Ulkoministeri Wallström: Ruotsin hallitus tekee kaikkensa, jotta isis-lapset saadaan kotiin

36912347_1739661542749568_5173238917771558912_n

Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström ilmoitti tänään, että Ruotsi aikoo tehdä kaikkensa, jotta Syyriassa oleskelevat isis-lapset saadaan takaisin Ruotsiin.

Wallström kertoo Facebookiin kirjoittamassaan päivityksessä, että Ruotsin hallitus on aloittanut intensiivisen työn, jotta ne lapset, joilla on jonkinlainen yhteys Ruotsiin, saadaa takaisin kotiin. Wallströmin mukaan ei ole mitään epäilystä etteikö hallitus tekisi kaikkensa saadakseen lapset Ruotsiin.

– Jokainen tapaus täytyy käsitellä omanaan. Lapset ovat erilaisissa tilanteissa, osa on orpoja, osa on pidätetty isiksessä tekemiensä rikosten takia. On tietenkin vaikea identifioida sellaisia lapsia ruotsalaisiksi, jotka ovat syntyneet paikalla.

Kaiken kaikkiaan tällä hetkellä leirillä on 76 000 ihmistä. Wallströmin mukaan hallitus aloittaa yhteistyön kansainvälisen Punaisen Ristin kanssa, jotta voidaan tehdä kaikki, jotta jokainen lapsi käsitellään oikeudenmukaisesti.

Wallström niin ikään vetoaa kaikkiin ruotsalaisiin viranomaisiin, jotta lapset saadaan kotiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

32 thoughts on “Ulkoministeri Wallström: Ruotsin hallitus tekee kaikkensa, jotta isis-lapset saadaan kotiin

 1. Ruotsalaiset kilpailevat keskenään hulluden ennätyksestä.
  Ruotsalaisimmat isis-lapset ovat tietysti ne jotka näyttävät mielipuolisimmilta.

  73
  1. On ihan selvää, että ruotsi tulee kompastumaan omaan maailman halaamiseensa. Islamin suhteen. Joka tietenkin johtaa siihen, että 10, 20 tai 50 vuotta niin muslimit päättävät asioista. Kuten walter totesi. Ruotsalaiset eivät tajua. muslimit ajattelevat että kello on teillä mutta meillä on aika.

   11
 2. Suomen pitäis ottaa selkeästi toinen suunta tän asian suhteen.

  Tekisivät muutenkin vähemmän lapsia.

  42
 3. Ja sana lapsi tulkitaan peri ruotsalaiseen tyylii että jokainen joka ilmoittaa olevansa alle 18v on lapsukainen joka tarvitseen Margot rouvan tai hänen uskon sisarensa vara mamiksi antamaan iltasella rintaruokintaa ja viekkuhoitoa.

  43
 4. Onneks tuonnekkin tulee käymään Savolainen teräsmies Vituiks’man, niin paskanen loppu on tuossakin asiassa pian käsillä. Paska on kylläkin jo niin sakeaa pohjolan kalifaatissa, että Vituiks’man:n tekee vaikeuksia sekoittaa sitä lisää 8(

  19
 5. Ruotsalainen vaikka on kuopan pohjalla, pyytää lisää lapioita, jotta voi kaivaa syvemmälle hymyssä suin. Hulluudella jokin raja on ollut, nyt sekin on ylitetty, ja reilusti.

  33
 6. Muija antaa ymmärtää että ruåtsi mukamas päättäisi itse ottaako äpärät maahan vai eikö ota.

  Uskoo ken tahtoo.

  1. ”Muija antaa ymmärtää että ruåtsi mukamas päättäisi itse ottaako äpärät maahan vai eikö ota. ”

   Olisiko ruotsalaisille on tehty tarjous, jos ottavat isis-lapset isis-vanhempineen takaisin, niin isis ei tee terroritekoja Ruotsissa. Eli Margot ostaa aikaa ja luulee ongelman poistuvan vihollisia vahvistamalla.

   15
   1. Kyllä. Käskyt miten tulee toimia annetaan ”merien takaa”. Näiden ns.”päättäjien” tehtävänä on ainoastaan välittää tieto alamaisille.

    4
    1
 7. ”On tietenkin vaikea identifioida sellaisia lapsia ruotsalaisiksi, jotka ovat syntyneet paikalla.” -Siis häh? Onko muka olemassa jotain mystistä ruotsalaisuutta johon eivät kuulu kaikki maailman ruskeat ihmiset? Margotin kannattaisi nyt olla varovainen puheissaan ettei ovikello soi illalla.

  22
  1. Wallström tarkoittaa, että ne uusruotsalaisten lapset, jotka ovat syntyneet isiksessä niin niitä on vaikea ”idetifioida” ruotsalaisiksi..

   12
   1. Miksi edes pitäisi? Toki Suomessakin kirjoitettiin 2-vuotiaista nigerialaismuksuista joita ei saa karkoittaa äitinsä mukana koska ”heillä on jo suomalainen identiteetti”. Kun isät, äidit ja lapset palaavat isiksestä, heillä ei ole tuomisenaan nöyryyttä ja kiitollisuutta vastaanottavaa maata kohtaan, vaan loputon viha jonka siirtävät lapsilleen kertomalla sankariteoistaan länsimaita kohtaan. Eikö Ruotsissa ole yhtäkään päättäjää joka tietäisi mitään muslimien mielenmaisemasta, ajattelutavasta?

    10
 8. Eikös tämä Margot rouva peräti yhden kesän liekkö ollut siivoojana pankissa alkoi neuvoa Trumppia talousasioissa. Toisaalta pelkään pahoin että ruotsissa nähdään taas kuinka vanha viisaus siitä kuinka tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Meidänkin pitäisi huolestua koska pohjoismaiden välillä on vapaa liikkuvuus myöskin tätä kalifaatin väkeä voi siirtyä tänne. Jos ne puhuvat ruotsia niin Närpeksen ja Affenanmaa voi kehittyä uudeksi isiksen tukialueeksi.

  18
 9. Ruotsi työntää aina ongelmia maton alle eikä koskaan tartu asioihin ajoissa sanoo:

  Ruotsin hallituksella on löysät housuissa koska tietää että teki miten tahansa on siitä pelkkää ongelmaa nyt ja tulevaisuudessa:

  1/ jos lapset haetaan tulee heistä kallis ongelma yhteiskunnalle ja yksilöille
  2/ jos lapsia ei haeta tulee heistä kallis ongelma yhteiskunnalle ja yksilöille

  Pieleen menee kiitos poliitikkojen jotka ovat vellihousuja eivätkä ajossa sanoneet EI koko IS- typeryydelle:

  ”EI SINNE LÄHDETÄ! JOS LÄHDETTE PERUMME KANSALAISUUTENNE ETTEKÄ KOSKAAN ENÄÄ PÄÄSE TAKAISIN. OMAISUUTENNE TAKAVARIKOIDAAN. PISTE!”

  16
 10. Maailmassa on vain kaksi kysymystä, joilla on merkitystä:
  ”miksi” ja ”entäs sitten”.

  Wallström voi kysyä itseltään, että olen ulkoministeri ”miksi”, ja ”entäs sitten”.

  Aivan.

 11. Jos yhteiskunnat meinaavat onnistua isislasten integroimisessa yhteiskuntaan niin nämä lapset pitäisi irroittaa kokonaan islamyhteisöistä ja lasten vanhempien pitäisi saada vähintään elinkautinen, koska he ovat hakeutuneet terroristiseen järjestöön.

  1. EI.

   Olen agnostikko, mutta Raamatussa lausutaan (2. Moos. 20:5):
   Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat;

   Lapsista kasvaa aikuisia. Ei armoa PILKKU Siperiaan: Ei armoa, Siperiaan.

 12. ”Olemme pahoillamme siitä, että maailmassa on lapsia, joita emme pysty auttamaan.”

  Sen jälken voikin ruveta vittuilemaan muiden maiden tekemisistä.

  ”Voiko joku nyt kertoa minulle minkä takia juuri Ruotsin on autettava näitä ihmisiä?”

  Sama suomeksi.

 13. Tuollaisen hallinnon vastustaminen kaikin keinoin,mukaanlukien aseellisesti on vain itsepuolustusta.

 14. Synnytyskoneet on ollu vauhdissa kun kalifaatin sankarit on kilpaa tyhjennelly pussejaan on ruotsin terroristiväki moninkertaistunu ulkomailla

 15. Toivottavasti täällä lorvailevat muslimipakolaiset (eivät kaikki heistä) keksivät tehdä ter.. turistimatkoja Pietariin. Sitten kun Puuttini pyytää meitä luovuttamaan ne, kerromme Venäjän olevan turvaton maa sotaorvoille pikkulapsille. Sitten näytetään persettä sille ankaran vittuilun säestyksellä. Puuttini mahda meille mitään.

  Uutiseen liittyen toivon kaikkien 76 000 älyävän olla ruotsalaisia terroristeja, nälkähän niillä tuolla on. Saavat ruoan lisäksi kaiken, myös oman kalifaatin pian. Siitä tulikin mieleeni, että ovatko kaikki kiinalaiset idiootteja? Miksei niille Ruotsi kelpaa? Kiinan valtion tulisi maksaa vaikka 100 000 000 kiinalaista muslimia hakemaan ilmaisen kaiken. Saa naapurimaat myös ilmaiseksi samalla. Missä hitossa ne viipyvät? Fakin älykääpiöt (eivät kaikki ole).

 16. suomi on vaarallisen lähellä ruotsia,ettei vaan joku keksi jotain yhteisestä taakanjaosta( loisien).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.