Haagan puukottajan videoterveiset Youtubessa

Kuvakaappaus - 2019-04-16 20-45-30.png

Haagan puukotuksista epäiltu Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi alias Haidar Jabbar Saddam lähettää runon muodossa videoterveiset Youtuben välityksellä.

Tänään Youtubessa julkaistu, ilmeisesti lauantaina kuvatussa videopätkässä Al-Hmedavi kertoo haikean arabialaisen runon. Tämä on varmistettu arabiankielen taitoisilta henkilöiltä. Tarkempaa runosisältöä ei kuitenkaan saatu.

 
Missä filmi on kuvattu? Äkkiseltään taustan talosta tulee mieleen Hakaniemen ympyrätalo, mutta siellä filmiä ei ole kuvattu. Hakaniemen raitiovaunupysäkit pitäisi näkyä vasemmalla. Niin ikään mainosta “Oxygen” ei näy oikealla olevan talon ylhäällä.
Yritin miettiä vastaavia rakennuksia Tukholmasta, mutta sinne osumaa ei saa. Mahdollisesti yksi vertauskohde voisi olla Huddingessa Kungens Kurvassa, mutta sekin on vähän liian kaukaa haettu. Jotenkin tausta kuitenkin vaikuttaa länsimaiselta.
Al-Hmedavia epäillään aiemmin talvella Pohjois-Haagassa tehdystä puukotuksesta, jossa hän puukotti entistä vaimoaan. Myös lapset joutuivat vaaraan. Mies on vangittu poissaolevana murhan ja tapon yrityksistä.