Mellakat Kööpenhaminassa alkoivat iltapäivällä

D4NZo3kXkAAXLlI
Palopaikkaa viime yöltä.

Kööpenhaminan poliisi antoi iltapäivällä Rasmus Paludanille kiellon pitää mielenosoituksia Kööpenhaminassa. Kielto on voimassa huomiseen puoleen päivään asti, jolloin poliisi arvioi tilannetta uudestaan.

Poliisi perustelee asiaa yleisen järjestyksen pidon kannalta. Paludanin piti pitää tänään iltapäivällä mielenilmaisu Albertslundin kaupunginosassa Kööpenhaminassa, mutta poliisi eväsi mielenilmauksen.
Paikalle saapui kuitenkin iltapäivän mittaan satoja uustanskalaisia nuorukaisia ja poliisi joutui käyttämään kovia otteita saadakseen ainakin yhden nuorukaislauman aisoihin.
Extrabladetin mukaan paikalle ainakin 100 aseistettua mellakkapoliisia. Vastamielenosoittajien joukossa nähtiin Black Lives Matter-järjestön kylttejä ja jäseniä. BLM oli ajanut kaiuttimin varustetun auton lähelle Paludanin mielenosoituspaikkaa, joka siis kuitenkin peruttiin.
Extrabladetin videolta näkyy kuinka poliisi pidätti iltapäivällä yhden mellakoivan nuorisojoukon.
 

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Feminismi akendaa väkisin kiintiöillä
Feminismi akendaa väkisin kiintiöillä
15.4.2019 21:30

YLEN tasa arvoa 3 naista 1 mies
eli halla aho Studiossa

ed karvinen
15.4.2019 21:36

tätä paskaa saadaan suomessa myös, kiitos SIPILÄ.

Anonymous
Anonymous
15.4.2019 22:34
Vastaa...  ed karvinen

Kyllä. Kuten todettua monin tavoin sekä monissa vaihtoehto medioissa, on tulevaisuus tätä. Eurooppa on ns hiljaista sotaa käynyt jo vuosia. Siitä vain yritetään tehdä ns normaalia. Väittäisin näin.

Risto Koponen
Risto Koponen
15.4.2019 21:58

eihän tämä ole Oikeille MIEHILLE ongelma. Poliisimiehet laittavat KOVAT PIIPPUUN ja NEUTRALOIVAT värisevät turvallisuusongelmat. Jos rivikytät ei riitä niin Tanskan armeija lähettää paikalle ovitykillä (doorgun) varustetut helikopterit ja rättipäille OPETETAAN ETTÄ VALTIOVALLLE EI VITTUILLA. Jos yhdellä kerralla ei oppi mene perille niin varmasti kolmannella kerralla menee

Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
15.4.2019 22:27
Vastaa...  Risto Koponen

Juuri näin, kovat piippuun vain!
Täällä lännessä näyttää olevan käsitys, että näitä voidaan hillitä ”torjumalla islamofobiaa” (=laillista ideologian arvostelua).
Tosiasia on se, että kun ollaan tarpeeksi korkealla ”Octaviuksen asteikolla”, ei tosiasiassa tarvita minkäänlaista yllykettä, ”rasismia”.
Kuolonuhreja vaativa useiden päivien aseellinen mellakka voi alkaa lähes mistä tahansa syystä, vaikka jostain vääryydestä, jonka uskotaan tapahtuneen Ushuaiassa. Mitään järjellistä syytä ei tosiasiassa näihin tarvita. Tämän todistaa vaikkapa Tanskaan liittyvät pilakuvamellakat ympäriinsä, joita _tanskalainen_ imaami kävi lietsomassa muslimimaailmassa.
Tässä lännen viranomaiset antavat riehujille selvän signaalin: ongelma ei ole riehuminen, vaan oletettu syy riehumiseen, voitte jatkaa!
Ehkä näitä kannattaakin provosoida niin edes osa ihmisistä herää tilanteeseen… En kuitenkaan kehoita.

Vitjaantunu Stadilainen
Vitjaantunu Stadilainen
15.4.2019 22:37

Hyvät Naiset ja Herrat, Octaviuksen asteikko, muistutuksena vuodelta 2009:
Suomi Afrikaksi – tai monikulttuurinen Suomi –hankkeen eri tasot ovat seuraavat.
Taso 1. Ihaillaan bongorumpuja, värikkäitä huiveja ja kauhistellaan kuvia kärpäset silmissä istuvista nälkäisistä lapsista.
Taso 2. Lietsotaan syyllisyyttä köyhien maiden ankeista oloista ja kauhistellaan monokulttuurin ankeutta. Propaganda monikulttuurin ihanuudesta alkaa.
Taso 3. Luodaan teoria monikulttuurisesta ja luovasta yhteiskunnasta, jossa leijonat syövät ruohoa yhdessä lampaiden kanssa auringonpaisteisella ja monikulttuurin kyllästämällä värikkäällä nurmikolla. Alan suurin guru on Richard Florida.
Taso 4. Aloitetaan vertahyytävän raivokas informaatiokampanja monikulttuurin ihanuuden puolesta. Monikulttuuria kuvataan luonnolliseksi, väistämättömäksi ja ihanaksi tapahtumaksi, joka on verrattavissa luonnonvoimiin. Katuväkivallan ja raiskausten määrä alkaa kasvaa ja kehitys jatkuu aina monikulttuurisen yhteiskunnan viimeiselle tasolle saakka.
Taso 5. Älykkäimmät henkilöt heräävät ja alkavat ihmetellä todellisuuden ja teorian välistä ryhävalaan kokoista aukkoa. Kriitikot muserretaan koko väkivaltakoneiston kaikella voimalla ja sananvapautta pyritään tukahduttamaan keinolla millä hyvänsä. Rikoslakia sovelletaan kritiikin tukahduttamiseksi yhä raivokkaammin ja yhteiskunta saa totalitarismin piirteitä. Keksitään mitä koomisimpia tekoja ja teorioita todellisuuden selittämiseksi.
Taso 6. Tietoisuus monikulttuurin todellisuudesta leviää laajasti ja vaikuttaa vaalituloksiin. Väkivaltakoneistoa ja sensuuria tiukennetaan. Keksitään uusia järjettömiä valheita monikulttuurin perustelemiseksi (vuohipaimenia on saatava nopeasti Suomeen paikkaamaan pulaa terveyskeskuslääkäreistä jne.) White-flight alkaa kiihtyä maan sisällä. Koulu- ja terveydenhuoltojärjestelmän rapistuminen kiihtyy.
Taso 7. Etninen väkivalta alkaa sanan varsinaisessa merkityksessä. Sensuuria tiukennetaan. Vaalitulokset alkavat vaikuttaa poliittisiin voimasuhteisiin. White-flight suuntautuu jo maasta pois yhä kiihtyvällä voimalla.
Taso 8. Etninen väkivalta eskaloituu yhä pahemmaksi ja maassa alkaa olla valtioita valtion sisällä. Yhteiskunnan rahoitusrakenne ajautuu yhä suurempaan kriisiin. Mellakat alkavat.
Taso 9. Järjestelmä romahtaa ja pahimmassa tapauksessa syttyy sisällissota taannoisen Balkanin sotien tapaan.
Taso 10. Paluu muodossa tai toisessa etnisten yhteisöistä rakentuviin yhteiskuntiin.

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
16.4.2019 08:25

Taso 9 on suorastaan toivottava. Roskaväki on hyvä puhdistaa tietyin aikavälein.

Alarik Lundin
Alarik Lundin
15.4.2019 22:20

Kiitos PT Medialle näistäkin uutisista. Muissta, että olet Suomen paras media, minunkin mielestäni vaikka joskus jostain erimielisyyttä ja kiistaa on. Erimielisyyskin on silti ihan mahtava juttu, koska se ylläpitää keskustelua ja ajattelua.

Jp
Jp
17.4.2019 11:38

Jos vastapuoli ei ole esimerkiksi viher-vassari-kommari

Anonymous
Anonymous
16.4.2019 00:42

Multikultti on rikkaus. Onkohan soros ja kumppanit sijoittaneet sotateollisuuteen, turva-alaan ja vakuutusyhtiöihin?

Örmy
Örmy
16.4.2019 05:25

Kirkot Ranskassa palavat, raiskausluvut ympäri Euroopan ovat tapissa, vankilat ovat niin täysiä että oikeuslaitos ei juuri muuta voi tehdä kuin antaa ehdollista, sossuluukut kaikkialla ovat täynnä parasiitteja, kranaatteja heitetään, murhia kaikkialla, poliisi on täysin kusessa, opettajat ovat täysin kusessa, turvallisuus on mennyt, sairaaloissa on paniikki kaiken aikaa jne jne jne.
Eikä pystytä ymmärtää mistä tämä johtuu?
No, Halla-aho, Kurz Itävallassa, Salvini Italiassa, Orban Unkarissa ja eräät muut kyllä tietävät tasan tarkkaan.
On kyllä käsittämätöntä että orvot, sipilät, rinteet sun muut pystyvät ihan pokkana valehtelemaan kansalaisilleen suoraan naamaan.
Lisää paskasakkiahan nämä toivovat maahan kaiken aikaa.

pöh
pöh
16.4.2019 08:37

Olen musta ja ylpeä siitä! (kaikki hurraa)
Olen latino ja ylpeä siitä! (kaikki hurraa)
Olen gay, bi, lesbo, transsu ym muun sukuolinen ja ylpeä siitä! (kaikki hurraa)
.
.
.
Olen valkoinen hetero ja ylpeä siitä! (kaikki huutaa rasisti natsi valkoisen ylivallan kannattaja!!)

beldar
beldar
16.4.2019 10:31
Vastaa...  pöh

Kaikilla näillä ryhmillä oli aikoinaan samat edellytykset menestyä kuin muillakin.
No, tuolla kolmannella ryhmällä tosin oli ”pikkuongelmia” jatkuvuuden suhteen.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.4.2019 11:58
Vastaa...  pöh

OK- merkin uusi jännä merkitys ja sen nostaminen esille, kun perussuomalaisten vaalivalvojaisia perataan valokuvista on kyllä jo aivan huippua!
Olisi mielenkiintoista tietää, valvooko poliittisen poliisin kätyrit yhtä hanakasti muiden puolueiden toimintaa omissa juhlissaan. Ja jos valvoo, niin julkaistaanko esim SDP:n OK- merkit vastaavasti huolestuneina kaameasta valkoisesta ylivallasta? Tai jos jonkun käsi osuu sattuvasti valokuvaa otettaessa Hitler tervehdykseen vihreiden puoluekokouksessa, niin ollaanko asiasta suuresti huolissaan ja juttu julkaistaan valtakunnan suurimmissa medioissa?

Tapsa
Tapsa
16.4.2019 10:36

Kokosin tähän Ylen jutun (https://yle.fi/uutiset/3-10740601) muuttuvaa otsikointia:
Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa
Maahanmuuton vastustajat käynnistivät mellakan Kööpenhaminassa
Maahanmuuton vastustajat provosoivat mellakan Kööpenhaminassa
Jutun lopussa on maininta ”15.4. klo 19.45 Uutista täydennetty ja päivitetty tälle illalle suunnitellun mielenosoituksen osalta” mutta ei siis mitään viitettä että otsikkoa olisi muutettu.
Tästä ”palvelusta” siis maksamme Yle-veroa.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.4.2019 12:05
Vastaa...  Tapsa

”Tanskan poliisijärjestön puheenjohtaja Claus Oxfeldt kertoo kirjoituksessaan (siirryt toiseen palveluun) olevansa erittäin huolissaan Paludanin toiminnasta, sillä tietoiset provokaatiot merkitsevät poliisin resurssien haaskausta.
– Minusta on pelottavaa, että elämme aikaa, jolloin metelinpidosta ja vastakkainasettelun provosoinnista on itsessään tullut työkalu. Nähdäkseni Rasmus Paludan on ottanut poliisin työajan tässä pelissä panttivangikseen, Oxfeldt kirjoittaa.”
Minusta Paludan tekee pitemmän päälle suuren palveluksen: kaikki näkevät millaista väkeä Tanskassa nykyään asuu ja kuinka äärimmäisen mitättömästä syystä voi alkaa hirvittävä mellakka.
Mitä suurimmalla syyllä tanskalaisten on syytä pistää stoppi vastaavanlaisen väen vapaalle kansainvaellukselle lihapatojen ääreen.

oi oi hys hys
oi oi hys hys
16.4.2019 14:08

En kyllä huomannut koko juttua missään muussa mediassa. Otsikot vääristellään monitulkintaisiksi kaiken päälle.