Kööpenhaminassa mellakka kun mielenosoittajat heittivät koraaneja maahan

51645294_1868348986624103_8211715159119364096_n.png

Ulkomaalaistaustaiset aikuiset miehet hyökkäsivät tänään Kööpenhaminan Nørrebrossa Stram Kurs-puolueen johtajan Rasmus Paludanin kimppuun. Stram Kursin pitämää mielenosoitusta vastaan oli raivokkaita vastamielenosoituksia, joihin osallistui lähinnä ulkomaalaisia.

Paludanin mielenilmaisu oli radikaali. Hän otti kassistaan koraanin ja heitti sen maahan. Tästä seurasi, että kymmenet ulkomaalaistaustaiset miehet alkoivat viskomaan mielenosoittajia kivillä ja pulloilla. Tässä yhteydessä poliisi päätti ottaa Paludanin turvaan poliisin panssariautoon ja hänet kuljetettiin paikalta poliisisaattueessa pois.
Kun mielenosoitus loppui tähän alkoi alueella täysi kaaos. Kolmansista maista tulleet miehet kaatoivat kaduille roskakontteja ja sytyttivät niitä tuleen. Lisäksi liikkeiden ikkunoita rikottiin ja katukiviä viskottiin ympäriinsä. Myös kadun varrelle pysäköityjä autoja rikottiin ja lähistöllä tapahtui jonkinlainen räjähdys.
Poliisi vastasi mellakoitsijoille ampumalla joukkoon kyynelkaasua ja vyöryttämällä joukot saarroksiin. Mellakkavarusteiset poliisit olivat pukeutuneet luotiliiveihin, kypäriin ja kaasunaamareihin. Ainakin yksi mellakoitsija otettiin kiinni.
Asiasta kirjoitti Extrabladet. Sieltä voi katsoa myös hyvän kuvasarjan, jolloin saa käsityksen kuinka vakavasta tilanteesta oli kysymys.
https://ekstrabladet.dk/112/paludan-angrebet-mand-anholdt/7597267
Rasmus Paludan on Stram Kurs-nimisen puolueen puheenjohtaja ja tullut tunnetuksi hyvin kriittisistä kannoistaan islamilaiseen maahanmuuttoon. Stram Kursia voisi jotenkin verrata vaikkapa Alternativ för Sverigeen.
Paludanin porukka on siinä mielessä rohkeaa porukkaa, sillä he uskaltavat mennä pitämään mielenosoituksia maahanmuuttajalähiöihin. Viimeksi muutama viikko sitten vastaavassa mielenosoituksessa Stram Kursin mielenosoitus oli nimeltään ”Pekoni-koraani”. Osallistujat laittoivat koraanin sivujen väliin pekonia ikäänkuin purilaiseen.
Tuolloin pari kiivainta kolmansista maista tullutta miestä hyppäsi kanavaan eikä suostunut tulemaan pois ennenkuin koraanin häpäiseminen lopetetaan.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
14.4.2019 18:11

Kehitysmaamuslimeita onkin hyvä hieman innostaa näyttämään todelliset karvansa. Jos nyt on korrektia puhua karvoista.

Minä
Minä
14.4.2019 18:16
Vastaa...  Valtsu

Yksintulleista alaikäisistä päätellen ne ovat vallan karvaisia ja ryppyisiä jo varhaisteini-iässä, joten kaipa se karvoista puhuminen on ihan paikallaan.

- Soomepois Eestist -
- Soomepois Eestist -
14.4.2019 18:18

No voihan h-vetti, pysyköön siellä kanavassa vaikka kuolemaansa asti jos koraanien viskominen kadulle aiheuttaa tuollaisen reaktion! Kuulostaa hyvältä alulta. Tanskanmaa ei sitten ehkä olekaan ihan täysin mädätetty pilalle kuten Ruotsi….

Heikki Kunttu
Heikki Kunttu
14.4.2019 18:18

Primitiivihuligaanit ei kuulu länsimaihin!

ro
ro
14.4.2019 18:23

Mitäää kyynelkaasua, kovat lippaseen ja tuli vapaa. Loppuu ahlämien vittuilu lyhyeen.

Polpo on muslimien puolella
Polpo on muslimien puolella
14.4.2019 20:09
Vastaa...  ro

Ei tule koskaan tapahtumaan sillä poliisit haluavat ampua vain valkoihoista kantaväestöä.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
14.4.2019 18:34

Jos muistan oikein niin vokkeihin oli jaettu raamattuja kotoutumisavuksi, joku taisi kertoa niiden päätyneen jäteastian ympärille…
Joten matujen on ihan turha hermostua pienestä koraaninheittelystä.

Rakettitutkijat hoi!
Rakettitutkijat hoi!
14.4.2019 18:39

Joko quraani on viety quuhun?

Valtsu
Valtsu
14.4.2019 20:48

Kuule, just saatiin alas puusta.

Leso
Leso
14.4.2019 21:01
Vastaa...  Valtsu

Se on Valkoisen Miehen hommia keksiä raketti.

Aappa
Aappa
14.4.2019 21:44

Kiivaimmat on varmaan lukutaidottomia. Anyway, turvapaikkojen käsittelyssä voitaisiin lähteä siitä, että niitä ei myönnetä islaminuskoisille. Säästyttäisiin monelta murheelta ja tietysti turhilta kustannuksilta.

Anonymous
Anonymous
14.4.2019 23:45
Vastaa...  Aappa

Kun tulos vaaleista on nyt selvä, tulee tapahtumaan se kehitys joka johtaa ruotsin kaltaiseen tilanteeseen. Kun katselin esim rinteen/ohisalon/andersonin haastatteluja, he eivät todellakaan tajua islamin kehitystä/valloitusta/uhkaa. On ihan naurettavaa esim sdp, vihreät ja vasemmisto, jotka hehkuttavat naisten asemaa kun samaan sikaan taustalla haastatteluissa muslimi nainen joka on ns peitetty.

Lee Andersson
Lee Andersson
15.4.2019 02:22
Vastaa...  Anonymous

Orpon perkele varttikommari on tässä paljon vartijana. Tulee todennäköisesti lähtemään mukaan rinteen marxilaishallitukseen. Orpon ainoa ehto on että lisää ählyjä pitää saada, kaikesta muusta voi joustaa… joten näin tulee käymään.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
15.4.2019 02:20

Ajaisivat samantien mereen asti nuo, kerran eivät kestä yhtä kirjan tärveltymistä. Länsimaihin ei kuulu moinen apinamainen käytös, jossain Beirutissa varmaan arkipäivää, menisivät sinne rakentamaan barrikadia. Opetelkaa myös uimaan.
Ei välttämättä ole hyvä idea, mutta on hyvä, että joku käy välillä näyttämässä, mistä valloittajat on tehty.

Anonymous
Anonymous
15.4.2019 08:07

Onpa lapsellinen jätkä tuo Paludan. Tahallistaa, typerää provokaatiota.

Mauri Hyhkö
15.4.2019 20:27
Vastaa...  Anonymous

Näin on, mutta onneksi uustanskalaiset suhtautuivat provokaatioon asian vaatimalla rauhallisuudella.

Anonymous
Anonymous
15.4.2019 11:10

Koraanin kanssa mieltä osoittaessa on sama ongelma kuin venäläisissä aseissa. Kun hankkii sellaisen niin samalla tulee kannattaneeksi niiden valmistajaa.

Anonymous
Anonymous
15.4.2019 13:21

Suomessa Koraani torakat piileskelee ,koska ei ole vielä riittävästi lisääntynyt .