SKE:n vaalitilaisuudessa täysi kaaos, puoluejohtajan kimppuun hyökättiin

Kuvakaappaus - 2019-04-12 16-07-28

Suomen Kansa Ensin vaalitilaisuus päättyi hetki sitten täyteen kaaokseen kun puoluejohtaja Marco De Wit ajautui tappeluun lasten kanssa.

Helsingissä Narinkkatorilla pidetty tilaisuus oli alusta alkaen hyvin sekasortoinen. Paikalle oli kerääntynyt kymmeniä nuoria seuraamaan tilaisuutta. De Wittiä kohti heiteltiin pulloilla ja kahvikupeilla. Toisaalta De Wit provosoi omalla käytöksellään yleisöä haukkumalla yleisöä. De Wit kohdisti vihansa myös poliisiin, sillä käytännössä koko tilaisuus oli poliisin haukkumista.
Tilaisuuden loppupuolella joku nuorukainen hyppäsi De Witin selkään ja tästä alkoi yleinen kaaos. Ainakin yksi nuori makasi hetken tajuttomana maassa. Poliisi noukki ainakin kaksi nuorukaista kyytiin.
Tilaisuus jatkuu, sitä voi seurata Pertti Nykäsen kanavalta.
 

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Natiaisia naurattaa, eipä naurata naapurimaassa.

Automies

– Tuota noin…
Missä kohtaa videota on itse “Action” osio yhdessä draaman ja trillerin kanssa koska en jaksa turhaa toljottelua täynnä olevaa videota muuten katsoa?
Kiitos jo etukäteen!

kukkuluuruu

apaut 54 minuutin paikkeilla Pertti Nykäsen kanavalla on video.

Ei mulla muuta

47:50

Anonymous

Oli parasta viihdettä pitkään aikaan.

Tapiola

Varmaan Wittiäkin voi moittia asioista, mutta onko noita kakaroita taas tilattu tuonne`? Kakaroiden pitäisi käydä koulua, eikä osallistua mihinkään ilmastomielenosoituksiin.. Itsenäisyyspäivän iltana kakaroita ei kuulu masinoida alpakoilla viherpunikkien aikuisten asialla ratsastamaan!
Terveellä lapsella on Isä ja Äiti. Marco puhuu aivan oikein siinä asiassa.
Mitä tulee näistä “runopojan” polkua kulkevista kuritta kasvaneista ja opetushallituksen (- ministeriön vinosilmän) suojeluksessa väärillä arvoilla kasvatetuista nuorista? Anarkiaa on tulevaisuus tällä menolla.
Poliisi taisi sentään herätä kun uusi runopoika alkoi näyttää mahdolliselta.

Tapiola

Vtdeo antaa tietysti väärän kuvan sentään Suomen nuorisosta. Onhan nuo masinoitu tuonne unelmaväen toimesta. Mikä on piraattipuolueenkin osuus. Jolu noita on yllyttänyt tuohon.

Mä

Petrus Pennanen naureskeli viereisellä teltalla.

K.L.

Taatusti näin,ei de Wittiäkään voi ihan kannustaa mutta….Huvitti kyllä nuo hippilapset,pikku-hyppijä tumma poika ja tanakkajalkaiset sukkahousumimmit…voi myötähäpeä!Vanhemmat ylpeitä,hohohooo!Nuoko vastaavat tulevaisuuden Suomesta,omg.Vapiskaa terot!

Kansanterroriako

Suomalaisten kansalaisoikeudet ovat kyllä täysin samaa tasoa kuin Etelä Afrikan maissa majailevien,jossa poliisikin toimii aivan samoilla tavoin,niin että valkoiset ihmiset ovat hävitettävä kansanosa näiden suomalaisten valkoisten mielestä,jotka tuntevat kyllä syystäkin itse olevansa mustan kulttuurin rotua.

Ilmari

Kakaroiden pitäisi käydä koulua ja de Witin pitäisi käydä töissä.

Vihervasemmisto on paskaa

De Witt tekee tärkeää vaalityötä. Hän on puheissaan täysin oikeassa ja on tärkeää saada hänen sanomansa suuren yleisön tietoisuteen.

pöh

Lentävät matot ulos! ja matut näkyy olevan ulkona, mutta voisivat mennä kotiinsa.

El Comandante Cero

Mistä lieneekään tämän dementikon pääkopassa pyörivän mutta semmoinen mielikuva pyörisi että laissakin on jotain vaalitilaisuuksien häirinnästä. Tuskimpa nuo Ryskyn ja Jessikan mielipahaksi olleet nasti-nuorisoa. Epäilen vahvasti että pinonpolttajien perinneyhdistyksen edustajat oli masinoitu järjestöistä jotka nauttivat Sorjosen Ykän ja Junkkerssin rahoitusta. Siinä nyt on sitten esimerkki vaalimanipuloinnista. Jos Mogadishun mopsia olisi häiritty niin Taponen ja Hätönen olisivat tilanneet Santahaminasta virka-apuna hälytyskomennuskunnan.

Thyi

PT mediakin siirtynyt suvakien puolelle, hyvä tietää
Onneksi on ske!

fatwantarkistaja

Lue laiton lehteä? Onneksi SKE muodostaa uuden hallituksen.

T

Oulussa näyttää olevan täysin rauhallista. Ehkä Oulu olisi parempi kaupunki asua.

goy Vandal

Paavo laita tämä video näkyviin. Tässä näkyy itse action, kun käyvät kimppuun. https://youtu.be/UqBp0y046wk

Ehkä on liian myöhäistä

Jokainen jolla on ns maalaisjärkeä ottamatta kantaa mihinkään puolueisiin jne nämä tälläiset ovat vain esimakua siitä, mihin ollaan menossa. Yhteiskunta rauha on ns vaakalaudalla. Eli sekä ruotsi että suomi ovat jakautumassa kahtia. Mielipiteeni on se, että oy suomi ab:ssa verrattuna ruotsiin ero on se, että historiamme taustan huomioon ottaen meille ei niin vain ns vittuilla. Ainakin toivon niin. Varsinkin suomen naisilta.

Usko Horjuu

“Näpit irti tuosta lapsesta”, huutaa tuo ämmä.
Joo, ensin hyökätään päälle ja sen jälkeen uhriudutaan.
Tyypillistä suvakkitoimintaa.
Hyvä että tuossa ainakin yksi häiriköistä sai turpaansa.

JKH1975

Törkeää käyttäytymistä nuorisolta ja kurdeilta ja siihen päälle vielä poliisin ala-arvoinen tilanteen hoitaminen.SKE oli ainoa joka hoiti homman eikä vähästä hätkähtänyt.

Sensuroimaton Totuus

Marco De Wit -eliitin painajainen nro1.

vitun perkele

Tuo wit ei käy muuten ihan kaikilla pytyillä. Pilaa muiden kansallismielisten ja myös Suomen asiaa. Mahtava lyömäase valtapuolueille, koska sotkevat vakavasti otettavat tahot samaan paskaan.

Vitjaantunut Stadilainen

“Tuo wit ei käy muuten ihan kaikilla pytyillä…”
Ymmärrettävä mielipide mutta Marcon ansio on juuri suvakkien trollaamisessa. Eräänlaisessa siedätyshoidossa. Sitä samaa me olemme saaneet nauttia suvakkien taholta jo kymmeniä vuosia.
Pelkkä trollaaminen ei tietenkään riitä, mutta on oleellisen tärkeä osa asiaamme. Ihan vain näyttääksemme kaikille, ettei meitä vaienneta eikä vastapuoli todellakaan määrää meille mitään sääntöjä esim. miten asioista pitää puhua. Siksi kannatan SKE:n ja myös PVL:n sananvapautta ja trollaamista – siinä missä vasemmistonkin,
SKE tuskin pääsee mihinkään osaan valtakunnallisessa politiikassa…

goy Vandal

Juuri näin. Marco on mestari trollaamaan ja tekee kaiken laillisesti. Samalla suvakit sekoaa ja rikkoo lakia jatkuvasti.

El Comandante Cero

Ollaan SKE:n puolueesta ja sen puheenjohtajasta mitä mieltä tahansa niin huligaanien riehuminen puolueiden yhteisessä vaalitilaisuudessa on ankarasti tuomittavaa. Luulisi että Helsingin poliisi olisi ollut turvaamassa tilaisuuta koska siellä tekivät vaalityötä muutkin, antaa aika heikon kuvan Mykkäsestä. Tässä oli tyypillinen esimerkki ulkoparlamentaarisesta todennäköisesti maamme rajojen ulkopuolelta rahoitetusta vaalien manipuloinnista.

Mä

Arvatkaas mitä Marco haukku persuja kun eivät tulleet apuun vaan piilottelivat omalla vaaliteltallaan toisella puolella toria. 🙂
Mutta oikeasti oli se jotenkin törkeää toimintaa pulloilla heittelyä ja räkimistä.

ed karvinen

Antakaa keppiä jotta, nuoret ymmärtää asemansa. Tämä on tulevaisuutta, ellei suomi ota itseään niskasta kiinni. Nuorso ei kunnioita heikkoja politikkoja.

Joku roti sentäs

Ei ole tasan mitään järkeä huutaa ja raivota nuorison edessä. Marcon pitäisi pötkötellä muutama kuukausi huoneessa missä ei ole teräviä kulmia.

Joku roti sentäs

Näinhän se on. Jos nuorille argumentoi järkevästi ja rauhallisesti niin silloin he kuuntelevat.

El Comandante Cero

Tuo lauma oli suggestoinut itsensä tilaan jossa mikään puhe ei mene läpi. Luttheri sanoi aikoinaan joka kuritta kasvaa kunniatta kuolee. Ennen vanhaan silloin hyvinä aikoina kylän isännät olisivat remmiapelilla huolehtineet yhteisöllisesti kasvatuksesta. Äiti vainaa kertoi kuinka Kauhavalla 1930 luvulla mukulat olivat epäkunniottavia opettajaansa kohtaan kansakoulussa, yhteisöllisyyden nimissä naapurin isännät tekivät koivuvitsakset ja palauttivar työrauhan kouluun.

K.L.

Tuohon räkänokkalaumaan ei tehoa kyllä puhe!”Alpakkojen” jälkeläisiä!

Lord of the flies

17-19 vuotiaillehan on vuosikaupalla toistettu replaylla että “he ovat tulevaisuus” ja että heidän tulee muovata se joten hehän vain tekevät kuten on ohjelmoitu. Aktivismi jne. on ihan OPSissakin.
Seuraavassa vaiheessa hyvin kasvatetut 14-16 vuotiaat kultakimpaleet hakkaavat pulloilla 17-19 vuotiaat kalkkikset jotka eivät vanhuuttaan ymmärrä kuinka tulevaisuutta kuuluisi muovata.
Sitä seuravassa vaiheessa 11-13 vuotiaat… jne.
Suvakkiopettajat ovat tehneet tehtävänsä hyvin.
Ylellä oli äsken “nuorten vaalikeskustelu”. Taso oli taattu.
Hyvin menee kärpästen herralla.

Siis mitä?

Miten väkivaltavasemmiston nuorisojengiä aletaan adoptoimaan puolelleen? Pitäisikö riehuvia matuteinejäkin alkaa kehumaan ja adoptoimaan puolellensa kun tulevat huutamaan ja riehumaan rasisteille?

Tapiola

Juu, sitä ei adoptoida millään. Tuttua porukkaa nuo riehujat noin kollektiivisessa mielessä. Ehkäpä olen joidenkin heidän isiensä kanssa ottanut yhteen 20v sitten. Kyllä se punainen viha joillakin on niin syntymästä saakka opittua kasvupolkua. Sadan vuoden taakse haudotaan revanssia edelleen.
Miten sitten täysin vieraaseen kulttuuriin tänne tulleet matut haluaisivat mitenkään kotoutua tänne missään Jeesuksen ajassa koskaan mitenkään. No ei koskaan. Heillähän on niin cool tuhannen vuoden takainen oma muumilandia kasvanut korvien väliin.
Voimme ottaa muumin pois muumilandiasta ja yrittää kotouttaa, mutta muumilandia ei lähde muumista.

Lede

Onko rikos kiihottaa kansanryhmää itseään vastaan ?

NähtyOn

Mikähän puhe noille kersoille olisi mennyt perille, et oikein taida olla kartalla siinä että noille suvakkien aivopesemille räkäpäille on ihan sama mitä sanoo, se ei perille mene.
Lisäksi paljastit taas kerran ihannoivasi kurdeja sillä noita oli myös joukossa ja näkyvästi osallisina hyökkäämässä ihmisten kimppuun ja heittelemässä kananmunia väen päälle kuten myös valkoihoisia kersoja joista jokaisesta pitää tehdä lastensuojeluilmoitus.
Mylläri tuo pelkuri Ruotsista ehti jo striimissään haukkumaan isänmaallisia kun hänen mukaanasta kurdien kanssa pitäsi olla kavereita, loppui tuon kanavan tilaus siihen.
Olet jo paljastanut olevasi kurdeista samaa mieltä tuo ko striimajan kanssa, helvettiäkö “suvakoitte” mitenkään Suomen asioihin, raukat jotka ette maassa edes asu.

Usko Horjuu

Mitä nyt vähän kuuntelin niin puhui järkevää ja ihan totuuksia. Tyyli voisi tietysti olla hiukan rauhallisempi, mutta tuolla tyylillä hän on mennyt ja varmaan jatkaa. Paljon on mies maikkareissa saanut ottaa shittiä ja on usein on ollut pakko lähes huutaa kun suvakit käyttäytyvät kuin apinat.
Eli kai tuo tyyli on syntynyt ihan olosuhteista johtuen?

Sensuroimaton Totuus

De witin laaja historiantuntemus ja realistinen käsitys tämänhetkisen tilanteen vakavuudesta ovat syy miksi häntä vainotaan.

sepe

“laaja historiantuntemus ja realistinen käsitys tämänhetkisen tilanteen vakavuudesta ovat syy miksi häntä vainotaan.”
Olet tietysti täysin oikeassa.
Samalla herää tietysti todella paljon kysymyksiä.
Eräs sellainen on tämä: miksi niin monet suomalaiset ovat valmiita antamaan maansa pois?
Puhun nyt lähinnä näistä EU-kiihkoilijoista.

T

Poliisi olisi voinut toimia paremmin. Ehkä taposella on jotain hampaankolossa.. vaikea sanoa . En ole ske äänestäjä, mutta kyllähän ihmisten eli noiden pikkulasten olisi pitänyt käyttäytyä ihmisiksi.

Pena

Suvaitsevaiset vain näyttivät, kuinka suvaitsevaisia sitten ovatkaan oikeasti.

Jani

Poliisit mokasi pahemman kerran, kun eivät alusta asti valvoneet tuota tilaisuutta.

Anonymous

Onneksi en ole yhdenkään noista äiti. Jos olisin olisi toimet kotona asianmukaiset.
Hirveä myötähäpeä iski. Lienee katsoneet Putousta ja ottaneet opit sieltä.
Kukahan masinoi tuon tilaisuuden, taasen on sana kiirinyt teinien keskuudessa.

Anonymous

“Ainakin yksi nuori makasi hetken tajuttomana maassa.”.
Outoa että pt levittää valheita. Videoltakin näkyy että neekeri asettautui itse rauhallisesti makoilemaan torille.

Anonymous

De witin pitäisi olla omat turvamiehet jos poliisi ei puolusta .Hänen puhe oli vain poliisi,poliisi,poliisi ……………..poliisi .

Öykkäri ei pääse koskaan minnekään vaan torille jää

Voisitteko kuvitella Viktor Orbánin torilla mylvimässä megafoni kädessä, vaikkapa cowboyhattu päässä:
”MATUT VITTUUN TÄÄLTÄ! PAINUKAA MATUT V I T T U U N ! ”
Ette voi. Siinäpä juuri on se ero kunnioitettavan, hyvinkoulutetun valtionpäämiehen ja tavallisen öykkärin välillä.

APUA TARVITAAN!

Paavo! Voisitko laittaa tänne tietoa KIRJEÄÄNESTYKSESTÄ? Ihan vahingossa vasta nyt luin että kirjeitsekin voi äänestää, ei tarvitse raahautua mihinkään lähetystöön. Tottakai sen teen!
https://vaalit.fi/kirjeaanestys

Ilmari

Nykäsen keskimmäisellä videolla kohdasta 31 eteenpäin näkyy, kuinka joku poika kaatuu. Siinä ei kuitenkaan näy mikä tai kuka hänet kaatoi. Seuraavaksi hän hyökkää Marco de Witin kimppuun.

Anonymous

Tubessa on atakkikooste nimellä videota, kaikki oleellinen pe ja la tapahtumista