Osa Kööpenhaminan mellakoitsijoista isis-miehiä

22791004-foto.jpg

Osa viime sunnuntain Kööpenhaminan mellakoitsijoista oli avoimesti isis-kannattajia. Yksi isis-kannattajista saatiin valvontakameran kuviin, jossa joukko arabimiehiä luultavasti tekee murtoa.

Kööpenhaminan yliopiston islamin tutkija Thomas Hoffman kertoo päivälehti Berlinske Tidningenille, että asia huolestuttaa hieman.
– Tietenkään ei voida suoraan sanoa, että kyseessä oli suora isis-sympatia, mutta logo on joka tapauksessa tunnetaan isis-logona. Siinä mielessä asia on merkittävää.
Kuvakaappaus - 2019-04-15 12-01-06
 
Kyseinen logo on tullut tunnetuksi isisksen logona. Tekstissä lukee arabiaksi “Ei ole muita jumalia kuin allah” ja valkoisella pohjalla ympyrässä “Muhammed on jumalan profeetta”.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jere H

Kyseessä on ISIS-sympatia. Piste.

Aappa

Siis kyllähän voi ihan hyvin esim. pitää päällä HIFK:in paitaa, mutta sanoa olevansa Jokerit-fani…

Anonymous

Yritäppä.

Ässä

Eipä taitaisi kannattaa jeesustelu väärässä paidassa:)

Monia kuolee

Muslimien Euroopan valloitus alkaa tänä keväänä, säälin esim. Ruotsia, sillä ei ole mitään valmiuksia torjua sisäistä vihollista joka on vamistautunut jo vuosia tähän. Muslimi ghettot ovat terroristien pesiä ja asevarastoja.

Suvakin negaatio

Oulussa syksyllä 2015 Puurokenraalin johtama puuromarssi oli testi. Kokeiltiin millaista vastusta on tulossa vai tuleeko mitään. Poliisi sai kuitenkin nopeasti mellakkajoukot kasaan ja homma kuivui siihen . Muslimit palasivat puurolautasten ääreen.

Eila Kännöä Ikävä

Sille puurokenraalille olisi pitänyt hieroa se puurolautanen naamaan.

Kamreeri

Onkohan tämä puuromuslimi vielä Suomessa loisimassa/lihoamassa vai säästimmekö miljoona euroa? Ruotsissa on maukkaampaa puuroa, mene sinne. Tästä pieni aasinsilta: kun valitamme että muslimiloiset tekevät meille yli 3 miljardin laskun per vuosi ja yksi sossumuslimi loiselämänsä aikana tekee meille miljoonan laskun, niin muslimien älyllä se menee näin: Suomi antaa minulle miljoona euroa. Sinne menen. Ilmankos on raivokasta vastarintaa maastapoistettaessa, puremista ja potkimista. Kuvittele itse jos voitat lotossa täyspotin ja sitten se otetaan sulta pois.

todella outoa

vvihervasemmiston kiimainen unelma on lähellä…todella lähellä !

miekku

Ne vasta harjoittelee alistamista miten se onnistuu Suomessa. Tanskan ja Ruotsin malli tulee pari vuotta jälkijunassa, mitä maan alla tapahtuu just nyt, sitä ei tiedetä.
Halvalla meni lapsen elämän tuhoaminen mamulta, loisii luksusvankilassamme puolet tuosta ja valtio maksaa korvaukset, sillä ikinä näillä säälittävillä luusereilla ei tule olemaan virallisesti (rikollinen raha jää viranomaisilta pimentoon) varaa maksaa yhtään mitään. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006077733.html

Karhu Linnake

mmmm ihanan seksikästä. Puhdas, pyhä, kaunis, aikuisen miehen ja pienen lapsen välinen anaali-muslimirakkaus on vaan niin paljon parempaa kuin meidän valkoisten äklörasistien saastainen mies/nainen asetelma. Muistakaa: se on raiskaus ainoastaan jos uhri pystyy esittämään 4 muslimimiestä todistajiksi. Ja jos pikkupoikaa muslimirakastellaan anaaliin, se tekee pikkupojasta homon ja homot pitää islamilaisittain tappaa. Jos pikkutyttöä muslimirakastellaan anaaliin tuhat kertaa on hän vielä neitsyt, mutta kuitenkin huora jota pitää hakata ja halveksua, saa myöskin myydä lapsihuoran eteenpäin jos ei ole liikaa vahingossa vaginaalisesti muslimirakasteltu.

Anonymous

Ja siitä lähtien on ählämi määrännyt miten Tanskassa on elettävä. Sen pituinen on se.

fatwantarkistaja

En ole huolissani, terrorismia tilattiin ja sitä saatiin. Kaikkihan on tehty ihan oikein. Ellei terrorismia olisi haluttu, sitä ei olisi tilattukaan.
Yllä oleva liittyy vain löyhästi juttuun, kai. Saahan pedofiilimurhaajia fanittaa aivan kybällä, Tapolakin diggaa. Täytyykin tilata tuollainen paita jostain, eipähän pakolainen viillä lutkua auki, saa rispektiä ja poliisi juoksee pissat haalareista roiskuen pakoon. Ehdoton kesän hittituuote.

Sirpa-Tuula

ISISTELEE NE TANSKALAISET MIEHETKIN !!!!!!!!!

Valtsu

Joo, mutta tuo nyt on joku random-jamppa. Meilläpä nousi kansanedustajaksi Irania yiistävä antisemitisti! Finlande 12 points!

Vihanlietsomista

Toivottavasti joku tekee ilmoituksen. Poliisi pidättää jos kulkee ympäriinsä hakaristinauha käsivarressa, sama koskee (toivottavasti) IS- ym. sekoilijoita.

Pinlaareni

Todellista viher-vasemmistolaista unelmaa käytännössä, kun Q-ukon palvojat riehuvat ympäriinsä. Kun Suomeenkin saadaan kunnon painajais-hallitus (ass-dee-pee, vasemmistoliito, rkp, ja virheet), niin alkaa täälläkin kunnolla värisemään. Silleen monikulttuurisen kivasti. Iloisia peli- ja ruoanlaittohetkiä vaan kaikille…

Anonymous

Ei ole muita sossumatuspermapitsaparaziiteja kuin Isis paska .