Ruotsissa aamun aikana kaksi isoa räjähdystä

vcEGRjmg
4QiLbAl

Ujci8g8
Norrköpingin pommitus. Kuvat: Yksityinen

Myös pommeja on taas räjäytelty ympäri Ruotsia. Tukholman Vinstassa räjäytettiin yöllä liiketila. Suurin mälli oli kuitenkin Norrköpingissä, jossa kiinteistö sai suuria vahinkoja.

Poliisi sai Norrköpingin keskustaan ilmoituksen noin puoli viiden aikaan aamuyöstä. Sankt Persgatanilla oli tapahtunut iso räjähdys. Poliisi kuvailee tilannehuoneessa räjähdystä suureksi.
Alue eristettiin heti tapahtuman jälkeen ja raskaasti varustautuneet poliisit vartioivat aluetta. Poliisin pommikoira haravoi aluetta. Pommiryhmä alkoi tutkimaan räjähdystä aamun mittaan ja alue räjähdyspaikan ympärillä on eristetty.
Räjähdys tehtiin katutasossa olleeseen parturiliikkeeseen. Kuvista voi huomata miten pommi aiheutti suurta vahinkoa. Käytännössä koko julkisivu löpsähti remonttikuntoon.
Poliisi tutkii asiaa yleisenä vaaran aiheuttamisena. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Tietojen mukaan liikettä harjoittaa ulkomaalaistaustainen henkilö. Alamaailman kuiskinta ei kerro tai tiedä ainakaan vielä mitään motiivia.
Edit:: kultaseppä korjattu parturiksi.
Polisen
Tukholmassa Vinstassa räjäytettiin niin ikään liike- tai yhdistystila. Klo 06.00 aikaan sattuneessa räjähdyksessä kiinteistö sai isoja vaurioita.
Paikallinen asukas kertoo Pt-medialle, että heräsi aamulla räjähdyksen ääneen.
– Kuulin joskus klo 6 aikaan jonkinlaisen räjähdyksen. En osaa sanoa oliko se iso vai pieni, mutta heräsin siihen. Sen jälkeen alkoi huutaa autojen varashälyttimet ja muutaman minuutin päästä poliisi- ja paloautojen sireenit.
Räjähdyksen kohde oli autokorjaamo. Sama korjaamo koki edellisen räjähdyksen vain pari viikkoa sitten. Tuolloin kolme sivullista sai jonkinlaisia fyysisiä vammoja ja joutuivat hakeutumaan sairaalahoitoon.
Poliisi tutkii asiaa yleisen vaaran aiheuttamisena, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Motiivia ei tiedetä.
Polisen
 
 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pinlaareni

Jåå-å. Siellä täällä paukahtelee, ja ruåtsin påliisi pyörii ympäriinsä- koska ketään ei saada kiinni, kun mikään liity mihinkään, ja pitää diskuteerata, och luonnollisesti lisätä pullahalibussien määrää

miekku

Iltalehti uutisoi pienellä par pv sitten Malmössä koulussa räjähtäneen, sitten uutinen katosi. Mikäs se oli?

peräpää

Wallander paikalle.

Leso

No hitto. Kai se on muutettava Ruåtsiin, koska siellä on jänskää. Empä olisi tätä arvannut.
Tyhmä tyttönen, tyhmä!
Paskastania pyrkii eeuuseen, joten ei ole jänskää.

Numento

Dam och herr frisering lukoo tuos Kultasaksi nimisen puljun kyltis pienellä. Olisko näillä jääny jizyat rästiin tai vallan kieltäytyneet suojelusta ja oikeudesta yrittää ?

fatwantarkistaja

Luulin sitä kultakaupaksi ennen suomennosta.

- Soomepois Eestist -

Niinpä, meno on parhaimmillaan tai pahimmillaan kuin 1920-luvun Chicagosta, Al Caponen ja kieltolain kulta-ajoilta. Ainakin metodit ovat kuin suoraan kopioitu sieltä eli näin ironisesti sanottuna ”moniosaamista”. Mistä sitten löytyy Ruotsin tosielämän Elliot Ness tai se kuvitteellinen vigilante-hahmo Bronsonin Väkivallan vihollinen leffasarjasta, joka laittaa rikolliset kuriin?

Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää

Malmössä ammuttiin juuri! Guldsaxen on parturikampaamo eikä kultasepänliike, hehe, kuten edellinen huomautti.

Anonymous

Kuinkas ne Jugoslavian hajoamissodat muuten aikoinaan alkoivat??Varmaan sellaisilla virallisilla sodanjulistuksilla yms. eikös niin??Aivan varmasti ne kuitenkaan eivät alkaneet satunnaisilla ammuskeluilla ja räjähdyksillä eiväthän?

Tänään on äänestyspäivä

Jugoslavian monikulttuurinen yhteikunta koe päättyi Titon kuoleman jättäämään valtatyhjiöön, ei ollut diktaatoria pitämässä yhteiskuntaa väkipakkolla pystyssä ja niin alkoi eri ryhmien välillä tilien tasaaminen. Eu:ssa eikä edes Suomessa opittu mitään vaikka meiltä kävi parikin henkilöä tonkimassa joukkohautoja ja neuvottelmassa rauhansopimuksia.
Koko helkutin eu on tänäpäivänä samassa jamassa jossa epäoikeudenmukaisella johtamisella on kylvetty vihaa eriryhmien välille.

Valtsu

Kevätsiivous. Muistetaan maksaa suojelurahat.

Anonymous

Melkolailla tavanomainen yö naapurissa, Cigagon kirjoituskoneet ( konepistooli ) rallattaa, liikehuoneistot säpäleiksi, ovatko verojaan maksaneet, kosto on suloista, joitakin kaatuneita, Napurin sotilashautaasmaat ovatkin melko vaatimattomia, nyt siihen saadaan korjausta. Kunhan loputkin isis-taistelijat sekä lapset saadaan ” kotiin ” alkaa svenssonin kotouttaminen.

Hähhähhääääääää

Ruotsihan on Euroopan ykkönen rikostilastoissa ja jos haluaa pitää ykköspaikan niin kyllä sen eteen täytyy käsittääkseni tehdä lujasti töitä.

Ei enää turvallinen maa

Ruotsi alkaa muistuttamaan arabimaita ”arabikevään” jälkeen. Aseita ja räjähteitä virtaa maahan entisistä jugoslavian maista ja jälki alkaa olla karmeaa.

Kivapuhuja

Voi miten ihku pelihetki!

Jari-P

Malmöössä oli yöllä räjähdys jossa loukkaantui 12-vuotias tyttö – hän oli rakennuksessa sisällä joten pommi
on ollut isohko
https://24malmo.se/flicka-skadad-vid-explosion-lag-i-sin-sang-tackt-av-glassplitter_5f47e3f5
Strax efter klockan två, natten till måndag, inkom larm till SOS Alarm om att det hörts en hög smäll kring Nobeltorget.