Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Yhdenvertaisuus lain edessä
Yhdenvertaisuus lain edessä
13.4.2019 19:25

Pitäisikö journalistiliitto lakkauttaa ? Hyväksyy rikollisen toiminnan ja puolustaa sitä ?
Journalisti-lehden toimittaja puolustelee toimittajien oikeutta nimitellä ihmisiä
https://mvlehti.net/2019/04/13/journalisti-lehden-toimittaja-puolustelee-toimittajien-oikeutta-nimitella-ihmisia/
VERTAA:
Vas­ta­rin­ta­liik­keen toi­min­ta on ho­vi­oi­keu­den mu­kaan ylei­sen edun vas­tais­ta. Täs­tä syys­tä va­roi­tus ei ole ho­vi­oi­keu­den mu­kaan riit­tä­vä.
– Asi­as­sa on joka ta­pauk­ses­sa sel­vi­tet­ty, et­tä PVL hy­väk­syy yh­dis­tyk­sen ja sen ar­vo­jen puo­les­ta teh­dyn vä­ki­val­lan. Edel­lä lau­su­tus­ta on pää­tel­tä­vis­sä, et­tä yh­dis­tys to­si­a­si­al­li­ses­ti hy­väk­syy sen toi­min­taan liit­ty­vän vä­ki­val­lan. Täl­lai­nen toi­min­ta ei nau­ti yh­dis­ty­mis­va­pau­den suo­jaa.
https://www.suomenmaa.fi/stt-paaotsikot/turun-hovioikeus-paatti-lakkauttaa-uusnatsijarjesto-pohjoismaisen-vastarintaliikkeen–vastarintaliikkeen-avustajan-mukaan-valit-6.3.421242.175653bec4

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
13.4.2019 23:37

Muista aitokansallismielisistä järjestöistä/puolueviritelmistä poiketen Vastarintaliikettä ei pystytty tuhoamaan järjestön sisään soluttautuneiden myyrien avulla -se kiellettiin poliittisella päätöksellä, jälleen kerran röyhkeästi suomen perustuslakia rikkoen. Pöyristyttävintä tässä näytelmässä oli kuitenkin se että eräät itseään kansallismieliseksi väittävät henkilöt olivat suorastaan tyytyväisiä (ehkä myös kieltoa järjestelemässä?) mielivaltaisesta päätöksestä mikä on täysin käsittämätöntä. Miten aidosta ”sananvapauden puolustajasta” ja/tai ”suomen pelastajasta” on kyse jos koko ”skenen” parhaiten organisoidun ryhmän poiston kokee positiivisena tapahtumana? Voiko perustuslakiin kirjattuja KANSALAISoikeuksia rajoittavaa poliittista poliisia kannattava järjestö, puolue tai yksittäinen henkilö rehellisesti sanoa olevansa kansallismielinen? (Vai onko kenties kyse jostain toisesta《kansasta》?)
Siinä hieman mietittävää vaalipäivän aatoksi…
Otsikon kysymykseen: Jos puoluerajat ylittävää yhteistä rintamaa sananvapauden puolesta ei saada aikaiseksi kiellot ja rajoitukset tulevat jatkumaan täydelliseen hiljentämiseen asti. Tilanne on syytä ottaa sen vaatimalla vakavuudella.

Paavo Pökäle
Paavo Pökäle
14.4.2019 14:38

Ei Vehkoo mikään faktantarkastaja ole. Muuttakaa sen f:n paikalle p. niin saatte Vehkoon oikean ammatin. Siis PASKANTARKASTAJA, jonka paikka on paskahuulin alapuolella tarkastamassa kaikki pökäleet jotka viemariin menevät! Hajukin akalla on sen mukainen. Vitunvirkkaajan lemu!

Rusoposkinen Inkkari
Rusoposkinen Inkkari
13.4.2019 19:44

Faktantarkastajaksi saa kutsua, jos hän sen sallii ja käyttää itsekin itsestään sitä termiä.
Nyt yleisessä käytössä se herättääkin vihaa ja halveksuntaa, joten se voidaan myös tulkita vihapuheeksi.

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
13.4.2019 19:47

Aikooko Junes tehdä tutkintapyynnöt noista Twitter-solvauksista? Oikeuden Vehkoo-päätöksen jälkeenhän nuo voi nähdä vielä erikseen oikeutta halventavina loukkauksina. Lisäksi jos kaikilta noilta saisi sen 150-200€ korvausta, siitähän tulisi ihan kivasti kaljarahaa. Ja rahaa Tiinan hömpötyksiin, kuten alpakoihin ja meikkeihin 🙂
Lisäksi voisiko noista saada Suomen oikeuslaitokselta jonkinlaisen varoituksen Twitterille ja vaikkapa vihapuhujien tilit kiinni? Ja jos eivät suostu, voisiko kyseeseen tulla EU-tason vihapuhejuttu Twitteriä vastaan ja kunnon sakkouhka..?

Faktavehkoaja?
Faktavehkoaja?
14.4.2019 02:17

Faktantarkastaja tai faktantarkistaja, who cares. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Miten olis faktantirkistelijä? Faktanmuunnostelija? Faktanannostelija?

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
14.4.2019 11:34
Vastaa...  Faktavehkoaja?

Saiko sanoa fatwantarkistaja?

EI RUOTSIN MUNAUKSIA SUOMEEN!
EI RUOTSIN MUNAUKSIA SUOMEEN!
14.4.2019 11:43

Asiaa Expressenissä: ”Suomi tekee Ruotsin virheet ja Ruotsi kieltäytyy ottamasta oppia Suomen hyvistä asioista”
https://www.expressen.se/ledare/finlandare-bli-inte-som-vi/