"Antakaa lasten tulla kotiin isisvanhempiensa kanssa"

Antakaa lasten tulla kotiin – isis-vanhempiensa kanssa.

Ruotsiin on syntynyt isiksen hajoamisen myötä mielenkiintoinen ilmiö, jossa yhä suureneva joukko ihmisiä kokee sympatiaa isiksessä olleita henkilöitä kohtaan. Lisäksi radikalisoituminen, niiden henkilöiden kohdalla, jotka lähtivät Ruotsista, pyritään näkemään ikäänkuin Ruotsin ongelmana.

Isis-lasten kohdalla tilanteen katsotaan yksimielisesti ratkaisuksi olevan se, että ”isis-lapset” haetaan Syyriasta kotiin Ruotsiin. Tässä noudettaviksi lapsiksi katsotaan lapsi, jolla on ”side” Ruotsiin. Tällaiseksi siteeksi katsotaan mikä tahansa lanka, jolla lapsi voidaan yhdistää Ruotsiin.
On selvää, että lapsi, jolla on jo ennestään Ruotsin kansalaisuus, on oikeus palata Ruotsiin. Mutta tällaisiksi side-lapsiksi katsotaan myös lapset, jotka ovat syntyneet isiksessä. He eivät ole ikinä asuneet Ruotsissa ja ainoa side Ruotsiin on se, että heidän vanhempansa ovat asuneet Ruotsissa muutaman vuoden turvapaikanhakijoina ennen isikseen lähtöä.
Uusimpien ajatuskulkujen mukaan Ruotsi on osasyyllinen myös aikuisten jihadistien kohtalosta. He ovat radikalisoituneet Ruotsissa, joten kotouttaminen on mennyt pieleen. Heidät pitää ottaa takaisin Ruotsiin, rankaista jos näyttöä rikoksista löytyy ja sen jälkeen sopeuttaa entistä paremmin.
Yhden ratkaisumallin mukaan jihadistit ovat radikalisoituneet ”epäpätevissä” moskeijoissa. He ovat kuunnelleet väärien vihaimaamien saarnoja ja sen seurauksena lähteneet isikseen.
Tämä pitää korjata. Henkilöt pitää ottaa vastaan Ruotsiin ja ohjata ”oikeiden” imaamien ylläpitämiin moskeijoihin oppimaan ”oikeaa” islamia.
Esimerkiksi Expressen, jossa muuan Zinat Pirzadeh kirjoittaa:

”Ruotsi on osasyyllinen verilöylyyn laiskuutensa ja huolimattomuutensa ansiosta… Meillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus herätä, korjata virheet ja toimia tulevaisuudessa ennaltaehkäisevästi ja rehellisesti.”

 
Näin ollen näyttää, että isiksessä olleet henkilöt ovat tervetulleita takaisin Ruotsiin ja jatkamaan samaa ilmaista elämää veronmaksajien kustannuksella kuin mitä tekivät ennen isikseen lähtöäkin.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
19.4.2019 13:16

Olen väsynyt. Menen nukkumaan. Hyvää yötä.

Faktan tarkistus
Faktan tarkistus
20.4.2019 18:10
Vastaa...  Anonymous

”Henkilöt pitää ottaa vastaan Ruotsiin ja ohjata ”oikeiden” imaamien ylläpitämiin moskeijoihin oppimaan ”oikeaa” islamia.”
Ruotsissa salaa ”oikeassa moskeijassa” kuvattu materiaali paljasti että sekin oli terrorismin kasvualusta, aivan kuin ne ”pahemmat” moskeijat, joissa ei salattu todellista agendaa yhtä hyvin.
Kuukausi sitten tiedettiin ulkomaillakin että palanneet ISIS-terroristit ovat jo ehtineet tekemään hirvittäviä rikoksia Ruotsissa:
https://www.jihadwatch.org/2019/03/sweden-serious-crimes-being-committed-by-returning-islamic-state-jihadists-cops-dont-know-where-many-of-them-are
Miksei tämä paina vaakakupissa Ruotsissa? Ai niin, heillä on FEMINISTINEN hallitus. HUUTONAURUA!!!

John
John
23.4.2019 06:02
Vastaa...  Faktan tarkistus

Ruotsalaiset tekevät itsemurhaa tällä järjettömyydellä.

Pinlaareni
Pinlaareni
19.4.2019 13:21

”Näin ollen näyttää, että isiksessä olleet henkilöt ovat tervetulleita takaisin Ruotsiin ja jatkamaan samaa ilmaista elämää veronmaksajien kustannuksella kuin mitä tekivät ennen isikseen lähtöäkin.”
Puhumattakaan siitä, että pääsevät jatkamaan kivaa kalifaatti-projektiaan ruåtsissa. jätte kiva, uffaffaa falleralleraa…

Anonymous
Anonymous
19.4.2019 13:28

Valvonta länsirajalle niin kuin olis jo.Tyvärr.

rtellinen
rtellinen
19.4.2019 15:21
Vastaa...  Anonymous

Operaatio ”avatkaa suomen kansa sydämenne ryssänlöyhkän puoleen” etenee ruotsalaisen punamafian voimin hyvää vauhtia.

Automies
Automies
19.4.2019 21:09
Vastaa...  rtellinen

– En tiedä olenko ainoa mutta olen jo niin loppu, niin loppu, loppu niin loppu tähän kaikkeen Suomen ja Ruotsin sekopäisyyteen joka kulkee selkeästi käsi kädessä että en vaan, en enää….
En jaksa enää?
Nyt luultavasti tulee pystyyn joku SDP vihervasemmistolaishallitus vahvistettuna keskustalla tai joku SDP-Kokoomus epäpyhä viritelmä ja sama pelleily jatkuu.
– Ainoa asia minkä voin sanoa faktaksi on se että oma lähipiirini, ystäväni tuttuni ja kukaan siis kukaan ketä tunnen ei enää nostaisi minkäänlaista asetta mitään Venäjää kohtaan.
Ei ole enää syytä.
Koko ”Venäjällä” pelottelu on niin naurettavaa ja typerää jo muutenkin etenkin nykyisessä kontekstissa kun eduskunnassa on Islamisteja ja muuta valittuina edustajina (SDP) niin mitä hiton väliä silläkään enää olisi?
Millään ei oikein enää ole mitään merkitystä?

Kaitsu
Kaitsu
19.4.2019 21:43
Vastaa...  Automies

Hieman samoja tuntemuksia varmaan monella muullakin.
Itse kyllä olen harkinnut vakavasti muuttoa,joko USA:han tai Australiaan.
Alkaa vaan olla liikaa ikää,joten kai tämä hulluus on vaan katsottava loppuun asti..

Kalle
Kalle
20.4.2019 13:07
Vastaa...  Kaitsu

Ausseihin vaan on vaikea päästä.Mäkin jo 6-kymppinen inssi kovasti mietin mihin suuntaan lähtis tätä euroopan tuhoa pakoon.Vai olenko siinä tapauksessa rintamakarkuri?
Toisaalta,eihän ole mitään rintamalinjaa,mitä voisi puolustaa…enää sanoillakaan kun kaikki vääräpuhe on kohta vihapuhetta ja tuomio tulee.
Yks vaihtoehto voisi olla Thaimaa.Thaikuilla ajatusmaailma vielä kulkee jossain 6-7kytluvun Suomi tasolla siitä mikä oikein ja mikä väärin.
Olosuhteet nyt on mitä on,mut jos nyt realisois kiireellä mitä Suomessa on saanu kasaan,niin kai taikamaasta vielä jonkun bungalovin saisi.Kiirettä pitää,euro laskee kokoajan.

Tsemppiä
Tsemppiä
19.4.2019 23:15
Vastaa...  Automies

Hei. Ihan rauhallisesti nyt vain. Se ahdistaa sekä masentaa. Mutta sen sijaan että ottaisi sitä liian henkilökohtaisesti, ei kannata asettaa itseään syyllisekseksi. Tai että voi itsensä voimattomaksi. Et ole yksin. Meitä on
monia. Mutta taistellaan. Ei luovuteta. Vituttaahan se. Mutta loppujen lopuksi. Ei siihen vitutukseen kannata ns kuolla.

rtellinen
rtellinen
20.4.2019 13:51
Vastaa...  Automies

Sehän tämän hulluuden tarkoituksena onkin. Ajaa kremlissä laadittujen suunnitelmien mukaan entiset varsovanliiton maat, suomi mahdollisesti myöskin, uudelleen ryssän sateenvarjon alle, syöttämällä länsisuhteiden kautta mahdollisimman paljon paskaa tai ajamalla länsi niin syvään paskakuoppaan, että sen rinnalla ryssäkin rupeaa haisemaan ruusulta. Uskokaa pois. FSB:n ja sen edeltäjän KGB:n oppikirjojen mukaan länsimaalainen suvaitsevaisto toteuttaa ”hyvyyttään” ja ohjailee omat kansansa hautaan. Yksinkertaisesti: kgb-kommarit ovat nousseet länsimaiden valtaistuimelle. Jopa länsimaalaisten vakoilu ja poliisiorganisaatioiden kautta kulissien takaisina hallitsijoina toimien, poliitikot, yrittäjät, mediat, porvarit, ”siionistit” ja pääomat talutusnaruunsa rajattomien tiedusteluvaltuuksien antaman vallan avulla kietoen. Neuvostoliiton kannalta liian myöhään mutta ei venäjän. Eli omaa ryssänlöyhkäänsä nämä suvakit ja ameriikan demokraatit peittelevät ”taistellessaan” venäjän informaatiovaikuttamista vastaan. Ilmeisesti sitäkin ”taistelua” käydään yhteistyössä FSB:n kanssa.

Kalle
Kalle
20.4.2019 15:06
Vastaa...  rtellinen

No joo,vähän ehkä kaukaa ajateltu,mut joo.Eikös NL:n perustamisen takana jonkun kulman kautta olleet juutalaiset (kin),joku sano että kasaarijutskut.
Sen mitä mitä meikä on ”opiskellu”netistä niin Soros on tän eurooppatuhon arkkitehti nuber uno,minkähän helvetin takia,ja Soroshan on juutalainen, kasaari kai.
Kukas se niitä Bilterperkeleitten kokkareita järjestääkään?Ja kellä olis valuuttaa ostaa vaikka 10 euroopan valtion 10 merkittävintä poliitikkoa taskuunsa, a 10miljuunaa/kansanpetturi.Tekee vasta yhden miljardin.
Jotenkin nää ajatukset voiskin punoutua yhteen.
Joku saatanallinen salajuoni täällä euroopassa kytee.Ei nää poliitikot näin saatanan tolloja muuten olis jos ei niille olis luvattu jotain todella mahtavaa hillopottua sateenkaaren alla.
Vaikka onhan osa täysiä idiootteja.

rtellinen
rtellinen
20.4.2019 21:18
Vastaa...  Kalle

Joopa joo. Juutalainen, juutalainen, kasaari, vapaamuurari, siionisti ja juutalainen. Perinteellisiä ryssän kätyreitten ja kgb-kommareitten omista rötöksistään syyllistämiä syyllistettäviä. Ja juutalaisiahan riitti kgb-kommareitten joukossa, aivan kuten suomalaisiakin. Varsinkin juutalaisten joutuminen natsien joukkomurhaamaksi on toiminut vetovoimatekijänä neuvostotiedustelun puoleen. Ja kyllä. Neuvostoliiton perustamisessa olivat mukana myös juutalaiset. Aivan kuten lukuisat muutkin venäjän kansat. Mukaanhan änkesivät myös suomalaiset punaiset, amerikkaa myöten. Eikä politrukkeja todellakaan tarvitse 10 miljoonalla ostaa. Riittää kun tapahtuu ns.”supon reklaatti taskuun ryssän l…kä suuhun”. Eikä koko politrukki kaartin edes tarvitsisi olla tietoisesti fsb:n taskussa tai edes tietää olevansa toteuttamassa aikoinaan kremlissä länsimaiden varalle suunniteltua itsemurhaoppia. Riittää kun lauman johtajat ja ohjailijat ovat mätiä. Määkivä lammaslauma kyllä seuraa kellokkaitaan rotkoon. Unohtaa ei myöskään saa sitä, että kun länsimaat tuhoava vyöry on saatu liikkeelle se kyllä painaa laakson pohjaan asti omalla painollaankin. Länsimaita tuhoavasta mädästä suvaitsevaisuudestahan on massiivisen propagandan avulla tehty kaiken arvostelun yläpuolella oleva muoti-ilmiö, pyhä liturgia, pyhä lehmä. Totuus on, että kylmä sota jatkuu edelleen mutta tällä kertaa länsi ei laita vastaan. Enintään on laittavinaan, venäläisoligarkien miljardien virratessa pohjoismaistenkin pesuripankkien kautta länsimaiden pörsseihin, ostelemaan kaikessa rauhassa niin kemiroita, nordeoita kuin yksityisiä terveysfirmojakin, kansallisomaisuuttamme keisarimme Putlerin ja kgb-agendalle uskollisen punaisen pääoman taskuun. Pulvaaneja riittää niin suomalaisten kuin juutalaismiljardöörienkin keskuudesta. Ja näitä pulvaaneja on ollut länsi pullollaan neuvostoliiton alkumetreiltä lähtien.

Ilmari
Ilmari
19.4.2019 13:54

Kun vaaleista kuluu vähän aikaa, meilläkin vihreät alkavat vaatia samaa.

Päätä särkee
Päätä särkee
19.4.2019 15:27
Vastaa...  Ilmari

Tottakai. Ja mitäpä mahtaa sille suurmoskeija hankkeelle kuulua joka helsinkiin tulee? Eikös sen hankkeen vetäjä kuulu demareihin jollain tapaa? Laitetaanko hallitusohjelmaan jotta edistetään hanketta sekä kutsutaan sylit avoinna vaikkapa 50 000 lisää.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
19.4.2019 22:57
Vastaa...  Päätä särkee

Mitä järkeä rakentaa superhyperjättimegamoskeijaa tyhjyyttään kumottamaan? Pelkkä lämmitys maksaa ihan sikana, (jos tuollainen sanonta on paikallaan) kyllä sinne käyttäjiä täytyy saada salin puolelle niin **tusti!. Toisaalta, ellei maailman islamistisinta liiteriä saada, minne ne 50000 sitten menevät? Gruumaavat kadulla, sitäkö tässä haetaan? Kyllä pakolaisilla pitää olla sormetuskeskus, muuten tulee poliisi.

Sellaista paskaa
Sellaista paskaa
20.4.2019 00:07
Vastaa...  fatwantarkistaja

Hyvä pointti Mutta sanoisin näin että kun ns ”sillänpää” on saatu avattua, esim spr:n toimesta, että suomea valloitetaan ns pihtiliikkeellä pohjoisesta sekä etelästä joka on johtanut siihen, että suomalaisen naisen kiima on vain ylivoimainen. Kun ajatellaan niitä oikeasti hädässä olevia lapsia, esim venezuela. On tärkeämpää huolehtia siitä että muslimit tulevat tänne nyssimaan kuin se että suomi ottaisi venezuelasta perheitä.

Vielä tapahtuu ennekuin kukko laulaa
Vielä tapahtuu ennekuin kukko laulaa
20.4.2019 06:55
Vastaa...  Ilmari

Rinne komppaa leuka tutisten arvopohjaansa, samalla kylvää siemenen uusille vaaleille. Tosin sossujen kaapeista taitaa löytyä yhtä sun toista kunhan tarpeeksi pöyhitään. Ahtisaaren lemmikin ministerihaavett saivat nolon lopun, vai harjataanko kaveri ja luulevat että homma on siltä osin ok. Kas kun juutalaiset eivät ole vielä älähtäneet isommin, kun yleensä ovat kovin herkkiä antisemitismi puheista.

Barffeli
Barffeli
19.4.2019 14:07

Ruotsia taitaa harmittaa että ISIS on lyöty. Parhaansa tekevät että ISIS saa mukavat olot Ruotsissa järjestäytymään uudelleen. Ruotsin sossurahoilla kalifaatti taas nousuun! HEJA SVERIGE!

Anonymous
Anonymous
19.4.2019 14:15

Miksi kaikien aikoien RAISKAJA N. 1 EI AUTA ,omat sotilat kuitenkin ????? .

Freya Snow
Freya Snow
19.4.2019 14:37

Loputon naamapalmu. Aivan käsittämätöntä. En pysty enkä kykene ymmärtämään ruotsalaisten (enkä suomalaistenkaan vihervassareiden ) järjenjuoksua.

K.L.
K.L.
19.4.2019 18:43
Vastaa...  Freya Snow

”Psykologinen egoismi on teoria, jonka ihminen käyttäytyy aina itsekkäästi riippumatta siitä, miltä teot saattavat näyttää. Ihminen voi näennäisesti omistaa koko elämänsä muiden auttamiselle, mutta perimmäinen syy olisi silloinkin itsekäs. Hän voi esimerkiksi saada altruistisista teoistaan mielihyvää, mikä olisi perimmäinen egoistinen motiivi.[11] Tutkimukset ovatkin osoittaneet, että altruistiset teot aktivoivat aivoissa samoja alueita kuin ruoka ja seksi.[12] Tekijän saama mielihyvä voi siten selittää ainakin osan altruismista”……tämä voi selittää jotain tästä ”hyvien ihmisten”taustoista.Eli omahyväisyys pohjalla ja ”kiksit”.Ei tervettä.

Kalle
Kalle
20.4.2019 13:15
Vastaa...  Freya Snow

What is naamapalmu?Samaa miältä kuitee

Minä
Minä
19.4.2019 14:50

Ruotsi on erikoistunut mahdollisimman huonon ihmisaineksen keräämiseen rakentaakseen rikastavaa monikulttuurista yhteiskuntaa. Ei kai oikein vieläkään sytytä, että ideologian (suvakkiuskonnon) lupaamia rikkauksia ei koskaan tule.

rtellinen
rtellinen
20.4.2019 14:07
Vastaa...  Minä

Ei ole tarkoitus tullakkaan rikkautta. Vain ruotsin tuho ja turmio KGB-mafian toimesta, kremlissä laadittujen ohjeiden mukaisesti. Alihankkijana ruotsalainen kommari-suvaitsevaisto. Tukenaan ja turvanaan punainen Säpo.

Kalle
Kalle
20.4.2019 15:10
Vastaa...  rtellinen

Joo,jotenkin silleesti vois ollakin.

Minä
Minä
19.4.2019 14:52

Jos on oikeauskoinen ja on edes joskus käynyt Ruotsissa, tai edes aikonut käydä, on aina oikeus mennä Ruotsiin elämään ruotsalaisten kustannuksella. Tuo tuntuu olevan ruotsalaisten suvakkien ajatustapa.

Ruotsissa lapset ja nuoret ovat jo muutenkin huonossa jamassa psyykkisten ongelmien takia
Ruotsissa lapset ja nuoret ovat jo muutenkin huonossa jamassa psyykkisten ongelmien takia
19.4.2019 15:24
Vastaa...  Minä

Skråmon lapsia (7kpl) ollaan nyt siirtämässä Irakiin. Seuraavaksi perässä muut ”ruotsalaiset” orpolapset ja myös ne lapset joiden 1-2 IS-vanhempaa ovat yhä elossa (= 70-80 lasta)? Sen jälkeen haetaan aikuiset ruotsalaiset terroristit valtion koneella? (=150 kpl?).
Sitten otetaan varmaan loputkin leirin lapsista eli useita tuhansia kakaroita joilla ei ole minkäänlaista konneksuunia Ruotsiin. Otettiinhan Afganistanistakin ainakin 9000 ”lukiolasta”! Ja sitten…

10v pyövelit
10v pyövelit
19.4.2019 15:05

Entäs ne lapset jotka osallistuivat vankien teloittamiseen ja mm. ampuivat vankeja päähän?

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.4.2019 00:03
Vastaa...  10v pyövelit

Heidät kotoutetaan islamistisin keinoin. Tosi-imaami antaa pinssin, puristaa poskesta ja kehuu koko seurakunnalle pikkujihadistin oikeamielistä urheutta. Näin vahvistetaan lapsenuskoa siihen, että kaikki on tehty aina ihan oikein. Myös pyhä viha vääräuskoisia kohtaan voimistuu. Voin kuvitella sen pidättelemättömän raivon, jolla viaton enkelimme kohtaa esim koulutovereidensa ja opettajattariensa syntiset kehot. Toivottavasti vanhemmat terroristit ymmärtävät kirjata pilttinsä 2-vuotiaiksi, näin 14-vuotias pärjää paremmin taistelussa lukumääräisesti ylivoimaisia ikätovereitaan vastaan.
Milloinkohan nuo keksivät kouluampumiset? Meneekö monta sataa vuotta vielä? Saisi rangaistukseksi aina uuden koulullisen teurastettavaa.

Monikulttuurisuus on rasite
Monikulttuurisuus on rasite
19.4.2019 15:19

Kaikista mielettömintä on se että Pohjoismaissa yleensäkään käsitellään termejä: Islam, radikalisoitunut muslimi, Isis, imaami, sharia, huivit, jne.

Anonymous
Anonymous
19.4.2019 16:22

Tuota noin. Uskon, että Ruotsin pitkäaikaiseen rappioon on perimmäisenä syynä jo vuosikymmeniä jatkunut koululaitoksen rappeutuminen, joka ilmenee lukutaidottomuutena, ajattelutaitojen heikkoutena, työelämän ulkoistamisena ei-ruotsalaisille, löperöinä ajatusmalleina, kritiikittömänä perässäjuoksemisena, tahdottomana tapahtumien seuraamisena, kaikkinaisena moraalin löyhtymisenä,huonona talouspolitiikkana, olemattomana kotimaan suojeluna, naurettavana hyvä ihminen -mentaliteettina jne, Tuo viimeinen sitäkin naurettavampaa, kun maa on yksi suurista aseiden myyjistä juuri niihin sotaa käyviin maihin, josta karkurit sitten valuvat elätettäviksi eli +-0.
Mutta onhan ne kuitenkin fiksumpia kuin suomalaiset, koska kolonisaatio jatkuu yhä pakkoruotsin ja eri alojen lukemattomien ruotsalaisfirmojen ja myös ruotsalaispankkien kautta. Öh, öh.

Jocke
Jocke
19.4.2019 16:52

Tässä lienee kysymys ns. Tukholma-syndroomasta?
Uhrit alkavat tuntea sympatiaa niitä kohtaan joiden uhreja he ovat.

Anonymous
Anonymous
19.4.2019 17:45
Vastaa...  Jocke

Olet nero.

toni lajos
toni lajos
19.4.2019 17:13

Rinne on ilmoittautunut Arabiankielen alkeiskurssille, jotta osaa suurmoskeijan peruskiveä muuratessa lausua muutaman värssyn Arabiaksi, kiitoksen ja ylistyksen vuolaan mökellyksen jälkeen kumarretaan..tai sillai.

Kalle
Kalle
20.4.2019 13:22
Vastaa...  toni lajos

Toivotaan että se Retu Kivisen velipuoli rappaa oman lärvinsä sen kivijalan sekaan!

Fläsy
Fläsy
19.4.2019 18:17

No voi voi sentään. Miksi olemme saaneet Ruotsin naapuriksemme?

Klarsyn
Klarsyn
19.4.2019 19:43

Kansanedustaja Hussein al Taee: ”Haetaan suomalaiset ISIS-lapset kotiin” APU 18.4.2019. ”Hän oli vaalitaistelun ajan pois rauhanneuvottelijoiden työstä CMI:stä.
– Olen käyttänyt noin 5000 euroa omaa rahaa. Sain kampanjaan rahaa Facebookin kautta ja ystäviltä. Olen myös kieltäytynyt rahasta, jos olen kokenut, että se on etiikkani vastaista. Mieluummin köyhä kampanja.” Tällainen kansanedustaja tällä kertaa. CMI:tä on muistaakseni rahoittanut myös Soros.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.4.2019 00:53
Vastaa...  Klarsyn

En uskonut, luulin että jallitat vanhaa ja väsynyttä. Totta se on!
Terroristi aloitti sitten heti hommat! Virkaan tuota ei kait vielä ole nimitetty, mutta kalifaattia se ***tana puuhaa aivan täyttä häkää. Uikuti uikuti, terroristilapset kärsivät, terroristiäitiä raiskataan ja terroristi-isä makaa kylpylässä. Kyllä meidän on autettava. Hetkeäkään ei tarvitse arvailla, 100% varma sunni-islamisti on Hussein.
Olisi luullut tuon ensin puhuvan jostain jonninjoutavasta, kuten vanhuksista. Ei! Maailman tärkein ja ainoa tärkeä asia tällä hetkellä on saada terroristiystävät turvaan mahdollisilta sanktioilta. Turha arvuutella sitäkään, mikä on seuraava vaihe, rahaa, kaikkea ilmaista ja uudet suunnitelmat käyntiin. Keneltäköhän irtoaa pää ensimmäisenä? Vinkki, Husseinilla on immuniteetti näissä arpajaisissa.
Jos joku kysyy, miksi kannan aina teräasetta mukanani, se johtuu Husseinin kavereista.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
20.4.2019 01:03
Vastaa...  fatwantarkistaja

Lisätään nyt sen verran, että kukaanhan ei puhu niistä normilapsista ja -naisista. Ovat siellä samalla leirillä. Ainoastaan terroristit ovat pelastamisen arvoisia, muut eivät ole ihmisiä.

Kalle
Kalle
20.4.2019 15:17
Vastaa...  fatwantarkistaja

Normi naiset ja lapset,siis oikeat hätääkärsivät, jos sattuvat olemaan vielä vääräuskoisia, siis kristittyjä,saavat jäädä sinne mätänemään.
Ne saattaisivat vaikkapa integroitua swedustaniaan ja siten olla Sorosmafian unelman toteutumisen esteenä.

Kalle
Kalle
20.4.2019 13:25
Vastaa...  Klarsyn

Soros ja Mara ne yhteen soppii,huomenna…..

Anonymous
Anonymous
20.4.2019 07:34

antakaa isis-lasten palata kotiin isis-vanhempiensa kanssa,EI ANNETA.

IS- jengit ehdottomasti kotiin eli sinne missä juuret ovat, ei rahahanamaahan
IS- jengit ehdottomasti kotiin eli sinne missä juuret ovat, ei rahahanamaahan
20.4.2019 11:27
Vastaa...  Anonymous

Alkuperämaakotiin tutkittavaksi ja tuomittavaksi vie!

Anonymous
Anonymous
20.4.2019 12:27

Hyvää Pääsiäistä Paavolle ja muille lukijoille. Kaikesta huolimatta. Terv. Suomen Hämeestä

Kalle
Kalle
20.4.2019 13:28

Tänksit taikamaasta