Ikeamurhaajalle varoitus vankilassa – lintsasi joogatunnilta

lataus.jpeg
Ukbagabir poliisin kuvassa.

Västeråsin Ikea-puukottaja Abraham Ukbagabir on saanut varoituksen vankilassa. Eritreaano nimittäin kieltäytyi osallistumasta vankilan aktiviteetteihin.

Ruotsalaisissa vankiloissa on osallistumisvelvollisuus. Vangin on osallistuttava esimerkiksi kuntouttavaan työtoimintaan, opiskeltava tai muutoin oltava aktiivisesti mukana vankilan erilaisissa toiminnoissa. Tämä aktiivisuus sitten palkitaan pienellä taskurahalla.
Expressenin mukaan Abraham Ukbagabir kuitenkin on ollut hankala vanki ja kieltäytyi hiljattain osallistumasta vankilan puuhastelutuokioon eli joogatunnille. Abraham Ukbagabir ei ollut joogatuulella.
Henkilökunta oli mennyt kysymään Ukbagabirilta miksei tämä osallistu joogaan. Mies vetosi sairastumiseensa. Vankilassa selitystä ei hyväksytty, sillä Ukbagabir ei ollut hakenut sairaslomaa vankilan säännöissä määrätyllä tavalla. Vankilassakaan ei siis voi sairastaa ilman, että ei käy tohtorilla hakemassa sairaslomaa, ja lintsata töistä.
Niinpä vankilan johtokunta antoi Abraham Ukbagabirille vakavan varoituksen: “Abraham Ukbagabir on syyllistynyt useita kertoja vastaaviin laiminlyönteihin vankeusaikanaan. Koska kieltäytyminen toimintapuuhasteluista on ollut toistuvaa, annetaan Abraham Ukbagabirille varoitus”, tietää Expressen kertoa.
Abraham Ukbagabir murhasi kesällä 2015 Västeråsin Ikeassa kaksi ihmistä. Motiivi murhille oli se, että hän ei saanut turvapaikkaa eli loppuelämän kestävää ylläpitoa Ruotsista. Tällä hetkellä mies istuu Tidaholmin vankilassa.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
K.L.

Aa että kun Uggabugga nyt kiukuttelee,ihan varoitus tuli vankilassa!Lapio käteen ja suolle,ei armoa!Jos ei työ maistu niin ihan toisenlainen “varoitus”!

Psykiatri

No huh. Sentään varoitus. Mä jo hetken luulin, että Ugabakiiri vapautettaisiin. Onhan kyseessä erittäin pahasti suvakoitunut Ruotsi. Outoa, että ukkeli edes on vankilassa.

Tom Of Sverige

Eli niinsanottu, kauhua herättävä, Ruotsalainen AJABAJA! Ja samalla hyvin jyrkkä sormella heiluttelu! Mahtoi siinä päänleikkaajalla valahtaa sköndät lahkeeseen.

Totuutta kehiin

Kieltäytyi “Joogatunnilta” Joopa joo, minkäläinen rangaistus on vankilassa kyseessä? Onko se vain sanallinen vai annetaanko lisää lomailu aikaa Ruotsalaisessa aktiviteetti täyshoidossa? Tuollahan on murhaajilla enemmän aktiviteettejä kuin uhreilla. (jos olisivat jääneet henkiin)
Kyllä on väärä paikka murhaajille Ruotsalainen luksusvankila.

Pessimisti

Murhaajamuslimeilla pitäisi olla oman kulttuurinsa tapaisia vankiloita. Ei hotellivankiloita kuujumalan palvojille.

Kristitty?

Onkohan tämä peräti kristitty jos etunimi on Abraham?

Alarik Lundin

Not cool man not cool. This is a warning. Next time you’ll have to do an extra rainbow unity dance.

Valtsu

Niinpä, siinä on toisaalta jotain nautittavaa, että ruotsalaiset miesoletetut yrittävät tuputtaa jollekin kehitysmaamulkulle aurinkotervehdyksiä. Menee vähän jo kidutuksen puolelle.

Yhdenvertaisuusasiantuntija

Ikeassahan oli tuolloin vain tekninen häiriö. Onko siis peräti syytön mies joutunut vankilaan? Ruotsin raakalaismaiset vankilaviranomaiset varmaan vähentävät lihapulla-annostakin ehkä jopa yhdellä halal-lihapullalla?

Ruotsalaista logiikkaa

Ehkä seuraavan kerran kun Ikean tekninen vika saa varoituksen niin samalla hän saa potkut vankilasta, lol.

Snellman

Vankilarangaistus muslimeille länsimaissa olisi parasta suorittaa sikalassa. Saisivat raiskaajat, intagram-selfie turvapaikkavalehtelijat tuntea olonsa tukalaksi pleikkarinpelaamisen ja painonnostojen sijaan. Sellit sikaloiden läheisyyteen ja jokainen muslimi joka päivä lapioimaan sianpaskaa. Siat saisivat ulkoilla monta tuntia joka päivä mutta muslimit ei. Muslimeita saisi kurittaa kepeillä ja sähköshokeilla, arvokkaampia ja älykkäämpiä ihmiskunnalle hyödyllisimpiä sikoja ei.

fatwantarkistaja

Sika saisi öisin pureksia nukkumaan pyrkivää muslimia persuuksista, toisinpäin haram. Sika saisi maittavaa ja terveellistä kouluruokaa, muslimi virallista sianruokaa.
Meiltähän ei ideat lopu, mutta loppuu pakolaiset, jos pääsemme niitä toteuttamaan.

Yrmy Naantalista

Kunniakansalaiselle kuuluisi paikka svemalian kunikashuoneessa kun vääräuskoisen pois päiviltä päästi.

Hjälp

Kyllä sekin päivä vielä koittaa nykymenolla. Tyyliin jättimellakat ja kuningaslinna tulessa ja suomen puolustusvoimille avunpyyntö. Tms. Enpä ihmettelisi. Tulevaisuudessa. Ok kärjistettyä mutta…

The Fat, The Dumb and The Ugly

Tämä jeppe ei ole muslimi vaan ”aktiivkristitty ja kirkossakävijä”, silti tappoi kaksi viatonta, hänelle täysin tuntematonta ihmistä. Valitsi uhrinsa sen perusteella että he olivat ”ruotsalaisen näköisiä” (www.vlt.se 21.10.2015).
Ollaan me Pottunokat (lihavat, tyhmät, rumat ja kalpeat) kiitollisia ettemme ole svenssonin näköisiä. Se voi pelastaa henkemme!

El Comandante Cero

Joogatunnilta? No Nikita Foughantine kävi veronmaksajien laskuun ratsastamassa Pyhäselän Vankilassa. Kyllä usko on kova terapian suhteen, sitä voisi kuvitella kuinka Vaasan linnassa Antit Rannanjärvi ja Isotalo huutaisiva goom ja hakisivat jotain perhosasentoa yhtyäkseen maailmankaikkeuteen.

Anonymous

Abrafuckingcome pitää siirtää Venäjän vangillan .

Anonymous

pian ruotsin vankiloissa pakollinen ammuskelukurssi ,jollei osallistu siihen ei pääse viikottaiselle kylpylälomalle,eli viranomaisten on pakko ottaa kovat keinot käyttöön,mutta mitä tähän sanoo ihmisoikeusjärjestöt.