Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
IKirouta
IKirouta
12.4.2019 11:03

-Ei tule tuomiota=Junes maksaa “viulut”.
-Tulee tuomio= JSN maksaa “viulut”.
Siinä vaihto ehdot!

Hmmmm
Hmmmm
12.4.2019 13:58
Vastaa...  IKirouta

Miksi JSN:n pitäisi maksaa Vehkoon tekemä rikos.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.4.2019 12:18

Millä perusteella natsiksi ja pelleksi nimittelijä olisi oikeutettu saamaan oikeuden määräämänä vastapuolen maksamaan oikeudenkäyntikulunsa?
Oikeudenmukaisuus asiassa olisi, että vaikka tuomiota ei tulisi, saa vastaaja kuitenkin itse maksaa kulunsa, koska nimittely on kuitenkin tapahtunut tosiasia.
Vaikka katsottaisiin, että teko on tehty jotenkin lieventävien asianhaarojen vallitessa, niin eihän ole oikeudenmukaista rangaista kantajaa laittamalla tätä maksamaan?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.4.2019 12:55

Nyt äkkiä juttu kehiin, 150€ paukkui, miltei elinkautinen.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
12.4.2019 12:59
Vastaa...  fatwantarkistaja

150 päiväsakkoa ja 200 kaljarahaa.

Mummeli
Mummeli
12.4.2019 14:16
Vastaa...  fatwantarkistaja

Aihjaijai… voi olla hyvinkin varma että tulemme kuulemaan vastaisuudessa usein lausahdusta “… viharikoksesta tuomittu YLE:n toimittajana puuhasteleva faktantarkistaja…” ei se raha aina ole tärkein asia maailmassa.
Mm. Jussi Halla-aho(kin) voi nyt valtamedian sössöttäessä aidosti poliittisesta tuomiostaan kuitata koko lässytyksen vielä kepeimmillä olan kohautuksilla ja jos purnaaminen jatkuu niin tokaista vaikkapa että eikös se ole siellä teillä valtamediassa meriitti nämä tämmöiset viharikostuomiot.
EU halusi Suomessa lisää tuomioita viharikoksista, tässä niitä nyt tulee. Mahtaakohan tuomitulle maistua omiensa soppa?

Suomi Finland
Suomi Finland
12.4.2019 12:58

No niin. 15 päiväsakkoa on osoitus siitä, että oikeus toimii.
Asia opettaa kaikkia osapuolia hillitsemään itseään sananvalinnoissa, joita käyttää poliittisista vastustajista rajatullekaan yleisölle.
Ja luonnollisesti oikeuden päätös on asiassa looginen: jos menisin vetämään turpaan väkivaltaiseksi tietämääni tyyppiä, en saisi oikeudessa mitään alennuksia sen vuoksi. Junes käyttää karkeahkoa kieltä poliittisista vastustajistaan, mutta ei se oikeuta muita käyttämään kunnianloukkauksen tunnusmerkit täyttävää kieltä hänestä.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
12.4.2019 14:48
Vastaa...  Suomi Finland

En lähtisi näin merkityksettömän jutun ja siitä annetun “tuomion” perusteella julistamaan että “oikeus toimii”. Eiköhän tässä ole kyseessä ajankohtaan sopiva päätös joka tullaan kumoamaan hovioikeudessa kunhan vaalit on saatu käytyä.

Suomi Finland
Suomi Finland
12.4.2019 15:12

Vehkoo valittaa ‘järkyttyneenä’ asiasta.
Tämä oli hyvin ymmärrettävä ja odotettu ratkaisu.
Mielestäni oikeuden täytyy noudattaa mainitsemaani logiikkaa ollakseen uskottava.
Ei ketään saa mennä asiattomasti nimittelemään ja leimaamaan vain sen vuoksi, ettei hänen mielipiteensä satu miellyttämään.
Sehän olisi ihan sama kuin se, että jos vetäisi turpaan väkivaltaiseksi tiedettyä henkilöä, niin oikeus jättäisi tuomitsematta lyöjän, koska vastaaja on tunnetusti väkivaltainen.
Tai jos esim Jussi Halla-ahoa vastaan kiihotettaisiin ja oikeus toteaisi, että se on ihan ok, koska Halla-aho on itse saanut tuomion kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.
Toivottavasti tämä takoo suvaitsevaisten kalloon, että maahanmuuttokriittisyys ja rasismi eivät ole synonyymejä.

El Comandante Cero
El Comandante Cero
12.4.2019 13:37

Johanna Vehkoota varmaankin v… kuin pientä oravaa jäätynyt käpy. Mutta jos verrataan Janitskinin tapaukseen niin sarja hukuttaja vastasi vapaalta jalalta, lasten raiskaajat vastasivat vapaalta jalalta, piripirkolla näyttää olevan lupa solvata ja herjata ympärimaailmaa, niin varmaankin Vehkoo taas uhriutuu. Lopulta syyllisiä ovat tiisseliautoilijat jotka syövät punaista lihaa ja erittävät ympäristöönsä toksistamaskuliinisuutta saastuttaen puhtaan sukupuolineutraalin ympäristön. Puhumattakaan että paatunein feministi tuntee alakerrassaan muutakin kutinaa kuin hiivasienen. Tuohon kutinaan kun ei canesten auta.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
12.4.2019 13:41

Lehdet keskittyivät pelkkään natsitteluun eikä kait missään mainittu “vaaralliseksi leimaamista” tai sen yritystä. Eivät tunnu oikein ymmärtäneen koko keissiä ihan täysin.
Toivottavasti tämä rohkaisee monet muut myös haastamaan solvaajansa oikeuteen, nyt kun saatiin tämä “ennakkotapaus” natsittelusta ja vaaralliseksi leimaamisesta.
Tässä on nimittäin aika helvetin moni muukin täysin viaton ihminen leimattu julkisesti ja pahemmillakin ilmaisuilla, mm. Putinin rahoittamiksi maanpettureiksi! Mitkä ovat maanpetturiksi asiattomasti leimatun ihmisen esim. työllistymismahdollisuudet monella alalla?!
Hilut kinttuun vaan niille valehtelijoille ja kusipäille!!

Vitjaantunut Stadilainen
Vitjaantunut Stadilainen
12.4.2019 14:17

HAHAHHAHAHAHAHAH! AIJJ SAATANA! 🙂 Suvakkien peppukipu on valtavan paljon parempaa tän tapauksen johdosta kuin uskalsin toivoakaan! hahahahahahahahahahah!!!! Menkää vaikka Twitteriin lukemaan!
Nyt on kyllä täällä meikäläisellä hymy kuin Naantalin auringolla – korvasta korvaan! HAHAHAHAHHAH! LOL!!!
Vehkoo ja valtamedia: SERVATTU! Ai jukulauta miten hieno päivä! Kiitos taas Junekselle ja Tiinalle ja muille mukana olleille!

Sam Colt
Sam Colt
13.4.2019 10:58

Hyvät Tiina ja Junes!
Miettikää uusiksi tuo viestintästrategianne. Olette oikealla asialla, mutta etukäteen suunnittelematon säntäily kameran edessä ja sekava höpinä ei pidä kiinnostusta yllä tuntikausia.
Laittakaa käräjäoikeuden koko päätös perusteluineen luettavaksi PT-mediaan. Päätöksen merkitys on suurempi kuin käräjäoikeuden määräämät vertauskuvalliset sakko ja korvaukset.
Ymmärrän riemunne pienestä voitosta, mutta kisa ei ole vielä lopussa. Vastassa on yle, sanoma, alma, koko virkamiehistö ja oikeuslaitos. Niitä ei valita vaaleilla, vaan ne pitävät asemistaan kiinni kuolemaansa saakka. Tarvittaessa valta käyttää myös väkivaltaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.4.2019 15:34

“Käräjäoikeuden mukaan Vehkoon ilmaisuja ei ole pidettävä väärinä tai valheellisina. Tältä osin oikeus viittasi esitettyyn näyttöön.”
unv.is/https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006068165.html
Kas, kas…
Käräjäoikeuskin loukkaa Juneksen kunniaa, jos vihjailee, että natsi, natsipelle ja rasisti terrmit ovat missään määrin sopivia.
Kyllä Lokan tominnasta on rasismi kaukana. Kyse ei missään määrin ole biologisesta etnisyydestä tai ihonväristä. Mutta syystä tai toisesta kehitysmaalaisten perseilyn arvosteleminen halutaan nähdä ‘rasismina’.
Tietysti on niitäkin, jotka eivät perseile. Mutta ovatko he yhteiskunnalle hyödyksi muutenkin kuin vain toteemeina? Se onkin sitten oikein hyvä kysymys, joka ei sekään ole rasismia.
Molopäät väittävät, että on pahuutta jättää ulkomaalaiset ilman apua. Mutta mitään ongelmaa ei edes arvella olevan olemassa mummojen ja vaarien hoidossa. Kyllä on tiedetty ihan hyvin miten asiat ovat. Kyllä kunta voi jotain päätellä siitä, paljonko maksuja maksetaan ja mikä on kulloinenkin hoidossa olevien pääluku. Tyhmäkin tajuaa, että halvalle ei saa hyvää.
Joillakin on niin kova palo leikkiä hyvää ihmistä, että ihan pääsee unohtumaan tällaiset pikkuasiat kuin oman kansan vanhusten ihmisarvoinen vanhuus. Ei muka ole rahaa. No ei ole, kun syydetään helvetisti rahaa sellaisten palveluihin, joiden pitäisi oikeasti olla tuhansien kilometrien päässä meistä.