Vastine aiempaan kirjoitukseeni vaaleista

Aiempi kirjoitukseni vaaleista toi postiin vastineen. Sen julkaisen tässä.

________________________________

Vaalit menivät pääosin odotetusti, kuten aina ennenkin. Eduskuntaan valittiin pelkkiä kansanpettureita tai höynäytettettäviä hölmöjä jotka tykkää leikkiä kaikkitietävää, näyttämölle nostettuna, taustajoukkojen avustamana.
Poikkeus on se, että myös kansaa aidosti toimillaan edustaneet, kansan asiaa ajaneet ihmiset, saivat näkyvyyttä, vaikkei heistä ainuttakaan eduskuntaan päätynyt.
Vaalien suurimmat saavutukset, merkittävimmät tulokset, toteutuivat SKE:n, Ilja Janitskinin, Juneksen ja Tiinan sekä useiden Reformilaisten ja Tähtiliikeläisten ymv. yksittäisten vastarintaa viralliselle totuudelle tehneiden kansallismielisten kampanjatoiminnan ansiona.

Nämä olivat ihmisiä, jotka eivät (ainakaan vielä) ole tehneet mitään lehmänkauppoja eliitin kanssa, eivätkä pimittäneet äänestyspäätöksiään ja niiden perusteluita kansalle valehdellen.
Vaikkakin voitto oli kohtalaisen pieni, se oli kuitenkin vaalien merkittävin saavutus ja se merkittävin saavutus oli se, että vaalien aikana saatiin nostettua esille oikeusvaltion rappion tilaa!
Se minkä värisiä paitoja kansanpettureilla on päällään, kun EU ja Troika jakelee heille käskyjään, ei paljoa mihinkään vaikuta!
Mitä tulee siihen, kun toiset sanovat, että tuo näkyvyys jota saavutettiin loi ajoittain huonon kuvan kansallismielisestä skenestä, niin sanoisin heille tämän: ei ole aina helppoa huomata kumpi on muna ja kumpi kana. Onhan toki luonnollista, ettei tuollaista näkyvyyttä ole helppoa saada kovin positiivisessa valossa, kun ei ole Poliisin ja valtamedian hiljaista hyväksyntää ja tukea, niinkuin esim. eliitin kanssa hyvissä väleissä olevilla persuilla ja niitä nuoleskelevilla helposti on.

On toisiakin, jotka ovat tehneet tai puhuneet paljon hyvää ja osanneet kenties pitää vaalitilaisuutensa aina upeasti ja tyylillä, mutta heihin kohdistuva vastustus ei ole tyypillisesti myöskään yhtä rajua kuin niihin, jotka avoimemmin ja vihamielisesti suhtautuvat todellisimpiin kansanpettureihin, eivätkä välttele aihepiirejä jotka koskevat pankkimafiaa, NATO:a tai suomalaisen rotumme tuhoamisen uhkakuvia.
PS: Ei taidettu nuorisolla tarkoittaa sitä lähes 70 v. poliittista aktivistia, joka kävi lyömässä naisen maahan?

PS2: Junes Lokka 483, Ilja Janitskin 384, Marco de Wit 316, ja James Hirvisaari 284 ääntä… oliko kaikkien näiden ehdokkaiden pienen äänimäärän syynä rauhattomat vaalitilaisuudet?

PS3: Kansallismielisiin kohdistuvaa katuterroria ei ehkä kannata luonnehtia vain spontaaniksi nuorison reagoinniksi. Sehän on ikään kuin kääntäisi selkänsä sille räikeälle tarkoitushakuisuudelle, jonka kaikki voimme havaita tavassa, jolla ”parempaan väkivaltaan” ts. ”sorrettujen vähemmistöjen ihmisoikeuksia” puolustavaan ”vasta-väkivaltaan” valtavirrassa suhtaudutaan.

 
-Alarik Lundin-

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sensuroimaton Totuus

Nyt ollaan asian ytimessä. Tärkein kirjoitus mitä PT-mediassa on koskaan julkaistu!

Tapiola

No ei nyt sentään tärkein, jotain rajaa. Hyvä puheenvuoro kyllä.. siis vastine, ja PT mitään kätkemättä antoi sille mahdollisuuden. Hieno juttu näin.

Puolueeton

Pienen äänimäärän syynä ei ollut vaalihäirintä, vaan vähäinen kannatus, joka ei suinkaan johtunut häirinnästä. Vähäiseen kannatukseen vaikuttaa tietysti myös valtamedia, jota enemmistö lukee, mutta myös näiden liikkeiden epäonnistunut tapa esittää asiaansa.
Perussuomalaisten tapa esittää älykkäästi muista poikkeavaa linjaa läpäisi hyvin suomalaisen demokratian. Näiden ääriliikeiden kannattajien tulisi lukea syventyen Vihavaisen kirjoitus oikeassa mediassa, vaikka tuskin viesti menee perille.

Tapiola

Väärin alkaa sinulla.. mielestäni. Kannatusta kyllä oli, mutta panokset ohjattiin kuitenkin Persuille. Persut onnistuivat. Onnistunut kampanja. Itse kannatan moniakin asioita, mutta tilanteen mukaan on tehtävä valinta. Minä pysyin protestilinjassa, vaikka niin PS itse kuin moni yksilökin viestitti, että ääni menee hukkaan jos ei PS:ää äänestä. Olihan se keuhkot tyhjentävä kokemus, kun pienet ehdokkaat jäivät kauas, mutta ääneni ei ollut turha. Muutokset tapahtuu hitaasti.
Edelleen kannustan niin reformin ihmisiä, SKE:n KP:n tukijoita.. ei ammuta panoksia sokkona. Ohjataan tuki Junekselle. Tukemalla Junesta tuet Tiinaa, tuet itseäsi ja kaikkia samanhenkisiä. Lokka olisi yksin vain A-luokan Turhapuro.. siis kaikella kunnioituksella ja huumorilla! Tiina toi Juneksesta esiin suomalaisuuden teräsmiehen. Paras mies Brysseliin. Kertoo Euroopalle tosiasiat niin kuin ne on.. ja juuri sillä oikealla kielellä.

Alarik Lundin

Asia on vähän niin, että moni ei suhtaudu tilanteeseen riittävän vakavasti. Siksi yhä on ihmisiä jotka äänestävät unelmaa, esim. persuja. Se ei ole vakavasti uhkaan suhtautuvaa käytöstä, äänestää persuja. Se on unelman jahtaamista, uuden itsepetoksen ruokkimista.
Sitten on tietenkin sekin, että lisäänynyt vakavoituminen voisi myös terävöittää aktivistien toimintaa, olisi etu, että totta kai suuri etu, että kansalaisaktivistit isänmaan voisivat aina esiintyä kylmähermoisen järkkymättömästä olennaisimmat tarkkaan mietityt sanomat esiin tuoden, aivan kuin ajan kanssa kirjoituksiinsa netissä valmistautuvat blogistit esim…
…mutta mitä pienemmällä porukalla sellaista aktivismia ja mitä vähäisemmällä ulkoisella tuella sitä tehdään, sitä suuremmassa paineessa ja kiihkeämmässä mielentilassa se usein tapahtuu.
Pienet liikkeet isojen vastustusten edessä vain usein vaikuttavat kovin kiihkeiltä, koska paikka on usein aika kuuma ja se luonnollisesti pännii niitä jotka uhraavat aikaansa, katsella kun ympärillä ihmiset heittävät äänensä jorpakkoon jahdaten unelmia.

John McMunne

Kiitos tästä vastineesta, MUTTA noilla, eikä muillakaan vaaleilla ole mitään merkitystä.
Syy tähän on, että hallituskokoonpanot on suunniteltu jo ajat sitten, eri vaalitulokset huomioiden.
Voitte itsekin lukea saman asian rivien välistä, kun luette esim. Rinteen ja Orpon kommentteja em. aiheesta.
Kaikki arvopohja ym. -lässytys on vain osa tätä esitystä, jossa muka ei tiedetä vielä, miten hallitusneuvotteluissa käy…
EIPÄ!

Alarik Lundin

Niimpä niin, vaaleilla kyllä on merkitystä, sillä näkyvyydellä jota niissä voidaan saada oikeille asioille, mutta ymmärrän, että tarkoitat vaalitulosta. Sillä tosiaankaan ei ole kummoisempaa merkitystä.

Aapo Ervasti

Aito kansallismielistä politiikkaa kannattavien pitäisi yhdistyä niin, että kansalaisille saataisiin luottamus siitä, että äänet eivät mene hukkaan.
Nyt nämä hourupäät taistelevat toisiaan vastaan ja äänet menevät tunkiolle, kierrättäisitte ne edes Peruspersläville, kun ette muuhun kykene.

rtellinen

Hajoita ja hallitse, tuumasi punainen valpo.

Kirmo

Ei ole hajottamista sanoa toverille että, -Hei, ota iisimmin, voit vaikuttaa fiksumminkin kun nyt koko jengi pitää sua hulluna koska meuhkaat ja en valitettavasti tehdä näkyvää yhteistyötä jos toimit noin, koska muuten meikäläisiä aletaan karttamaan yhdessä teikäläisten kanssa.
Jännä kylläkin kun PS ei ainakaan ole loogisesti yhdistävä liike. Toisaalta se sulkee ovet edestä tai heittää pihalle milloin kenetkin jollakin imagollisella moralismilla ja samalla se on koko ajan ottanut ja pitänyt riveissään väkivaltarikollista, petokseta tuomittua, naisten hakkaajaa, ahdistelijaa ja raiskaajaa, varasta, kavaltajaa, väärentäjää jne. pitkä lista. Niin miksi sitten vaikka T. Kuru, Lokka ja muut eivät sitten ole kelvollisia? Syy löytyy tietenkin logiikan kyvyistä ja johdonmukaisuudesta jossa PS:lla on valtava käytännön ja uskottavuuden ongelma.
Eli mikä se yhdistävä liike sitten olisi kun kerran PS ei aio olla sellainen, vaan saa tyypillisesti tietynlaisia riveihinsä, eli niitä ketkä yksinkertaisella retoriikalla kerää ääniä mutta edustajiksi päästessään ovat laumasieluja joista ei ole todellista vastusta uudelle maailmanjärjestykselle? Ryhmäkurikin jyllää. Tämä on todennettu todellusuus joka toki voi muuttua jossain vaiheessa, mutta viime vaaleissahan se oli Tähtiliike, ei PS joka toimi johdonmukaisesti, kansanvallan ideaalien mukaisesti ja yhdistävästi ottaessaan riveihinsä kenet tahansa (olisi toki kuulemma sulkenut ulos esim. murhaajat tms.), jopa muiden puolueiden edustajat, sitoutumattomina.
Samalla samaiset viisastelevat PS groupiet jotka juuri ovat saaneet ääniensä vastikkeeksi kyynärpäätä myöten kakkoseen viime kaudella, arvostelevat niitä ketkä eivät liputa ja äänestä persuja.
Tätä tämä on tämä Suomen kansa tällä parlamentaarisella systeemillä.
Kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia.
Liike Nyt sentään yrittää muuttaa parlamentarismia ”liberaalien” joukkojen kautta ja porukka on varsin edustavaa. Asiallista potentiaalia josta voi ottaa opikseenkin.
Itse en usko tähän valedemokratiaan, vaikka äänestänkin antaakseni viestin ja kannustaakseni tyydyttävän VALVEUTUNEITA ja asiallisia vastavoimia. Näennäis-vastavoima ei kelpaa. Toinen hallintomuoto, joko hierarkinen tai sitten täysin desentralisoitu (vapaasti muotoutuviin ja muuttuviin liittoumiin perustuva) olisi parempi kuin tämä edustuksellinen kakistokraattinen demokratia jossa keskiverto- ja sitä heikompiälyiset todennäköisimmin tekevät päätöksiä. Mutta se vaatisi sellaisen vallankumouksen jota ei tässä alamaisuuden maassa tapahdu. Kykenen sopeutumaan ja elämään onnellisesti kaiken järjettömyydenkin keskellä. Jälkipolvea kehotan muuttamaan vapaampiin yhteiskuntiin. Jos onni käy niin koko maailman talous menee totaaliin kriisiin ja maat sekasortoon, sillä sitä tämä maailma selvästikin tarvitsee välillä jotta uusia rakenteita pääsisi syntymään.

Alarik Lundin

Se kuuluisa ”Hajoita ja Hallitse” toimii niin, että:
1. Ruokitaan kahtiajakautumista kaikilla mahdollisilla tasoilla kansan yhtenäisyyttä vastaan.
2. Tuetaan kahtiajakoisuuksien molemmilla puolilla sellaista edustustoa, jota itse kyetään hallitsemaan ja jotka kuitenkin saadaan taustalla ajamaan kahtiajakautuneisuuden aiheuttaman kiistelyn varjoon jääviä itselle tärkeitä tavoitteita.
Näin ”Hajoita ja hallitse”- mekanismin voima saa mobilisoitua ihmiset sen kaltaisten näennäisesti erilaisten vaihtoehtojen taakse, joka tarjoavat ratkaisua tämän näennäiskysymyksen suhteen kumpaan tahansa suuntaan kallella olevien huoliin ilman, että nämä huolestuneet ihmiset itse aktivoituisivat.
Se ”Hajoita ja hallitse”-taktiikka voi olla esim. äänestäjien jakamista näennäisisänmaallisiin Persuihin ja Persuja vastustaviin näennäisliberaaleihin valtapuolueisiin.
Sen taktiikan olemassaolo ei välttämättä edes vaadi salaliittoa tai taustavoimia jotka aktiivisesti tällaista rakennetta ylläpitäisivät, sillä kun ihmisiin on ensin iskostunut mukavuuden ja unelmien haluinen ajattelukulttuuri, he ovat alttiita aivan omin päin mielikuvittelemaan itselleen todellisuutta miellyttävämpiä kahtia jakautuneisuuksia tavakseen hahmottaa maailmaa.

kanander

Ehdokkaan vaalikampanja on onnistunut, jos hänet valitaan eduskuntaan. Ei muuten.
Enempää en osaa sanoa, kun en ole empaattinen ihminen.

Minä

Heidän puolueensa tai liikkeensä olivat liian tuntemettomia ja pieniä. Se on merkittävin syy. Jos jatkaa vuosikausia tunnetuksitekemistä, voi saada jonkun eduskuntaankin.
Jos he olisivat olleet perussuomalaisten listoilla, olisi äänimäärä kasvanut rutkasti ja joku tai jotkut olisivat oäässeet eduskuntaan asti.

Sensuroimaton Totuus

Aitokansallismieliset eivät lähde persujen kosher-valeoppositioon.

Minä

Viitannee Kosherilla samaan kuin Kosher-suola, joka on valmistettu juutalaisten määräysten mukaan. Kosher-ruoka ym. yhälailla on juutalaisten sääntöjen mukaan valmistettua.

Sensuroimaton Totuus

Kyse on ympäri maailmaa jo vuosikymmeniä käytetystä termistä. Kosher-feikkikansallismielisyys on moninkertaisesti vihervasemmistolaisuutta tuhoisampaa.

Kirmo

Ketkä luo maailmaa ohjaavat rakenteet, ketkä ovat kykenemättömiä näkemään kuinka ne toimivat ja ylipäätään näkemään niitä ja niiden osasia.
Helposti manipuloitavat.
Hyödylliset (yksinkertaiset ja/tai luoduista paradigmista riippuvaiset) kansallismieliset.
Siksi usein myös uskonnollisuuteen kytkeytyvillä ajatusrakennelmilla, tiedottomasti ’haluttuun suuntaan’ ohjautuvia.
Uskovat tietenkin toimivansa kansan tai kansallismielisyyden hyväksi. Mutta ovat käytännössä pelinappuloita isommalla pöydällä.

Kirmo

Turha ruveta kirjaa kirjoittamaan tähän.
Kuitenkin jotain mistä aloittaa:
Methods and structures 8of Control
Finance
》Central banks
》 the M.I.C.
》 Stock market and speculative investment
》 open more
Media / Culture
》 The conglomerates
》 Israel-USA-EU companies
》 Moguls and families
》 open more
Government / Military
》 AIPAC
》 The Trilateral Comission
》 NATO
》 Operation Gladio
》 open more
Education
》 The Frankfurt School
》 Financed ideologies and movements
》 more
Science / Tech
Energy
》 Genie Energy
》 The pipelines to Syria
》 open more
Religion
Business
Resources
Law
Health / Medicine
Philanthropy / NGOs
Known Groups
( see Government / Military)

》 Bilderberg
》 Club of Rome
》 open more
》 open more
Psychological warfare and damage control
》The ”conpiracy theorist” strawman
》 Confirmed conspiracies [History]
》 open more
Covert Groups

Summary and overview

Etsivä löytää.

Kirmo

Jos joku on joskus kutsunut sinua joksikin niin se en ome minä. En tiedä mistä puhut.
Se kuitenkin antaa viitteitä siitä että sinulla on aika pysyvät mielipiteet ja maailmankuva, niin ettet vaikuta kiinnostuneelta lukea jotain itsellesi uutta. Et voi odottaa että sinulle hetkessä avataan isoja kokonaisuuksia, varsinkin jos jo alussa nousee esiin viitteitä siitä että vain odotat mitä pääsisit ampumaan alas ilman sen kummempaa asiaan perehtymistä.
Olet väärässä sen suhteen etteikö NATO liittyisi kansallismielisyyteen. Jo ilmeisimmällä ja yksinkertaisimmalla tasolla voi ymmärtää yhteyden kun tiedostaa että se oli NATO joka tuhosi Libyan nillä seurauksilla mitä sivustosi päivittäin raportoi, ja kiitos muuten siitä.
Kansallismielisyys on erotamattomasti myös yhteydessä itsenäisyyteen, mikä vaatii riippumattomuuden maksimointia, joten talous, eli kaikki taloudelliset rakenteet, erityisesti valuutat ja pankkitoiminta ovat keskeisimpiä asioita jotka määrittelevät kuinka kansallismielistä politiikaa, kuinka itsenäistä politiikkaa kansainvälisestikin, kansallisvaltio voi tehdä. Maailma on iso kokonaisuus ja Suomen valtio on osa sitä. Tällä hetkellä tuuliajolla osana sitä kun muut ohjaa. Siksi on tärkeää alkaa opiskella talousrakenteista, ylikansallisten organisaatioiden rakenteista, reaalitaloudesta (miksi mitkäkin sodat, mikäkin politiikka. Tuossa yläpuolella olikin vinkkiä mutta sellaisethan menevät ohi sille joka ei mitään aio ottaa selvää) historiasta ja niin edelleen.
Identiteettipolitiikan tai ideologisen vaikuttamisen (kulttuurimarxismi) voi perustellusti väittää olevan kansallismielisyydestä irrallaan olevia asioita mutta vaikkapa Yuri Bezmenov (KGB loikkari) olisi vahvasti eri mieltä. Minulla ei ole valmis mielipide. Mutta perehdyn ja kouluttaudun ja pyrin pitämään jalat maassa, kuitenkin olematta naiivi. Ylen ja valtamedian tiedollisen vaikuttamisen taso ja kuvio kun on alkanut joillekin valjeta, pitäisi vain alkaa tajuamaan että ainakin vastaava ilmiö on paljon vanhempi ja laajempi, muullakin tavoin kuin vain jossain medioissa.2
Hyvää yötä ja hyvää kevättäkin.

Minä

Jos esim. perussuomalaisia tarkastellaan ”feikkikansallismielisinä”, syntyy mielikuva siitä, mihin sitä verrataan.
Jonkun mielestä aito kansallismielisyys ollee hyvin ehdoton itsenäisyys, joka ei tee mitään myönnytyksiä mihinkään suuntaan.
Näkyvät puhuvan siihen malliin, että on feikki, jos ei pyri ottamaan kaikkea kerralla tai jos on valmis tekemään sopimuksia, jotka sitovat joihinkin ehtoihin jne.
Ollaksemme realistisia, niin jos tavoite poikkeaa suuresti vallitsevasta tilasta, on otettava askel kerrallaan, eikä suinkaan pyrkiä saamaan kaikkea kerralla. Se on epärealistista.
Totaalinen itsenäisyys edellyttäisi entisen Albanian tapaista eristäytymistä, koska muiden maiden kanssa ei voisi mitään sopia, sillä ne vaatisivat suostumista joihinkin myönnytyksiin.
Olkoon maailma halituu miten tahansa ja kuinka väärin tahansa, reitti ulos vääryydestä ja alsitumisesta sille ei kulje ehdottomalla politiikalla, vaan politiikalla, joka vähitellen muuttaa asioita oikeaan suuntaan.
Kärsimättömät eivät ehkä ymmärrä, että oikeaan suuntaan askel kerrallaan on toimiva tapa. Jos haluaa liian paljon heti kerralla, ei oääse mihinkään muuhun tulokseen kuin tyhjään huuteluun, koska kukaan ei kuule. Silloin vaikutus on henkilöön nähden terapeuttinen, mutta vaikutus yhteiskuntaan on kokolailla nolla.

Alarik Lundin

Oma raha ei ole pelkkä mielipide, josta kansallismielisellä voi olla yksi tai toinen kanta.
1 Kansakunta = 1 Valuutta
1. Oma valuutta tarvitsee itsevaltaisen hallinon ja päin vastoin.
2. Oma valuutta on edellytys alueen poliittiseen riippumattomuuteen.
3. Oma valuutta tuo rahamarkkina valtaa, mm. mahdollistaen laajemman keinovalikoiman, ja tästä valta-asemasta on useimmiten suoria taloudellisia etuja valuutta-alueen varallisuuteen sijoitusmarkkinoilla.
Eurostoliitto on katastrofaalinen globalisti-hirviö, jonka kaltaista ei ole maailmanhistoriassa koskaan aiemmin nähty.
Se on taloustieteellinen tosiasia- ei mielipide.
Toiset ymmärtävät tai tietävät sen, toiset eivät. Se ei tee siitä mielipidettä.

Nonyymi

Janitskin olisi päätynyt eduskuntaan persujen listoilta.
En itsekään äänestänyt mikropuoluetta, koska äänet menevät hukkaan.

Ilmari

Janitskinilla on juuri tuore tuomio niskassa ja aikaisempia tuomioita väkivaltarikoksista. Jos PS olisi ottanut hänet listoilleen, Halla-aho olisi koko ajan saatavilla selittelemässä. Eiköhän Hakkarainen riitä hänelle.

Minä

Minäkin uskoin suurempaan äänimäärään, mutta ehkä se, että oli pienen ja tuntemattoman puolueen listalla vei äänimäärän. Väyrynenkään ei saanut kovin paljon ääniä. Uskoisin, että Väyrynen odotti saavansa riittävästi ainakin yhteen paikkaan eduskunnassa.

Ilmari

Kuunnelkaa Marco de Witin falsettiin kohoavaa kirkunaa ja kaikkien muiden haukkumista ja mitätöimistä. Kuka hänet listalle ottaisi? Mies on vuosikausia kierrellyt pitkin Suomea ja saa vajaa 300 ääntä. Hän aivan tosissaan kuvitteli, että he voivat saada 1-2 kansanedustajaa.
Nyt SKE on valmistatutumassa eurovaaleihin. He kuvittelevat edelleen, että heillä on jotain mahdollisuuksia. Muuten SKE:n kanava on parasta viihdettä. Ei sitä kokonaan jaksa katsoa mutta sopivasti loikkien. Lisää viihdearvoa saa jos sitä katsoo porukalla ja panee pystyyn kilpailun. Aiheena on että yritetään arvata kuinka monta kertaa Marco sanoo ”elikkä”. Voittaja on se joka arvaa lähimmäksi.

Minä

Kaikki on suhteellista. Kun on SKE ja Marco, on vaikeampaa leimata vaikkapa persuja ääriainesten puolueeksi 🙂

fatwantarkistaja

Ihan realistista on mennä eurovaaleissa yköseksi. Kun eduskuntavaaleissa n. 30 ehdokasta sai n. 2000 ääntä ja sovitaan että kaikkien ehdokkaiden sukulaiset keskittävät äänensä Marcolle, ei tarvitse kuin viisikymmenkertaistaa äänisaalis ja se on sitten taputeltu.
Maltillisemmin ei voi puhua, koska maltillisten ei haittaisi surmata itseään. Pitää siis olla reilusti radikaalimpi. Ei mitään lapsille huutamista torilla ja näiden tönimistä, vaan kunnon meininkiä. Pienimmissäkin pitäjissä on kohta barrikadit ja mellakka-aidat koetuksella, kun show lähtee käyntiin. En näe oikein muutakaan vaihtoehtoa ja se tässä hirvittää.
Kauhea kiire tulee taas ja miljoona projektia kirjaimellisesti.

GLGL

”Ei taidettu nuorisolla tarkoittaa sitä lähes 70 v. poliittista aktivistia, joka kävi lyömässä naisen maahan?”
Siitä kaverista tuli jotenkin eräs Fingerpori-hahmo mieleen (joka tosin ei ole väkivaltainen, mutta muuten ”saman oloinen”).

Fläsy

Melko sekava kirjoitus tuo vastine. Ainoastaan Suomen hajoittaja voi toivoa porukan äänestävän vajaamielisten touhukerhoja. Tiina ja Junes ovat hyviä, ja tuen heitä fyrkalla, mutta ”kansallismielisistä” ei jaksa sen enempää. Pelkkä PS ei riitä, mutta mistä kirittäjä? Marsosta ja iljasta vai? Voi viude. Asyl voisi toimia pohjana jollekin uudelle. Vihasohvan kaksikko tarvitsee puolueen päästäkseen eduskuntaan jauhottamaan.

Anonymous

Harva haluaa uhrata ääntään pienpuolueille jotka eivät pääse kuitenkaan hallitukseen ja joilla ei muutenkaan ole valtaa. Itseasiassa nuo pienpuolueet veivät persuilta juuri sen verran ääniä että persuista ei tullut suurinta. Persut on ainoa puolue tällä hetkellä jolla on potentiaalia tehdä oikea muutos.

Sam Colt

Kuvitellaan eduskunta, johon olisi valittu Marco, Väyrynen, Janitskin. Kuinka paljon kallispalkkaisten edustajien aikaa olisi kulunut noitten joutavien höpinöitten kuuntelemiseen. Ja oikeat työt viivästyisivät.
Junes ja Tiina ovat sympaattisia, mutta ei kannata yksin…

Jore Viitanen

Ja kuka sinä sitten olet? Et ainakaan ole revolverin keksijä ja tuskin edes vesipyssyn.
Vain tylsimys puhuu noin Väyrysestä pelkällä pinnallisella käsityksellä.
Olisit vain katsonut sen yhdenkin eduskunnan sivustolla hiljattain ollut live-lähetys jossa Paven puheenvuoro missä hän kiteytti Suomen tilan ja suhteessa nykykseen maailmanjärjestykseen. Oppisit. Se oli sisällöllisesti tärkeä puheenvuoro. Tietenkään ei näy Ylellä tai vastaavassa.
Paavo haastoi ja servasi maanmyyjä Saulinkin presidenttivaalitentissä. Ja paljon enemmän.
Kuka on täydellinen? Patella on ollut poliittista pääomaa ja hyvä että on käyttänyt sitä Suomen itsenäisyyden ja kansan yhteisen vaurauden palauttamisen puolesta. Se että asioita pitää esillä ja että tekee sen näkemyksellä kuuluisi olla ratkaisevaa. Lahjattomille laumasieluille asia on tietenkin toisin.

Alapo

Ongelma kansanmielisten puolueiden kanssa on, että niitä on liikaa. yksi puolue, jonka ääniharavaksi valitaan se karismaattisin ja fiksuin kaiffari, samankaltaisia maakuntiinkiin, silloin saadaan edustajia. Ikävä kyllä, turhan moni saa pieniä hymyjä naamalle ja ei haluja äänestää heitä, edes protestiksi. Voi ottaa vittuiluna, mutta vaan ihan tämmöinen näkemys tuosta touhusta.Kukaanhan ei ole täydellinen, nauraisi varmaan moni jos minustakin tulisi eduskuntavaalien ehdokas.

Pena

Ei ne ihan onnistuneet koska enemmistö uskoi juuri ja juuri SDP ja kokoomuksen katteettomat lupaukset. Unohtuiko ihmisiltä kreikkatakaukset ja urpilainen nyt jo.

Mun hiekkalaatikko

Älä välitä Paavo, mikään ei kelpaa kaikille koskaan.
Tosiasia kuitenkin on, että vaikka joku olisikin mennyt läpi pienpuolueista eduskuntaan, hänellä olisi ollut siellä yhtä paljon vaikutusmahdollisuuksia, kuin sillä surullisen kuuluisalla hyttysen ulosteella itämeressä…
Ainut kunnon vaikutusmahdollisuus eduskunnassa on äänestys ääniylivoimalla.
Siihen ainoa mahdollisuus olisi ollut Perussuomalaiset suurinmapana puolueena.
Omaa naamaansa, nimeänsä ja mainettaan voi edelleenkin (yrittää) tehdä tunnetuksi Youtube-striimeillä. Niillä on yhtä suuri vaikutus kuin yhdellä taikka kymmenellä äänellä eduskunnassa.
Ja mitä tulee tähän ”kansanpetturi” ja ”siionisti” kiimaan. Näyttää siltä että joillekin ei kelpaa mikään. Jos sanoo että rajat on laitettava kiinni ja islamisaatio on pysäytettävä, niin ei, -ei se kelpaa ellei samassa lauseessa peräänkuuluta, että Israelin valtio on tuhottava…
Kuitenkin on hyvä pysähtyä muistelemaan, että esim Jussi Halla-aho on puhunut näistä asioista ja vastustanut islamisaatiota jo silloin, kun monet näistä valveutuneista nuorukaisista ovat olleet vielä päiväkodissa.
Mutta näillä mennään. Sovitaan sovinnon eleeksi nyt niin, että Halla-aho, Huhtasaari ja Trump ovat Sionisteja.
Ja laitetaan kaupan päälle vielä Teuvo Hakkarainen, niin ei sitten tule jälkeenpäin sanomista.
Oikein hyvää kevättä ja voimia 4 vuoden päästä koittavaan vallankumoukseen.

Tapiola

Ei pidä paikkaansa hyttysen ulosteet. Pienet ryhmät voivat ilman sidonnaisuuksia mennä kulloinkin tärkeän asian taakse kuten esim. SKE on viestittänyt. Oikealta tai vasemmalta niin hyvää asiaa voi ajaa. Eduskunta ja valtio. sen kansa saattaa kääntyä hitaasti kuin rahtilaiva, mutta pienetkin pyörteet vastavirtaan muuttavat kurssia.. ei ehkä aina, mutta joskus.

Anonymous

Alhaisen kannatuksen syy on ehdokkaiden typerät mielipiteet ja ansioituminen rikostuomioissa. Vai ovatko ehdokkaat osoittautuneet jotenkin älykkäiksi?
On todellakin vahinko että tällaiset ihmiset liitetään osaksi maahanmuuttokriittistä liikettä.
Se syö järkevien ihmisten ääniä persuilta ja siten ratkaisulta jossa kansainvaellukset saataisiin torpattua.
Sääli.

Hei, paras Pata!

Saanenko esittäytyä, nimeni on Kattila.
Olen samaa mieltä että typerät mielipiteet ja ansioituminen rikostuomioissa vetää pois ääniä persuilta.
Tässä esimerkkejä:
http://todellisuus.org/index.php?topic=1828.0
https://pastebin.com/kXCuZPDT
https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista
https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/25d2873f-60e6-41d4-8d4d-fe352663171e
Onneksi siis äänestämme Keskustaa ja Rkp:ta joilla ei ole sama ongelma kuin persuilla.

Tollo-Hilppa

Anteeksi vain, mutta voisiko joku kertoa miksi itseään kovinkin valveutuneina pitävien henkilöiden mielestä Juutalaisten, Sioninistien, vapaamuurarien yms. mielestä Euroopan ydinasevaltioiden kansoittaminen kemuilla ja kuukereillä olisi kenenkään etu? Olen, kuten nimimerkistäni voi päätellä, hieman yksinkertainen…