Tanskan mellakoiden tausta vain täältä -LUE!

Kuvakaappaus - 2019-04-16 17-06-40

Monet valtamediat ovat vääristelleet Tanskan maahanmuuttajamellakoiden taustaa hyvin räikeästi. Mediat ovat yrittäneet antaa kuvaa, että mellakoihin johtaneiden provokaatioiden takana olisi suuri rasistinen ryhmittymä, joka oli Nørrebrossa kiusaamassa maahantulijoita.

Mutta mikäpä on totuus?
Katso oheinen lyhyt Youtube-pätkä mellakoihin johtaneista tekijöistä.

 
Paikalla torilla oli vain kaksi henkilöä. Ei siis kymmentä, sataa vaan kaksi! Rasmus Paludan kaverinsa kanssa. Kaksi miestä kopitteli koraanilla. Emme tosiasiassa edes tiedä oliko kyseessä oikea koraani.
Hetken kuluttua muutama uustanskalainen yrittää hyökätä Paludanin kimppuun. Poliisi kampittaa uustanskalaiset ja Paludan ja toinen mies juoksutetaan käsikynkkää poliisiauton suojiin.
Sen jälkeen poliisiautoa kohti lähestyy iso joukko aikuisia miehiä. Ei mitään mellakoitsevia nuorukaisia vaan aikuisia miehiä. He huutavat “allahu akbaria”. Jossain vaiheessa huudetaan tanskaksi jotain “kuolema …“. Huudosta ei saa ihan selvää, mutta luultavasti kuolema vääräuskoisille tai jotain sinnepäin.
Näin siis alkoi jättimellakka, jossa poltettiin kymmeniä autoja, rikottiin satoja näyteikkunoita, paikalle hälytettiin satoja mellakkapoliiseja, polkupyöriä rikottiin, irtaimistoa rikottiin, roskalavoja sytytettiin tuleen jne jne.
Mikä olisi tässä suhteellisuudentajun kannalta oikea johtopäätös? Kukin päättäkööt itse.
Ja valtamedia loi menestyksekkään valeuutisen, jossa mellakoivat uustanskalaiset nähtiin uhreina. Kahden miehen “mielenosoituksesta” roihahti pari päivää kestäneet mellakat, jotka näyttävät jatkuvat tänäkin iltana. Pääsiäiseksi odotetaan isoja mellakoita pitkien pyhien takia.


 
Kannattaa jakaa tätä juttua Facebookissa, jotta totuus tulee ilmi. Ja klikata Paypalia sivun alalaidasta totuudenmukaisen uutisoinnin tukemiseksi.
 

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jälleen kiva pelihetki

Mutta onpa saatana porukkaa! Kirjan heittelyn vuoksi poltettiin mm. kymmeniä autoja ja rikottiin satoja näyteikkunoita. Jos poliiseja ei olisi ollut paikalla niin kirjanheittelijöille olisi luultavasti käynyt hyvin hyvin pahasti.

Anonymous

Onkohan sulta jäänyt jotain huomaamatta? Sama porukka on tappanut useita ihmisiä pilakuvien takia.

Jälleen kiva pelihetki

Ei ole, lol.

jeps

Poliisi ei suojele kansalaisia. Eliiti on alistunut ja kantis on aina rasiti. Yhtenäisyyn on mennyt ja viha ulkomaalaisia kohtaan näkyy jo kadulla. Miksi puolustaa Suomea jonka eliitti on hylännyt suomalaiset? Suomi saa painua vittuun eliitin kanssa.

Catilina

Tämä on aivan totta. Minä en tätä Eu:n kuvernementtia ja broilereiden hillotolppaa puolusta. Teen kaikkeni sen tuhoksi.

Anonymous

mv?

Anonymous

seko

Anonymous

Tervo heitti raamatun uutisvuodossa. Ei aiheuttanut suurempaa mellakointia.

Pekka Kalto

Heittäisi koraanin maahan telkkarissa niin katsottaisiin minkälainen älämölö siitä nousisi rauhan uskonnon edustajien parissa.

K.L.

Ei uskalla Jartsukka sitä heitellä!Mutta mehän olemmekin valkoista roskaväkeä hänen mielestään.Kyllä on neste noussut hänenkin päänuppiinsa.

kanander

Elokuvassa Poliisin poika on pätkä, jossa Kai Lehtinen irvailee neek erille. Jari Tervo varmasti katuu tätä kirjaansa tältä osin. Tuollaiseen herjanheittoon ei nykyään uskalla kukaan.

Allu

No eihän se vauvan naamainen kirjailija sellaista koska hänhän ”älykkäänä” ymmärtää mitkä teokset ovat laadukkaita, itsekin täyttä paskaa kirjoittavana. 🤮

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Anonymous

Jos uhkakuvat pitävät paikkansa koskien libyasta eurooppaan tulevia 800 000 suhteen sekä 70 000 – 100 000 balkanin kautta tuleviin, joukossa isis taistelijoita jne, eurooppalaiset naiset saavat juosta minkä kintuistaan pääsevät. Yms mukavaa värinää ja keppostelua.

Heja Sverige

Malmössa on muuten pidätetty 3 henkilöä räjähdyksen suunnittelusta. Poliisi on löytänyt heidän autostaan räjähdyskepposteluun viittaavaa ainesta.

Carl Berg

Vanhat herrat keskustelevat rannalla demokratiasta ja sen tilasta.Toinen on professori ja toinen samaa tasoa.
Proffa tietää kertoa mm heimokäyttäytymisestä yhtä sun toista. Mietitään myös ruotsalaismiesten tilaa
sen seurauksia ja sitä miksi muslimiyhteisöt on niin vahvoilla.
Kiihkotonta, asiallista. Koska herrat eläkeiässä voivat puhua estoitta.
Mutta sweduksi. Joten se kielitaito tarvitaan.
Oli uusia ideoita jopa paatuneelle matututkijalle.
Ilman toritappeluita.
Rauhallisessa ympäristössä, hyvällä tempolla.
https://www.youtube.com/watch?v=Lc34MxmQCOo
##########
Paljon asiallisia juttuja Swebbtv:n sivulla. Kaikki ikäihmisiä. Tätä ei kuule TV debateissa.
https://swebbtv.se/

Kirjarovio

Kaiken huippu olisikin jos paljastuisikin ettei kyseessä ollut edes koraani, vaan raamattu tai joku muu kirja. Sellainen trollaustemppu olisi hyvä. 😀

h44

Noita kiihkoilijoita saisi varmaan johdatettua kuin zombilaumaa rotkosta alas jos sitoisi koraanin rotkon toiselle puolelle sidotun sian selkään. Itse asiassa koko nykyinen Zombi-genre ammentaa suosiotaan alitajunnan muslimeja kohtaan tunnetemasta pelosta ja epäluulosta

K.L.

Pillipiipari satu kehiin!

Anonymous

on nää matut hulluja,moni maa tarjoaa ilmaisen hyvän elämän ja mitä siitä saa kiitokseksi,mellakointia ja turvattomuutta,ei olekaan mikään ihme että heidän kotimaansa ovat sellaisia mitä ovat mutta kun tekevät niistä maista mihin tulevat samanlaisia paskamaita mistä lähtivät.

Aikki.

Tässä on ero kristinuskon ja islamin välillä. Kun Jari Tervo heitti Raamatun uutisvuoto ohjelmassa lattialle. siitä ei noussut mellakkaa, mutta, kun kaksi tanskalaista kopittelee oletetulla Koraanilla siitä alkaa islaminkansannousu, jossa vääräuskoset saavat tuta. Kannattiko Koraanin häpäisy, kun jokainen voi arvata mitä siitä seuraa.

ZzZ

Kannattaa tietenkin! Tulee totuus esiin.