Ruotsissa aamun aikana kaksi isoa räjähdystä

vcEGRjmg

4QiLbAl

Ujci8g8
Norrköpingin pommitus. Kuvat: Yksityinen

Myös pommeja on taas räjäytelty ympäri Ruotsia. Tukholman Vinstassa räjäytettiin yöllä liiketila. Suurin mälli oli kuitenkin Norrköpingissä, jossa kiinteistö sai suuria vahinkoja.

Poliisi sai Norrköpingin keskustaan ilmoituksen noin puoli viiden aikaan aamuyöstä. Sankt Persgatanilla oli tapahtunut iso räjähdys. Poliisi kuvailee tilannehuoneessa räjähdystä suureksi.

Alue eristettiin heti tapahtuman jälkeen ja raskaasti varustautuneet poliisit vartioivat aluetta. Poliisin pommikoira haravoi aluetta. Pommiryhmä alkoi tutkimaan räjähdystä aamun mittaan ja alue räjähdyspaikan ympärillä on eristetty.

Räjähdys tehtiin katutasossa olleeseen parturiliikkeeseen. Kuvista voi huomata miten pommi aiheutti suurta vahinkoa. Käytännössä koko julkisivu löpsähti remonttikuntoon.

Poliisi tutkii asiaa yleisenä vaaran aiheuttamisena. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Tietojen mukaan liikettä harjoittaa ulkomaalaistaustainen henkilö. Alamaailman kuiskinta ei kerro tai tiedä ainakaan vielä mitään motiivia.

Edit:: kultaseppä korjattu parturiksi.

Polisen

Tukholmassa Vinstassa räjäytettiin niin ikään liike- tai yhdistystila. Klo 06.00 aikaan sattuneessa räjähdyksessä kiinteistö sai isoja vaurioita.

Paikallinen asukas kertoo Pt-medialle, että heräsi aamulla räjähdyksen ääneen.

– Kuulin joskus klo 6 aikaan jonkinlaisen räjähdyksen. En osaa sanoa oliko se iso vai pieni, mutta heräsin siihen. Sen jälkeen alkoi huutaa autojen varashälyttimet ja muutaman minuutin päästä poliisi- ja paloautojen sireenit.

Räjähdyksen kohde oli autokorjaamo. Sama korjaamo koki edellisen räjähdyksen vain pari viikkoa sitten. Tuolloin kolme sivullista sai jonkinlaisia fyysisiä vammoja ja joutuivat hakeutumaan sairaalahoitoon.

Poliisi tutkii asiaa yleisen vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Motiivia ei tiedetä.

Polisen

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Ruotsissa aamun aikana kaksi isoa räjähdystä

 1. Jåå-å. Siellä täällä paukahtelee, ja ruåtsin påliisi pyörii ympäriinsä- koska ketään ei saada kiinni, kun mikään liity mihinkään, ja pitää diskuteerata, och luonnollisesti lisätä pullahalibussien määrää

  29
  1. Iltalehti uutisoi pienellä par pv sitten Malmössä koulussa räjähtäneen, sitten uutinen katosi. Mikäs se oli?

   21
 2. No hitto. Kai se on muutettava Ruåtsiin, koska siellä on jänskää. Empä olisi tätä arvannut.
  Tyhmä tyttönen, tyhmä!

  Paskastania pyrkii eeuuseen, joten ei ole jänskää.

  15
 3. Dam och herr frisering lukoo tuos Kultasaksi nimisen puljun kyltis pienellä. Olisko näillä jääny jizyat rästiin tai vallan kieltäytyneet suojelusta ja oikeudesta yrittää ?

  15
  1
  1. Niinpä, meno on parhaimmillaan tai pahimmillaan kuin 1920-luvun Chicagosta, Al Caponen ja kieltolain kulta-ajoilta. Ainakin metodit ovat kuin suoraan kopioitu sieltä eli näin ironisesti sanottuna ”moniosaamista”. Mistä sitten löytyy Ruotsin tosielämän Elliot Ness tai se kuvitteellinen vigilante-hahmo Bronsonin Väkivallan vihollinen leffasarjasta, joka laittaa rikolliset kuriin?

 4. Malmössä ammuttiin juuri! Guldsaxen on parturikampaamo eikä kultasepänliike, hehe, kuten edellinen huomautti.

 5. Kuinkas ne Jugoslavian hajoamissodat muuten aikoinaan alkoivat??Varmaan sellaisilla virallisilla sodanjulistuksilla yms. eikös niin??Aivan varmasti ne kuitenkaan eivät alkaneet satunnaisilla ammuskeluilla ja räjähdyksillä eiväthän?

  15
  1. Jugoslavian monikulttuurinen yhteikunta koe päättyi Titon kuoleman jättäämään valtatyhjiöön, ei ollut diktaatoria pitämässä yhteiskuntaa väkipakkolla pystyssä ja niin alkoi eri ryhmien välillä tilien tasaaminen. Eu:ssa eikä edes Suomessa opittu mitään vaikka meiltä kävi parikin henkilöä tonkimassa joukkohautoja ja neuvottelmassa rauhansopimuksia.
   Koko helkutin eu on tänäpäivänä samassa jamassa jossa epäoikeudenmukaisella johtamisella on kylvetty vihaa eriryhmien välille.

   12
 6. Melkolailla tavanomainen yö naapurissa, Cigagon kirjoituskoneet ( konepistooli ) rallattaa, liikehuoneistot säpäleiksi, ovatko verojaan maksaneet, kosto on suloista, joitakin kaatuneita, Napurin sotilashautaasmaat ovatkin melko vaatimattomia, nyt siihen saadaan korjausta. Kunhan loputkin isis-taistelijat sekä lapset saadaan ” kotiin ” alkaa svenssonin kotouttaminen.

  13
 7. Ruotsihan on Euroopan ykkönen rikostilastoissa ja jos haluaa pitää ykköspaikan niin kyllä sen eteen täytyy käsittääkseni tehdä lujasti töitä.

  23
 8. Ruotsi alkaa muistuttamaan arabimaita ”arabikevään” jälkeen. Aseita ja räjähteitä virtaa maahan entisistä jugoslavian maista ja jälki alkaa olla karmeaa.

  19

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.