Uussuomalainen lähihoitaja raiskauskäräjillä

Helsingin hovioikeus vahvisti perjantaina aiemman käräjäoikeuden tuomion, jolla vuonna 1964 syntynyt Abdirisaq Ahmed Nur tuomittiin törkeästä raiskauksesta 1 vuoden ja 9 kk ehdottomaan vankeuteen.

Tapahtuma-aikaan 17.7.2015 Nur työskenteli lähihoitajana palvelukodissa. Uhri tekoaikaan 17-vuotias tyttö oli samassa paikassa kesätyöntekijänä. Teko alkoi kun Nur pyysi uhrin pukuhuoneeseen, jonne tämä menikin miehen mukana. Nur sanoi haluavansa keskustella työhön liittyvistä asioista.
Kyseessä oli kuitenkin vapaa-aikaan liittyvä asia, sillä Nur ohjasi tytön nyt pukuhuoneen vessaan ja lukitsi oven. Sen jälkeen Nur kävi tytön päälle ja teki raiskaukseen verrattavia tekoja. Kun Nur sai tarpeekseen hän poistui vessasta.
Nur oli seisonut koko vessassaolon ajan oven edessä näin peittäen tytön pakoreitin. Tyttö kertoi, että hän vain meni lukkoon tapahtumasta, eikä osannut tehdän mitään vastarintaa. Tytöllä on lievä kehitysvamma, ja tämä yhdistettynä Nurin käytökseen tyttö oli täysin puolustuskyvytön. Oikeuden mukaan tämä riitti murtamaan tytön tahdon.
Tapahtuman jälkeen Nur yritti flirttailla tytölle kysellen oliko tällä ollut kivaa vessassa.
Tapahtuma alkoi purkautua kun tytön vanhemmat huomasivat, että jotain oli sattunut. Tyttö avautui pikkuhiljaa ja sitä kautta asia eteni poliisille.
Vankeuden lisäksi Nur tuomittiin maksamaan tytölle 4 000 euroa vahingonkorvauksia sekä oikeudenkäynti- ja todistelukulut.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Työpaikalla rauhassa
Työpaikalla rauhassa
15.4.2019 15:21

Ei kehitysmaalaisia miehiä töihin, ei kehitysmaalaisia miehiä minnekään! On ihmisiä, jotka sanovat, että miksi nämä eivät mene töihin. Työpaikka EI estä kehitysmaalaisia käyttäytymästä niin kuin kehitysmaalaiset. Työpaikalla saa sentään suurimmaksi osaksi olla rauhassa. Kaikki ne ihmiset, jotka haluavat kehitysmaalaismiehet töihin, pyytäkää OMALLE työpaikallenne näitä. Tulette huomaamaan värinän ja rikkauden, vaikka ei ehkä heti raiskauksiin asti mennäkään. Ällöttävyyksiä ja varkauksia ym riittää parempienkin kehitysmaalaisten parissa, saati sitten näiden eniten raiskaavien ryhmien kanssa.

Valtsu
Valtsu
16.4.2019 06:36

Kehitysmaasiivooja ei osaa työssään mitään ja yhteistä kieltä on kahden sanan verran – työpaikan naiset kiehuvat raivosta ja valitus siivoojasta on jatkuvaa. Ja nämä ovat sitten samoja naisia, jotka äänestävät punavihreitä ja valitus persujen vaalimenestyksestä oli eilen jatkuvaa.

Ei mitään kykyä hahmottaa asioita laajemmin
Ei mitään kykyä hahmottaa asioita laajemmin
16.4.2019 07:56
Vastaa...  Valtsu

Tyhmiä ovat naiset. Ei voi muuta sanoa.

Anonymous
Anonymous
16.4.2019 09:47

Kerron oman kokemukseni. Tämä tapahtui siinä 70-luvun alkupuolella Tukholmassa.
Olin töissä vanhusten hoitokodissa eräänä sunnuntaina.Minulla oli myöhäinen lounas ja olin yksin henkilökunnan huoneessa. Söin eväänä ja jäin vielä istumaan sinne sohvalle. Sisälle tuli yksi Lähi-Idän ihme ja istuutui aivan minuun kiinni. Minä siirryin ja hän siirtyi perässä ja oli sitä mieltä että minä pitäisin häntä kädestä kiinni. Vedin käteni pois ja hän nousi seisomaan ja haukkui minut pataluhaksi. Minä nousin ja lähdin. Koko ajan aikana en ollut sanonut sanaakaan.
Menin osastolla ja kerroin muille mitä oli tapahtunut. Yksi tytöistä sanoi, että kun hän oli ollut hississä joku päivä sitten niin sama lähiItäläinen oli tullut sinne ja heittäytynyt kaulaan ja yrittänyt pussata.
Soitin seuraavana päivänä paikan johdolle ja kerroin mitä oli tapahtunut.

Kerro kaikki ku aloitit
Kerro kaikki ku aloitit
16.4.2019 14:11
Vastaa...  Anonymous

Niin? Sinä sait potkut ja kiima-arabi sai jatkaa?

On ne kyllä sekasin
On ne kyllä sekasin
15.4.2019 15:21

Vihreet ja esim. Vassareiden Li varmaan ilosii tästä.

Paska on lävähtänyt tiskiin
Paska on lävähtänyt tiskiin
15.4.2019 21:12

Niinpä. Olisi todellakin mielenkiintoista tietää, että paljonko nämä kulttuurin rikastajat ovat kaikkine tutkintoineen, oikeuskuluineen, tulkkeineen jne tulleet ot suomi finland ab:n osalta jo maksamaan. Tai miksipä ei koko scandinavian osalta saman tien.

ja-kenelläkään-ei-vastuuta
ja-kenelläkään-ei-vastuuta
15.4.2019 21:53

Lii on niin iso herra tai rouva mikä lie,ei hänen tarvi välittää näin pienistä asioista kun kehitysmaalaisten tekemistä raiskauksista.
On se nyt perkelettä ,että 17v tyttä pääsee töihin ensimmäistä kertaa luultavasti ja heti on tyämaalla joku perkeleen kehari kimpussa.

Monikulttuurisuus on rikkautta.
Monikulttuurisuus on rikkautta.
15.4.2019 15:23

Kiva pelihetki.

V... demla
V... demla
15.4.2019 15:25

Taas tuomio alle 2 vuotta, jottei vain tarvitsisi karkoittaa.

Pessimisti
Pessimisti
15.4.2019 16:33

Jos työnantaja palkkaa kehitysmaalaisen, niin suomalaisten kannattaa vaihtaa työpaikkaa. Katsottais sitten kuinka firma pärjää kehareiden kanssa.

Anonymous
Anonymous
15.4.2019 17:54

..ja tuokin ali-ihminen äänestelee sitten vihreitä ja muita kommareita eduskuntaan.Se on sitä parempaa demokratiaa kun äänestäjät tuodaan paskastaneista ja palkkioksi saavat sitten raiskailla vääräuskoisia lapsia mielinmäärin nimellisillä ”rangaistuksilla” ettei vain ihmisoikeudet ja kotoutuminen vaarannu.

Hammas Keiju
Hammas Keiju
15.4.2019 19:11

Toivottavasti toimitettiin häkkiin heti! Ettei pääse karkaamaan !
Täysin naurettavan lyhyt tuomio

El Comandante Cero
El Comandante Cero
15.4.2019 20:12

Mutta kiitos oikeuslaitoksen jos on ensikertalainen jaa 2 eli 10,5 kk. Mutta kehitysvammaisen raiskaajalle saattaa siinäkin ajassa löytyä uusi seksuaalinen identiteetti. Voi olla ettei ulos päästyä kärsi pierasta kun on raidoitus.

Huh hu Again
Huh hu Again
15.4.2019 20:49

Asian vierestä mutta
Laura Huhtasaarella pelottavat silmät – Hengitys uhkaa salpautua”
Perussuomalaisten vaalivoitto on saanut ihmiset alentumaan henkilökohtaisiin kommentteihin.
huolestutavinta tässä on tämä
henkilö joka kirjoitaa tälläistä on OPETAJA
LÄHDE TWITTER
*Taidehistorioitsija ja kuvataiteen opettaja*.
Mites se koulujen politisoitumis juttu meni tässä talvella
mikä on senkin asian totuus mitä veikaatte
Huhtasaari Twitter-kohusta Ylellä: ”En aio katsoa vierestä,
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a26198f7-0b94-4a74-8a66-4738b8d65038
kun perussuomalaisten poliitikoista tehdään murhaajia” –
ei pyytänyt lasten maalittamista anteeksi
05.10.2018 klo 20:36
Perussuomalaisten varapuheenjohtajan mielestä poliittinen aktivismi kouluissa on ongelma.
Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari ei halunnut Ylen Sannikka&Ukkola-ohjelmassa pyytää anteeksi – vaikka ohjelman toinen juontaja Marja Sannikka sitä useaan kertaan tivasi – tviittiään, joka on tulkittu alaikäisten lasten maalittamiseksi.
– En ole lietsonut vihaa lapsia kohtaan, mutta juliste lietsoi vihaa perussuomalaisia kohtaan. Vastuu tästä on vierestä katsovilla aikuisilla, Huhtasaari kommentoi ohjelmassa.
– En aio katsoa vierestä, kun perussuomalaisten poliitikoista tehdään murhaajia.

ei hirveitä yhteistyöhaluja
ei hirveitä yhteistyöhaluja
15.4.2019 21:50

SDP Ei hyvältä näytä
itse asiassa kok kes PS Dissaa koko puoluetta aika selkästi
A-studiossa

Rajat kiinni!
Rajat kiinni!
15.4.2019 22:34

Alkaa olla liikaa täti-ihmisen sietokyvylle tämä.

Pena
Pena
15.4.2019 23:36

Onnistunut kotoutus ja työllistyminen jälleen kerran.

Mitä opimme tästä?
Mitä opimme tästä?
16.4.2019 03:11

Somali hakkasi rautatangolla kuoliaaksi suomalaisen tyttöystävänsä Göteborgissa syksyllä 2018. Tuomittiin nyt elinkautiseen ja elinikäiseen maastakarkoitukseen. Tuomio löytyy täältä: Göteborgs Tingsrätt B 2936-18

Kohta hoitoon
Kohta hoitoon
16.4.2019 09:32

Päättäjät ovat halunneet kouluttaa mahdollisimman paljon ”lähihoitajia”. Sopivan koulutettavan puutteessa otetaan koulutettavaksi jihadisteja.
Luuleeko Sipilä ja Antti Rinne noitten karvakourien täyttävän hoitovajeen?

Anonymous
Anonymous
16.4.2019 17:03
Vastaa...  Kohta hoitoon

Eivät luule mutta tietävät ali-ihmisten innoissaan murhaavan vääräuskoiset vanhukset allahia miellyttääkseen.

Aika toimia
Aika toimia
17.4.2019 11:09

Ei islamilaisia tänne. Suomessa jotenkin jo tajuttiin, Tanskassa toivon Nye Borgeligelle sama kannustus kun PS:lle. Hatun nosto Pernille Vermundille

Nye Borgerlige
Nye Borgerlige
18.4.2019 10:02
Vastaa...  Aika toimia

Nye Borgerlige tituleerattiin jo eilen Ruotsin TV- uutisissa ”äärioikeistolaiseksi” sen perusteella että NB haluaa lopettaa asylmaahanmuuton ja karkoittaa rikolliset matut.
Miten se voi olla ”äärioikeistolaista”? Sehän on vain tervettä maalaisjärkeä, maan suojelua ja oman kulttuurin puolustamista