Kotkan lihamestarille 10 vuotta 4 kuukautta taposta

1025298_1377986412417203_656743470_o.jpg

Kymenlaakson käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1977 syntyneen Dahfer Al Bousalihin 10 vuoden 4 kuukauden ehdottomaan vankeuteen taposta ja hautarauhan rikkomisesta.

Kyseessä on Kotkan paloittelusurma. Al Bousalih tappoi kaverinsa Kotkassa 26.8.2018 Haltijantiellä sijaitsevassa asunnossaan. Al Bousalih oli lyönyt ja potkinut uhriaan tappamistarkoituksessa, joka onnistuikin.
Teon jälkeen Al Bousalih paloitteli uhrin useaan osaan sahaamalla ja puukoilla. Niin ikään osia uhrista paistettiin kattilassa ja uunissa. Al Bousalih oli irroitellut lihaksia luista keittämällä ja sen jälkeen hän oli paloitellut luutkin pienemmiksi osiksi. Sen jälkeen mies pakkasi luita minigrip-pusseihin, joihin laittoi mausteita sekaan ja piilotti pussi keittiön sokkeliin, uunin alle ja pakastimeen.
Al Bousalih kertoi kuulusteluissa niin ikään, että ei osaa lukea eikä kirjoittaa, suomeksi hän osaa lukea vähän. Hän ei ole käynyt kouluja ja muutti Suomeen 2012.
Oikeus katsoi näytön riittävän syyksiluettuihin rikoksiin.
Kaiken kaikkiaan oikeuden päätös on kammottavaa lukemista. Al Bousalih kertoo mm. ”Lihan punaisuus näkyi kun irroitin jalat ja kädet, mutta verta ei vuotanut lainkaan”, ”Verta ei vuotanut ollenkaan olkavarsista ja nivusista siinä vaiheessa kun irrotin ne muusta ruumiista”.
Al Bousalih katsoo olleensa itse asiassa uhri. Hänen väitteensä mukaan uhrilla oli ollut laiton suhde hänen tyttärensä ja vaimonsa kanssa, joten hänen kunniaansa oli loukattu.
Tuomiostaan Al Bousalih istuu ensikertalaisena 5 vuotta ja 2 kuukautta.