Ampumiset jatkuvat Tukholmassa

Kuvakaappaus 2019-04-15 11-36-45

Ampumistapaukset jatkuvat Tukholmassa. Sunnuntai-iltana paukutettiin Hammarby Sjöstadissa kerrostalon rapun oven ikkunat palasiksi.

Poliisi sai hälytyksen klo 21.00 aikaan kun pelokkaat asukkaat soittelivat hälytyskeskukseen. Soittajat kertoivat, että taloa kohti tulitetaan. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja huomattiin, että kerrostalon alaoven ikkunat oli ammuttu palasiksi.

Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa. Poliisin tekninen ryhmä alkoi tutkimaan asiaa, jonka rikosnimikkeeksi kirjattiin tapon yritys. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Tapahtuma on sinänsä mielenkiintoinen, sillä Hammarby Sjöstad on cityn kupeessa sijaitsevaa hieman parempaa asuinaluetta. Se ei ole profiloitunut mitenkään ongelmalähiöksi.

Polisen

Katso SVT:stä miltä jälki näyttää.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Ampumiset jatkuvat Tukholmassa

 1. Postia jakava Kusti kieltäytyy jakelusta tietyille alueille, paitsi konepistoolia kantavan turvamiehen mukana. Lopetin itsekin lehden tilauksen, lehteä jakavan turvallisuus on minulle ns. kynnyskysymys.

  16
 2. Malmön Nobeltorget/Nobelvägen: yöllä pommi asuintalon edessä, 12- vuotias tyttö sai sirpalevammoja ja joutui sairaalaan.

  12
 3. Rikollismonikultti hiipii lähemmäksi ja lähemmäksi keskustaa, sitä mukaa kun ghettoasukit muuttavat hienommille alueille (huumerahoilla?).

  Lopulta tilanne on kuin Jenkeissä eli toisella puolella katua voit kävellä illalla mutta jos menet väärälle puolelle lähtee henki.

  19
 4. Hienoa että monikulttuuria äänestävät ruotsalaisetkin saavat sitä janoamaansa monikulttuuria omille nurkilleen!

 5. Hammarby Sjöstad on erittäin varakasta ja liberaalia aluetta, neliöhinnat Ruotsin kalleimpia, eikä sinne kulke metroa. Erittäin outo tapaus, mutta sosiaalinen sekoittaminen on aina kannattavaa 👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.