei naisia. Hän on täysin väärinymmärretty”.
Ja vaikka suvakkinainen saisi tietää että Mr Karvaranne oli muuttanut Suomeen siksi, että oli tappanut siellä naisen, lähtee suvakkinainen seuraavaan puolustuspuheeseensa.
”Ei hän suomalaisia ole tappanut. Ei hän tapa suomalaisia” jne jne jne

Nikolai

”ei vuonna 2012 Suomeen tullessaan osannut lukea eikä kirjoittaa äidinkieltään arabiaa, mutta oli Suomessa oppinut hieman kirjoittamaan ja lukemaan suomen kieltä.”
”lihakauppiaana Irakissa ja ravintolassa Hollannissa työskennelleen”
Kävikö Dahfer välillä Hollannissa työssä vai tuliko sieltä Suomeen hakemaan turvapaikkaa kun ei enää Hollanti kiinnostanut?

Kaitsu

Siis todellinen moniosaaja vihervasemmiston mielestä..

El Comandante Cero

Lihamestari? Ammattilaisella ei paljoa nokka tuhise kun ruho ratkotaan ja pilkotaan. Noin niinkuin vertailun vuoksi hirven-, naudan- tai sianruho. Joten jos on mies ja kirves sen synonyymi tuskin välttämättä on kirvesmies.

Anonymous

tässä rupes miettimään että mistä matut saa raakaaineet pizzojen tekoon,ei kai vaan ed.mainitulla tavalla.ei ikinä enää pizzaa

Pena

Eikö tämä ollut satuillut uuneista, jotka menevät itsestään päälle ja kaverikin oli kuollut yhtäkkiä. Tosin satuiluhan on näillä verissä.

Näppärä sormistaan

Analfabeetti Kokki Kolmonen, ”Kehis-Kokki Kolmonen”
Kyllä hänestäkin vielä päiväkotitäti saadaan.

Leso

”[…] ei osaa lukea eikä kirjoittaa, suomeksi hän osaa lukea vähän.”
Siis niinku miten?! Eihän tuossa ole ei päätä ei häntää. Selittäkää, prkl.
”Al Bousalih kertoo mm. ’Lihan punaisuus näkyi kun irroitin jalat ja kädet, mutta verta ei vuotanut lainkaan’, ’Verta ei vuotanut ollenkaan olkavarsista ja nivusista siinä vaiheessa kun irrotin ne muusta ruumiista’.”
En osaa käsitellä pyssyä, joten en ole metsästäjä.
Mutta käsittääkseni jänöpuput ja muut saaliit roikotetaan, jotta ei lahtiosuudessa sotkeuduta vereen.
Tämä toimintus on siis aivan tietoinen ja oleellinen asia, että ei sitä huvikseen tehhä.
Tuotakin käsitystäni saa oikoa oikeammaksi.

Jukka

Kyllä jos mun vaimoon ja tyttäreen koskisi niin samalla tavalla siitä henki lähtis. Veikkaan että monella muullakin Suomalaisella jolla on haulikot paukkuneet tappaen läheisen ystävänsä on ollut samoja juttuja. Aivan kauheeta eihän tämmöstä suomalaiset tee xD

Anonymous

Jäbä lahjakampi kun Gordon Ramsay tai Bourdeen .Lisää moniosajat !!!!! Lisä HALALA SPERMA PITSA ravintolat !!!!! .Suomi pelastettu !!! .

Rintti Anne

Kielikoulutukseen ja töihin!

fatwantarkistaja

Työperäinen maahanmuuttaja antoi kunnianloukkauksesta vähän kovemman tuomion, mitä se Vehkoo oikein nyyhkii?