Malmön talopommitukset jatkuivat viime yönä – yksi sairaalaan

Kuvakaappaus 2019-04-15 14-26-20

Pommitukset jatkuivat Malmössä taas viime yönä. Nobelvägenillä Rosengårdin kupeessa sijaitsevan kerrostalon alaovi räjäytettiin palasiksi.

Yörauha rikkoontui klo 02.00 aikaan kun alueella kaikui jytky. Poliisi ja palolaitos sai useita soittoja ja paikalla huomattiinkin, että kerrostalon aula oli räjäytetty sisään. Jysäys oli sen verran voimakas, että lähitalojen ikkunat helisivät myös sisälle.
Muutama kuva Sydsvenskanissa.
Tällä kertaa pommi oli sen verran voimakas, että yksi tyttölapsi jouduttiin viemäänm sairaalaan tarkastettavaksi. Hän nukkui ensimmäisen kerroksen huoneistossa kun ikkuna pamahti makuuhuoneeseen sisälle.
Poliisi eristi alueen tutkintaa varten ja tapahtuma kirjattiin yleisen vaaran aiheuttamisena. ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
15.4.2019 14:49

Kyllä tällaiset pikkupommit onnistuvat näköjään mainiosti. Tuskin siinä kuitenkaan mitään uusia innovaatioita nähdään, eli kemistejä ja räjähdysaine-eksperttejä tuskin kuoriutuu näistä moniosaajista. Ja vaikka kuoriutuisikin, kuka helvetti uskaltaisi palkata moniosaajaa oikeisiin töihin vaikkapa puolustusvoimille a-tarvikkeita valmistavaan yritykseen?
Ajatelkaapa koodareitakin: kyllä moniosaajakoodari voi oppia koodaamaan hyvinkin, jos aivot leikkaavat, eikä tarvitse aloittaa opintoja siltä pohjalta, että on luku- ja kirjoitustaidoton.
Mutta mitäpä, jos moniosaaja sattuu olemaan jossain Boeingin tapaisessa firmassa tekemässä koodia ja sattuu sitten pillastumaan jostain ja radikalisoituu? Koodiin voi sitten luikahtaa pieni ’bugi’, joka katselmukset läpäistyään tekee saman kuin pommi, eli pistää koneen syöksymään maahan.

NN
NN
15.4.2019 17:06
Vastaa...  Suomi Finland

Kommenttien seassa on usein aihetta sivuten tuotu sekin tosiasia esiin, että muslimimaista tulee aivan hirvittävän paljon hakupapereita meidän yliopistoihimme. Kiinnostus on ollut valtavaa ainakin kemian tekniikan alaa kohtaan.
Aluksi näistä vuosia jatkuneiden hakupapereiden paljoudesta huolimatta juuri kukaan muslimimaan edustaja ei saanut opiskelupaikkaa. Mutta sitten suunta muuttui. Yhä enemmän ja enemmän opiskelupaikkoja täyttävät myös selvästi juuriltaan tällaiset tulijat. Moni tulijoista yrittää hankkia Suomen kansalaisuuden ja saada täältä töitä.
Työn saanti oli heille vielä joku vuosi sitten lähes mahdotonta, mutta ei enää. Kansalaisuus ei koskaan ole ollut este, mutta aiemmin on yleensä vaadittu suomen kielen hyvää osaamistasoa, mikä on torpannut työllistymisen.
Prosessikemian terrorismiherkissä työpaikoissa (esim. nestekaasun ym. kemikaalien aidon räjähdysherkkyyden takia) on saatettu myös miettiä työturvallisuutta ikään kuin ”kulttuuriennakkoluuloisista” lähtökohdista käsin.
Valtamedian ja sosiaalisen median kansainvälisen monimuotoisuuden lobbaamisen ansiosta turvallisuusnäkökohtia ei enää aseteta etusijalle eikä enää tarvitse monessakaan työpaikassa osata suomea ollenkaan. Englannin kieli riittää.
Nyt on myös nähtävissä alkava trendi, että erityisen hienoa on palkata huivipäinen nainen. PT-media toi esille tukholmalaisen median huivipäisen toimittajan, itse voin kertoa esim. Porvoossa Nesteen jalostamolla tehdystä vastaavanlaisen tutkijan palkkauksesta. Länsimaalaisempia vaihtoehtoja on varmasti ollut tarjolla.

NN
NN
15.4.2019 17:40

Pommeista, koulutuksesta ja kiinnostuksesta kemian opiskeluun matujen parissa tulee mieleen pari asiaa.
Tiedämme, että media tekee virheen, kun se yrittää väittää esim. perussuomalaisten (ja muiden isänmaallisten tahojen) olevan matalasti koulutettujen miesten asia. Media julkaisee mielellään kommentteja, joissa ”persuja” väitetään ”kaljakuppilaveikkojen” puolueeksi.
Minusta me isänmaalliset Suomen ystävät teemme virheen, jos väitämme kaikkia Lähi-Idästä tai Afrikasta tulijoita tyhmiksi työnvieroksujiksi. On totta, että työllistymislukemat ovat huomattavan alhaisia varsinkin joidenkin kansallisuuksien kohdalla.
Ei ole täyttä varmuutta, etteikö pieni ja älykäs hyvin korkean profiilin paikkoihin työllistyvä (ja samalla enemmän tai vähemmän salaa islamin etua ajava) maahanmuuttajien ryhmä olisi pitkässä juoksussa sittenkin vähintään yhtä haitallinen ryhmä maallemme kuin helpommin haittamaahanmuuttajiksi tunnistetut.
Nuo Ruotsissa jo nähtävät pölvästit, jotka kenties järkevän islamisoitumista edistävän strategian kannalta liian aikaisin paljastavat todellisen luontonsa räjäyttelyillään ja autojen poltteluillaan varmaan ärsyttävät niitä strategisena, jotka haluavat odottaa väestömuutosten varmemmalla prosenttilukemille ennen häikäilemätöntä toimintaa.
Ruotsissa tosin ei tiedetä edes maan selvitettyjen rikostapausten rikollisten etnistä taustaa, joten siellä tuhopolttojen ja räjäyttelyiden ennakkoaloitus ei herätä kansaa strategien pelkäämällä tavalla pelastamaan maataan.