Myös Malmössä vietetty murhasunnuntaita

Kuvakaappaus 2019-04-14 16-30-39

Malmön keskustassa alettiin ammuskelemaan alkuiltapäivästä. Bergsgatanilla tapahtuneessa ammuskelussa yksi henkilö nostettiin makuuasennossa Monosen mustaan Volvoon.

Tapahtumat lähtivät liikkeelle klo 13.20 aikaan. Useat ilmoittajat soittivat hälytyskeskukseen, että kadulla ammutaan. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin pensaikosta yksi kuollut kohde.
Tapahtumapaikka on Malmön keskustaa vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella. Tapahtumalla oli varmasti useita silminnäkijöitä. Sivulliset eivät saaneet osumaa.
Polisen
Tapahtuman jälkeen poliisi aloitti normaalin murhatutkinnan ja alueelle saapui valkohaalariset miehet. Sinipukuiset kirjasivat ritsivihkoon sanan ”murha”, kiinniotettujen epäiltyjen kohtaan vedettiin toistaiseksi poikkiviiva.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Leso
Leso
14.4.2019 16:59

Hetken verran kerran luulin lukevani Seiskan vitsisivua. Mutta juuei.

Puosuvaari
Puosuvaari
14.4.2019 17:04

Nämä rikkauden osoitukset tulevat Malmössä jatkuvasti lähemmäksi ”oikeiden” ruotsalaisten reviirejä. Ruotsalaisethan eivät pohjimmiltaan tykkää edes toisistaan, saati sitten vieraista kulttuureista tulevista. Se on vain eliitin oman kilven kiilloittamista (tähtäimessä ne kovapalkkaiset EU:n ja YK:n paikat) – ja oman kansan kustannuksella. Ei varmaan eliittikään tykkää enää kansastaan kun ovat menneet niin suurin joukoin Ruotsidemokraatteja äänestämään… Mitenkähän meillä Suomessa tänään käy?

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
14.4.2019 17:05

Mutta eipä hätää, ruotsalaiset kyllä imuroivat koko ajan korvaavia moniosaajia Afrikasta ja muslimimaista paikkaamaan kaatuneita.
Ehkä jopa niin, että jokaisen tapetun tilalle saadaan useitakin kavereita lisää paikkaamaan kiljuvaa osaajapulaa minkä nämä surmat aiheuttavat.

Ruotsis käyny
Ruotsis käyny
14.4.2019 18:45

Kohta suomalaiset ”imuroivat” näitä rikastuttajia Ruotsista tänne. Ei me kauaa saada nauttia näistä ”jo olevista”. Kohta niitä uiguureitakin tulee meille. Tietty Ruotsin kautta tai sit nk. ruotsalaisina. Eix niitä ollut joku 11 miljoonaa, vai miten se meni?

Uiuiui
Uiuiui
15.4.2019 03:10
Vastaa...  Ruotsis käyny

Kiinakin liittynyt jengiin, heittää omat ei-toivotut asukkaansa Eurooppaan?

Minä
Minä
14.4.2019 17:07

Aikoinaan tällaiset uutiset olivat harvinaisia. Monikulttuurisuus on tuonut ”sivistyksen” Ruotsiinkin. Kiitos Palmen, joka aikoinaan päätti, että tehdään Ruotsista monikulttuurinen. Sen jälkeen noita monikulttiuskovaisia onkin noussut politiikkaan lukemattomia määriä, kun kaikki haluavat monikultin tarjoamalle hillotolpalle.

- Soomepois Eestist -
- Soomepois Eestist -
14.4.2019 17:29

Vertauskuvaksi riittänee Pohjois-Irlannin Bloody Sunday, ovat ne uskonasiat välillä kova juttu sano. Tuolloin 70-luvulla oli skismoja protestanttien ja roomalaiskatolilaisten välillä e.m. maassa. Vain ortodoksit puuttuivat!
Shiioilla ja sunneilla noi tulehtuneet välit lienevät vielä astetta pahemmat kuin kristityillä? Ja samaan soppaan jokerina kurdit, niin saadaan oikein kunnolla pöhinää & säpinää kaduille….

Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.4.2019 19:28

Jos tarkkoja ollaan, olivat Pohjois-Irlannin ”the Troubles” koko lailla poliittinen skisma:
toisella puolella olivat irlantilaiset kansallismieliset, jotka halusivat saaren pohjoisosan liittämistä loppusaareen. Vastapuolen muodostivat brittiläiset (paljolti skottilaisten jälkeläiset), jotka kannattivat pysymistä Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneenä Kuningaskuntana.
Oman mausteensa trabelille antoi uskonto, joka oli irlantilaisilla katolinen heidän kieltäydyttyään osallistumasta 1500-luvulla silloisen siirtomaaherran Englannin kuninkaan Henrik VIII:n masinoimaan uskonpuhdistukseen. Britti-skoteilla puolestaan oli sen seurauksena prostestanttinen, paljolti kalvinistinen.
Asia ei silti muutu miksikään:
uskonto antaa lisämaustetta poliittiselle rettelöinnille. Pahiten se vaikuttaa vaikkapa juuri nyt, kun yksi osapuoli toimii uskonnollisen hurmoksen johdattamana ja toinen (eli meikäläiset) emme.
Joku saattaisikin alkaa jo kysellä, tarvitsemmeko me sittenkin alati enemmän ja kaikkialle tällaisia tapauksia:
https://mvlehti.net/2019/03/15/video-katso-veriloyly-uuden-seelannin-christchurchin-moskeijassa-tekijan-kuvaamana/
mutta taustaäänenään bassoäänellä messuttu:
”In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti! Deus vult! Deus vult! Deus vult!”

Leso
Leso
14.4.2019 19:50
Vastaa...  Qroquius Kad

Qroquius Kad: ”[,,,] uskonto antaa lisämaustetta poliittiselle rettelöinnille.”
Itse asiassa vielä jännittävämpää on, että tänäpänä moni protestanttinen teologi siirtyy katoliseen kirkkoon.
Itse olen kasvatettu protestantiksi, ja mulle on katoliset avoimesti vittuilleet, koska katolisuus ja protestantti.
Mutta tämä asia on oikeasti huolestuttava. Tää on fakta.
Ensi viikolla otan asiasta parempaa selkoa.
Mutta kuulkaa tää ei hyvältä näytä, ei ollenkaan.
Rivit on niin hajallaan, ettei voi vittu en paremmin sano…

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
15.4.2019 08:19
Vastaa...  Leso

Opettele kirjoittamaan. Mitä ”tänäpänä” tarkoittaa? Peruskouluun vaan takaisin.

Märsta ent. OK-alue nyk. ghetto
Märsta ent. OK-alue nyk. ghetto
14.4.2019 18:33

Märstassa kerrostalon tuhopoltto juuri nyt.

toni lajos
toni lajos
14.4.2019 19:29

Luotien laulu vain soi…

Heja Sverige
Heja Sverige
15.4.2019 11:12

Malmössa on myös räjähtänyt kahden maissa yöllä. Nelikerroksinen talo Amiralsgatanilla. 12-vuotias tyttö on viety sairaalaan.