Muslimimiesten intifada jatkui illan ja yön aikana Kööpenhaminassa

D4VspIrXoAAGbg1
Kaduille kerääntyi satoja muslimimiehiä, jotka kantoivat arabiankielisiä plakaatteja.

Maahanmuuttajataustaisten miesten levottomuudet Kööpenhaminassa jatkuivat taas eilen illalla ja yön aikana. Kymmenkunta autoa poltettiin ja kymmeniä roskakontteja sytytettiin tuleen.

Kööpenhaminan poliisilla oli yön aikana täysi miehitys kaduilla. Mellakoita pyrittiin lopettamaan, toisaalla mellakoitsijoita yritettiin rauhoitella. Poliisi pyysi huolestuneita asukkaita tulemaan keskustelemaan poliisin kanssa.
Videokuvaa tiistai-illalta.


Yön aikana kuitenkin saatiin tuleen kymmenkunta autoa. Niin ikään roskakontteja ja -pönttöjä sytyteltiin tuleen. Myös joitakin liikehuoneiston ikkunoita rikottiin. Poliisin mukaan kaduilla oli paljon ihmisiä ja monissa ongelmalähiöissä ollaan käymistilassa. Nørrebron lisäksi ongelmia on ollut Nordvestin, Tingbjergin ja Amagen lähiöissä.
Mellakoiden yhteydessä poliisi on ottanut kiinni 11 henkilöä. Tämä sen jälkeen kun miehet olivat ampuneet ihmisjoukkoon erilaisia ilotulitteita ja paukkupommeja. Poliisi löysi yöllä kätkön, johon oli jemmattu polttopulloja.
Politi
D4Vqb19X4AAgvqy
Poliisi otti niin ikään kiinni 19-vuotiaan nuorukaisen kun tämän hallusta löydettiin käsikranaatti ja pistooli. Poliisi puhutti nuorukaista kun tämä kirjoitti katukivetyksiin ”Kuolema Paludanille”.
Rasmus Paludan olisi tänään pitänyt päivällä uuden mielenosoituksen Nørrebrossa, mutta poliisi esti sen. Poliisi on antanut Paludanille ”mielenosoituskiellon” koko Kööpenhaminan alueella.
Dr.dk
Intifada = arabiankielinen termi kansannousulle.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Totuutta kehiin
Totuutta kehiin
17.4.2019 13:01

Tätä se on, kun tätä muslimilaumaa alkaa olla riittävästi, niin riehuminen ja ”loukkaantuminen” alkaa. Liian paljon on Tanska ottanut näitä matuja maahansa. RAJAT KIINNI!

Tätä kaivataan Helsinkiinkin
Tätä kaivataan Helsinkiinkin
17.4.2019 15:09
Vastaa...  Totuutta kehiin

Tai rajat auki, mutta vain toiseen suuntaan eli uloooosss!!!!!!

Tero Terotin
Tero Terotin
19.4.2019 09:16

Lääketieteen termein kyseessä olisi eräänlainen shuntti.

Kivapuhuja
Kivapuhuja
17.4.2019 17:26
Vastaa...  Totuutta kehiin

Siinä olisi poliisilla ollut hyvä tilaisuus antaa olan takaa pamppua ja kerätä äänekkäät rauhan miehet saarille mölyämään keskenään, mutta ei käy koska suvaitsevaisuus.
Isossa kuvassa noiden mölyapinoiden riehuminen on kuitenkin hyvä asia, sillä tällä tavoin tanskalaiset saavat heistä nopeammin tarpeekseen ja pian odottaa se saari.
Ei muuta kivaa puhuttavaa tällä kertaa.

aatto kellman
aatto kellman
17.4.2019 21:16
Vastaa...  Totuutta kehiin

Kyllä pysähtyy….! Odottaa vaan aikaa kun hommalle tulee täys stoppi. Armeija asettuu asemiin konetuli aseilla, kyllä pysähtyy.

Täysin hullua
Täysin hullua
18.4.2019 10:18
Vastaa...  aatto kellman

Olihan piolustusvoimat Tornionlin rajalla 2015. Kantoivat tunkeutuvien laukkuja. Mitenköhän maa makais, jos ois toimittu samoin v 1939.

Anonymous
Anonymous
21.4.2019 08:34
Vastaa...  Totuutta kehiin

Miten saisi Rinteen katsomaan näitä, Ruotsissa yli 20 kaupunkia missä ei lakia ja järjestystä, tämä taas oli Tanskasta, ei kukaan voi olla näin tyhmä ettei ymmärrä mihin tämä kaikki johtaa, pohjoismaat tuhotaan yksi kerrallaan, jos näitä tulee lisää.

Anonymous
Anonymous
17.4.2019 13:05

Totutuista tavoista on vaikea päästä eroon, varsinkin jos elämään ei muuta koskaan ole kuulunut.

Etusivu / Islam / Mellakka /
Etusivu / Islam / Mellakka /
17.4.2019 13:22
Vastaa...  Anonymous

Allah Muslim MENA Mekka Mellakka Mekkala jatkuu ainakin 100 vuotta jos ei sitä pysäytetä NYT.
Pohjoismaat ja koko EU on pilattu, pilaajat eli päättäjät vastuuseen!

Lällytys loppu
Lällytys loppu
17.4.2019 13:07

Eikö nuo öykkärit voitaisi kerätä yhteen sumppuun ja viedä säilöön? Sieltä sitten nopea kuljetus kotimaahan.
Loppuisi intifada- innostus lyhyeen ja osasta päästäisiin jopa lopullisesti eroon.

Anonymous
Anonymous
17.4.2019 13:08

Jos ihminen on keitetty ja paistettu väkivallassa koko elämänsä, väkivalta on sen ihmisen mielenmaisema, se on se ihminen.

Ei noi mitään älykästä sakkia ole
Ei noi mitään älykästä sakkia ole
17.4.2019 15:11
Vastaa...  Anonymous

Ja tyhmä pää.

Jere H
Jere H
17.4.2019 13:18

Eli kun muslimit eivät tykkää jonkun puheesta, niin tämän puhuminen kielletään.
Muslimit päättävät kuka saa ja kuka ei saa puhua Tanskassa.

Matelot
Matelot
19.4.2019 16:39
Vastaa...  Jere H

No jaa, Suomen YLE katsoi parhaaksi jättää esittämättä Pekka ja Vertikaalirajoitteinen henkilö Afrikan enemmistöasukkien värisinä.

Kivapuhuja
Kivapuhuja
17.4.2019 13:21

Näin se menee. Vajaaälyiset kehitysmaalaiset eivät osaa hillitä itseään eikä poliiseja ole tarpeeksi paimentamaan heitä, joten ainut ratkaisu on kieltää normaaleja ihmisiä puhumasta. Suomeenkin on tämä voimavara tulossa kiitos Sibalan.

Lee Änderssön
Lee Änderssön
17.4.2019 14:07
Vastaa...  Kivapuhuja

Polpo vahtii mieluummin kanta-asukkien kielenkäyttöä netissä ja Stalin-kamera-valvonta-autoillaan salakavalasti puskissa.
Kyllä tästä tällä menolla vielä jonain päivänä joku vitun kapina nousee kun jäyhä kansa saa tarpeekseen vittuilusta.
Vitutuskäyrä ainakin on jo kasvussa.
Rinteen superkommari vielä nostaa verot pilvien yläpuolelle nykyisesti perseraiskaustasosta niin alkaa olla valmis paketti.

Kivapuhuja
Kivapuhuja
17.4.2019 17:46
Vastaa...  Kivapuhuja

Meitä on täällä näköjään useampikin kivapuhuja. No ei se mitään, sillä kyllä kivaa puhetta maailmaan mahtuu.

Tjäreborg
Tjäreborg
17.4.2019 13:29

Ruotsi ja Norja ovat jo kauan sitten ruksattu pois ”maat jossa mukava käydä”-listaltani, nyt sinne menee myös Tanska. Ruskeeta sossupaskaa maat täynnä. Joku voisi laskea myös kuinka paljon turismituloja nämä uudet muslimimaat menettävät vuosittain kun kukaan ei enää halua käydä vierailemassa. Veikkaan että summat ovat astronomisia.

Anonymous
Anonymous
17.4.2019 14:34
Vastaa...  Tjäreborg

Älä unohda Saksaa ja Ranskaa.

Tjäreborg
Tjäreborg
17.4.2019 14:58
Vastaa...  Anonymous

Niitä ei tarvitse erikseen mainita, kuten ei myöskään Italiaa, Belgiaa ja Alankomaita. Englannista puhumattakaan. Kuten nyt erikseen mainitsin =) Fakta on vaan se että suurin osa Länsi-Euroopasta on jo menetetty, lapsenlapsillani tulee olemaan yhtä helvettiä. Minä onnekkaana pääsen pälkähästä. Tämän voi ainoastaan korjata monet sisällissodat: Alkuperäisväestö vastaan sossumuslimit. Voiton jälkeen kaikki rajat kiinni, joka maahan totaalinen islamkielto ja turvapaikka käsitteenä kuopataan ikuisesti ihmishistorian suurimpana mokana.

Aikki.
Aikki.
17.4.2019 15:32
Vastaa...  Tjäreborg

Suomessa jälleen kerran äänestettiin sossut valtaan, jotka kannattavat islamilaista maahanmuuttoa. On se kumma, kun ei silmät millään aukea sosiaalidemokraatteja äänestävillä

The Traveler
The Traveler
17.4.2019 20:59
Vastaa...  Aikki.

Suurin osa äänestäjistä ovat perinteisiin sortuvia idiootteja. Duunarit äänestävät demareita vuodesta toiseen vaikka demarit nussivat duunareita anaaliin jatkuvalla syötöllä. Hurrit äänestävät RKPeetä koska luulevat että elleivät äänstä niin Suomalaiset tappavat heidät. Mummot ja vaarit äänestävät kommareita ja kokoomusta koska muuten ryssät tulee, nuoriso vihreitä koska muuten on talvella kylmää ja kesällä lämmintä ja jääkarhut kuolee jne jne.. koko maa täynnä idiootteja. Edes pieni osa nousi kapinaan äänestämällä persuja, jotka yrittävät pelastaa meidät tuholta. SE mistä pitää olla huolissaan on että 1.2 MILJOONAA Suomalaista eivät viitsineet käydä äänestämässä!!! Mikä lie syynä, krapula tai että äänestämällä ei saa somenäkyvyyttä..mene ja tiedä.. mutta katastrofaalisen hälyttävää että KARMAISEVAN ISO SIIVU tämän maan asukkaista viis veisaa mitä vittua meille tapahtuu. Hävetkää JUNTIT!!!!! Ehdotan äänestyssakkoa: jos et äänestä niin maksat siitä tuhat euroa. Kyllä: tonni väemmän sossurahoistasi vitun työvieroksuja vegaani hippi-pelle. Ehdotan myöskin äänestys rangaistusta: Jos sakon uhalla äänestät esim aku ankkaa tai pyyhit äänestyslipukkeella persettäsi koska olet niin tärkee ja kova jätkä: kansalaisuutesi perutaan ja sinut lähetetään johonkin muslimimaahan pärjäilemään.
Kansalaisuus on kunnia asia. Suomi taisteli että sinulla, vitun juoppo taiteilija runoilija muslimipitsantilaajalla olisi tulevaisuus. Ilman mummojen ja vaarien uhrausta sinä vitun arabi lesbo homohyväksyjä somepelleluuseri puhuisit tällä hetkellä venäjää.
Tulevaisuus, seuraavat sukupolvet HÄPEE sua!

Anonyymi
Anonyymi
19.4.2019 09:27
Vastaa...  Aikki.

Siinä porukassa on paljon iäkkäitä entisiä duunareita, jotka äänestävät samaa puoluetta kuin ovat tehneet 50 vuotta, seuraavat Ylen ohjelmia ja lukevat Hesaria. Aika on ajanut ohi.

Anonyymi
Anonyymi
19.4.2019 09:23
Vastaa...  Tjäreborg

Ja mikä on pahinta, on se, että tilanne on ihan itse aikaansaatu. Troijan hevonen on päästetty porteista sisään hätään, sotaan ja ihmisoikeuksiin peitettynä ja vasta nyt sen sisältö alkaa paljastua. Tavallinen ongelmien kanssa elävä kansa on sen vahingollisuuden ymmärtänyt, mutta liian monet päättäjät meillä ja koko Euroopassa nukkuvat yhä sitä kuuluisaa Ruususen unta. Herätys tulee olemaan karmea!

Anonymous
Anonymous
17.4.2019 14:38
Vastaa...  Tjäreborg

Meikä lomailee kotimaan sisäosien kaikkein pöljimmillä paikkakunnilla. Virokin menetti hohtonsa ylimielisyytensä takia.

K.L.
K.L.
17.4.2019 16:07
Vastaa...  Tjäreborg

Islanti on vielä ihan kiva paikka!

Mimunkin osaamista varmasti arvostetaan muualla
Mimunkin osaamista varmasti arvostetaan muualla
17.4.2019 23:21
Vastaa...  K.L.

Kyllä. Islanti voisi ollakkin se paikka mihin paeta. Ankarat on säät mutta kyllä se kestetään. Tosin paljon ei tilaa taida olla. Nopeat syövät hitaat. Jos eu päästää ne ne sadat tuhannet/miljoonat, on aletttava miettimään vakavasti sitä, mihin maahan vien esim koulutetut lapseni. Ihan todella. Jos mahdollista, säästäkää. Ihan käteisenä tms. Historiaa paljon lukeneena sekä yksinkertaisesti ihan realistina, eurooppa on muuttumassa jälleen kerran. Tällä kertaa ns kommunistien toimesta. Väittäisin näin. Kun esim suomessa raiskaukset ovat nousseet 30 % niin ajatelkaa. Ruotsi nyt on oma lukunsa. Jos mahdollista, kouluttakaa lapsenne niin korkeasti kuin mahdollista. Niin kauan kun se on mahdollista. Ns pisa tulokset tulevat romahtamaan. Jo nyt on oireita siitä, kuten jopa iltasanomat uutisoi, että opettajat ovat loppuunpalamisen rahoilla. Koska kehitysmaalaisia laitetaan samoihin luokkiin.

Allu
Allu
18.4.2019 13:52
Vastaa...  Tjäreborg

Niin, kukapa haluaa mennä johonkin Eurooppalaiseen maahan tutustumaan kulttuuriin, kun on samanlaista paskaa kaikkialla. Monikulttuuri tappaa kaikki hienot kulttuurit Euroopassa.

John McMunne
John McMunne
17.4.2019 13:48

Miksi en ole lukenut tästä Suomen ”vastuullisesta mediasta”…?

Valtsu
Valtsu
17.4.2019 14:48
Vastaa...  John McMunne

Samaa mietin. Pohjoismaisten arvojen kimppuun käydään aggressiivisesti ties monettako päivää ja autot palavat – seurauksena uutispimento!

Näin on
Näin on
17.4.2019 16:13
Vastaa...  John McMunne

Yksi syy on se, että nyt alkavat hallitusneuvottelut. Ei saa häiritä vihervassareita. Tuo mitä videolla on, tapahtuu myös täällä. Ja heti kun helsingissä on vastaavanlainen mellakka pitäisi ne muslimihalaajat kärrätä sinne sekaan. Toteamaan ihanaa unelmaa.

Taas äimän käkenä
Taas äimän käkenä
17.4.2019 17:11
Vastaa...  Näin on

Eikös suomalaisoletetut anarkomarkot matkustaneet Saksaankin riehumaan, tiedä vaikka riehuisivat Tanskassakin.

Anonymous
Anonymous
17.4.2019 20:05
Vastaa...  John McMunne

Juuri samaa mietin. Onko tämä joku painajainen vai mikä tämä on.

Arvi Blind
Arvi Blind
18.4.2019 23:54
Vastaa...  John McMunne

Ylehän uutisoi, että äärioikeisto on rähinöinyt Kööpenhaminassa.

Lee Änderssön
Lee Änderssön
17.4.2019 13:55

Aiheesta toiseen… Helsingin Polpo käy maakunnissa keräämässä rahaa monikultturismiin mm. stalin -tyyppisillä kamera-autoilla. Voi vittu sentään. Rikesakko 170 eur muutaman kilometrin ylityksestä. Se on sitten kuukausi syömättä, toivottavati Polpo saa rahalla kivat kiljukännit.
Näin käy kun kommarit on saaneet rauhassa riehua vallankahvasssa. Miettikää vaan paljonko Antti pistää sakkoihin ja veroihin lisää – koska kunniavieraita pitää voida paapoa.

Aikki.
Aikki.
17.4.2019 15:38
Vastaa...  Lee Änderssön

170 euron sakon saaneena, odotan innolla kommunistien uusia veroja. Sillä kohta ei tarvitse pelätä sakkoja, kun ei ole varaa käyttää autoa. Halla-aho on älykkäin poliitikko siitä huolimatta osa kansasta äänesti idiootit valtaan.

Kivapuhuja
Kivapuhuja
17.4.2019 17:36
Vastaa...  Lee Änderssön

Ja toisesta aiheesta toiseen… Sattuiko kukaan tuhlaamaan aikaansa lukemalla hesarin nyt-liitteen, jossa mustamaalattiin joku epäonninen persujen kannattaja väittämällä hänen tekemänsä OK-merkin (👌) tarkoittaneen WP eli white power?
Nyt-paskassa näkyy myös kyseisen OK-miehen naama, joten eikö tuossa ylitetä räikeästi kunnianloukkauksen raja? Vaikea nimittäin kuvitella oikeudessa menevän läpi hesarin asianajajan väite, että universaalisti tunnettu Okey tarkoittaakin valkoista voimaa.
Toivoisin vastuulliselta vaihtoehtomedialta tarttumista tuohon herkulliseen aiheeseen, jos jokin artikkeli vaikka tavoittaisi tuon mustamaalatun ja maalitetun persukannattajan ja saisimme mahdollisesti todistaa läpihuuto-kunnianloukkausjuttua hesaria vastaan.
Hesari: OK👌= White power

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.4.2019 00:06
Vastaa...  Kivapuhuja

Hesari saisi maksaa muutaman miljoonan syyttömän miehen elämän pilaamisesta. Lisäksi henkivartijat perheelleen ympärivuorokautisesti, hälytysjärjestelmän jne. Yllyttävät kommarinarkkarit viattomien kimppuun ja tieten tahtoen. Rahaa niillä on liikaa, joten se ei niitä hetkauttaisi, mutta ehkä hieman hillitsisi vihanlietsontaa.

kanander
kanander
17.4.2019 14:04

Ruotsi ja Tanska ovat sisällissodassa, mutta valtaapitävät eivät tunnusta sitä.Järki käynnistyy vasta sitten, kun on liian myöhäistä.

Moonman
Moonman
17.4.2019 14:38

Ongelmaan on tasan 2 vaihtoehtoa ratkaisuksi: A) Kielletään länsimainen ilmaisunvapaus kuten tässäkin nyt tehtiin ja muututaan islamofundamentaaliseksi ajatuspoliisi-ja mielipideterrorivaltioksi jossa väkivalta on ainoa muutoksen aikaansaava voima. B) Isketään muslimeja vastaan kovaa ja poistetaan heidät maasta. B:tä ei toteuteta koska valkoisilla ei saa olla mitään yhteisiä intressejä, kuten omaa valtiota. -Lisäksi ihmisoikeudet, kansainväliset sopimukset ja holokausti yms. Vaihtoehto A on sikäli helppo ratkaisu, ettei sen aikaansaamiseksi tarvi tehdä mitään, tilanne ajautuu siihen yhtäkkiä kuin itsestään. Vaikka maa on parin vuosikymmenen päästä yhtä rauniokaupunkia jossa mikään ei toimi niin ainakin ihmisoikeudet suojeltiin

Pertti Keinonen
Pertti Keinonen
17.4.2019 16:35

Ramus Paludan siis poltti yhden hiton kirjan ja nyt on käynnissä täysi sotatila. Mitä se kertoo tämän porukan kulttuurista?

Anonyymi
Anonyymi
19.4.2019 09:31
Vastaa...  Pertti Keinonen

Näin videon, jossa kaksi miestä kopitteli Koraania ja siitä alkoi rähinä. Mikä tässäkin on sitten se totuus?

Särmääjä
Särmääjä
17.4.2019 18:57

Yks helvetin kalifaatti jo kohta toi köpis islamistijoukkoineen. Ja me tullaan perässä kohta.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
18.4.2019 00:21

En kehota, vaikka idean sainkn. Muslimit siis muuttuvat katu.. eikun matu-uskottaviksi heti kun luulevat jonkun vääräuskoisen käsitelleen Koraania. Kaikkien etu (myös pakolaisten) olisi, että nuo riehuisivat yötä päivää omaisuutta tärvellen ja mölyten kuin viidakon väki. Kukaan ei uskaltaisi töihin mennä, eikä kauppaan, tosin kauppaa ei olisi edes. Nukkua et tohtisi, kun polttopullo saattaa lirvahtaa ikkunasta sisään. Pakoon et pääse poltetulla autollasi, eikä juna pysähdy asemilla, jos kulkeekaan.
Koko Eurooppa liekeissä, sen haluaisin nähdä mahdollisimman pian. Kunnon kaaos ja kurjuus saattaisi pakottaa näyttämään kaapin paikan.
Vaihtoehtona meillä on elinikäinen orjuus kalifaatissa tietäen, että lapsenlapsilla ei tule olemaan yhtään hauskaa päivää elämässään, itsellä niitä vielä riitti.
Valinta on tehty. SDP tuottaa kasoittain pakolaisia, lopulta sinunkin naapuriksesi. Sinä maksat ja lapsenlapsesi…

Johan
Johan
18.4.2019 02:17

Muslimien osuus eri maissa ja miten rauhallisia ne ovat.
https://mvlehti.net/2016/02/26/muslimien-osuus-eri-maissa-ja-miten-rauhallisia-ne-ovat/
Prosenttiosuudet ovat muuttuneet. Tanskassa on tällä hetkellä n. 5-6 % väestöstä muslimeja.
Johan

Anonymous
Anonymous
18.4.2019 15:23

TO BE OR NOT TO BE KRISTIANITY SOON WILL BE THE QUESTION .IN FRANCE CHURCHES BURNING ,IN KOSOVO ALL CHURCHES DISTROYED .EVERYWHERE WHERE MUSLIMS SHIT HAPPENS .BURBERIENS NEVER STOPS BY THEMSELVES .

KalleK
KalleK
18.4.2019 18:38

Muslimit haluavat näyttää kuka Tanskassa määrää, ei sen kummempaa.
Nyt vain katsotaan kumpi puoli alistuu. Veikkaan , että tankalaiset alistuvat, valitettavasti.

Jones
Jones
19.4.2019 17:47

Jollakintapaa lapsen asteelle jääneitä henkisesti tuntuvat nämä etelämaalaiset olevan. Jatkuva outo virne naamallaan, jotka jotkut voivat tulkita hymyksi, mutta pitemmänpäälle huomaavat sen olevan ilkikurisen virnistyksen.

Anonymous
Anonymous
28.6.2019 08:40

En kyllä ymmärrä miksi kukaan ei tee asioille mitään. Miksi kaikki ovat täysiä lampaita? Esimerkiksi vanhat vanhanliiton miehet joilla on viimeiset vuodet menossa sairauksien tai iän vuoksi. Itse aion ainakin tuossa elämänvaiheessa tehdä jotain mikä pääsee uutisiin mutta en voi kertoa mitä koska ”väkivaltafantasioita” ei julkaista. Ostan rikollisilta tai TOR-verkosta jotain ja sitten teen jotain isänmaan, Euroopan ja länsimaisen sivistyksen ja elämäntavan puolesta.