Tukholmassa hurjanpuoleinen loppuviikko-useita hengiltä ampumisissa

Kuvakaappaus 2019-04-14 12-40-02.png

Tukholmassa on vietetty hurjanpuoleista loppuviikkoa. Useita henkilöitä  on ammuttu hengiltä. Torstain tapaus oli tuplamurha, eillinen yksöismurha.

Torstaina iltapäivällä löydettiin Sätrassa sijaitsevan kerrostalon kellaritiloista kaksi ruumista. Poliisin mukaan kyseessä on murha. Luultavasti henkilöt on ammuttu vaimennetuilla aseilla, sillä tietoja ampumisesta ei ole annettu. Tai ruumiit on raahattu kellariin ja ampuminen suoritettu muualla.

Uhreina oli parikymppiset nuorukaiset. Sen verran on tietoja tippunut, että molemmat ampumakohteet oli riisutettu alasti ennen ampumista. Alastiriisuttaminen viittaa jonkinlaiseen ”merkkaukseen”, jolla näytetään muille, että ei ole leikkimistä.

Uhrit olivat afrikkalaisia. Asiaa tutkitaan murhana, mutta ketään ei ole otettu toistaiseksi kiinni epäiltynä teoista.

Polisen

Lauantaiyönä ammuttiin reilu parikymppinen nuorukainen hengiltä niin ikään Sätran kaupunginosassa. Klo 04.00 aikaan tapahtunut ampumistapaus tapahtui kerrostalon sisäosissa. Useita laukauksia ammuttiin muutenkin. Luultavasti tekijät joutuivat raivaamaan tietä ulos, sillä kerrostalon alaovikin oli ammuttu palasiksi.

Poliisi tiedotti aamulla, että henkilö oli kuollut. Iltapäivällä kaksi nuorukaista otettiin kiinni epäiltynä murhahommista. Julkisuuteen ei ole kerrottu onko teoilla jotain yhteistä.

Etelä-Tukholman huhujen mukaan teoilla oli kuitenkin yhteys. Tarkkaa tietoa ei ole saatu mikä yhteys on, mutta kaikki kohteet ovat tunteneet toisensa ja olleet yheyksissä. Joidenkin huhujen mukaan liikkeellä olisi jonkinlainen kuolemanpartio, joka putsaa katuja. Tämä on tietenkin vain kadulla liikkuvaa huhua.

Seuraavien päivien aikana saamme nähdä mistä on kysymys. Jos nuoruakaista alkaa kaatumaan enemmänkin silloin voidaan olettaa liikkeellä olevan putsausoperaatio.

Sätra kuuluu Tukholman etelä-lounaisosiin ja sijoittuu ongelmalähiöiden Skärholmenin ja Bredängenin väliin. Sätrassa itsessään on olemassa rauhallistakin aluetta, mutta osat siitä voidaan katsoa kuuluvan maahanmuuttajataustaiseen no-go-zoneen.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Tukholmassa hurjanpuoleinen loppuviikko-useita hengiltä ampumisissa

 1. onni onnettomuudessa on se että säästyttiin ihmishenkien siis Börjen ja Birgitan menettämiseltä

  57
  1. Sitä saa mitä tilaa, joo. Suomen vaalien takia on nk.valtamedia alkanut ”viimeisen pyristyksen” PS:a vastaan. Iltaoksennukset molemmat ja tietty HS ja muut ”mediat” kirjoittavat sellasta paskaa, että alta pois. Kyllä niillä on oikeasti niin suuri pelko, että jopa vaalivilppi voisi tulla käyttöön. Oikeasti, ei näistä paskoista tiedä. Suomen Uutisia kun luin, niin ”heitti” kokonaan pois netistä. Ja monta kertaa. Kommentoinnit eivät mene läpi missään, jos vähänkin arvostelee muita tai kehuu PS:a. Iljettävää touhua ja aivopesua. Toivottavasti ei kukaan mene tuohon paskaan mukaan. En ole koskaan ennen huomannut median näin röyhkeää vaalivaikuttamista. Oikeesti järkyttävää Eurostoliitto meininkiä. Ylen valheet ja manipulointi on saatava maksulliseksi, eli lukekoot kuka haluaa, mutta ilman veronmaksajien rahoja. Kaikesta paskasta huolimatta, tänään juhlitaan Ps:n voittoa. Pakko seurata muiden naaman ilmeitä! Ei tällaista herkkua tarjota joka päivä.

   52
  2. Kiitos, kannatti lukea. Mulle ihan uutta asiaa, vaikka heimoista ja klaaneista kuullutkin.

 2. unv.is/https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006070588.html

  ”Ruotsin keskiosissa Itä-Götanmaalla sijaitsevassa Norrköpingin kaupungissa tapahtui sunnuntain vastaisena yönä voimakas räjähdys.”

  Ruotsissa saavat nyt nauttia monikulttuurisuudesta oikein olan takaa.

  42
 3. Eihän sitä tiedä vaikka kehitysmaalaiset olisi vittuuntunee huumekauppaan, prostituutioon sun muuhun vilunkipeliin että vigilanteyksiköt on ruvennu putsaamaan katuja.

  13
  1. Palestiinalaiset ovat jo siirtyneet rakettiteknologiaan. Onko veikkauksia: koska on ensimmäinen tietoliikennesatelliitti kiertoradalla? Alkaako vuosiluku kolmosella vai nelosella? Intifadahan vallitsee vielä vuonna 6000. Se ainakin on varmaa.

   11
 4. suomessa kert.harjoitukset ovat pientä ruotsissa käytävään sotaan verrattuna,koskahan ilma-maa ja merivoimat ottavat osaa sotaan sillä sitähän se on.

  13
  1. Ilma- ja merivoimat on nähty, mutta missä ovat Ruotsin maavoimat?
   Talvisotaamme he lähettivät pari pataljoonaa vapaaehtoisia, lienevät siitä säikähtäneet.
   Kohta Ruotsin ainoat aseistetut ovat musuja. Ja ruotsalaiset hyväksyvät sen…

 5. Hyvä ettei ihmisä kuollut.Tuon alueen ”siivoamiseen” tarvittaisiin nenosen tykistö oppia.

  13
 6. Vai että räjähdyksiä ja kuolemanpartio. Kuulostaa ihan….. Ruotsille! Onnea helvetisti sveduille. Kyllä ovat osanneet maansa pilata oikein kunnolla.

  18

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.