Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jorma

Ikävä kyllä mahkuja läpimenoon ei ole. Juneksen ja Tiinan suosio on täysin mennyttä, kuten eduskuntavaalien tulos osoittaa. Äänestän jatkossakin Persuja kaikissa vaaleissa.

Tapiola

Sanon suoraan.. väärä tulkinta. Juneksen ja Tiinan suosio ei ole mihinkään kadonnut. Kannattajat äänestivät persuja jotta jytky toteutuisi. He kuten minä myös kannattavat noita kahta edelleen. Heitän nyt kolmannen kerran tänne sivustolle .. lähdetään tukemaan kaikki Junesta EU-vaaleihin. Kansallismielinen rintama yhteisen asian puolesta. Muuten homma ei onnistune.
Tiedän ettei SKE:n kärkiporukka lämpene asialle, mutta heidän ainakin nyt alustavasti kaavailema Itsenäisyysteema on tällä hetkellä väärä. Integraation syveneminen pitää estää. Loistokkaasti menestynyt PS:n Peltokangaskin siis ajattelee niin.
Suuret voimat ajavat liittovaltiokehitystä ja se on torjuttava. Ei Suomen kansallismieliset tässä yksin ole.
UK:n Brexitiä ajanut Farage oli karismaattinen, arvovaltaisen kuningaskunnan englantia puhuvana tietysti hankala oka turkissa unioni-maanikoille. Toteutuuko Brexit koska. Ihan turha tässä kohtaa Itsenäisyyden perään Brysseliin lähteä, kun vaalit on Suomessa takana ja riittävää tahtoa ei löydy tällä hetkellä eroon, mutta liittovaltiokehitykseen voidaan vaikuttaa muiden samanlaisten eurooppalaisten ryhmien kanssa.
Lokalla on kielitaito etuna. Ei löydy PS vaalimenestyjistä samanlaista. Jaa tulkkaus? Onhan siellä, mutta kun erilaisia ovensuu-käytäväkeskusteluja käydään, Lokalla on valmius vastata useimmalle heti jotain. Paras mies Brysseliin.
Kansallismielinen rintama Lokan taakse. Kaikki mukaan ja itsekkyys kaappiin piiloon.

Ilmari

Tuossa on siis kyseessä vaaliasiakirjojen vienti oikeusministeriöön. Tästäkin Lokka saa aikaiseksi lähes puolen tunnin jaarittelun vaikka vielä ei olla päästy edes asiakirjoja luovuttamaan.

Tapiola

Mielestäni mitä parhainta promootiota. Paikalla kansallismielisiä tukijoita/kannattajia. Todistamassa itse taphtumaa, turvaamassa. Mukava video. Kuka käski katsomaan?