Myös Malmössä vietetty murhasunnuntaita

Kuvakaappaus 2019-04-14 16-30-39

Malmön keskustassa alettiin ammuskelemaan alkuiltapäivästä. Bergsgatanilla tapahtuneessa ammuskelussa yksi henkilö nostettiin makuuasennossa Monosen mustaan Volvoon.

Tapahtumat lähtivät liikkeelle klo 13.20 aikaan. Useat ilmoittajat soittivat hälytyskeskukseen, että kadulla ammutaan. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin pensaikosta yksi kuollut kohde.

Tapahtumapaikka on Malmön keskustaa vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella. Tapahtumalla oli varmasti useita silminnäkijöitä. Sivulliset eivät saaneet osumaa.

Polisen

Tapahtuman jälkeen poliisi aloitti normaalin murhatutkinnan ja alueelle saapui valkohaalariset miehet. Sinipukuiset kirjasivat ritsivihkoon sanan ”murha”, kiinniotettujen epäiltyjen kohtaan vedettiin toistaiseksi poikkiviiva.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Myös Malmössä vietetty murhasunnuntaita

 1. Nämä rikkauden osoitukset tulevat Malmössä jatkuvasti lähemmäksi ”oikeiden” ruotsalaisten reviirejä. Ruotsalaisethan eivät pohjimmiltaan tykkää edes toisistaan, saati sitten vieraista kulttuureista tulevista. Se on vain eliitin oman kilven kiilloittamista (tähtäimessä ne kovapalkkaiset EU:n ja YK:n paikat) – ja oman kansan kustannuksella. Ei varmaan eliittikään tykkää enää kansastaan kun ovat menneet niin suurin joukoin Ruotsidemokraatteja äänestämään… Mitenkähän meillä Suomessa tänään käy?

  24
 2. Mutta eipä hätää, ruotsalaiset kyllä imuroivat koko ajan korvaavia moniosaajia Afrikasta ja muslimimaista paikkaamaan kaatuneita.

  Ehkä jopa niin, että jokaisen tapetun tilalle saadaan useitakin kavereita lisää paikkaamaan kiljuvaa osaajapulaa minkä nämä surmat aiheuttavat.

  39
  1. Kohta suomalaiset ”imuroivat” näitä rikastuttajia Ruotsista tänne. Ei me kauaa saada nauttia näistä ”jo olevista”. Kohta niitä uiguureitakin tulee meille. Tietty Ruotsin kautta tai sit nk. ruotsalaisina. Eix niitä ollut joku 11 miljoonaa, vai miten se meni?

   10
 3. Aikoinaan tällaiset uutiset olivat harvinaisia. Monikulttuurisuus on tuonut ”sivistyksen” Ruotsiinkin. Kiitos Palmen, joka aikoinaan päätti, että tehdään Ruotsista monikulttuurinen. Sen jälkeen noita monikulttiuskovaisia onkin noussut politiikkaan lukemattomia määriä, kun kaikki haluavat monikultin tarjoamalle hillotolpalle.

  27
 4. Vertauskuvaksi riittänee Pohjois-Irlannin Bloody Sunday, ovat ne uskonasiat välillä kova juttu sano. Tuolloin 70-luvulla oli skismoja protestanttien ja roomalaiskatolilaisten välillä e.m. maassa. Vain ortodoksit puuttuivat!

  Shiioilla ja sunneilla noi tulehtuneet välit lienevät vielä astetta pahemmat kuin kristityillä? Ja samaan soppaan jokerina kurdit, niin saadaan oikein kunnolla pöhinää & säpinää kaduille….

  22
  1. Jos tarkkoja ollaan, olivat Pohjois-Irlannin ”the Troubles” koko lailla poliittinen skisma:

   toisella puolella olivat irlantilaiset kansallismieliset, jotka halusivat saaren pohjoisosan liittämistä loppusaareen. Vastapuolen muodostivat brittiläiset (paljolti skottilaisten jälkeläiset), jotka kannattivat pysymistä Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneenä Kuningaskuntana.

   Oman mausteensa trabelille antoi uskonto, joka oli irlantilaisilla katolinen heidän kieltäydyttyään osallistumasta 1500-luvulla silloisen siirtomaaherran Englannin kuninkaan Henrik VIII:n masinoimaan uskonpuhdistukseen. Britti-skoteilla puolestaan oli sen seurauksena prostestanttinen, paljolti kalvinistinen.

   Asia ei silti muutu miksikään:
   uskonto antaa lisämaustetta poliittiselle rettelöinnille. Pahiten se vaikuttaa vaikkapa juuri nyt, kun yksi osapuoli toimii uskonnollisen hurmoksen johdattamana ja toinen (eli meikäläiset) emme.

   Joku saattaisikin alkaa jo kysellä, tarvitsemmeko me sittenkin alati enemmän ja kaikkialle tällaisia tapauksia:

   https://mvlehti.net/2019/03/15/video-katso-veriloyly-uuden-seelannin-christchurchin-moskeijassa-tekijan-kuvaamana/

   mutta taustaäänenään bassoäänellä messuttu:
   ”In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti! Deus vult! Deus vult! Deus vult!”

   1. Qroquius Kad: ”[,,,] uskonto antaa lisämaustetta poliittiselle rettelöinnille.”

    Itse asiassa vielä jännittävämpää on, että tänäpänä moni protestanttinen teologi siirtyy katoliseen kirkkoon.
    Itse olen kasvatettu protestantiksi, ja mulle on katoliset avoimesti vittuilleet, koska katolisuus ja protestantti.

    Mutta tämä asia on oikeasti huolestuttava. Tää on fakta.
    Ensi viikolla otan asiasta parempaa selkoa.

    Mutta kuulkaa tää ei hyvältä näytä, ei ollenkaan.
    Rivit on niin hajallaan, ettei voi vittu en paremmin sano…

    1. Opettele kirjoittamaan. Mitä ”tänäpänä” tarkoittaa? Peruskouluun vaan takaisin.

 5. Malmössa on myös räjähtänyt kahden maissa yöllä. Nelikerroksinen talo Amiralsgatanilla. 12-vuotias tyttö on viety sairaalaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.